2011 Aralık Anneleri

imjuli senin bebişin kilosu nekadar olmuş

haftası 27+4, kilosu 1650 gr çıktı canım

olbey kac derecede yıkadın 30 mu 40 mı..

ben de bı baslarsam yazlıkları ble yıkarım herhalde

ben makinamda bebek çmaşaırları programını kullandım, otomatik olarak 95 derecede yıkadı.

ya benm makinede bebek programı var onla yıkasam bişey olurmu:44::44::44:

ben o programı kullandım, bişey olmadı, gayet memnunum

kızlar günaydın...

aklıma takıldı.. buseliden haber alan varmı.. ben aramak istiyiırum ama acısını deşmek gibi olur diyede çekiniyorum.. bilemedim..

kızlar herkese günaydın. ben de sizi facebook tan görmek istiyorum ama bi türlü bulamıyorum( neden ki acep?:26::26:

Gunaydin annislerr...

Dun sirtim cok agirdigi icin dayanamayip agri kesici ictim.Ve sanirim agri kesicinin etkisiyle uyku bastirdi.Ve aksam 10 bucukten sabah 7 ye kadar deliksiz guzel bir uyku cektim.Cunku galiba ilac kizimada etki etti.Gece boyunca uyudu.Yoksa cok hareketli oldugu icin yaklasik 1 aydir uykum mahfolmustu duzen bitmisti.Oda sinirlerimi bozuyordu.Ama dun gece deliksiz guzel uyudum diye bu sabah gune cok mutlu basladim.Tabi kizimda eski performansina geri dondu :) Bu arada sekerle ilgili aldigim guzel haberde cabasi tabi.Cok huzurluyum bu sabah.:93:

Sizler nasilsiniz ???

günaydın kızlar
cumartesi kontrolüm vardı, şeker yuklemesi yapılacaktı tok gitmiştim ama doktorum aç gelmemi istedi,
yarın aç karnına gidicem tekrar.
kızçem 1030 gr olmuş, boyu 32 cm dedi.
son zamanlarda uyku uyuyamıyorum, geceleri çok huzursuz oluyorum ben, uykuya dalmam saatlerimi alıyo,
zaten 2-3 saat uyuyup işe geliyorum:95: sizde öylemisniz yaaa
bu arada bugun doğum günüm, çift kişilik geçirdiğim ilk doğum günü

Günaydın herkese...
demetçim akşam annemde kaldım o yüzden raporun sonucuna bakamadım..
olbey ne mutlu sana yıkamaya başlamışsın...
sumak bende 30 derece ve narinde yıkamayı düşünüyordum ama karar veremedim hala...
akide şekeri canım şekeri dert etme sanırım diyet yaparsan bir problem olmaz..
halimem canımcım ben okula gideyim sende benim yerime işe gel nasıl fikir???

kızlar bugün 100 lük şeker yükleme sonucumu aldım.
açlık 87
1saat 220
2saat 201
3 saat 124
drum diyet yada insülin dedi. yarın dahiliyeye gidicem. moralim çoook bozulduuuu.

Korkma canim ilk gebeliginde seker konusunda zirve yapmis biri olarak soyluyorum.Hemen direk insulin vermezler once diyet verirler ona guzelce uyarsan insuline gecmeden atlatirsin.Yalniz ilk bir hafta hemen dusmez diyet yapsanda ama sonra ikinci hafta listeye uyup guzelce beslenirsen duzene giriyo.Zor ama imkansiz degil.Benim gibi sekere ekmege cok duskun olan biri becerdiyse sen hayli hayli yaparsin canim.Unutma sekeri ayarinda tutmak senin elinde.Ve sende bunu cocugun icin yaparsin eminim.O yuzden kafaya takma.Benim bundada yuksek cikmisti ilk testte.Ama sonra duydugum andan itibaren diyet yaptim taaki 100 luk yukleme yapilana kadar.Sonra 100 luk yuklemede normal cikti hersey.Simdi normal cikti diye elbet salmicam kendimi yine dikkat edicem.Ne olur ne olmaz.Sende sikinti yapma diyetle hemen rayina oturuyo merak etme..

KIZLAR günaydın

bugün dietisyene gitcem bakalım nası bi liste vercek hergün yemek yapmayan biri olarak çok koydu bana bu diet olayı yaaaaa((

kocamda noramlde yemediği bayram çikolatalarını her akşam yiyo karşımda bitsinde ben görmiyimişim diye yiyomuş(( normalde cnm istemiyodu öle şeyler ama böle sınır koyuncada ne biliyim...

keşke de şeker çıkmasaydı(

benim arkadaşım geçen hafta doğum yaptı, göğüs uçlarına hiçbişey kullanmamıştı, şuan mahvolmuş durumda
ağlayarak emziriyorum diyor
bana da 32.haftadan sonra mutlaka krem kullanmaya başla dedi
doktoruma sorup öyle yapmayı düşündüm
mutlaka bi önlem almalıyız kızlar
yoksa çok feciymiş ağrılar((((((

doğum günün kutlu olsunnnn
nice yıllara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…