Arkadaşlar; hastaneyi aradım. Buseli iyiymiş, odasındaymış. Allaha şükürler olsun, bebek yoğun bakımdaymış ama yaşıyormuş. Dua edelim hep beraber.
merhaba herkese.
zor durumd olana arkadaşlar için bol bol dua edelim ne olur.
bende cumartesi ve pazar günü kabus yaşadım.hafif kanama lekelenme arası birşey oldu
erken doğum dediler.
heşey çok kötüydü.
şimdi 10 günlük işten rapor aldım
annemin evine geldim.dinleniyorum
1 kg ın altındaki bebeklar 2. derece prematüre oluyormuş.ve her yerde buna uygun küvez yok.
benimki 900 gr dı.çapaya sevkettiler. orda boş küvez yoktu.
neyse atlattık şimdilik.
ama çok dikkat etmem gerekiyor.
çok korktuk ...
Arkadaşlar; hastaneyi aradım. Buseli iyiymiş, odasındaymış. Allaha şükürler olsun, bebek yoğun bakımdaymış ama yaşıyormuş. Dua edelim hep beraber.
ben kasım annelerindenim cok sevindim kızlarrbebiş iyi dimii
Canım çok dikkat et kendine çok geçmiş olsun bol bol dinlen mümkün olduğunca yerinden kalkmamaya bak Allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsunn herşey yoluna girecek inşallah merak etme canım
Ayy cok sukur bende aramak ıstıyorum ama aksamı beklıcem sımdı musaıt degıldır Allah yardımcıları olsun inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alıcaz
evet canım çok sağol.annemin evindeyim zaten.hiç çıkmıyorum yataktan.
Bir de arkadaşlar şu kasılmalardan yaşayan kimler var? Hani bazı arkadaşlar bebek bir yere toplanıyor diye tarif ediyor ya, o tip kasılmalardan. Benim 1 hafta-10 gündür oluyor.
1-2 gün hiç olmuyor, ondan sonra bir saatte 3-4 kere oluyor, sonraki saatte 2 kere, sonra 2 saat daha hiçbir şey yok. Çok endişeleniyorum. Doktoruma da sormadım bir türlü. Galiba mucizevi bir şekilde kendiliğinden geçmesini bekliyorum. Hele dünden beri Buseli ve Aytanem'in haberleriyle daha da fazla kafama takar oldum.
Arkadaşlar bu kasılmaları bu sıklıkta yaşayan sadece ben miyim? Benzer kasılma yaşayan varsa ses verebilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?