2011 Aralık Anneleri

ağlıyorum
hiç bir şey düşünemiyorum
Allahım o güzel yürekli arkadaşımıza dünyanın sabrını versin ve en yakın zamanda acısını unutturacak sağ salim ve zamanında kucağına alabileceği bir evlat göndersin

kızlar şimdi azcık geçmişe bakınca gördüm , Aytanem arkadaşımız da hastanede yatıyormuş , kendisinden haber alabilen var mı ? dilerim onun bebeği mücadelesini kazanır ve sağ salim annesinin kucağına " zamanında " kavuşur

Hiçbir kelime taarif edemez bu acıyı halbuki çok inanmıştım yaşayacağına bu kadar hamişin duası yetmedi miniğimize ( Tabii Rabbim öle uygun görmüşse diyecek bi söz yok .. Arkadaşlarım lütfen beni yanlış anlamayın çok etkilendik üzüldük ağladık ama bebeklerimizii unutmayalım onlarıda yormayalım öğrendiğimde içim çok kötü oldu göz yaşlarımı tutamadım kendimi minenin yerine koydum tabikii onun acıısı gibi hissedemem ama çok kötü oldumm aklımdan bi an çııkmadı acaba noldu nasıl diye böyle durumlarda arayamam acısını hafifleteyim derken arttırmaktan korkarım (

allah sabır versin, rabbim en kısa zamanda sğalıklı ve zamanında bir bebek nasip etsin inşallah.
dünden beri bende forumdayım yüreğim ağzımda bekliyorumi hatta gece ruyama bile girdi buseli.
çok üzgünüm allah hepimizin bebeklerini korusun.

selamlar ben araniza yeni katildim sat tarihim 13 mart.yany 25 hafta 4 günlük hamileyim:) yarina seker testi yaptiracagim ....biraz korkuyorum,ac karnina o kadar sure nasil dayanicam die:)

selamlar ben araniza yeni katildim sat tarihim 13 mart.yany 25 hafta 4 günlük hamileyim:) yarina seker testi yaptiracagim ....biraz korkuyorum,ac karnina o kadar sure nasil dayanicam die:)

Hoş geldin hayırlı bi şekilde alırsın inş. bebeğini kucağına.. 50 gr yüklemede 1 saat aç kalıyorsun..

hoşgeldin canım... hiç korkma 1 saat aç kalacaksın.. benim gittiğim hastane şekerli suyun içine limon koymuştu tadı aynı limonata gibiydi hiç rahatsız olmadan içtim.. sonrada hemşire burda otur bir yere kımıldama dedi ayağa kalkınca biraz göz kararması oluyor çünkü... yani kokrtuğun kadar bi durum yok.. hee birde benim dr sabah ilk idarla gel demişti sen onu sormuşmuydun doktoruna..

bana dr. um aç-tok gelmen farketmez dedi??? 50 gr için...

şimdi benim açmı gitmem gerekiyor..?

Tabikii aç gidiceksinn hatta gece 12 den sonra bişey yiiyip içme çünkü önce açlık kan şekerine bakıyorlar sonra şekerli su verip 1 saat sonra tekrar kan alıyoolar o 1 saatte de bişey yiyip içmiyosun..

hoşgeldin cnm hayırlı olsun bebişin senle aramızda 1gün var benimde 14 mart

hoşgeldin canım.bende yarın seker yüklemesi yaptıracağım.gece 12 den sonra birşey yememem içmemem söylendi.bir de tetenoz asımın 2.dozunu olacağım.

selam kızlar ,buselı ıcın cok cok uzuldum ne dıyecegımı bılemıyorum doktoruma bıle anlattım bugun boyle boyle olmus dıye
korkularımı anlattım ama herseyın normal su an ıcın erken dogum rıskın yok dedı
arkadasın ıcın cok uzulme dedı bebegın etkılenmesın dedı..
gleınce haberı okudum cok kotu oldum..
Allah sabır versın ..

ben bugun seker testımı yaptırdım nıhayet ..sonuclarımı kayınvalıdem alıp doktora gosterıcek ,doktor senı yormayalım dedı..
lımon sıktık suya cok agır gelmedı bana hemen ıctım bıttı zaten guzelde geldı daha kötü oldugun düşünmüstüm.
ınsalalh bırsey cıkmaz..

bebegım 33-35 cm cıvarı ama tam ölcüm degıl cunku katlanmıs haldeydı ,zaten artık boyu degıl kılosu onemlıymış..

kılomuzda 1455 olmuş..neredeyse 1.500 kılo..

herseyı normal saglıkla ılerlıyoruz ..

benden haberler bu kadar.

Son düzenleme:

maşallah bebeğine canım peki şekerli suya ne kadar limon sıktın?bir kaç damla mı

hadi gözün aydın canım maaşallah kızına

cnm güzel haberlerine cok sevindim hayırlı olsun..bugun hepimiz dagıldık acı olayla senin bu paylaşımın su serpti yüreğime..maşallah gelişimi cok güzel bebişinin hep böyle devam etsin inş..

yaa neler neler olmuş geçmişi okuyarak geldim önce ümitlendim buselinin bebeği yaşıyor diye sonra bikaç sayfa ilerleyince acı haberi aldım

canım benşm yaa, nasıl da her şeyi paylaşıyordu beraber heyecanlanıyorduk falan çok acayip üzüldüm bunu hiç unutamam o kadar yakın görmüşüm meğer.. Allah sabır versin umarım en kısa zamanda hayırlısıyla buselinin yine hamiş haberini alırız..

Allah'a çok şükredelim kızlar, bizim de başımıza gelebilir o yüzden şimdi kıymetini bilelim dualar edelim. Allah buseliyte metanet versin. canım benim, kimbilir neden suyu önce geldi, şimdi profiline bakıcam

aytanem ve bebişi iyidir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…