2011 Aralık Anneleri

ya halimem korkutma beni ( biz buseliyle aynıyız kilo konusunda. bende 17 kilo aldım. belki daha fazla ( 2 haftadır tartılmadım.
ama Allaha şükür bi problemim yok :))

ilk bebeğimiz dünyaya geldi bide diyordunuz ilk sen doğurcaksın diye şuanda :2:gözyaşlarımı tutamıyorum Allah'ım sen ikisinede sağlık sıhhat ver:2:

Evet yaa şaka maka kendi aramızda konusurken kım once dogum yapacak dıe Minenin bebeği geldi dünyaya hoşgeldin nazlı Bebeğimizzz Allah seni ve anneni korusun seni annene sevdiklerine ve bizlere bagıslasınn

Arkadaşlar bu kasılmaları bu sıklıkta yaşayan sadece ben miyim? Benzer kasılma yaşayan varsa ses verebilir mi?

Canım bende kasılma degılde aradabır anı harekette bıcak saplanması gıbı bırsey oluo oda cok nadır ters bı harekette fln oluo bu konuda yardımcı olmak ısterdım ama malesef

ayy geçmişi yeni bitirdim buselinin bebişine çok sevindim inşallah daha da iyi olur aytanem den haber yok herhalde di mi kızlar umarım o da bebişi de iyidir.

canım benim de bu tarz kasılmalarım oluyor dün de oldu gece saat 2 de bebek aniden göbek deliğimin sol yanında toplandı şöyle yumruğum kadar oldu resmen dedikki ya başı ya poposu elimizin altında eşim de ben de çok korktuk hiç ağrı vermedi ama bir kaç dakika öyle kaldı sonra ben ayağa kalktım biraz yürüdüm geçti tekrar yattım tekrar aynı şey oldu bu kez ellerimi üzerine koydum ve bekledim kendiliğinden geçti seninki de böyle mi ( çok ayrıntılı yazdım ki aynısı olup olmadığını anlayalım diye)
bir kaç kez daha böyle olmuştu acaba doktorumu aramam gerekir mi çünkü doktora gitmeme daha çok var

Canım; ben Buseli'yle görüşmedim. Onun telefonu yok bende. Hastaneyi arayıp kadın-doğumdan bir hemşireyle görüştüm.

aralık bebeğimiz süprizle erken geldi ama umarım herşey yolunda gider anne ve bebekte sağlıklıdırlar. kasılmalar konusunda yakın bir zamanda ev taşıdım o zaman yoğun bir şekilde oldu ama tanımlayamamıştım genelde çok yorulunca yaşıyorum asla ihmal edilmemesi gerektiğini anladım.
umarım tüm anneler için herşey sorunsuz devam eder. :)

BEN HALA geçmişi bitiremedim işlerde var ama minenin iyi olduğunu gördüm süper haber bende beklicem akşam mesaj atarım artık ancak cvp verebilir diye düşünüyorum 900 gr gerçekten hiçte fena değil yaaa inş bişey olmaz dualar işe yarıyo devam edelim Allah'ım yardım et

Canım teşekkür ederim cevabın için. Benim de düzenli değil ama olduğu zaman da sık oluyor. Günde 9-10 kere olabiliyor. İnşallah normal bir şeydir.

Arkadaşlar bu kasılmaları bu sıklıkta yaşayan sadece ben miyim? Benzer kasılma yaşayan varsa ses verebilir mi?

canım, benim de ara sıra oluyordu doktoruma sordum, düzenli ve sık aralıklarla olursa hemen beni haberdar et dedi
15 dakikada bir (saatte 4 kez) olması erken doğum işareti olabilir demişti
ara sıra oluyor ve düzensizse korkulacak birşey yok demişti doktorum

iyi bi haber var mı acaba dıye girdim foruma şükürler olsun ki buseliden iyi haberler gelmiş inşallah aytanemde büyük bi sorun yoktur , Allah yardımcıları olsun

Kızlar Mineyle şimdi görüştümm yeni ayılabilmiş narkozdan cok zor konusuyodu canım yaa kıyamammm bebeğide yoğun bakımdaymış ciğerleri henüz gelişimini tamamlamamış herkesin cok selamı var dualarımız sizinle dedim Allah razı olsun sende benden herkese selam soyle ne olur dualarınızı eksik etmeyin dedi kızlar dua edelim bol bol bebeğide oda iyi olsun çok şükür ki bebiş yaşıyor Allah onu ailesine bağışlasın

ya halimem korkutma beni ( biz buseliyle aynıyız kilo konusunda. bende 17 kilo aldım. belki daha fazla ( 2 haftadır tartılmadım.
ama Allaha şükür bi problemim yok :))

cnm benim özür dlerim.. ben de 11 kilo aldım toplamda.. ama o yemiyorum falan diyordu yanlış hatırlamıyorsam. özür dlerim seni telaşlandırdıysam yaa (

bende mjt attım biraz önce.. Çok dua ediyorum wallahi.. hatta eşim kızdı bile açıkcası.. dua etmek ayrı ama sen olayı yaşıyorsun çok etkilendin diyor onunlada kavga ettim demin... dedim senle herşey paylaşılmıyor o forumda en azından benim gibi bir çok kişi var.. anlıyoruz öğreniyoruz dedim.. öküzmü acaba kocam benim yoksa ben üzüldüm diyemi böyle yapıyor

Canım, o bebek toplanıyor diye düşündüğümüz şey rahmin kendisi. Doğuma hazırlanmak için rahim kasılma egzersizlerine başlıyormuş ve kimi bunu farkediyor, kimi de farketmiyor. Rahmin kasılan kısmı öyle şekil değiştirip sert bir kütle haline geliyor. Aynen tarif ettiğin şey olan. Ama işte benim biraz daha sık olmaya başladı bu günlerde, o yüzden endişeleniyorum. Yoksa mesela saatte 4-6 arası olursa doktorunuza danışın diye yazıyor her yerde. Ama tabii o sıklıkta olmasa bile sinir bozucu oluyor bir problem var gibi. Benim daha sık olduğu için ben doktoruma bir soracağım bugün telefonla, bakalım ne diyecek. Buradan da paylaşırım aldığım cevabı.

tamam canım haberini bekleyecem burdaki üzücü olaylardan sonra herşeyden korkmaya başladım açıkçası bu hafta hemen çantamı hazırlamayı bile düşünüyorum ne olur ne olmaz offff allahım bebişlerimiz zamanında ve sağ salim gelseydi dünyaya

Teşekkür ederim Terrarosan. Sanırım benim de yorgunluktan oldu. Yürümekte zorlanmıyorum diye tatile gittiğimizde 5 gün boyunca günde 7-8 saat yürüdüm. Pazar gecesi gelip Pazartesi sabah da hemen işe başladım. Herhalde onun yorgunluğunu atamadım daha.

Mardin ve Özgedoruk, size de çok teşekkür ederim.

Bu kasılmalar 3 gündür bendede olmaya başladı ve korkuyorum helede buseli ve aytanemi öğrendikten sonra akşam hiç uyuyamadım oğluşumda bazen böle bi yere toplanıyo sanki karnımın bi tarafına sıkışıyor acayip sert oluyor çok tuhaf allah hepimizin yardımcısı olsun

canım benim de oluyor sık sık karnım taş gibi sertleşiyor sanki bebek sırtını dayamış da ittiriyor gibi.dün akşam bende baya endişe duydum.özellikle sürekli aynı pozisyondaysam daha çok oluyor.ama benim öyle elimin altınnda rahmim toplanıyor gibi olmuyor yada ben anlayamıyorum taş gibi bi sertlik ve gerginlik çoğunlukla yarın doktora gidicem bi sorıyım bakıyım.

Aynen Nusyaa, ben de bütün gece uyanık kalıp kasılma bekledim, saydım.
Senin ne sıklıkta oluyor canım? Günde 1-2 mi, saatte 1-2 mi?

Canım oda seni düşündüğü için söylüyodur emin ol cok etkilenince bebişde etkileniyo tabi oda böyle düşünmüştür tatlım yoksa artniyetle söylemediğine eminim erkekler bizim gibi ince düşünemiyorlar biz anne adayı olarak daha cok etkılenıyoruz daha iyi anlıyoruz o yüzden babişlere kızmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…