2011 Aralık Anneleri

Arkadaşlar; hastaneyi aradım. Buseli iyiymiş, odasındaymış. Allaha şükürler olsun, bebek yoğun bakımdaymış ama yaşıyormuş. Dua edelim hep beraber.

Sıkı tutunsun hayata. Okuyunca ağlamaya başladım. Allahım onu ailesine ve bize bağışla.

Canım çok dikkat et kendine çok geçmiş olsun bol bol dinlen mümkün olduğunca yerinden kalkmamaya bak Allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsunn herşey yoluna girecek inşallah merak etme canım

Arkadaşlar; hastaneyi aradım. Buseli iyiymiş, odasındaymış. Allaha şükürler olsun, bebek yoğun bakımdaymış ama yaşıyormuş. Dua edelim hep beraber.

Ayy cok sukur bende aramak ıstıyorum ama aksamı beklıcem sımdı musaıt degıldır Allah yardımcıları olsun inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alıcaz

çok sevindim :)) inşallah ikiside sağlıklı bi şekilde çıkarlar hastaneden
telefonunu bana da verebilir misiniz Mine' nin

evet canım çok sağol.annemin evindeyim zaten.hiç çıkmıyorum yataktan.

ilk bebeğimiz dünyaya geldi bide diyordunuz ilk sen doğurcaksın diye şuanda :2:gözyaşlarımı tutamıyorum Allah'ım sen ikisinede sağlık sıhhat ver:2:

sudecan arkadaşım geçmiş olsun... dikkat ol iyi dinlenn kendine iyi bak...
minenin bebeşinin iyi olamsına çok sevindim... ALLAHIM sen koru onu sağlık ver sağ salim hastaneden çıkmasını nasip et...

Son düzenleme:
ilk bebeğimiz dünyaya geldi, neyseki yaşıyor çok şükür, inşallah su sıkıntılı zamanları atlatırda allah onu ailesine bağışlar,

bu arada minenin numarasını banada özelden yazar mısınız??

Arkadaşlar bu kasılmaları bu sıklıkta yaşayan sadece ben miyim? Benzer kasılma yaşayan varsa ses verebilir mi?

kizlarrrrrrrrrrr cok sevindim ya mineninde bebisinde iyi olmasina allahin iziniyle kuvezdende cikar minigimizzzzzz 900grde az bir kg degil bu haafta icin
sude arkadasim sanada gecmis olsun
topigimizin ilk bebegi icinde bir topik acalim nazar boncuklu ve bol dua edelim onun icinnnnnnnnn

ağlıyorum... ilk bebeğimiz sen mi benmi derken dünyaya geldi.. şimdi sıra dr.. larda ve Yaradanda...

Allah'ım ne olur bebeğini ona bağışlasın sağlıkla inş... çok rica ediyorum özeldem nosunu ve tam ismini verirsen.. en azından msj çekeyim bende...

oohhh beee... şükürler olsun... Rabbim duydu sesimizi. inşallahh uzun ömürler verir de biz de görürüz...

bu arada aklıma geldi kızlar. buseli sanırım 17 kilo civarı almıştı. bence bi sorun var diyip duruyordum kendi kendime... dikkat etmemiz lazım( bu arada dünden beri göbeğimin sol tarafında inanılmaz bi kasılma var. sanki kızım oraya sıkışmış da çıkamıyormuş gibi... çok stres olduk dünden beri. dualarım bile sakinleştiremedi sanırım beni de bebeğimi de... (( ben böyleyken buseli ve aytanemi düşünemiyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

ben de haftaya doktora gidecekken bi hafta öne çektim randevumu... çantamı da 7. ayda hazırlarım diyodum ama sanırım erkene çekmek lazım. bakalım bizleri neler bekliyor...:97::97::97:

göz yaşlarımı tutamıyorum... allahım onu ailesine bağışla..
güzel haberlerini alcaz inşallah. ya boğmak istemiyorum ama mesaj atcam en azından. ben de nosunu alabilir miyim?

Arkadaşlar bu kasılmaları bu sıklıkta yaşayan sadece ben miyim? Benzer kasılma yaşayan varsa ses verebilir mi?

canım benimde ara ara oluyor ama toplanma gibi bazen tamamen aşağıda inmiş bir yerde yumru olmuş gibi duruyor sonra düzeliyor, birde 3,5 günde bir bazen pek düzenli değil yani, ama bence seninkide normal kasılmalardır. arada sırada oluyorsa

sudecan canım geçmiş olsun bu arada.çok dikkate et kendine. yerinden kalkma olur mu? burası bi kötü haberi daha kaldıramaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…