2011 Aralık Anneleri

Kızlar gecmisi okudum inanamadım buseli arkadasımıza çok gecmis olsun bebisine uzun Omur insss.dualarım hep onlarla kıyamam ya kim bilir ne hale gelmiştir özelden vanada telefonu verirseniz çok sevinirim

yahu mardin beni de aramıyolar sağlık ocağından. ben gittim hatta. kan tahlili istedim ağzımla. idrar dedim,ona gerek yok dedi güya aile drum olacak adam. tansiyonum falan hep benim isteğim üzerine ölçüldü. kafama göre tetanoz vurulmayım dedim,zaten onların da umurlarındaydı. ne arayan var ne soran... yaptırmadım ben de. hani inşallah hastane ortamında doğurcaz ya. bugün haberlerde kadının biri hastaneyi bekleyememiş dolmuşta doğurmuş:) allah muhafaza öyle bi durum olursa tabi ben direkt yusufa bağlicam.
temizlikle uğraşiodum ben de. belim feci ağrıyo,karnımın aşağı tarafına durup durup kramp giriyo.yatcam az sonra. yarın misafirim var. arada bakmaya çalışacam.inşallah güzel haberler görürüm. bebek nasıl oldu acaba?

bende sizler gibi meraklandığımdan aceleyle girdim baktım topiğe sanırım bazı sayfaları atlamışım ve mine arkadaşımızın kurtulduğunu görmemişim..şükür doğum yapmış ve bebişi yaşıyormuş çok sevindim rabbim mutluluğunu yarıda koymasın inş.. en kısa zamanda bebişini kucağına alır.. rabbim bebeğimizede hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip eder inş amiiinnnn....

iyi geceler kızlar ya birşey sorabilir miyim benim sürekli çişim geliyo gibi :78: net yazdım ama şöyle anlatayım ,idrarımı yapmaya giderken sanki azdaha kaçıracakmışım gibi geliyor ve yapıyorum o an bitti diyorum tam kalkacağım dur birdaha geliyo diyorum sonra damla damla bir daha yapıyorum ama kasıklarım agrıyo ,yani hatta bazen tam vajinanın üst kısmı agrıyor sanki idrarım geliyo sıkışıyorum sü rekli :44: bir de benim iç çamaşırımda bazen su gibi birşey oluyor ben o yüzden bir atlet parçası kullanayım dedim gerçekten günde 2-3 damla oluyor ,doktora gidince alttan baktıracağım amniyon sıvısımı acaba diye ? bir kağıttan bahsetmişler ne kırtasiyeci biliyor ne eczaneci turnison kağıt mı ne :44: böyle garip birşey yaşıyorum ,sizdede oluyor mu yoksa ben idrar mı kaçırıyorum ,kız sürekli mesanemin üzerinde sanki oraya vurup duruyorda cumartesi randevum var iyice ögrenicem ,olmadı alttan baktırıcam mecburen ,

ayyıldızım bu dönemde bebeğin yukarda olması gerekiyo. yani çişli dönemimiz ilk zamanlarda kaldı bi de doğuma yakın bebek aşağıya indiğinde tekrar gelecek.seninki aşağıda mı acaba? ihmal etme mutlaka druna sor. o dediğin turnusol kağıdı.ph ölçüyo. bildiğim kadarıyla kırtasiyelerde falan olmaz. eczaneden bulabilirsin. öyle durumlarda drun kendi veriyo zaten. akıntı falan olamaz di mi? hani hamilelikte artıyo ya.

valla canım bu hafta çok hareketlendi bebiş ve dediğim gibi galiba mesaneme vuruyor sürekli :18: bir de bu hafta biraz yalın ayak gezdim üşütmüş oabiir miyim diye çok dikkat ettim ,kaşıntı ya da yanma yok ,böyle idrarımı yaparken baskı oluyor ,gece bile dalmadan 10 kere kalktığım ve az yaparak döndügüm oluyor,bugün eşime dedim eczaneye git diye eczaneci olmaz abi kırtasiyede olurdemiş eşim rezil oldum diyo ama eczanede satılır diye okumuştum bir ara araştırınca bakalım cumartesi doktor ne diyecek alttan bakayım diyince tırsttım ama bu sefer baktıracağım sanırım ,oğlumda bunları hiç yaşamadım bu kız bana çok çektiriyor , akıntı gibi sanki şöle anlatım atlet parçası kullanıyorum canım kurudğunda renk sarı oluyor bazen yumurtlama dönemindeki gibi beyaz renkte oluyor ,garip birşeyler ,ama şeffaf su olduğunu biliyorum ilk damladığı anda hissediyorum ,
amniyon sıvısı olsa sürekli sızma olurmu acaba diye düşünüyorum benim ilk doğum suyum gelerek olmuştu ve resmen foşfoştum ,şimdi damla görünce yine aklım gidiyo ,korkuyorumda

slm canım geçmiş olsun öncelikle ama anlatmalarına bakılırsa sen idrar yolları enfeksiyonu kapmışsın yada böbreklerinde sorun var bebekle ilgili değil..yinede böyle devam edersen en kısa zamanda baktır önlemini al her halükarda bebeğine zarar teşkil eder rahatsızlığın herne olursa olsun.amacım seni korkutmak değil sadece tedbir alman amaçlı..rabbim hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inş..

Gelen suyun idrar mı, amniyon sıvısı mı olduğunu şu şekilde anlıyoruz; İdrar asidiktir, amniyon sıvısı ise içerisinde bulunan maddelerden dolayı bazdır. Asidik bir sıvı, pembe turnusol kağıdının rengini değiştirmez, ama bazik bir sıvı pembe renkli turnusol kağıdının rengini pembeden maviye değiştirir.

Eğer gelen sıvıya bu kağıdı batırırsanız, (Allah korusun ama) eğer amniyon sıvısı ise mavi renge döner, renk değişmezse bu idrardır, rahat olabilirsiniz.

şöyle bir yorum buldum şimdi ,sanırım bu kağıt benim eklediğim pembe kağıt olması lazım ,yarın olmazsa alayım bunu internetten .

canım üşütmüş de olabilirsin dikkat et ayaklarını sıcak tut. bi kaç defa bana da oldu yoğun akıntı. eyvah dedim suyum mu gelio hayır şükür..su gibi böle bi anda gtti. dediğin gibi bazen sarımsı oluyo bazen beyaz oluyo. her gittiğimde dra suyunu soruyorum. en son dün gittik,gayet iyiymiş. su değildir,kötüye yorma ama tedbirini al,druna sor. mutlaka.
turnusol kağıdı hiç kullanmadım ama evet o gösterdiğin şey turnusol kağıdı canım. öpüyorum seni ii geceler.

canım ya yarın doktora gidicem kafam çok aşırı karıştı ,bir yerde okudum diyo bebişin üzerini kaplayan krem giibbirşeyde olabilrmiş ,kuruyunca işte sanki böyle parlaklık var gibi ,yarın gideyim inşallah birşey yoktur ,üşüttüysemde bakıcaz artık alttan bakıvericek başka çarem yok ,sanada iyi geceler canım .allah rahatlık versin

canım şu an bende aynı konuyu araştırıyorum. bi kaç gündür çamaşırım ıslanıyordu ama pek önemsememiştim. ama bu akşam biraz fazla gelmiş. bende sabah doktora gidecem. okuduklarımdan sonra biraz korkmaya başladım (

günaydın bebeğimin cici teyzeleri yada anneleribugün ilk günaydın bizden olsun dimi

Son düzenleme:
günaydın herkese güzel bir gün olur inş.rüyalarım yordu beni akşam kabuslar görüyorum..

günaydınn anneciklerrr.......
güzel bir gün olsun.. sıkıntılardan uzak olalım...
kendimize ve pıtırcıklarımıza iyi bakalım..

herkese günaydınn. buseli ve bebeği iyidir insallah. aytanemden de bir haber alabiliriz bugun insallah. kuzucuğum da pıtır pıtır dün hiç yerinde durmadı doktora gitmeme 1 hafta kaldı. artık sabırsızlanmaya başladım. gittiğimde 1 ay görmemiş olacam. insallah kızımın böbreklerindeki sorun düzelmiştir :26::26::26: dua edin benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…