2011 Aralık Anneleri

valla seni tebrik ediyorum cesaretinden dolayı inşallah her şey istediğin gibi olur

sumak seninle aynı durumdayız bende çok kasıyorum benm de korktuğum alttan muayene kaçacak delik arıyorum o derece tırsağım

kızlar öpüyorum hepinizi iyi geceler allah rahatlık versinnn

ii geceler tatlış rüyalar ...

sumak seninle aynı durumdayız bende çok kasıyorum benm de korktuğum alttan muayene kaçacak delik arıyorum o derece tırsağım

...

o zaman ılk sen dogur
düşünmeyeyım dıyorum ama aklıma gelıyor artık ya..napalım yasayıp gorucez artık hayırlı dogumlar nasıp etsın Allahım

bende cıkıp yatayım artık bleım agrımaya basladı ..yarın gorusuruz kızlar

Ben doğurursam herkes doğurur vallaa ii geceler tatlı rüyalarr ..

kızlar bende normal doğum yaptım ilk çocuğumu ama ben epiduralle doğurdum ,asla sancıya dayanamadım 30da bile oy bilmem ne diyordum ,epidurali yiyince 100e vursa tındı bana bu sebepten daha rahatım ,suyum gelip gitmiştim bu sefer inşallah nişan falan gelir diyorum ,ikinci bebiş daha rahat doğuyor diyorlar deneyip görücez allahın izniyle,bu arada sancı çekip doğuran arkadaşları çok tebrik ediyorum ve onların cesaretine hayranlık duyuyorum ,ben iğne bile vurulsam anam aglıyo resmen içim kıyılıyo o şekilde korkağın tekiyim

kızlar bu aventin silikon damaklı bpa olandan alan oldu mu ,simetrik diyor ben damaklı olandan istiyorum hangisinden almalıyım , 0-3 ay ve 0-6 olandan tavsiye eder misiniz hangisinden alacağımı bilemiyorum ,görsel olarak dışarda hiç görmedim internetten bakıyorum anlamıyorum .

süper babaanne olucak desene

NUK'un sayfasını ziyaret ederken buldum kızlar belki bakmak istersiniz merak edenler için...

Hastane çantam için nelere ihtiyacım var?

Doğumunuz planlanmış bile olsa ne zaman gerçekleşeceğinden kesin olarak emin olamazsınız. Bu nedenle hastaneye götüreceğiniz çantanızı önceden hazırlamak çok faydalı olacaktır. Kişisel hijyen ürünlerinizin yanında biz, çantanızda aşağıdakilerin de bulunmasını tavsiye ederiz:

2 uzun bluz
1 fanila (mevsime göre)
1-2 emzirme geceliği veya önü düğmeli gecelik
1-2 terlik
Emzirme sütyeni ve göğüs pedleri
Külot ve hijyenik pedler
Sevdiğiniz müziklerle yüklü MP3 çalar veya CD çalar
1 sabahlık
Siz veya refakatçiler için atıştırmalık bisküvi ya da benzer yiyecekler

Bebeğiniz için:

1- 2 yenidoğan tulumu
1-2 body
1 yelek
Sıcak tutacak çoraplar
Yenidoğan altbezleri
1 şapkalı dışarı çıkarma kıyafeti
1 battaniye
Araçta kullanılabilecek ana kucağı

Bebeğiniz için diğer lazım olabilecek eşyalar:

1 biberon
1 emzik
1 süt sağma pompası

Ayrıca aşağıdakileri de doğumdan önce veya sonra hazır etmeniz gerekir:

Sizin ve partnerinizin nüfus cüzdanları
Evlilik cüzdanı
Doğum raporu

Çok fazla gibi görünüyor değil mi? Endişelenmeyin. Tam olarak hazırlanamasanız bile gerekli olacak her şey anında refakatçileriniz tarafından tedarik edilebilecek şeyler.

Kizlar günaydinlar.dün aksam esimle sinemaya gittik.son durak 5 :) ve cok gürültülùydu.bu sesler bebegime zarar vermis midir sizce?Allah korusun sagirlik olmaz dimi ( bi daha gitmem icim ucimi yiyooo!!!!!

Kizlar günaydinlar.dün aksam esimle sinemaya gittik.son durak 5 :) ve cok gürültülùydu.bu sesler bebegime zarar vermis midir sizce?Allah korusun sagirlik olmaz dimi ( bi daha gitmem icim ucimi yiyooo!!!!!

herkekese günyadınnnn liziiecim sana da günaydın..
cnm sesler rahatsız etmiş olabılır ama öyle sagırlık yapacak derece varmamıştır cunku o sesleri bizim duydugumuz şiddette duymuyor merak etme:))

slm tatlı anneler uzun zamandır giremiyodum keşkede girmeseydim buseli nin haberini okudum sayfalar arasında gezerken hep dua ettim amaaaaaaaa

bende dün dr gittim 100 gr şeker yüklemem temiz çıktı ama 3 e kadar aç midem bulandı başım döndü çok yoruldum bide idrarda bakteri çıktı ilaç verdi reflü içinde renni diye bi şurup verdi ama aklım karışık ben wc e çıkmıştım test diyince zorla bikaç damla şeettirdim ondan çıkmış olabilir mi acaba

oğluşumda 1600 gr olmuş

Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

günaydın annişleeeeeryine bir cumartesi ve yine burası sessizzzz dün gece doğumdan bahsedilmiş.ben normalde cesurumdur ve bu zamana kadar da hep normal dedim ama yeni yeni içimde acaba sezeryanmi olsa şüphesi girmeye başladı.yakında kuzenimin doğumu olcak kısmetse her aşamasında yanında olmak istiyorum ,o beni bayağı bi yönlendiricek sanırım inşallah korkutmazd a

günaydıınn kızlarr
buseliye hepimiz çok üzüldük ama allahın işine karışılmıyor işte
bu arada ben de şeker yüklemesinde çok kötü oldum ya ama allahtan bende bişey çıkmadı bebişin maşallah ne güzel kilo almış
allah bebişlerimizi bize bağışlasın

benim de ablam 2 tane sezeryan oldu çok rahattı biraz o etkiliyor beni ama bunun kararını vermek gerçekten çok zormuş offfff

canım gözün aydın. ne güzel büyütmüşsün oğluşunu. allah nazarlardan saklasın. doğuma gelince bütün iyi yönlerini düşündükçe normal istiyorum ama ben pek acıya sancıya dayanamam. onun için epidural normal mi olsam diyorum. onda da felç kalma riski var. bizim karşı binada bi kadın öyle. çocuğunu kucağına alıp sevemiyo bile. herkeste öyle olcak diye bişey yok tabi. ama insan etkileniyo. sezaryeni hiç düşünmek bile istemiyorum. bünyeden bünyeye değişebiliyo. ablam sezaryen oldu, çok rahattı. ama bi arkadaş oldu. dikişleri iltihap kaptı. onbeş gün tuvaletten sonra bile çok afedersiniz iç çamaşırını çekememiş. annesi çekmiş. hayırlısı inşallah. zamanı gelince anlayacağız. hem insallah başka sorunlar olmaz.

günaydın kızlar

ayy ne güzel birçok şeyi almışsın hayırlı olsun güle güle kullan

yok canım ya herşeyi bitmedi daha. bu sadece hazırladığım listeydi.
daha beşik araba ana kucağı filan bi sürü şey var :))

ya normal doğuramaz ve sezaryana alınmak zorunda kalırsam ya gücüm yetmez ıkınamazsam ya bebeğim oksijensiz kalırsa v.s v.s..... ayyy o kadar çok soru işareti varki aklımda

ya canım niye düşünüyosun ki bunları. ben kan alınırken bile küçük çocuktan farksız oluyorum. eşim elimi filan tutuyo :)) ama kesinlikle normal doğum diyorum
10-15 saatlik acımı zor yoksa ömür boyu o dikişleri görmek mi:))
bi de ben çocuğumu hemen görüp rahat rahat sevmek istiyorum. emzirmek istiyorum :))

birde okuduğum bi yazı vardı. oradaki bi cümle beni çok etkilemişti.
normal doğumda bebek çıkarken vücud bi madde üretiyormuş. doğal antibiyotik gibi bişey. bu cocuk için çok önemliymiş. ilk emzirdiğinizde sütünüzle çocuğa geciyomuş. ama sezeryan doğumda bu madde oluşmuyomuş.

Allahım inşallah sezeryan olmak zorunda kalmam (

ayyy o agrıdan bende de oluo sık sık hele bugun yataktan kalkarken oldu bı 5 dk gecmedı

kızlar benimde arada beyaz sümüksü akıntım aluyor.s,izde de oluyor mu.bide gaz sancım çok oluyor kabızda olmuşum.ayaktaykende karnım çok sertleşiyor bende korkuyorum.aynı şikayatleri olan var mı

selam tatlı anneler ve cici bebişleri.. foruma şöle bir baktımda ooff mineye çook üzüldüm yaaa

ALLAHIM yardımcısı olsun bol sabırlar versin..

ay tanem arkadaşımızda umarım iyidir. bir sorun yoktur..

bu arada artık daha çok ağırlaşıyoruz sanırım. çok çabuk yoruluyorum, birde karnım çok gergin oluyor.. sizler iyisiniz inşallah.. ?

Amin inşallah...
Evet canım buseliye çok üzüldük. Allah yardımcısı olsun buselinin. Takdir böyleymiş.. Eşine ve kendisine sabırlar diliyorum..
Bebişine de maşallah canım.Allah korusun ve sağlığını daim etsin.
Şeker yüklemesini bende bu hafta yapacağım bakalım. Önceki biraz yüksekti...

Günaydın pokimciğim, daha doğrusu tünaydın canım... Sezeyanlık durumun yoksa düşünme bence. Ben bebişimin içimden çıkışını görmek isterim açıkcası. Ama kuzeninin yanında olmanı tavsiye etmem. Cesaretini kırabilir. Herkesin doğumu farklı oluyor neticede.. Nacizane fikrim...

Canım bende sezeryan istemiyorum... Ama bana sezeryan dediler. Ben bebişimi görmek istiyorum tabiki normal yolla. Bakalım hele bir o zaman gelsin. Allah nasipederse...
Sezeyana karşı doktor arıyorum onlardan da teyit almak istiyorum...

kızlar benimde arada beyaz sümüksü akıntım aluyor.s,izde de oluyor mu.bide gaz sancım çok oluyor kabızda olmuşum.ayaktaykende karnım çok sertleşiyor bende korkuyorum.aynı şikayatleri olan var mı

Canım bende de oluyor o akıntı ve ayakta karın sertleşmesi.. sanırım normal uzun süreli ayakta kalma... Telaşlanma. Gaz sancın için kısa kısa yürüyüşler yap. Bu aylarda tekrar kabız olunması muhtemelmiş. Hatta basur dikkat et! Beni armut rahatlatıyor bol bol armut ve incir yiyiyorum. Tekrar bir basur faciası yaşamak istmiyorum.. Tabi her bünye farklı...
Çok dikkat et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…