2011 Aralık Anneleri

bu arada su'cuğum 29.haftaya girmişsin. hayırlı uğurlu olsun insallah. doğum tam olarak ne zamana denk geliyor?

yaaaaa... nefret ediyorum bazen bu hayattan... aldigimiz ve vermek zorunda oldugumuz kotu haberlerden...

buselinin bebegi saat 5 itibariyle artik bizimle degil arkadaslar. konusacak durumda degilmis su an kendisi.. Allah sabir ve saglik versin insallah

cok kötü oldum bende ocak annlerındenım..duymustum dogum yapan arkadası ve cok dua etmıstım her ikisi içinde... allahm sabır versinrabbim sen meleklerimizi koru ((

Son düzenleme:
cnm 900 gr doğmuş ama en son yoğun bakımdaydı bebek inş iyidir.annesinin psikolojisini hiç düşünmek istemiyorum ama mine güçlü kız atlatıcak inş.

aaaa kilosu iyiymis 500 gr lik bebekler yasiyo simdi daha cok umidim var kesin yasar.valla cok iyi haber sabah sabah sevindim mine adina.

annis sana da geçmiş olsun canım. 4 saat zor gelmiştir. gözün aydın hem temiz çıkmış.

Sagol canim benim.Cok zor gecti.Allahtan yatak oda falan temin ettilerde tv falan izleyerek uyayarak gecirdik o saatleri.Esimde vardi yanimda cok zor olmadi ama kolayda degildi.Icim kiyildi o sekerli sudan acliktan.Gozun aydin demissin ama sekerimin sonucu daha cikmadi temiz cikan idrar tahlilim canim.Insallah sekerde iyi cikar ama sanmiyorum.Hayirlisi artik...

Canim moralini bozmak istemem ama seker seviyen bayagi yuksek.100 luk yukleme yapicaklar heralde iki gun sonra cagirdigina gore.Hele birde ailede varsa kesin cikiyo.Bak benim ailemde yok ama bende cikti.Bakalim 100 luk yuklemenin sonuclari gelsin o zaman kesin konusurum ama bence bendede var.O yuzden ilk ogrendigimden beri diyet yapiyorum sonuclari beklemeden ne olur ne olmaz.Sende diyet yaparsin cok uzulme sukur kontrolu bizim elimizde Allah beterinden korusun..

Canim korkutmak istemem ama alttan muayene olayini dogumda surekli yapiyorlar acilma varmi diye.Ona simdiden alissaniz iyi olur
Sagol canim cikmaz insallah cikarsada tecrubeliyiz artik ben simdiden yapiyorum zaten diyetimi bakalim hayirlisi..

Sagol canim benim insallah bakalim ne cikicak.Evet once 50 gr lik yaptilar 178 cikti ki bu cok yuksek.Dunde 100 gr lik yukleme yaptilar.Bunun sonuclari daha onemli ne olcak hic bilmiyorum ne cikicak sonuclar.Yok canim ben son adetim 13 mart doktorlar boyle hesapladi.Ama sunu anladim burdaki doktorlar ile turkiyedeki doktorlarin verdigi tahmini godum tarihi farkli.Burda daha ileri atiyorlar tarihi anlamadim valla :s

Son düzenleme:

Çok uzun bir aradan sonra nihayet foruma girebildim ama aldığım haberler çok sarstı beni.Geçmişin tamamını okuyamadım ama okuduğum kadarı bile beni sarsmaya yetti.Çok üzgünüm kelimeler bogazıma düğümleniyor.Allaha sığınıyorum. Canı veren RABBİM hepimiz Ona emanetiz.Allahtan sabır diliyorum. Allahım bebeklerimize sağlık sıhat versin.

tüm benliğimle inanmıştım yaşayacağına belkide inanmak istemiştim... Allah sabır versin demekten başka çare kalmıyor.. Çok ama çok üzüldüm.. Yaşayan daha çok bilir acısını.. Allah ona ve ailesine sabır versin... Yeni bir bebek içinde hem psikolojik olarak hem fiziki olarak beklemek zorunda..

Ben de dün gittim doktora şekerim 131 çıktı bir de idrar yolu enfeksiyonu sanırım bu aylarda çok oluyor.Doktorum bebeğin kafatasındaki bir açıklığın tam sınırda olduğunu ve takinin gerektiğini söyledi hiç böyle bir problemle karşılşan var mı aranızda kafamı çok takmamaya olumsuz düşünmemeye çalışıyorum ama yine de kafamı çok mesgul ediyor yarın başka bir doktora gidicem bakalım o ne diyeck

Amin canim kilosu iyiymis buna sevindim duzelir insallah..

Anaaa nasil is bu ne demek gerek yok.Benimde ailemde yok yasim genc ama seker cikti.Hemde yuksek seviyede.Ayrica ben simdiye kadar 2 kusur kilo aldim yani cok kilo almakla yada almamaklada alakali degil.Bu nasil doktor sasirdim canim.Sen bence degistir doktorunu cok buyuk sorumsuzluk bence..

Canim seninnde seker konusunda benden alt kalir yanin yok :)) bakalim 50 de 178 cikti 100 de kac cikicak rekor kirarim kesin.Sen iyimissin ben gunde 10 kere olcucem parmaklar delik desik oluyo valla (

arkadaşımızın allah yardımcısı olsunn.yarabbimm.

Arkadaşlar bu üzüntülü olayııı duydum kimseyi daha yormadan geçmişe baktım bulamadım ne olmuş arkadaşımıza yine dr hatasımı diye okumak istedim ama bulamadım fazla sıkıntı vermek istemiyorum, olay ne arkadaşlarımm.bu hafta da iyi tanıdığım ama görüşmediğim arkadaşımda dr hatasından neler çekmiş kendi bile ölümden dönmüş yarabbimm.

Ay inanmiyorum ben gecmisi okuyup yazilanlara cevap verirken minenin bebeginin kolsu iyiymis kesin yasar derken sen bu haber vermissin.Sok oldum yaaa ama kilosu iyiydi daha kucuk bebekler yasarken neden boyle oldu.Acaba hastanemi yetersizdi.Ay cok uzuldum dagildim resmen ya

allah sabır versin, soyleyecek söz bulamıyorum, boğazım düğümlendi..

cnm suyu gelmişti.. hiç suyu kalmamıştı ve dün sabah sezeryanla aldılar bebeği ama bu sabaha karşı dayanamamış sanırım bebeği... bilemiyorum msj atsam nedicem.. zaten konuşacak hali yokmuş.. böle durumlarda aramaktan zaten hoşlanmıyorum.. ne denir bilemiyorum.. tıkandım kaldım...

yaaaaa kızlar herkese günaydınn inanıolmazz üzüldümm şuan allahımmm yaaaaa sabırrr versinnnnn rabbimm allah kimseyee yasatmasınnnn

herhangi bir sorun yokkenmi suyu gelmiş. yani yorgunluk, üzüntü ağır kaldırma vs falan yokken mi su gelmiş..

aglamamak cok zor cok kotu oldum bu haberi duyunca..rabbım mine ye ve babasına sabır versin..yazacak diyecek bişey bile bulamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…