cnm suyu gelmişti.. Hiç suyu kalmamıştı ve dün sabah sezeryanla aldılar bebeği ama bu sabaha karşı dayanamamış sanırım bebeği... Bilemiyorum msj atsam nedicem.. Zaten konuşacak hali yokmuş.. Böle durumlarda aramaktan zaten hoşlanmıyorum.. Ne denir bilemiyorum.. Tıkandım kaldım...
sağol cnmmm bilgin için. Biliyomusun arkadaşımda aynı şeydi .
Doğru diyosun bir arkadaşımda bebeğini aldırmak zorunda kalmıştı herkes eşleri ile gitti.yargılayamam ama eşimle gidip o mahrem olaya ne diyeceğim geçmiş olsun dedikten sonraki cümle ne olacak olayımı anlattıracağımmm. Gitmedim eşimle bir müddet sonra diyaloğagirdim düşüncemi anlattım çok üzüldüğümüzü ama kadın kadına birlik daha doğru birde acıları taze.eşler elbette dostister ama gidip birde o acıda çay ikram ettir konuştur ne bileyimm. Sonra çok ilgilendim arkadaşımla, dr bilgisi olaylar konuştum, oda en doğrusunu yapmışsınız dedi.kötüydük gelene çay ikramı ve anlattıkca daha acı oluyodu dedi. Bilmiyorum hangisi doğru ama ben çok üzüldüğümde ya ağlarım yada odunlaşır konuşamam. Allah her annenin yardımcısı olsun.
yaaaaa... nefret ediyorum bazen bu hayattan... aldigimiz ve vermek zorunda oldugumuz kotu haberlerden...
buselinin bebegi saat 5 itibariyle artik bizimle degil arkadaslar. konusacak durumda degilmis su an kendisi.. Allah sabir ve saglik versin insallah
Çok üzgünüm Allah rahmet eylesin,arkadaşımıza sonsuz sabırlar versin.Yaklaşık 13 sene önce başka bir sebepten ötürü kardeşimi kaybetmiştik annemin karnında.O üzgün zamanlarımızda Allah dostu bir ablamız birşey anlatmıştı çok mutlu olmuştum dinleyince.
Hz ibrahim ve eşi hz sare çok uzun süre evlat sahibi olamamışlar.Rabbim peygamberini böyle bir sınıvdan geçirmiş,tam bilmesemde sanırım hz.ismail hz.ibrahim 90 küsür yaşlarındayken olmuş.Uzun yıllar evlat hasreti çekmiş.Hoca ablamız demişti ki,çok küçük yaşta,anne karnında,doğduğu gibi vefat eden bebekler ahirette evlat hasretiyle yanan hz ibrahim ve hz sareyle bir dağın eteğinde annelerini ve babalarını beklerler.
Ve sürekli anneleri ve babaları cennete girsin diye dua ederlermiş.
İnşallah arkadaşımıza da minik yavrusu şefaatçi olur.
Allah hepimizin hakkında hayırlı olanı nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?