2011 Aralık Anneleri

Kilo konusunu takinti yapmayin kizlar.Dogumda ve bir hafta sonrasinda en az 10 kilo gidiyo ben dogum yaptim bes gun yattim hastanede eve bir geldim 9 kilo gitmis.Ben bunda simdiye kadar 3 kilo aldim.Doguma kadarda sekerim oldugu icin diyet yapicam yemicem o yuzden 3 kilo falan anca alirim bundan sonra.Kisacasi 6 kilo ile doguma gidicem bu sefer.Ilk bebegimde 13 kilo almistim.Bir sene sonra hamile kaldigimdan bile daha az kiloya dustum.Kisacasi kilolari takmayin hamileligin keyfini cikarmaya bakin ..

kızlar yarın tek ders sınavım var.ne olur dua edin benim için.panik yapmaya başladım bebişte panik yapıyor böyle olunca.sabahtan beri tekmeliyo beni anne panikleme diye

kızlarrr,25.haftamdayım ya-bu hafta çarşamba günü izmirden istanbula uçakla mecburi seyahat etmem gerekicek aynı gün dönücem tabi de...endişeleniyorum.bu haftalarda uçak yolculuğu yapılan bir şey değil mi...bir de tek başıma gidicem korkuyorum da bi yandan ((( ama işte gitmem gerek.........:85:

Canım doktorun tavsiye ettimi? Gerçi bildiğim kadarıyla hamilelik normal seyrindeyse o haftalarda sakıncası yok ama senin durumun nasıl?

Madem mecburi canım THY nı tercih et.
Kendini çok kasma korkarak.. Süre kısa nasılsa uzun seyahat değil...

kızlar ben bugun hiç iyi deilim karnım cok sancıyor biraz temizlık yapayım dedim süpür sil derken bir sancı girdi karnıma 3saattir hala gecmıyor kıpırdayamıyorum dua edin ciddi bişey olmasın..

kızlar yarın tek ders sınavım var.ne olur dua edin benim için.panik yapmaya başladım bebişte panik yapıyor böyle olunca.sabahtan beri tekmeliyo beni anne panikleme diye
sana başarılar canım bebişin şans getirir sınavını verirsin inşallah
ben şimdiden 12 kilo aldım umarım doğumdan sonra ben de verebilirim
kızlar ben bugun hiç iyi deilim karnım cok sancıyor biraz temizlık yapayım dedim süpür sil derken bir sancı girdi karnıma 3saattir hala gecmıyor kıpırdayamıyorum dua edin ciddi bişey olmasın..
canım dikkat et kendine dinlenirsen geçer herhalde sabah geçmezse doktoruna sor muhakkak

başarılar cnm :)) ama ne sınavı olduğunu anlayamadım. açıköğretim mi???

bende aralıkta doğum yapıcam 16 sında dediler inşallah...aranızda istanbulda olupta kanuni sultan süleyman doğum hastanesinde doğum yapıcak olan var mı???

:))) huuu huuuu

selam kizlar bende katildim araniza aralik 15 doktorun verdigi tarih.
benim dun geceden beri gogus kafesimin altinda sertlik olustu ve agrimaya basliyor.karnima da aralarda agrilar giriyor.sizde de oluyormu boyle seyler???

hoşgeldiniz kızlar... Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin kuzularımızı inşallah hepimize...

cnm geçmiş olsun dikkat et kendine... yorgunluktan olabilir. sol tarafına yat ve uzun uzun dinlen cnm...

suan zaten mecburen yatıyorum hareket ettikçe daha cok artıyor böyle karnımın tamamında bir sancı var ve cok gergin...inş sabaha kadar gecer birde oglum yarın 1.sınıfa başlıyacak cok kötü denk geldi bu gece hiç ilgilenemedim bile onla babası doyurdu yatırdı inş sabah iyi olurumda ilk günü gidememezlik yapmam yanında

evde 2 cocuk var ve sagolsun cok dagınıklar ve benden baska işleri yapacak kimse yok bu aralar zaten hep halsizlik başdönmesinden dolayı bişey yapamamıştım hadi bugun cocuklar dısarda diye yapayım dedim iş yaptıkça kasıldı karnım bende inatla bitirmeye ugraştım sonra bırden tamamen sancılar başladı 3 saattir yatıyorum sinirlerim bozuldu aglamaya başladım aklıma birde buselinin bebeği geldi rabbim hepimize zamanında dogurmayı nasip etsin daha cok küçükler

hayırlı olsun oğluşuna okulu inşallah. ben de sınıf öğretmeniyim. ama bu yıl çok şükür 2 oldular. benim de geçen gün çok fenaydı sancım. gece yatamadım resmen. ama azıcık yürüyüş yapınca geçti. belki de temizlikle alakası olmayan doğal bi durumdur...

moralini bozma ya geçer bişey olmaz inşallah ılık bişeyler içsen faydası olur mu acaba

halimem sagol cnm artık senin tecrubelerinden de faydalanırım ozaman oglusumun okul sorunlarında..yuruyus bu aralar hıc yapamıyorum ben hemen sancı gırıyor yururken kısa mesafelerı ancak gıdebılıyorum..eşimde bana hiç birşey yapma yat dıyorda dedım ben yapmassam kım yapacak biz böyle dagınıkta mutluyuz diyor ama ben öyle oldumu daha cok huzursuz oluyorum..bu 3. hamılelık oldugundanmıdır yaş artık 33 oldugundanmıdır bu hamılelıgım bıraz daha zor gecıyor..

moralini bozma ya geçer bişey olmaz inşallah ılık bişeyler içsen faydası olur mu acaba

moralımı bozmamaya calışıyorum cnm ama bır ara göz yaşlarımı tutamadım ya bişey olursa diye insan panıklıyor bı an..kızcıgımla konusuyorum habıre sakın erken geleyım deme daha cok kucuksun dıye..sut ısıttırayım eşime belkı ıyı gelebılır..

amın canım!hıc korkma yuruyus falanda sakın yapma mumkun oldukca ayaklarını yuksege dıkıp yat dınlen sakın kalkma sabaha hıcbırrseyın kalmadıgını goreceksın korkmaa allahın ıznı ıle hıcbırsey olmazzzz!bu arada ben 33 yasımdayım ve ılk gebelıgım onunlada alakalı oldugunu dusunmuyorum gereksız yormussun kendını!

artık bacak temizliği yaparken zorlanıyorum napıcam ben yaaa dünya kıl var salsam koçiş benden kaçar valla napıcam ben 3 ay yaaaa:84::84::84::84:

inş cnm..evde ıkı cocuk oldugundan cok rahat gecıremıyorum bu hamılelıgımı cunku oglumla kızım devamlı kavga halındeler halıyle bende onlara gerılıyorum ve oglumun huyu suyu cok değişti cok huysuz oldu neysekı okula başlıyacak okulların acılmasını 4 gözle beklıyordum kızım sabahcı oglum öglencı olacak pek bıarada olamıyacaklar buda benım ıcın sevındırıcı..

ilk bebeklerde hamılelık rahat oluyor evde tek basınasın ama onlarda da dogum sonrası zor oluyor tecrubesiz olundugundan dıger hamılelıkler evde kucuk cocuk oldugu ıcın cok rahat gecmıyor ama dogum sonrası kolay oluyor nerde ne yapacagını bıldıgın ıcın

Korkma canim dun bendede aynisi oldu.Yorgunluktan ve kendini zorlamaktan oluyo.Bende dun kaynanamlardaydim misafir vardi hizmetti caydi meyveydi derken 5 saat ayaktaydim.Gece eve geldim karnimin ici o kadar gergindiki sanki catlicak cocukta cok kasiliyordu.Sirtim falan agirdi.Ama gece guzel bir dinlendim sabah kalktim yine biraz vardi ama dinlenmeye devam edince gecti.Sende iyice dinlen telas yapma daha kotu olursun.Iyi dusun iyi olsun.Allahin izniyle birsey olmaz canim.

ben şimdiden 12 kilo aldım umarım doğumdan sonra ben de verebilirim

verirsin canim dogumdan sonra merak etme.hem emzirdigin icin hemde uykusuz kaldigin icin tabi birde cocuklu hayata alisik olmadigin ister istemez gidiyo kilolar.Takma kafana canim tek derdin kilo olsun bosver.bebis saglikla gelsinde gerisi duzelir..

Kizlar benden hepinize tavsiye.Tabi ben bu kendi tavsiyeme ne kadar uyabilicem oras mechul ama kesinlikle temizlik konusunda kendinizi cok zorlamayin.Temizlik yaparken kendimizi kaybettigimiz icin vucudumuzu ne kadar zorladigimizin farkina varamiyoruz o an.Ama sonra acisi cikiyo.Ben ilk gebeligimde 37 haftalikken doktora gittigimde 1 cm bile aciklik yoktu.Bir hafta sonra gittim 3 cm aciklik var nasil oldu birden oyle 3 cm birseymi yaptin kendinimi zorladin dedi doktor.Temizlik yaptim dedim.Tabi normal temizlik degil resmen evi kaldirmistim.Neyse doktor kizdi bana siz turk kadinlari hep boylesiniz.Asil yatip dinlenmeniz zamanda temizlige girisiyorsunuz.Daha dogumuna 2 hafta var ama bu cocuk yarina kalmaz gelir dedi.Dedigi gibide oldu o gece sabah dogru gittik ve oglen kizim dunyaya geldi.Yani kesinlikle agir temizlikten kacinin.Aman diyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…