günaydıınn kızlarr
buseliye hepimiz çok üzüldük ama allahın işine karışılmıyor işte
bu arada ben de şeker yüklemesinde çok kötü oldum ya ama allahtan bende bişey çıkmadı bebişin maşallah ne güzel kilo almış
allah bebişlerimizi bize bağışlasın
benim de ablam 2 tane sezeryan oldu çok rahattı biraz o etkiliyor beni ama bunun kararını vermek gerçekten çok zormuş offfff
canım gözün aydın. ne güzel büyütmüşsün oğluşunu.allah nazarlardan saklasın. doğuma gelince bütün iyi yönlerini düşündükçe normal istiyorum ama ben pek acıya sancıya dayanamam. onun için epidural normal mi olsam diyorum. onda da felç kalma riski var. bizim karşı binada bi kadın öyle. çocuğunu kucağına alıp sevemiyo bile. herkeste öyle olcak diye bişey yok tabi. ama insan etkileniyo. sezaryeni hiç düşünmek bile istemiyorum. bünyeden bünyeye değişebiliyo. ablam sezaryen oldu, çok rahattı. ama bi arkadaş oldu. dikişleri iltihap kaptı. onbeş gün tuvaletten sonra bile çok afedersiniz iç çamaşırını çekememiş. annesi çekmiş. hayırlısı inşallah. zamanı gelince anlayacağız. hem insallah başka sorunlar olmaz.
gunaydın kızlar..
celık masallah ne guzel buyutmussun paşayı..
kızlar benimde arada beyaz sümüksü akıntım aluyor.s,izde de oluyor mu.bide gaz sancım çok oluyor kabızda olmuşum.ayaktaykende karnım çok sertleşiyor bende korkuyorum.aynı şikayatleri olan var mı
selam tatlı anneler ve cici bebişleri.. foruma şöle bir baktımda ooff mineye çook üzüldüm yaaa
ALLAHIM yardımcısı olsun bol sabırlar versin..
ay tanem arkadaşımızda umarım iyidir. bir sorun yoktur..
bu arada artık daha çok ağırlaşıyoruz sanırım. çok çabuk yoruluyorum, birde karnım çok gergin oluyor.. sizler iyisiniz inşallah.. ?
selam tatlı anneler ve cici bebişleri.. foruma şöle bir baktımda ooff mineye çook üzüldüm yaaa
ALLAHIM yardımcısı olsun bol sabırlar versin..
ay tanem arkadaşımızda umarım iyidir. bir sorun yoktur..
bu arada artık daha çok ağırlaşıyoruz sanırım. çok çabuk yoruluyorum, birde karnım çok gergin oluyor.. sizler iyisiniz inşallah.. ?
kızlar benimde arada beyaz sümüksü akıntım aluyor.s,izde de oluyor mu.bide gaz sancım çok oluyor kabızda olmuşum.ayaktaykende karnım çok sertleşiyor bende korkuyorum.aynı şikayatleri olan var mı
herkekese günyadınnnn liziiecim sana da günaydın..
cnm sesler rahatsız etmiş olabılır ama öyle sagırlık yapacak derece varmamıştır cunku o sesleri bizim duydugumuz şiddette duymuyor merak etme:))
Selam Serseloselam kızlar tatil bitti evimize geldik hayırlısıyla salı günü şeker yüklemesi ve tetenoz aşısının ikincisini olacağım mine'ye çok üzüldüm Allah sabırlar versin
Selam Serselo, Lüveyla :))selam kızlar tatil bitti evimize geldik hayırlısıyla salı günü şeker yüklemesi ve tetenoz aşısının ikincisini olacağım mine'ye çok üzüldüm Allah sabırlar versin
Kızlarrrr lütfen yardımm bi sorunum warr .. akşamdan beri vajinamda yanma ve kaşıntı war ve şeffaf renkte bi akıntım war neden acaba yaa pazartesi doktor randevum war ne yapayım sizce bu akıntı neyin belirtisi
Kızlarrrr lütfen yardımm bi sorunum warr .. akşamdan beri vajinamda yanma ve kaşıntı war ve şeffaf renkte bi akıntım war neden acaba yaa pazartesi doktor randevum war ne yapayım sizce bu akıntı neyin belirtisi
Geçmiş olsun yarın doktoruna bir sor annecik yabugun cok kotuyum ..sabah 12 de kalktım ..kahvaltı ıcın atıstırıdm sonra ıdrarda enfeksıyon cıktıgı ıcın antıbıyotıgı ıctım
ne olduysa ondan snra oldu
gıttım cıkardım zaten agır geldı sonra bı daha kahvaltı yaptım ama yok boyle sersem gıbıyım yorgunum sureklı uyku halındeyım
kulaklarım tıkalı ..
tansıyonum dusuk ..
saat 3te uyudum 5.30 da kalktım ..sımdı bırazdan tekrar yatıcam kendımı kaldıramıyorum resmen..
ıcmesem antıbıyotıgı ..uff ondan mı acaba gece tekrar ıceyım yıne yaparsa ıcmem artık..
ılk kez boyle oldum cok fena bırseymıs yemek bıle yapmadım oylece yaatıyorum.
Enfeksiyon falandır o geçmiş olsunKızlarrrr lütfen yardımm bi sorunum warr .. akşamdan beri vajinamda yanma ve kaşıntı war ve şeffaf renkte bi akıntım war neden acaba yaa pazartesi doktor randevum war ne yapayım sizce bu akıntı neyin belirtisi
gulyun haftasonu bir biz mi kalıyoruz yaaaa ben kocişi memleketine düğüne gönderdim yalnız kaldım
hayırlı geceler annecikler nasılsınız???bir sorum olcak bundan 1 hafta önceye kadar her gün tuvalate giden ben artık 2 günde bir gidiyorum.hemoraid olmuşum sanırım sölemesi ayıp makat kısmım epey bi şiş ama ağrı sızı yok:44::44:meyve mi falan eksik etmeden yiyorum.acaba belirli bir dönemde olup geçer mi???
hayırlı geceler annecikler nasılsınız???bir sorum olcak bundan 1 hafta önceye kadar her gün tuvalate giden ben artık 2 günde bir gidiyorum.hemoraid olmuşum sanırım sölemesi ayıp makat kısmım epey bi şiş ama ağrı sızı yok:44::44:meyve mi falan eksik etmeden yiyorum.acaba belirli bir dönemde olup geçer mi???
canım yanma ve kaşıntı varsa enfeksiyon ya da mantardır.. ama mantarda da sarımtrak oluyor diyorlar akıntıyı.. kafa karıştırmayım da..
bol bol su iç ve dinlen.. uzun süreli yürüyüş yapma doktora gidene kadar.. (genelde böyle tavsiyelerde bulunur doktorlar)
karbonatlı suyla alt tarafı durulayabilirsin.. sık sık ta iç çamaşırını değiş ve pamuk olmasına dikkat et..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?