2011 Aralık Anneleri

Allah'ım arkadaşımıza ve ailesine sabır versin çok zor birşey... söyleyecek söz bulamıyorum................

sağol cnmmm bilgin için. Biliyomusun arkadaşımda aynı şeydi .

Doğru diyosun bir arkadaşımda bebeğini aldırmak zorunda kalmıştı herkes eşleri ile gitti.yargılayamam ama eşimle gidip o mahrem olaya ne diyeceğim geçmiş olsun dedikten sonraki cümle ne olacak olayımı anlattıracağımmm. Gitmedim eşimle bir müddet sonra diyaloğagirdim düşüncemi anlattım çok üzüldüğümüzü ama kadın kadına birlik daha doğru birde acıları taze.eşler elbette dostister ama gidip birde o acıda çay ikram ettir konuştur ne bileyimm. Sonra çok ilgilendim arkadaşımla, dr bilgisi olaylar konuştum, oda en doğrusunu yapmışsınız dedi.kötüydük gelene çay ikramı ve anlattıkca daha acı oluyodu dedi. Bilmiyorum hangisi doğru ama ben çok üzüldüğümde ya ağlarım yada odunlaşır konuşamam. Allah her annenin yardımcısı olsun.

bende bayram dı tatildi derken uzun bir aradan sonra nete giriyorum
facede gördüm yazıları şok oldum geçmişi okuyamadım henüz
Mine arkadaşımızın başı sağolsun Allah sabır versin moralim bozuldu
Allahım hiç bir anneye evlat acısı yaşatmasın inşallh
hepimiz sağ salim zamanında doğururuz
çok üzüldüm çok

arkadaşım 6,5 aylık 7. Ay başında yaşamış arkadaşımız kaç haftalıktı. Birde arkadaşlar evlerden uzak duydunuzmu. Bazı dr lar kordon dolanmasınıda göremiyomuşşş.bunuda anlattı bir arkadaş. Yani sonbuçta bence olağanüstü bir olay yaşıyoruz. En büyük ameliyatlardan birini geçiriyoruz sonuç harika canlarımız geldiğinden kimse konuşmuyooo

dün okumuştum erken doğan bebeği ve bugun sabah işe gelir gelmez bakmak istedim.çunku tam bir yıl önce aynı şey benim başıma geldiği için durumun ne kadar ciddi olduğunutahmin edebiliyordum. 5inde ve 7 sinde olmak üzere üçüzlerimin ikisini kaybettim ama en küçük olan 990 gram bebeğimi özel bir hastahaneye trasfer ettirerek belkide hayatta kalmasını sağladık tabii önce RABBİM veriyor canını ama hastahane çok önemli biz devlet hastanesinden özel hastaneye almasaydık düşünmek bile istemiyorum heleki zeynep kamile hastanesine kesinlikle gitmeyin sizlere bunu söylemeyi görev gibi gördüğüm için yazmak istedim.ben iki yavrumu göz göre göre o hastanede kaybettim tabiii ALLAH korusun başınıza böyle bişey inşallah gelmez ama aklınızda bulunsun lütfen gitmeyin o hastaneye. ben anlamamıştım doğum yaptıgımı gecer sandım dikkatli olun doktora gidin hemen beklemeyin sancılar durduruluyor iğneyle yada rahim dikiliyor .umarım herkes sağlıklı doğum yapar. mine arkadaşınızada bişey diyemiyorum çünkü ben bile şuan sanki bir yıl öncesinde yaşıyorum acısı tarif edilemez RABBİM sabır versin ama arayın onu ben çok istiyordum acımı paylaşmayı aramayanlara çok kzıdım

ya ben ne diyicem ne söyliycem bilemedim,okuyunca elim direk karnıma gitti bebeğim oynadı o an ama ben tutamadım kendimi,ağlamak tabi çare değil ama kendimi çok çok kötü hissediyorum şu anda,ALLAH sabrını verir muhakkak ve ben şu an kendime çok kızgınım mineye bebek kundağı göndermiştim neden erken davrandımki !

çok üzgünüm... diyecek fazla birşey yok...
allah verdi, allah aldı... hepimizin bebeği onun emaneti değil mi bizlere...
yüce rabbim arkadaşımıza, eşine ve ailesine sabırlar versin, tez zamanda kucaklarını doldursun...
küçük bebeğimiz yaşam savaşını kaybetti... küçücük bedeni, minicik kalbi bu yorucu savaşın üstesinden gelemedi demekki... melekler mekanındaki yerine döndü küçük melek... annesine babasına şefaatçi olacak inşallah...

çok çok üzügünüm ne diyeceğimi bilemiyorum, oysa yaşayacağına öyle inanmıştımki Allah mineciğimize sabır versin, başı sağolsun. Onun için çok zor olacaktır,ama allahım sabrını verir muhakkak, daha geçen haftalarda bebeğine kıyafetler almıştı eşi ile birlikte çok zor çokk

bende de kek gibi az önce aradım keşke aramasaydım görünce üzülücek yaaaaa bende bebek nası görüyomusun sürekli falan diye sorcaktım yeni okudum Allah sabır versin ne denir ki((((( çok üzüldüm

rabbim mine kardeşimize sabır versin.. en kısa zamanda kucağını doldursun inş...denilecek söz yok gerçekten zor bir durum..bebeği ona inş şefaatci olacak...bunu şuan düşünmek zor olsada..rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın hayırlısıyla mine kardeşimiz ve bizler sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz..

Çok üzgünüm Allah rahmet eylesin,arkadaşımıza sonsuz sabırlar versin.Yaklaşık 13 sene önce başka bir sebepten ötürü kardeşimi kaybetmiştik annemin karnında.O üzgün zamanlarımızda Allah dostu bir ablamız birşey anlatmıştı çok mutlu olmuştum dinleyince.
Hz ibrahim ve eşi hz sare çok uzun süre evlat sahibi olamamışlar.Rabbim peygamberini böyle bir sınıvdan geçirmiş,tam bilmesemde sanırım hz.ismail hz.ibrahim 90 küsür yaşlarındayken olmuş.Uzun yıllar evlat hasreti çekmiş.Hoca ablamız demişti ki,çok küçük yaşta,anne karnında,doğduğu gibi vefat eden bebekler ahirette evlat hasretiyle yanan hz ibrahim ve hz sareyle bir dağın eteğinde annelerini ve babalarını beklerler.
Ve sürekli anneleri ve babaları cennete girsin diye dua ederlermiş.
İnşallah arkadaşımıza da minik yavrusu şefaatçi olur.
Allah hepimizin hakkında hayırlı olanı nasip etsin..

sağol cnm ALLAH razı olsun paylaştığın için,çok güzel bi teselli oldu bu benm için.

diyecek hiçbirşey bulamıyorum, kelimeler boğazıma dizildi.
allahım dayanma gücü ve sabır versin.

minicik meleği, sonsuza kadar kalacağı cennetinde artık. hiçbir söyleyeceğim acıyı hafifletmez, ateş düştüğü yeri yakıyor maalesef.
allahım kucağına bir yeni bir melek göndermek için çok bekletmesin inşallah.

çok ama çok üzgünüm.

Ben de Ocak annelerindenim

Buseli arkadaşımıza, eşine ve ailesine Allah sabırların en büyüğünü versin
duyduğumdan beri ağlıyorum çok üzüldüm
Allah hiçkimseye böyle bir acı yaşatmasın
Nerde hamile varsa sağlıkla bebeklerine kavuşmayı nasip etsin inşallah

Diğer sorun yaşayan arkadaşa da (Aytanem)'di sanırım
Allah yardımcısı olsun inşallah

bazen kelimeler yetersiz kalıyor,çok çok üzgünüm,minenin ne halde olduğunu düşünemiyorum,Allahım sabırlar versin...

çok üzgünüm...
söyleyecek birşey yok...
Mineye sabır diliyorum sadece...
sabır...sabır...sabır...

Allah böyle bir acıyı kimseye yaşatmasın...
bebeklerimizi korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…