kızlarrr,25.haftamdayım ya-bu hafta çarşamba günü izmirden istanbula uçakla mecburi seyahat etmem gerekicek aynı gün dönücem tabi de...endişeleniyorum.bu haftalarda uçak yolculuğu yapılan bir şey değil mi...bir de tek başıma gidicem korkuyorum da bi yandan((( ama işte gitmem gerek......... :85:
sana başarılar canım bebişin şans getirir sınavını verirsin inşallahkızlar yarın tek ders sınavım var.ne olur dua edin benim için.panik yapmaya başladım bebişte panik yapıyor böyle olunca.sabahtan beri tekmeliyo beni anne panikleme diye
ben şimdiden 12 kilo aldım umarım doğumdan sonra ben de verebilirimKilo konusunu takinti yapmayin kizlar.Dogumda ve bir hafta sonrasinda en az 10 kilo gidiyo ben dogum yaptim bes gun yattim hastanede eve bir geldim 9 kilo gitmis.Ben bunda simdiye kadar 3 kilo aldim.Doguma kadarda sekerim oldugu icin diyet yapicam yemicem o yuzden 3 kilo falan anca alirim bundan sonra.Kisacasi 6 kilo ile doguma gidicem bu sefer.Ilk bebegimde 13 kilo almistim.Bir sene sonra hamile kaldigimdan bile daha az kiloya dustum.Kisacasi kilolari takmayin hamileligin keyfini cikarmaya bakin ..
canım dikkat et kendine dinlenirsen geçer herhalde sabah geçmezse doktoruna sor muhakkakkızlar ben bugun hiç iyi deilim karnım cok sancıyor biraz temizlık yapayım dedim süpür sil derken bir sancı girdi karnıma 3saattir hala gecmıyor kıpırdayamıyorum dua edin ciddi bişey olmasın..
kızlar yarın tek ders sınavım var.ne olur dua edin benim için.panik yapmaya başladım bebişte panik yapıyor böyle olunca.sabahtan beri tekmeliyo beni anne panikleme diye
bende aralıkta doğum yapıcam 16 sında dediler inşallah...aranızda istanbulda olupta kanuni sultan süleyman doğum hastanesinde doğum yapıcak olan var mı???
:))) huuu huuuu
selam kizlar bende katildim araniza aralik 15 doktorun verdigi tarih.
benim dun geceden beri gogus kafesimin altinda sertlik olustu ve agrimaya basliyor.karnima da aralarda agrilar giriyor.sizde de oluyormu boyle seyler???
kızlar ben bugun hiç iyi deilim karnım cok sancıyor biraz temizlık yapayım dedim süpür sil derken bir sancı girdi karnıma 3saattir hala gecmıyor kıpırdayamıyorum dua edin ciddi bişey olmasın..
evde 2 cocuk var ve sagolsun cok dagınıklar ve benden baska işleri yapacak kimse yok bu aralar zaten hep halsizlik başdönmesinden dolayı bişey yapamamıştım hadi bugun cocuklar dısarda diye yapayım dedim iş yaptıkça kasıldı karnım bende inatla bitirmeye ugraştım sonra bırden tamamen sancılar başladı 3 saattir yatıyorum sinirlerim bozuldu aglamaya başladım aklıma birde buselinin bebeği geldirabbim hepimize zamanında dogurmayı nasip etsin daha cok küçükler
hayırlı olsun oğluşuna okulu inşallah. ben de sınıf öğretmeniyim. ama bu yıl çok şükür 2 oldular. benim de geçen gün çok fenaydı sancım. gece yatamadım resmen. ama azıcık yürüyüş yapınca geçti. belki de temizlikle alakası olmayan doğal bi durumdur...
moralini bozma ya geçer bişey olmaz inşallah ılık bişeyler içsen faydası olur mu acaba
evde 2 cocuk var ve sagolsun cok dagınıklar ve benden baska işleri yapacak kimse yok bu aralar zaten hep halsizlik başdönmesinden dolayı bişey yapamamıştım hadi bugun cocuklar dısarda diye yapayım dedim iş yaptıkça kasıldı karnım bende inatla bitirmeye ugraştım sonra bırden tamamen sancılar başladı 3 saattir yatıyorum sinirlerim bozuldu aglamaya başladım aklıma birde buselinin bebeği geldirabbim hepimize zamanında dogurmayı nasip etsin daha cok küçükler
amın canım!hıc korkma yuruyus falanda sakın yapma mumkun oldukca ayaklarını yuksege dıkıp yat dınlen sakın kalkma sabaha hıcbırrseyın kalmadıgını goreceksın korkmaa allahın ıznı ıle hıcbırsey olmazzzz!bu arada ben 33 yasımdayım ve ılk gebelıgım onunlada alakalı oldugunu dusunmuyorum gereksız yormussun kendını!
kızlar ben bugun hiç iyi deilim karnım cok sancıyor biraz temizlık yapayım dedim süpür sil derken bir sancı girdi karnıma 3saattir hala gecmıyor kıpırdayamıyorum dua edin ciddi bişey olmasın..
ben şimdiden 12 kilo aldım umarım doğumdan sonra ben de verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?