2011 Aralık Anneleri

bende aralıkta doğum yapıcam 16 sında dediler inşallah...aranızda istanbulda olupta kanuni sultan süleyman doğum hastanesinde doğum yapıcak olan var mı???

bende aralıkta doğum yapıcam 16 sında dediler inşallah...aranızda istanbulda olupta kanuni sultan süleyman doğum hastanesinde doğum yapıcak olan var mı???

Hayırlı olsun sağ salim kucağınıza alırsınız inş. İstanbuldayım ama o hastaneye gitmiyorum..

bi önceki sayfayı açamıyorum sizde normal mi arkadaşlar...

:))) huuu huuuu

selam kizlar bende katildim araniza aralik 15 doktorun verdigi tarih.
benim dun geceden beri gogus kafesimin altinda sertlik olustu ve agrimaya basliyor.karnima da aralarda agrilar giriyor.sizde de oluyormu boyle seyler???

benim dun geceden beri gogus kafesimin altinda sertlik olustu ve agrimaya basliyor.karnima da aralarda agrilar giriyor.sizde de oluyormu boyle seyler???

hoşgeldin cnm benimde 19aralık nasipse inş..bende sertlık deilde bir kaçgündür oturamıyorum oturunca gögüs kafesim batıyormuş gibi geliyor ve nefes alamıyorum bu aralar hep yatar pozisyondayım..

nazlı_85 seninde hayırlı olsun cnm bebişin hoşgeldin

herkese merhaba kızlar! geçmişi okuya okuya bugune anca gelebildim gunlerdırhepimizin endişeleri var ve allah herkese bebeğine saglıkla kucagına almayı nasıp etsın. buselı arkadasa da allah sabır versin acısı cok buyuktur. ben de bugun 26. haftaya gırdım cok sukur. seker testımız de yapıldı sonucunu almadan kaçtım resmen hastaneden haftaya kontorolde ogrenırım artık. kabus gıbıydı:84:

evet canim dedigin gibi bir bakima ayni o zaman cunku bende de oturuken egilirken batma oluyor.ne yapiyorlarsa bu bebisler icerlerde ))
bir sorum daha olacakti benim 5 ayliktan beri vajinam mi desem kasiklarim mi desem acayip sancim var hele geceleri diger tarafa donmek bile iskence gibi cok agriyor.gecen ay dr muayene etti bisey yok dedi magnezyum verdi.benim gibi olan varsa yazarsa sevinirim.

kasıklardakı agrılara anı hareketlerın sebep oldugunu okumusutum. bıraz daha yavas davranmamız gerekır sanırım.bır kac kez ben de yasamıstım anı bı sancı vuruyordu kendımı kaptırıp hızlı hareket ettıgımde bırden ayaga kalktıgımda

ben sana söylüyeyim neler var o sayfada cnmlizzienin ve seplemin alışverişle ilgili yazıları var

çatlamıştım iyi oldu walla

amin canım sağolasın...özele mi gidiyorsun???

Evet Sarıgazi Bölge hastanesine gidiyorum..

Hoş geldin hayırlı olsun bebişin hayırlısıyla al kucağına inş..

Bu arada alerjik rinit olmuşum hapşurmaktan gına geldi kaşınmak cabası

hoş geldin şekerimihmal etme dr göster sertliği:44::44:ağrılar bende de oluyor hatta kasılmalar oluyor semsert oluyor nefesimi kesiyor daralıyorum

hoş bulduk destinacımsağolasın seninde hayırlı olsun bebişinn Rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin...

ya benım bugunlerde hıc canımın cekmedıgı seyler cekıyor

gofret türü halley türü ..zararlı bılıyorum ama yemekten kendımı alamıyorum o kadar ıstahlı yıyorum kı bı de kocam sasırıyor
bır tane bıle kesmıyor bazen ..
sonraısnda pişman oluyorum ama dayanmıyorum..

cıkolata fılan degıl gofret turu seyler cekıyor canım..
bu zamana kadar dogru durust bu tur seyler yemedım bıle ama sımdı dayanmıyorum.

cnm idrar yolu enfeksıyonu olmasın bır ara benımde oyleydı gecelerı sancıyla uyanıyordum tahlıl yaptım enfeksıyon cıktı doktorum bol bol su iç dedi

hoş bulduk destinacımsağolasın seninde hayırlı olsun bebişinn Rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin...

amin cnm inş...benim 3. hamileliğim ve diğer ıkısınde hep suni sancıyla dogum yaptım bu sefer hep dua ediyorum kendi sancım gelsinde öyle doğum yapayım diye..rabbim hepimize kolay dogumlar nasip etsin..

afiyet olsun canım...canın istiyosa ye tabi ama çokta aşırıya kaçma bende aksine hiç abur cubur şeyler görmek istemiyorumnormalde çok severdim

ay cnm bu aralar nedense bende öyleyim hamılelıgımın basından beri hiç cukulata yemezken buaralar hergun bır paket gıdıyor..iştah desen tam yerinde eşimde şaşırıyor bana daha önceleri hiç böyle görmemişti

benimde geriye kaldı 100 gün şafak 100 heyooo

Allah bağışlasın evlatlarınısuni sancı daha mı ağır oluyor:26::26::26:benim ilk hamileliğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…