ayyıldızım bu dönemde bebeğin yukarda olması gerekiyo. yani çişli dönemimiz ilk zamanlarda kaldı bi de doğuma yakın bebek aşağıya indiğinde tekrar gelecek.seninki aşağıda mı acaba? ihmal etme mutlaka druna sor. o dediğin turnusol kağıdı.ph ölçüyo. bildiğim kadarıyla kırtasiyelerde falan olmaz. eczaneden bulabilirsin. öyle durumlarda drun kendi veriyo zaten. akıntı falan olamaz di mi? hani hamilelikte artıyo ya.
valla canım bu hafta çok hareketlendi bebiş ve dediğim gibi galiba mesaneme vuruyor sürekli :18: bir de bu hafta biraz yalın ayak gezdim üşütmüş oabiir miyim diye çok dikkat ettim ,kaşıntı ya da yanma yok ,böyle idrarımı yaparken baskı oluyor ,gece bile dalmadan 10 kere kalktığım ve az yaparak döndügüm oluyor,bugün eşime dedim eczaneye git diye eczaneci olmaz abi kırtasiyede olurdemiş eşim rezil oldum diyoama eczanede satılır diye okumuştum bir ara araştırınca bakalım cumartesi doktor ne diyecek alttan bakayım diyince tırsttım ama bu sefer baktıracağım sanırım ,oğlumda bunları hiç yaşamadım bu kız bana çok çektiriyor , akıntı gibi sanki şöle anlatım atlet parçası kullanıyorum canım kurudğunda renk sarı oluyor bazen yumurtlama dönemindeki gibi beyaz renkte oluyor ,garip birşeyler ,ama şeffaf su olduğunu biliyorum ilk damladığı anda hissediyorum ,
amniyon sıvısı olsa sürekli sızma olurmu acaba diye düşünüyorum benim ilk doğum suyum gelerek olmuştu ve resmen foşfoştum ,şimdi damla görünce yine aklım gidiyo ,korkuyorumda
canım ya yarın doktora gidicem kafam çok aşırı karıştı ,bir yerde okudum diyo bebişin üzerini kaplayan krem giibbirşeyde olabilrmiş ,kuruyunca işte sanki böyle parlaklık var gibi ,yarın gideyim inşallah birşey yoktur ,üşüttüysemde bakıcaz artık alttan bakıvericek başka çarem yok ,sanada iyi geceler canım .allah rahatlık versincanım üşütmüş de olabilirsin dikkat et ayaklarını sıcak tut. bi kaç defa bana da oldu yoğun akıntı. eyvah dedim suyum mu gelio hayır şükür..su gibi böle bi anda gtti. dediğin gibi bazen sarımsı oluyo bazen beyaz oluyo. her gittiğimde dra suyunu soruyorum. en son dün gittik,gayet iyiymiş. su değildir,kötüye yorma ama tedbirini al,druna sor. mutlaka.
turnusol kağıdı hiç kullanmadım ama evet o gösterdiğin şey turnusol kağıdı canım. öpüyorum seni ii geceler.
valla canım bu hafta çok hareketlendi bebiş ve dediğim gibi galiba mesaneme vuruyor sürekli :18: bir de bu hafta biraz yalın ayak gezdim üşütmüş oabiir miyim diye çok dikkat ettim ,kaşıntı ya da yanma yok ,böyle idrarımı yaparken baskı oluyor ,gece bile dalmadan 10 kere kalktığım ve az yaparak döndügüm oluyor,bugün eşime dedim eczaneye git diye eczaneci olmaz abi kırtasiyede olurdemiş eşim rezil oldum diyoama eczanede satılır diye okumuştum bir ara araştırınca bakalım cumartesi doktor ne diyecek alttan bakayım diyince tırsttım ama bu sefer baktıracağım sanırım ,oğlumda bunları hiç yaşamadım bu kız bana çok çektiriyor , akıntı gibi sanki şöle anlatım atlet parçası kullanıyorum canım kurudğunda renk sarı oluyor bazen yumurtlama dönemindeki gibi beyaz renkte oluyor ,garip birşeyler ,ama şeffaf su olduğunu biliyorum ilk damladığı anda hissediyorum ,
amniyon sıvısı olsa sürekli sızma olurmu acaba diye düşünüyorum benim ilk doğum suyum gelerek olmuştu ve resmen foşfoştum ,şimdi damla görünce yine aklım gidiyo ,korkuyorumda
günaydın kızlarrr
demetcim sana da günaydın bebişine de günaydın
günaydın herkese güzel bir gün olur inş.rüyalarım yordu beni akşam kabuslar görüyorum..
cnm olumlu güzel şeyler şeyler düşün..olumsuzlukları getirme aklına..herşey güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?