2011 Aralık Anneleri

Kızlarrrr lütfen yardımm bi sorunum warr .. akşamdan beri vajinamda yanma ve kaşıntı war ve şeffaf renkte bi akıntım war neden acaba yaa pazartesi doktor randevum war ne yapayım sizce bu akıntı neyin belirtisi

canım belirtiler enfeksiyon yada mantar gibi görünüyor bir an önce doktora gitmelisin bence korkulucak birşey olmaz korkmada gene tedbir amaçlı zararı varmıdır bebeğe yokmudur bilinmez..ılık suyla oranı her tuvalete girdiğinde yıka canım iç çamaşırını sürekli değiştir kesinlikle ıslak kalmasın oran bol bol su iç tuvaletini yap... geçmiş olsun

günaydın aralık anneleriiii
hepimizin bebişlerine maşallah sağol cnm bende bunda pek dikkat edemiyorum midem çok kötü hiç ilaç içemedim desem yeri kesin iştahsız bişey olucak ama annesin çekerse yer yaa
cnm bende bazen oluyorum bayağı bi şişiyo

cnm bol su iç bide dr bana papatya çayı önerdi

günaydın aralık anneleriiii
hepimizin bebişlerine maşallah sağol cnm bende bunda pek dikkat edemiyorum midem çok kötü hiç ilaç içemedim desem yeri kesin iştahsız bişey olucak ama annesin çekerse yer yaa
cnm bende bazen oluyorum bayağı bi şişiyo

cnm bol su iç bide dr bana papatya çayı önerdi

Gecmis olsun Sumak'cim. İyilestin mi biraz simdi? Nasil oldun?

?

günaydınnn kızlarrr herkese güzel bir pazar olsun inş..dün tüm gün eletriklerimiz kesik oldugu için giremedim topiğe..

dün 5hafta aradan sonra doktora gittim kızcıgımı gördüm enson gittiğimde 300gr iskelet gibi bişeydi şimdi 800gr olmuş etlenmiş butlanmış maşallah yüzünü falanda gördük aynı ogluma benziyor:) durumu gayet iyi dedi doktor amcası..benimde gayet iyiymiş yalnız! 5 haftada 5kilo almışım..toplamda 10 kılo aldım ve 67yle başlayıp 77 oldum..oglumda bu kıloyla doguma gitmiştim bunda daha önümde 3 ay var napcam bakalım:)))
buseli arkadaşımızın durumunu anlattım neden olmuş olabılecegını sordum eger enfeksıyon varsa olabılır dedı oyuzden akıntı falan varsa fitil kullanmamız lazımmış kı benimde vardı kullanmıyordum şimdi hemen kullanmaya başlıyacam ihmal etmemek lazım..

sanada gunaydın pokim,sen düşüncelerini hiç bozma cnm normal doguma devam sezeryanı aklına getirme..birde nacizane tavsiyem yiğeninin dogumunda bulunma herkesin dogumu farklı olur onda zor olan sende kolay olabılır..

Kızlarrrr lütfen yardımm bi sorunum warr .. akşamdan beri vajinamda yanma ve kaşıntı war ve şeffaf renkte bi akıntım war neden acaba yaa pazartesi doktor randevum war ne yapayım sizce bu akıntı neyin belirtisi

cn mantar olabılır fitil falan verebılır doktorun ıhmal etme sor mutlaka bu tarz enfeksıyonlar riskli hamilelikte..

cnm bu dönemler hemoroid oluşumu normaldir olmaması için posalı gıdalar tüket petlık olmaman lazım daha cok arttırır..sabahları aç karna incir falan ye şimdi zamanıda geçmiş olsun..

çelik198408 maşallah oglusunun gelişimi cok güzel rabbım devamını nasip etsin:)

sumakcım sana da gecmiş olsun belkı kullandıgın antıbıyotıgın yan etkısınden kaynaklanmıştır..

vıtamın ve kan ilaçlarımı epeyce bır sure almamaya başlamıştım bu hafta hep halsızlık baş dönmesi nefes darlıgı cektım doktorum kesınlıkle ıhmal etmemem gerektıgını soyledi kan seviyen düşmüşdür hemen ondan olmuştur bu şikayetlerin dedi..şimdi tekrar başladım..cok zor geliyor ilaç içmek(

gunaydın kızlar ..

daha ıyıyım bugun ..ılac agır geldı snaırım bakalım bu ıcışimde ne olucak ..

bende artık pek dıkkat etmıyorum ya onceden dıkkat edıyordum yedıklerıme bu haafta edemıyorum kılo almasam barı ıyıce :)

destinacım ne güzel kızçeni görmüşsün.maşallah güzel gelişmiş.
sumakcım sanada geçmiş olsun canım.bazı ilaçlar ilk kullanımda bazen rahatsızlık verebiliyor.inş.tekrarlamaz.
bende çok kilo aldım kızlar.56 ile hamile kaldım.bu sabah tartıldım.62 kilo olmuşum.

slm kızlar,
uzun zamandır giremiyorum foruma..sizleri özledim..son 1 ayım işte..çalışmıcam ekimde..bol bol görüşürüz artık..
ben de çok kilo aldım yaa...61 ile başlayıp 71 oldum..sanırım doğuma kadar 85'i bulucam..aman sağlıklı olsun da bebeklerimiz veririrz kiloları...yarın kontrolüm var..
çok heycanlıyım..umarım herşey yolundadır..

sagol yasemincim cok keyifli ya onu orda seyretmek bir de epey değişmiş iskelet gibiydi yavrucum şimdi etlenmiş o kolcukları tontiş tontiş gözüküyordu:)))

az kalmış cnm 1 ekime ha gayret:))inş saglıklı haberlerini alırsın cnm sende bebişinin..

kızlar herkese merhaba. açıköğretim sınavlarımızı yaptık geldik evimize. benim kızım iki gündür bi oynuyo teyzeleri bi oynuyo sormayın. bu arada bu da kızım:))) tanıştırayım mısra. mısra bu da arkadaşların ve teyzelerin. burada henüz ufak. 21+4 te çektirmişiz bu pozu:))

maşallah senin o tatlı kızına Allah nazardan saklasın Annesiiii yesin onu teyzesi ismide çok güzel olmuş Allah adıyla yaşatsın

çok tatlım maşallah sanırım 4 boyutlu bir resim ben daha kızmın bu şekilde profilini görmedim merak ediyorum 28. haftada net görünür dedi radyoloğumuz sabırsızlıkla bekliyorum
kızlar iltihaplamaya karşı en az 3 litre su tüketilmeliymiş ve özellikle oturarak içilmeliymiş su ,benim doktorum her zaman suyu bu şekilde tüket ,gebelikte değil normal zamanda bile ayakta su vs tüketme dedi, destinacığım maşallah seninde bebişine canım 800 gram çok güzel ,benim bıdığımda 785 gramdı olmuştur 800 gram şimdi hem aldığın kiloda çok değil canım ben de 57,5 ile hamile kaldım ve şuanda 63,5 kiloyum ama ben ilk 3 ay zayıflamıştım ve 3 kg kaybetmiştim ordan hesaplarsak daha çok oluyor aldığım kilo ama bebişlerimiz sağlıklı olsun yeter ,kiloyu veririz inşallah .yasmincim sende 6kg almışsın çok değil canım endişelenme .

kızlar geçmişi okudum çok üzüldüm Allahım herşeyin hayırlısını versin cümlemize...
bende geçen gün su geldi diye hastaneye gittim akıntım vardı akıntım mantara dönüşmüş elle muayene ve o kagıt muayenesinden sonra suyun gelmedigi yogun mantar oldugumu ögrendim fitil verdi dr bu kaçıncı fitilim anlatamam bitmiyor bi türlü günde kaç kere günlük ped kaç kere iç çamaşırı degiştiriyorum anlatamam napiim bebek iyi olsun da 3 ay kaldı ondan sonrası dügün bayram
ayrıca tırnagımda dA mantar çıktı oda manikürden ama kendim yapmıştım etlerimi itmiştim bi arada oje kullanmıştım onun sonrasında oluştu ona yapacak bişey yokmuş heryerim mantarlandı yani

ay maşallah ne tatlı bişey bu annesi allah sağlık versin kuzuna
benimki maalesef yüzünü göstermiyor şöyle ucundan bakıyoruz sürekli :)

cok tatlı maşallah ismide cok güzel annesi biz cok memnun olduk mısra bebişle tanışmaktan:)

sagol cnm tesekkurler..iltihaplanma konusunda papatya çayıda iyi geliyormuş bende bi ara sancı oldugunda annem papatya cayı içirdi 2gun içinde rahatlattı hemen..

gecmiş olsun cnm

bu arada bugün itibariyle 67 kilo olmuşum hadi hayırlısı acaba kaçta duracak bu ibre yaaa offff

aynen cnm bende merak içindeyim bu ibre en son kaçta duracak her tartıldıgımda artmış oluyor:))

kızlar hepinize teşekkür ederim. hepinizi öpüyorum. bu arada benim tartının ibresi de durmuyo durmuyo(( ama üç ay sonra duracak ve her geçen gün gerileyecek inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…