Kızlarrrr lütfen yardımm bi sorunum warr .. akşamdan beri vajinamda yanma ve kaşıntı war ve şeffaf renkte bi akıntım war neden acaba yaa pazartesi doktor randevum war ne yapayım sizce bu akıntı neyin belirtisi
hepimizin bebişlerine maşallah sağol cnm bende bunda pek dikkat edemiyorum midem çok kötü hiç ilaç içemedim desem yeri kesin iştahsız bişey olucak ama annesin çekerse yer yaacelikcim masallah kuzunaaaaaaaaaa
nusyas enfeksiyon kapmisin seker
demet ve nanan ugradimi kizlar
yeme konusuna gelince bende ilk gebeligimde herseye dikkatettim sonuc kgli bebek istahsiz cocuk
dr hamileligimdejki beslenmeme bsagliyor
cok saglikliydi
gunluk
yumurta
sut
pekmez
3litre su
ceviz findik fistik
sebze
balik
et
tavuk
haftalik menumde mutlaka olurdu
harika birde kahvalti ama bunda yyapamiyorum herseyide yiyorum
cips gofret .......vs
onemli olan bebegin dmak tadi
cnm bende bazen oluyorum bayağı bi şişiyohayırlı geceler annecikler nasılsınız???bir sorum olcak bundan 1 hafta önceye kadar her gün tuvalate giden ben artık 2 günde bir gidiyorum.hemoraid olmuşum sanırım sölemesi ayıp makat kısmım epey bi şiş ama ağrı sızı yok:44::44:meyve mi falan eksik etmeden yiyorum.acaba belirli bir dönemde olup geçer mi???
Cnm önerilerin için teşkrlr.! zaten günde 2 kez iç çamaşırımı değiştiriyorum ama bende mantardan şüphelendim açıkcası ama akıntının rengi we kıvamı beni düşündürdü neyse bakalım doktora bi gideyimde :)
hepimizin bebişlerine maşallah sağol cnm bende bunda pek dikkat edemiyorum midem çok kötü hiç ilaç içemedim desem yeri kesin iştahsız bişey olucak ama annesin çekerse yer yaacelikcim masallah kuzunaaaaaaaaaa
nusyas enfeksiyon kapmisin seker
demet ve nanan ugradimi kizlar
yeme konusuna gelince bende ilk gebeligimde herseye dikkatettim sonuc kgli bebek istahsiz cocuk
dr hamileligimdejki beslenmeme bsagliyor
cok saglikliydi
gunluk
yumurta
sut
pekmez
3litre su
ceviz findik fistik
sebze
balik
et
tavuk
haftalik menumde mutlaka olurdu
harika birde kahvalti ama bunda yyapamiyorum herseyide yiyorum
cips gofret .......vs
onemli olan bebegin dmak tadi
cnm bende bazen oluyorum bayağı bi şişiyohayırlı geceler annecikler nasılsınız???bir sorum olcak bundan 1 hafta önceye kadar her gün tuvalate giden ben artık 2 günde bir gidiyorum.hemoraid olmuşum sanırım sölemesi ayıp makat kısmım epey bi şiş ama ağrı sızı yok:44::44:meyve mi falan eksik etmeden yiyorum.acaba belirli bir dönemde olup geçer mi???
Cnm önerilerin için teşkrlr.! zaten günde 2 kez iç çamaşırımı değiştiriyorum ama bende mantardan şüphelendim açıkcası ama akıntının rengi we kıvamı beni düşündürdü neyse bakalım doktora bi gideyimde :)
bugun cok kotuyum ..sabah 12 de kalktım ..kahvaltı ıcın atıstırıdm sonra ıdrarda enfeksıyon cıktıgı ıcın antıbıyotıgı ıctım
ne olduysa ondan snra oldu
gıttım cıkardım zaten agır geldı sonra bı daha kahvaltı yaptım ama yok boyle sersem gıbıyım yorgunum sureklı uyku halındeyım
kulaklarım tıkalı ..
tansıyonum dusuk ..
saat 3te uyudum 5.30 da kalktım ..sımdı bırazdan tekrar yatıcam kendımı kaldıramıyorum resmen..
ıcmesem antıbıyotıgı ..uff ondan mı acaba gece tekrar ıceyım yıne yaparsa ıcmem artık..
ılk kez boyle oldum cok fena bırseymıs yemek bıle yapmadım oylece yaatıyorum.
günaydın annişleeeeeryine bir cumartesi ve yine burası sessizzzz dün gece doğumdan bahsedilmiş.ben normalde cesurumdur ve bu zamana kadar da hep normal dedim ama yeni yeni içimde acaba sezeryanmi olsa şüphesi girmeye başladı.yakında kuzenimin doğumu olcak kısmetse her aşamasında yanında olmak istiyorum ,o beni bayağı bi yönlendiricek sanırım inşallah korkutmazd a
Kızlarrrr lütfen yardımm bi sorunum warr .. akşamdan beri vajinamda yanma ve kaşıntı war ve şeffaf renkte bi akıntım war neden acaba yaa pazartesi doktor randevum war ne yapayım sizce bu akıntı neyin belirtisi
hayırlı geceler annecikler nasılsınız???bir sorum olcak bundan 1 hafta önceye kadar her gün tuvalate giden ben artık 2 günde bir gidiyorum.hemoraid olmuşum sanırım sölemesi ayıp makat kısmım epey bi şiş ama ağrı sızı yok:44::44:meyve mi falan eksik etmeden yiyorum.acaba belirli bir dönemde olup geçer mi???
destinacım ne güzel kızçeni görmüşsün.maşallah güzel gelişmiş.
sumakcım sanada geçmiş olsun canım.bazı ilaçlar ilk kullanımda bazen rahatsızlık verebiliyor.inş.tekrarlamaz.
bende çok kilo aldım kızlar.56 ile hamile kaldım.bu sabah tartıldım.62 kilo olmuşum.
slm kızlar,
uzun zamandır giremiyorum foruma..sizleri özledim..son 1 ayım işte..çalışmıcam ekimde..bol bol görüşürüz artık..
ben de çok kilo aldım yaa...61 ile başlayıp 71 oldum..sanırım doğuma kadar 85'i bulucam..aman sağlıklı olsun da bebeklerimiz veririrz kiloları...yarın kontrolüm var..
çok heycanlıyım..umarım herşey yolundadır..
kızlar herkese merhaba. açıköğretim sınavlarımızı yaptık geldik evimize. benim kızım iki gündür bi oynuyo teyzeleri bi oynuyo sormayın. Eki Görüntüle 254618 bu arada bu da kızım:))) tanıştırayım mısra. mısra bu da arkadaşların ve teyzelerin. burada henüz ufak. 21+4 te çektirmişiz bu pozu:))
kızlar herkese merhaba. açıköğretim sınavlarımızı yaptık geldik evimize. benim kızım iki gündür bi oynuyo teyzeleri bi oynuyo sormayın. Eki Görüntüle 254618 bu arada bu da kızım:))) tanıştırayım mısra. mısra bu da arkadaşların ve teyzelerin. burada henüz ufak. 21+4 te çektirmişiz bu pozu:))
çok tatlım maşallahsanırım 4 boyutlu bir resim ben daha kızmın bu şekilde profilini görmedim merak ediyorum 28. haftada net görünür dedi radyoloğumuz sabırsızlıkla bekliyorum
kızlar iltihaplamaya karşı en az 3 litre su tüketilmeliymiş ve özellikle oturarak içilmeliymiş su ,benim doktorum her zaman suyu bu şekilde tüket ,gebelikte değil normal zamanda bile ayakta su vs tüketme dedi, destinacığım maşallah seninde bebişine canım 800 gram çok güzel ,benim bıdığımda 785 gramdı olmuştur 800 gram şimdi hem aldığın kiloda çok değil canım ben de 57,5 ile hamile kaldım ve şuanda 63,5 kiloyum ama ben ilk 3 ay zayıflamıştım ve 3 kg kaybetmiştim ordan hesaplarsak daha çok oluyor aldığım kilo ama bebişlerimiz sağlıklı olsun yeter ,kiloyu veririz inşallah .yasmincim sende 6kg almışsın çok değil canım endişelenme .
kızlar geçmişi okudum çok üzüldüm Allahım herşeyin hayırlısını versin cümlemize...
bende geçen gün su geldi diye hastaneye gittim akıntım vardı akıntım mantara dönüşmüş elle muayene ve o kagıt muayenesinden sonra suyun gelmedigi yogun mantar oldugumu ögrendim fitil verdi dr bu kaçıncı fitilim anlatamam bitmiyor bi türlü günde kaç kere günlük ped kaç kere iç çamaşırı degiştiriyorum anlatamam napiim bebek iyi olsun da 3 ay kaldı ondan sonrası dügün bayram
ayrıca tırnagımda dA mantar çıktı oda manikürden ama kendim yapmıştım etlerimi itmiştim bi arada oje kullanmıştım onun sonrasında oluştu ona yapacak bişey yokmuş heryerim mantarlandı yani
bu arada bugün itibariyle 67 kilo olmuşum hadi hayırlısı acaba kaçta duracak bu ibre yaaa offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?