- 11 Nisan 2011
- 1.313
- 1.193
- 133
yaaaaa... nefret ediyorum bazen bu hayattan... aldigimiz ve vermek zorunda oldugumuz kotu haberlerden...
buselinin bebegi saat 5 itibariyle artik bizimle degil arkadaslar. konusacak durumda degilmis su an kendisi.. Allah sabir ve saglik versin insallah
cnm 900 gr doğmuş ama en son yoğun bakımdaydı bebek inş iyidir.annesinin psikolojisini hiç düşünmek istemiyorum ama mine güçlü kız atlatıcak inş.
annis sana da geçmiş olsun canım. 4 saat zor gelmiştir. gözün aydın hem temiz çıkmış.
Annecikler doktordan geldim şimdi şeker seviyesi yüksek dedi yani şöyle pek anlamıyorum gerçi 50 gr 0-1
1.saat değer 162 sizce nasıl ?? İki gün sonra tekrar çağırdı. ?? Baba tarafında şeker hastası var bayağı acaba genetik falan olabilir mi sizce??? Kendi doktorum yıllık izinde yerine başka doktor baktı bu arada .
Hhh Buseliyle bebişimizden yeni haber varmı?
Geçmiş olsun canım bol bol dinlenirsin bundan sonra
bağırta bağırta muayene demişsin ya niye acı verdi ki yani ben daha önce hiç alttan muayene olmadım da o yüzden sonruyorum, alltan muayene bu kadar acıtıyorsa normal doğum allah bilir nasıl bişeydir offfffff
canım belki yüksek çıkmaz hem zaten yüksek çıkarsa da dediğin gibi diyetine dikkat edersin sende
Geçmiş olsun temiz olmasına sevindim inşallah şekerde öyle olur . Önce 50 gr yaptılar şimdi 100 grmıydı canm bende bugün gittim 50 gr ama fikirsizim bu 50, 100 ne anlamıyorum pek . Seninle aramızda1 gün var sat 19mart mı senin :))
yaaaaa... nefret ediyorum bazen bu hayattan... aldigimiz ve vermek zorunda oldugumuz kotu haberlerden...
buselinin bebegi saat 5 itibariyle artik bizimle degil arkadaslar. konusacak durumda degilmis su an kendisi.. Allah sabir ve saglik versin insallah
Canım sanırım en son ben konustum telde bebek 900gr dogmus ciğerleri henüz gelişimini tamamlamadığı içinde yoğun bakımda yatıyormuş bebişimiz anneside iyiyimiş şükür narkozdan yeni ayılabilmişti ben aradığımda Allah şifa verir inşallah en kısa zamanda
Canım bende yaptırmadım şeker testi doktora danıştım gereği yok dedi neye dayanarak söyledi bilmiyorum ama kg normal yaşında ileri değil gebelik şekeri olmaz dedi :44: sen yaptıracakmısın ayrıca ben saglık ocagına sınır oldum gıdıp kayıt yaptırdım ona ragmen bır kez bıle aramadılar :84: ilgi alaka sıfır
evet alttan muayene gerçekten çok zor.açılma var mı diye parmakla bakıyorlar. çok kötü bir tecrübe.Allah bir daha yaşatmasın. ben normal doğumdan korktum zaten.
bu arada şekeri yüksek çıkanlar hiç üzülmeyin.
benimde 50 gr lık 180 çıktı. 100 lükte yüksek çıktı.
yaklaşık 2 haftadır özel diyet yapıyorum.
şeker ölçüm cihazıyla günde 3 kere ölçüm yapıyorum.
hiç sorun yok
kontrol altına alınıyor kısa sürede...
tüm benliğimle inanmıştım yaşayacağına belkide inanmak istemiştim... Allah sabır versin demekten başka çare kalmıyor.. çok ama çok üzüldüm.. Yaşayan daha çok bilir acısını.. Allah ona ve ailesine sabır versin... Yeni bir bebek içinde hem psikolojik olarak hem fiziki olarak beklemek zorunda..
arkadaşımızın allah yardımcısı olsunn.yarabbimm.
Arkadaşlar bu üzüntülü olayııı duydum kimseyi daha yormadan geçmişe baktım bulamadım ne olmuş arkadaşımıza yine dr hatasımı diye okumak istedim ama bulamadım fazla sıkıntı vermek istemiyorum, olay ne arkadaşlarımm.bu hafta da iyi tanıdığım ama görüşmediğim arkadaşımda dr hatasından neler çekmiş kendi bile ölümden dönmüş yarabbimm.
cnm suyu gelmişti.. hiç suyu kalmamıştı ve dün sabah sezeryanla aldılar bebeği ama bu sabaha karşı dayanamamış sanırım bebeği... bilemiyorum msj atsam nedicem.. zaten konuşacak hali yokmuş.. böle durumlarda aramaktan zaten hoşlanmıyorum.. ne denir bilemiyorum.. tıkandım kaldım...
herhangi bir sorun yokkenmi suyu gelmiş. yani yorgunluk, üzüntü ağır kaldırma vs falan yokken mi su gelmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?