bende aralıkta doğum yapıcam 16 sında dediler inşallah...aranızda istanbulda olupta kanuni sultan süleyman doğum hastanesinde doğum yapıcak olan var mı???
Hayırlı olsun sağ salim kucağınıza alırsınız inş. İstanbuldayım ama o hastaneye gitmiyorum..
bi önceki sayfayı açamıyorum sizde normal mi arkadaşlar...
bende normal cnm bı problem yok acılıyor
Benm pc nin 2276 nolu sayfaya gıcığı var galiba açmmıyor
Hayırlı olsun sağ salim kucağınıza alırsınız inş. İstanbuldayım ama o hastaneye gitmiyorum..
bi önceki sayfayı açamıyorum sizde normal mi arkadaşlar...
bende aralıkta doğum yapıcam 16 sında dediler inşallah...aranızda istanbulda olupta kanuni sultan süleyman doğum hastanesinde doğum yapıcak olan var mı???
:))) huuu huuuu
selam kizlar bende katildim araniza aralik 15 doktorun verdigi tarih.
benim dun geceden beri gogus kafesimin altinda sertlik olustu ve agrimaya basliyor.karnima da aralarda agrilar giriyor.sizde de oluyormu boyle seyler???
hoşgeldin cnm benimde 19aralık nasipse inş..bende sertlık deilde bir kaçgündür oturamıyorum oturunca gögüs kafesim batıyormuş gibi geliyor ve nefes alamıyorum bu aralar hep yatar pozisyondayım..
nazlı_85 seninde hayırlı olsun cnm bebişin hoşgeldin
ben sana söylüyeyim neler var o sayfada cnm lizzienin ve seplemin alışverişle ilgili yazıları var
amin canım sağolasın...özele mi gidiyorsun???
benim dun geceden beri gogus kafesimin altinda sertlik olustu ve agrimaya basliyor.karnima da aralarda agrilar giriyor.sizde de oluyormu boyle seyler???
hoşgeldin cnm benimde 19aralık nasipse inş..bende sertlık deilde bir kaçgündür oturamıyorum oturunca gögüs kafesim batıyormuş gibi geliyor ve nefes alamıyorum bu aralar hep yatar pozisyondayım..
nazlı_85 seninde hayırlı olsun cnm bebişin hoşgeldin
evet canim dedigin gibi bir bakima ayni o zaman cunku bende de oturuken egilirken batma oluyor.ne yapiyorlarsa bu bebisler icerlerde))
bir sorum daha olacakti benim 5 ayliktan beri vajinam mi desem kasiklarim mi desem acayip sancim var hele geceleri diger tarafa donmek bile iskence gibi cok agriyor.gecen ay dr muayene etti bisey yok dedi magnezyum verdi.benim gibi olan varsa yazarsa sevinirim.
hoş bulduk destinacımsağolasın seninde hayırlı olsun bebişinn Rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin...
ya benım bugunlerde hıc canımın cekmedıgı seyler cekıyor
gofret türü halley türü ..zararlı bılıyorum ama yemekten kendımı alamıyorum o kadar ıstahlı yıyorum kı bı de kocam sasırıyor
bır tane bıle kesmıyor bazen ..
sonraısnda pişman oluyorum ama dayanmıyorum..
cıkolata fılan degıl gofret turu seyler cekıyor canım..
bu zamana kadar dogru durust bu tur seyler yemedım bıle ama sımdı dayanmıyorum.
ya benım bugunlerde hıc canımın cekmedıgı seyler cekıyor
gofret türü halley türü ..zararlı bılıyorum ama yemekten kendımı alamıyorum o kadar ıstahlı yıyorum kı bı de kocam sasırıyor
bır tane bıle kesmıyor bazen ..
sonraısnda pişman oluyorum ama dayanmıyorum..
cıkolata fılan degıl gofret turu seyler cekıyor canım..
bu zamana kadar dogru durust bu tur seyler yemedım bıle ama sımdı dayanmıyorum.
hey 29.haftaaaa
cnm idrar yolu enfeksıyonu olmasın bır ara benımde oyleydı gecelerı sancıyla uyanıyordum tahlıl yaptım enfeksıyon cıktı doktorum bol bol su iç dedi
amin cnm inş...benim 3. hamileliğim ve diğer ıkısınde hep suni sancıyla dogum yaptım bu sefer hep dua ediyorum kendi sancım gelsinde öyle doğum yapayım diye..rabbim hepimize kolay dogumlar nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?