2011 Aralık Anneleri

yok canım ya ne özürü :)) merak etme yanlış anlamadım DDD

anlaştık o zaman

cnm biz sana neden kızalım. hatta her yararlı bilgi bizim için altın niyetinde resmen... tşkler...

cnm ben yazana kadar biçok arkadaş cevap vermiş zaten. inşallah 100 lük yüklemen ii çıkar cnm...

Son düzenleme:

cnm ben bir tek ilk hamılelıgımde yaptırmıstım onda da bısey cıkmamıştı ıkıncısınde doktorum gerek duymadı sanırım bunda da istemıyecek cumartesı var kontrolum ama öncesınde bişey demedi hiç yaptırırız falan dıye..saglık ocagından beni arıyorlar arada bir kontrollerınızı yaptırıyormusunuz dıye kılomu falan soruyorlar ama daha hıc gıdıp baktırmadım telde görüşüyoruz:))

kızlar selam;
uzun saatlerdir geçmişi okuyorum.
buseli ve aytanem bir an önce sağlıklarına kavuşurlar inşallah.
allah minik bebeğini buseliye bağışlasın, tez zamanda yavrusunu koklayıp sarılsın inşallah sağlıkla.

aytanemden haber var mı? allah yardımcısı olsun, dilerim onun için de herşey yolunda gidiyordur.

biz bugün 2. doz aşımızı olduk, iyiyiz, hepinize sevgiler çok

Hh anladım canm Amanda maşallah çıkmasın zaten bişeycik insan genede tedirgin oluyor . Ablamında ikinci hamileliği ondada çıkmadı
Canm açlık olan hangisi bilmiyorumki Başlangıç Plazma glukozu diyor o muki acaba 80-116 86 benim:S . 2 gün sonra gel dedi 2 gün ara yeterlidir değilmi ?
Canm Allah korusun korkutmayayım seni bişey olacağından değilde genede imkan varsa bir baktırsan hiç yoktan aklında kalmaz Benide aramadılar
Sağ ol çıtırım :)

Geçmiş olsun . Aytanemden haber yok sanırım :S

Bende bugün dr gittim 50 gr yüklemede 147 çıktı 100 gr yüklenecek dedi ama bi liste verdi içinde yok yok reçel bal kek börek çörek pilav makarna 3 gün yiyecekmişim 4 günü yükleme yapılaacakmış iyide ben bunları yiyince çatlamayım Bide benim karnımın sağ tarafına kramp gibi bişi giriyodu onu söledim baakalım dedi baktı meğersem bebek mesaneye baskı yapıyomuş böbreği sıkıştırıyomuş ve bebişim ters olduğu için böle oluyomuş eğer bebek düzelmezse paşa paşa sezeryan olacakmışım..Bu arada bebişimm 1111 gr..

İlk bebişimiz hayırlı olsunn azıcık aceleci ama inş. tutunur hayata :))

sen saol tatluummmm :))))))))

Anladım cnm en iyisi bende fgidiim biraz haşlıım bunları herkesi arıyorlar beni bir kez aramadınız die

Canm Allah korusun korkutmayayım seni bişey olacağından değilde genede imkan varsa bir baktırsan hiç yoktan aklında kalmaz Benide aramadılar

Aslında haklısın tatlım bende kararısz kaldım gidip baktırmakta fayda var olmazsa bir ugrayım bakalım saglık ocagına ne diyecekelr

tatlım maşallah bebişine Sanada geçmiş olsun ama çokda fark yok sanırım sınırla, sınırda 140ya sıkma canını . Kız bana liste falan vermediler gelince nette araştırdım önce diyet listesi yapılıyormuş o listenin sonunda 12 saat aç kalıp gidiliyormuş meğer kendi doktorumda değildi kadın iki gün sonra gel dedi sallapatioldu biraz ben sordukça açıkladı o kadar .

Kasılmalar için de 3 litre su içmeye çalışırsanız iyi bunu da ekleyeyim...

verdiğin bilgiler için çok sağol canım :))

canım beni sürekli arıyolar. hatta gecen aydan randevu verdiler bu cuma tahliller yapılacak. kan idrar filan. bide tetenozun 2.sini vuracaklar (

Son düzenleme:
evet alttan muayene gerçekten çok zor.açılma var mı diye parmakla bakıyorlar. çok kötü bir tecrübe.Allah bir daha yaşatmasın. ben normal doğumdan korktum zaten.
bu arada şekeri yüksek çıkanlar hiç üzülmeyin.
benimde 50 gr lık 180 çıktı. 100 lükte yüksek çıktı.
yaklaşık 2 haftadır özel diyet yapıyorum.
şeker ölçüm cihazıyla günde 3 kere ölçüm yapıyorum.
hiç sorun yok
kontrol altına alınıyor kısa sürede...

Anaa ne güzel işte normalide aramaları zaten Tatlım Allah korusun senide korkutmayayım ne olur ne olmaz sende bir baktır genede.

Kız korkutmadım di mi seni üzülürüm korkuttuysam ya
Çok sağ olasın Çokta geçmiş olsun kısa sürede kontrol altına alınmasına çok sevindim .
Kızlar kociş gelcek işten görüşürüz bebişiminde arkadaşlarına selamı var

verdiğin bilgiler için çok sağol canım :))

canım beni sürekli arıyolar. hatta gecen aydan randevu verdiler bu cuma tahliller yapılacak. kan idrar filan. bide tetenozun 2.sini vuracaklar (

Bak yaa iyice sinir oldum şimdik bunlara cok sorumsuzlar demekki umurlarında değil iyi bir azarı hakettiler aslında aramaları lazım cnm bılgıneldnrımelerı lazım sızınkılerı takdır ettımm

yok kuzum nıe korkayım baktırmakta yarar var hatta gıtmısken haslamakdada yarar var
bende kacar tatlıslar hepınızı opuyorum kocman bebısımde optu hepucugunuzu hoscakalınnn :80:

Dr aşağıdan liste verecekler sana onu uygula dedi görünce şok oldum tekrar çıktım dr yanına dedim bunların hepsinimi yicem hayatımda uygulayacağım en güzel diyet listesi bide cola fanta yazsalar tam olacaktı

merhaba öncelikle yenidoğanımıza allah sağlık versin uzun ömür nasip etsin ben bu topiğe hiç giremedim aralık annesi olmama rağmen servikal yetersizlik olduğu için o bölümü takip ettim aralık ümidim yok yani kasım yeter bana bende pazar günü kanamayla eğitim araştırmaya yattım kanamanın nedenini bulamadılar şimdi sen de okuyunca farkettim bende de bir et parçası düştü 1 cm gibi o polipti herhalde ama ben hala yatıcam burda rahatım çok şükür..

geçmiş olsun canım. Allah yardımcın olsun inşallah

DUALARIMIZ ARKADAŞIMIZLA RABBİM ACİL ŞİFALAR NASİP ETSİN..

söylenecek pek birşey yok ben bu topiği ilk okuduğumda bende aralık annesi olmama rağmen sizlere imrenmiştim riskli gebelik geçirdiğim... için ama benden sonra bu iki arkadaşın başına gelenler benim ve hepimizin aciz olduğunu bir kere daha anladım.. hamileliğin her evresi ve her kişide risk teşkil ettiğini anladım...aslında hamilelik tamamıyla mucize bir olay ve tam bir imtihan.. rabbim sabrıyla bu zor süreci geçirip sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...olumsuzluklar karşısında üzülmek yaradılış özelliğimiz olduğu için etkileniyor ve yıpranıyoruz oysaki rabbim ne dilerse o olur üzülmenin dışında rabbimden arkadaşlarımıza bol bol sabır ve metanet diliyorum.. rabbimden acil şifalar dilerim inş 2 arkadaşımız ve cümlemiz hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı güzel mevlam nasip etsin..AMİİİNN...

evet evet o 86 olan açlık şeker. gayet güzel çıkmış. 2 gün yeter ama mutlaka 12 saat hiç bişi yeme suyuda mümkünse gece 24 tn sonra hiç içme ben onda da 12 saat sabrettim. bişi çıkacağını sanmıyorum. geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…