2011 Aralık Anneleri

gunaydın kızlar..

celık masallah ne guzel buyutmussun paşayı..

kızlar benimde arada beyaz sümüksü akıntım aluyor.s,izde de oluyor mu.bide gaz sancım çok oluyor kabızda olmuşum.ayaktaykende karnım çok sertleşiyor bende korkuyorum.aynı şikayatleri olan var mı

sağolun kızlar çok büyümesi çokta iyi değil normal doğum yapacağımı düşününce ama sağlıklı olsunlar biz herşeye katlanırız bende çok ağırlaştım Allah tan cuma günü 5+5 rapor alıp sonrada izne ayrılacağım yoksa çok zorlanıyorum ilk gün okula eşimle gitmedim yürüycem dedim 15 dk bi mesafe nasıl kasıklarım sancılandı ayağımı basamadım bile çok korktum eşimi aradım geldi aldı sağolsun sancıların nedenide dün anlaşıldı idrarda bakteri çıktı üzülerek ilaç kullanacağım

ama dün beni çok kızdırdı hastanede o kadar saat aç ve glikozlu dolaştım işleri vardı mümkün olduğunca aramadım bile bide benle uğraşmasın diye
çocuğu da görümcemlere bırakmıştık almaya gittik oğluşum her zamanki gibi bi oyuncağı kapmış kapıda bangır bangır bağırıyo eşime kaldır ayakkabılarını giydireyim dedim bizimki tın ayakkabılarını giydi indi aşağı çocuk ağlıyomuş karısı rahatsızmış neymiş efendim orda birsürü kişi varmış tutarmışlar
her hafta sonu kendi işim yetmiyo bide gidip köyde annesine babasına yardımcı oluyodum 1.5 saat gidiş 1.5 saat dönüş köy ylu çek git temizliğini yemeğini yap eve gel kendi evinin temizliğ bide 2.5 yaşında çocuk bide laf işit bende gitmedim bu hafta köye üzülüyorum biraz yaşlı insanlar Allah rızası için yapayım diye ama alt katta evleri var gelsinler ne yapayım herkesin peşine koşamıycam

Amin canım... Umarız aytanem iyidir. onunla görüşen yok sanırım.. İnşallah iyi haberlerini alırız.

Evet canım artık ağırlaşıyoruz yavaş yavaş. karın gerginliği normal sanırım. bende de oluyor hele yemekten sonra... nefes sorunu var.. Çok nefes nefese kalıyorum.. Belim çok ağrıyor.. Mide yanmalarım aşırılaştı sanırım ilaç kullanacağım.
Allah hepimize yardım etsin. Özellikle çalışan bayanlara.. Onlar için çok daha zordur...

kızlar benimde arada beyaz sümüksü akıntım aluyor.s,izde de oluyor mu.bide gaz sancım çok oluyor kabızda olmuşum.ayaktaykende karnım çok sertleşiyor bende korkuyorum.aynı şikayatleri olan var mı

canım akıntı bende de oluyor. normalmiş.

selam kızlar tatil bitti evimize geldik hayırlısıyla salı günü şeker yüklemesi ve tetenoz aşısının ikincisini olacağım mine'ye çok üzüldüm Allah sabırlar versin

selam kızlar tatil bitti evimize geldik hayırlısıyla salı günü şeker yüklemesi ve tetenoz aşısının ikincisini olacağım mine'ye çok üzüldüm Allah sabırlar versin
Selam Serselo, Lüveyla :))

Son düzenleme:
bugun cok kotuyum ..sabah 12 de kalktım ..kahvaltı ıcın atıstırıdm sonra ıdrarda enfeksıyon cıktıgı ıcın antıbıyotıgı ıctım

ne olduysa ondan snra oldu

gıttım cıkardım zaten agır geldı sonra bı daha kahvaltı yaptım ama yok boyle sersem gıbıyım yorgunum sureklı uyku halındeyım
kulaklarım tıkalı ..
tansıyonum dusuk ..

saat 3te uyudum 5.30 da kalktım ..sımdı bırazdan tekrar yatıcam kendımı kaldıramıyorum resmen..

ıcmesem antıbıyotıgı ..uff ondan mı acaba gece tekrar ıceyım yıne yaparsa ıcmem artık..

ılk kez boyle oldum cok fena bırseymıs yemek bıle yapmadım oylece yaatıyorum.

Kızlarrrr lütfen yardımm bi sorunum warr .. akşamdan beri vajinamda yanma ve kaşıntı war ve şeffaf renkte bi akıntım war neden acaba yaa pazartesi doktor randevum war ne yapayım sizce bu akıntı neyin belirtisi

Kızlarrrr lütfen yardımm bi sorunum warr .. akşamdan beri vajinamda yanma ve kaşıntı war ve şeffaf renkte bi akıntım war neden acaba yaa pazartesi doktor randevum war ne yapayım sizce bu akıntı neyin belirtisi

canım yanma ve kaşıntı varsa enfeksiyon ya da mantardır.. ama mantarda da sarımtrak oluyor diyorlar akıntıyı.. kafa karıştırmayım da..
bol bol su iç ve dinlen.. uzun süreli yürüyüş yapma doktora gidene kadar.. (genelde böyle tavsiyelerde bulunur doktorlar)
karbonatlı suyla alt tarafı durulayabilirsin.. sık sık ta iç çamaşırını değiş ve pamuk olmasına dikkat et..

merhaba caım bolbol su ıc korkma bısey degıldır ıdrar yaparken yanma yoksa kasıklardada agrı yoksa sorun yok dmektır pamuklu camasır gıy sıksık degıstır ve bu aralar duzelene kadar camasırlarını utule canım gecmıs olsun

Geçmiş olsun yarın doktoruna bir sor annecik ya
Enfeksiyon falandır o geçmiş olsun

celikcim masallah kuzunaaaaaaaaaa
nusyas enfeksiyon kapmisin seker
demet ve nanan ugradimi kizlar
yeme konusuna gelince bende ilk gebeligimde herseye dikkatettim sonuc kgli bebek istahsiz cocuk
dr hamileligimdejki beslenmeme bsagliyor
cok saglikliydi
gunluk
yumurta
sut
pekmez
3litre su
ceviz findik fistik
sebze
balik
et
tavuk
haftalik menumde mutlaka olurdu
harika birde kahvalti ama bunda yyapamiyorum herseyide yiyorum
cips gofret .......vs
onemli olan bebegin dmak tadi

Son düzenleme:
hayırlı geceler annecikler nasılsınız???bir sorum olcak bundan 1 hafta önceye kadar her gün tuvalate giden ben artık 2 günde bir gidiyorum.hemoraid olmuşum sanırım sölemesi ayıp makat kısmım epey bi şiş ama ağrı sızı yok:44::44:meyve mi falan eksik etmeden yiyorum.acaba belirli bir dönemde olup geçer mi???

gulyun haftasonu bir biz mi kalıyoruz yaaaa ben kocişi memleketine düğüne gönderdim yalnız kaldım

Ev kuşu olmak böle bişi işte

Normal öle olması demir ilaçlarımızda kabızlık yapıyor posalı meyveler ye tuvalette de fazla ıkınma bırak kalsın bişi yapmaz

valla ben de bi kabız oluyorum bi ishal ortasını tutturamadım bir türlü
biraz sıvı gıdalar al lifli gıdalarla beslen geçer herhalde

Cnm önerilerin için teşkrlr.! zaten günde 2 kez iç çamaşırımı değiştiriyorum ama bende mantardan şüphelendim açıkcası ama akıntının rengi we kıvamı beni düşündürdü neyse bakalım doktora bi gideyimde :)

kızlar ilginiz we önerileriniz için teşekkür ederimm iyiki varsınız ..insan bu dönemde çok hassas oluyor herşeyden nem kapıyorum biran önce hayırlısıyla oğluma kavuşmak istiyorumm.buseli için çokk üzgünüm we dahada tedirgin oldum arkadaşımız böyle bişey yaşayınca inş bidaha böyle bişey yaşanmazz hepimiz bebişlerimize kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…