2011 Aralık Anneleri

kızlar hemen hemen hepimizde oluyor, demek normal bir süreç bu: ))
inşallah sorunsuz sıkıntısız hepimiz atlatırız bu günleri

Pokim teşekkür ederim canım. Doktorunun ne dediğini sen de yarın buradan paylaşırsan harika olur. Senin ne sıklıkta oluyor peki?

Aynen Nusyaa, ben de bütün gece uyanık kalıp kasılma bekledim, saydım.
Senin ne sıklıkta oluyor canım? Günde 1-2 mi, saatte 1-2 mi?

Benim kasılmalarım düzenli değil 3 saatte bir oluyor bazen 4 saatte bir belli olmuyor ama akşam saatte bir oldu hep sabaha kadar uyumadım kabuslar gördüm erken doğum yapıyormuşum suyum gelmiş filan çok etkilendim buseli den yaa..kasılmalar doğuma hazırlık için diyelim tamam da peki yaa buu bebişlerin bi yere toplanıp 5dk hareketsiz durması neden oluyor onu anlamadım bi tarafa toplanıyo we çok sert oluyor poposu mu yoksa başımı bilemiyorum neden böyle oluyorrr (

Yok tatlım, merak etme, toplanan bebek değil, rahmin kendisi. Rahim aslında komple kastan oluşan bir organ biliyorsun. O kasılıyor ve onun kasılan tarafı sertleşiyor. Senin hissettiğin bebeğin poposu veya başı değil yani. Aynen, ben de bir kabus gördüm sonra zaten kabus görmektense uyanık durayım diyip sabaha kadar uyanık kaldım.

kızlar ben kasım annelerindenim ilk bebişiniz doğmuş hayırlı uğurlu uzun ömürlü olsun inşalllah... kasılması olanları okudum o toplanmalar normal hemen endişelenmeyin. bende ve diğer kızlarda da oldu hep. dr sormuştum. bebek büyüdüğü için sıkışmaya başlıyo ondan toplanıyo dedi ayrıca rahimde doğum için hazırlık yapıyo gönlünüzü ferah tutun bebişleri de bi kaç ay daha içinizdeee

Pokim teşekkür ederim canım. Doktorunun ne dediğini sen de yarın buradan paylaşırsan harika olur. Senin ne sıklıkta oluyor peki?

canım o sertlik başladığında hep öyle kalıyor gibi geliyor bana anlayamıyorum ne kadar sıklıkta olduğunu ama yarın sabah doktordan sonra haber veririm .

çook teşekkür ederiz canım sevgiler:)

Arkadaşlar; hastaneyi aradım. Buseli iyiymiş, odasındaymış. Allaha şükürler olsun, bebek yoğun bakımdaymış ama yaşıyormuş. Dua edelim hep beraber.
çok şükür buseli ve bebişi iyiymiş çok sevindim rabbim sağlıcakla evlerine gelmeyide nasip etsin inşallah .

canım benim eşimde bana kızıyor böle olur olmaz ,ay yoksa kasılmammı bu erken doğummu yapacağım diyorum oda şu forumdan okuduklarından etkilenip ,kendinide bebeğide strese sokuyorsun ,tamam oku ama etkisinde kalıyorsan biraz ara ver daha senin bebişde kücük dedi,dün işte buseli aklımdaydı ona dua falan okurken gördü ,bende heyecanlanıyorum işte evhamda oluyor yoksa şöylemi böylemi diye :18: yani eşinde seni ve bebeği düşünüyor kötü bir amaçla demiyor canım.

Teşekkürler canım. Ah o bebişler keşke biizm sözümüzü dinlese.

Teşekkürler canım. Ah o bebişler keşke biizm sözümüzü dinlese.

Allah hepimize hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

sudecan canım geçmiş olsun bu arada.çok dikkate et kendine. yerinden kalkma olur mu? burası bi kötü haberi daha kaldıramaz.

evet sağol canım.ben hafif bir lekelenme sonucunda pazar günü dr ımı acil hastye çağırdım.dr da açılma başlamış diyip beni apar topar çapaya gönderdi. burda bu kadar küçük bebek için küvez yok dedi.
biz eve gidip çanta hazırladık çapaya gittik. sağolsunlar orda beni bağırta bağırta kaç kez muayene ettiler.sonradan açılma yok kanama polip den olabilir dediler.
rahim ağzında et beni gibi birşey varmış hiç haberim yoktu.rahim biyidikçe o da kan doluyor kanama ondan olabilir dedi.
ama yani çok kötüydü. eve git ve yataktan çıkma dediler. işyerinden 10 günlükrapor aldım,
o kadar yoğun tempoda çalışmaya alışkınımki evde patlamak üzereyim
ama işt bebişler için katlanacağız herşeye.

Allah herkesin yardımcısı olsun

Tatlı annecikler bu akşam umutla ve gene duayla uyuyacağız hep beraber dua zinciriyle, hepiniz süpersiniz Yuppi bebişimiz geldi ya ne mutlu

Amin canm tekrar çok geçmiş olsun

topiğimizin ılk bebegı geldııııııııı

saglıkla büyür ınsallah sagsalım evlerıne dönerler..

dün geceden berı o kadar moralım bozuk kı herkese kızdım cok etkıledı benı ..

yarın doktora gıdıcegım sabahtan doktorla da konusurum artık ..

ılk sen ben o derken Buseli 'den geldı valla :)

Çok geçmiş olsun canım. Evde keyif yap biraz, aç televizyonu, karşısında uyukla falan. Sana da bebeğine de şifa olsun bu 10 gün.

Arkadaşlar; kasılmalarla ilgili doktorumla konuştum. Son günlerde susuz kaldıysan ve çok yorulduysan olabilir dedi. Çarşamba-Pazar arası hem suyu aç içtim hem de dediğim gibi günde 7-8 saat yürüdüm. Yine de emin olmak için yarın gel, NST'ye bağlayalım, durum neymiş tam anlayalım dedi. Bakalım yarın gideceğim.

Hayırlı olsun arkadaşlar, Allah bebeişe uzun sağlıklı bir ömür versin. Hamilelerin duası kabul olur derler. Bol bol dua edin. Ben bu acıyı yaşamış biri olarak söylüyorum gerçekten o sinerji çok önemli. Bu arada geçen sene hastanede yatarken o kasılma toplanmalarında ben karnımı ovuyordum sanıyordumki bebek oraya gelmiş. Hem konuşuyordum bebeğimle hem de karnımı ovuyordum. Öyle bir anda doktorum tesadüf etti. Öyle yapma yaparsan rahmi uyarmış olursun dedi. Bir bilgi daha paylaşayım göğüs uçlarını uyarmak da rahimi uyarıyormuş. Krem sürüyorken ya da özel anlarınızda pek uyarmamaya çalışın. Umarım yazıyorum diye kızmıyorsunuzdur. Ben de destek olmak istedim. Süt için de makina kiralamasını söylerseniz arkadaşa iyi olur... Bir de göğüs için kremler var çatlayıp yara olmasın, sezaryende süt daha geç gelebilir. Uğraşınca da tahriş olur. Tahriş olmasını beklemeden krem yazdırsın... Allaha emenet olun...

Kasılmalar için de 3 litre su içmeye çalışırsanız iyi bunu da ekleyeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…