ben ılk hamılelıgımde cok cesaretlıydım dogum konusunda kesınlıkle normal doguracam dıyordum hastaneye yattıgımda gule oynaya yatmıştım takı sunı sancı kendını gösterene kadar:))oglumda hep bekledım kendı sancım gelsın dıye ama yok doktor gun verdı ve hastaneye yatısım yapıldı daha hemşire sunı sancıyı verirken başladım aglamaya yıne aynı şeyleri yaşıyacam dıye :))şimdi bu hamılelıgımde yıne cesaretım var ama bu sefer hep kendı sancım gelecek dıye umutlanıyorum yıne son dakka sunı sancıyı yersem başlarım heralde aglamaya..ama nolur dua edin bu sefer kendı sancım gelsın bu duyguyu yaşamayı cok istiyorum..
kızlar öpüyorum hepinizi iyi geceler allah rahatlık versinnn
ya ben normal dogumla ılgılı bırsey soracagım ama sımdı sorayım hazır konu acılmısken
vajınusmus tedavısı goren var mıydı aranızda ..
ben normal kontrollerde bıle kendımı kasan bı tıpim doktor ben sakınlestırır konusur rahatlarım sonra acabılırım ancak ,kasılmayı kesebılırım bıraz ama yıne de zor oluyor
kı esımle özle anlarımızda bıle kendımı kasıyorum en rahat olmam gerekırken ..
normal dogum yapmayı cok ıstıyorum ama yapabılır mıyım bılmıyorum ..hele catı kontrolu fılan parmakla oluyormus bılemıyorum..
doktorumda bılıyor boyle bır sıkıntım oldugunu ama daha dogum hakkında hıc konusamadık konusmadıkta yanı ..
ne dıyorsunuz sızce yapabılır mıyım normal dogum yoksa sezaryana kendımı sımdıden alıstırayım mı ..
kızlar öpüyorum hepinizi iyi geceler allah rahatlık versinnn
sumak seninle aynı durumdayız bende çok kasıyorum benm de korktuğum alttan muayene kaçacak delik arıyorum o derece tırsağım
...
o zaman ılk sen dogur
düşünmeyeyım dıyorum ama aklıma gelıyor artık ya..napalım yasayıp gorucez artık hayırlı dogumlar nasıp etsın Allahım
bende cıkıp yatayım artık bleım agrımaya basladı ..yarın gorusuruz kızlar
walla haklısın cnm ne dim. ben o konuda şanslıyım inş bozulmaz tabi.. aradım öplen.. bebeğin eşyalarını ütülüyormuş hepsini bitirme banada kalsın hevesim var dedim.. sen merak etme dedi.. yapma dedim yaşlvardım ayağı ağrıyor çünkü.. ölümü gör yorma kendini diom kadın vız vız arı gibi walla..:) annem ondan daha yorgun açıkcası... bu gezici araştırmacı öğrenmneye açık.. annem tv kolik asosyal.. :) k.validemin ilk torunu annemin 3.:) benimk. valide ıphone kullanıyor.. msn skype netnte uzman kendisi zaten:) nerde ne ucuz nne var bilir..:) hepsinide son 10 yılda öğrendi:)
ben bile ıphone dan anlamıyorum o oyunları bittiroyrı walla:)
Kizlar günaydinlar.dün aksam esimle sinemaya gittik.son durak 5 :) ve cok gürültülùydu.bu sesler bebegime zarar vermis midir sizce?Allah korusun sagirlik olmaz dimi( bi daha gitmem icim ucimi yiyooo!!!!!
buseliye hepimiz çok üzüldük ama allahın işine karışılmıyor işteslm tatlı anneler uzun zamandır giremiyodum keşkede girmeseydim buseli nin haberini okudum sayfalar arasında gezerken hep dua ettim amaaaaaaaa
bende dün dr gittim 100 gr şeker yüklemem temiz çıktı ama 3 e kadar aç midem bulandı başım döndü çok yoruldum bide idrarda bakteri çıktı ilaç verdi reflü içinde renni diye bi şurup verdi ama aklım karışık ben wc e çıkmıştım test diyince zorla bikaç damla şeettirdim ondan çıkmış olabilir mi acaba
oğluşumda 1600 gr olmuş
Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
benim de ablam 2 tane sezeryan oldu çok rahattı biraz o etkiliyor beni ama bunun kararını vermek gerçekten çok zormuş offfffgünaydın annişleeeeeryine bir cumartesi ve yine burası sessizzzz dün gece doğumdan bahsedilmiş.ben normalde cesurumdur ve bu zamana kadar da hep normal dedim ama yeni yeni içimde acaba sezeryanmi olsa şüphesi girmeye başladı.yakında kuzenimin doğumu olcak kısmetse her aşamasında yanında olmak istiyorum ,o beni bayağı bi yönlendiricek sanırım inşallah korkutmazd a
slm tatlı anneler uzun zamandır giremiyodum keşkede girmeseydim buseli nin haberini okudum sayfalar arasında gezerken hep dua ettim amaaaaaaaa
bende dün dr gittim 100 gr şeker yüklemem temiz çıktı ama 3 e kadar aç midem bulandı başım döndü çok yoruldum bide idrarda bakteri çıktı ilaç verdi reflü içinde renni diye bi şurup verdi ama aklım karışık ben wc e çıkmıştım test diyince zorla bikaç damla şeettirdim ondan çıkmış olabilir mi acaba
oğluşumda 1600 gr olmuş
ayy ne güzel birçok şeyi almışsın hayırlı olsun güle güle kullan
ya normal doğuramaz ve sezaryana alınmak zorunda kalırsam ya gücüm yetmez ıkınamazsam ya bebeğim oksijensiz kalırsa v.s v.s..... ayyy o kadar çok soru işareti varki aklımda
kasıklardakı agrılara anı hareketlerın sebep oldugunu okumusutum. bıraz daha yavas davranmamız gerekır sanırım.bır kac kez ben de yasamıstım anı bı sancı vuruyordu kendımı kaptırıp hızlı hareket ettıgımde bırden ayaga kalktıgımda
slm tatlı anneler uzun zamandır giremiyodum keşkede girmeseydim buseli nin haberini okudum sayfalar arasında gezerken hep dua ettim amaaaaaaaa
oğluşumda 1600 gr olmuş
günaydın annişleeeeeryine bir cumartesi ve yine burası sessizzzz dün gece doğumdan bahsedilmiş.ben normalde cesurumdur ve bu zamana kadar da hep normal dedim ama yeni yeni içimde acaba sezeryanmi olsa şüphesi girmeye başladı.yakında kuzenimin doğumu olcak kısmetse her aşamasında yanında olmak istiyorum ,o beni bayağı bi yönlendiricek sanırım inşallah korkutmazd a
canım gözün aydın. ne güzel büyütmüşsün oğluşunu.allah nazarlardan saklasın. doğuma gelince bütün iyi yönlerini düşündükçe normal istiyorum ama ben pek acıya sancıya dayanamam. onun için epidural normal mi olsam diyorum. onda da felç kalma riski var. bizim karşı binada bi kadın öyle. çocuğunu kucağına alıp sevemiyo bile. herkeste öyle olcak diye bişey yok tabi. ama insan etkileniyo. sezaryeni hiç düşünmek bile istemiyorum. bünyeden bünyeye değişebiliyo. ablam sezaryen oldu, çok rahattı. ama bi arkadaş oldu. dikişleri iltihap kaptı. onbeş gün tuvaletten sonra bile çok afedersiniz iç çamaşırını çekememiş. annesi çekmiş. hayırlısı inşallah. zamanı gelince anlayacağız. hem insallah başka sorunlar olmaz.
kızlar benimde arada beyaz sümüksü akıntım aluyor.s,izde de oluyor mu.bide gaz sancım çok oluyor kabızda olmuşum.ayaktaykende karnım çok sertleşiyor bende korkuyorum.aynı şikayatleri olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?