2011 Aralık Anneleri

aynen canım
bizim şirkette de bi arkadaş 1 ay önce doğum yaptı sezeryanla
dün ugramış şirkete, sordum dikişlerin nasıl diye, bana aynen şöyle dedi
" dikişte neymiş asıl acı emzirirken, yastıkları ısırıyorum emzirirken dedi"
banada son haftalarımda bol bol krem sürmemi tavsiye etti.

Gunaydin kizlaaarrr..

ya benm makinede bebek programı var onla yıkasam bişey olurmu:44::44::44:

bence olur. benim makinemde oyle detay olaylar yok. bi de leke yok bisi yok cok yuksek derecede haslayip da cicilerin formunu bozmak istemedim :)

ben makinamda bebek çmaşaırları programını kullandım, otomatik olarak 95 derecede yıkadı.

ben o programı kullandım, bişey olmadı, gayet memnunum

95 fazla degilmi yaa.. herseyleri pamuklu olunca ceker gibi geldi bana.

canim seker konusunda gozun aydin. sonucunun iyi cikmasina coook sevindim. daha once bu zorlugu yasadigindan psikolojini az cok tahmin edebiliyorum. bak ne guzel bu hamileligin daha keyifli gececek insallah

dogum gunun kutlu olsun....

ben dogum gunumu allah izin verirse bebisim yanimdayken kutliicaamm.. o kosturmada firsat bulursam tabii hatirlamaya :)))

Ay masallah annesi demek firlama :)) yesinler onun gozlerini

Canim masallah bence iri bir bebek olacak nerdeyse 2 kilo olmus baksana :) daha da uc var yani yalniz altta imzanda farkli olcumler yaziyo o ne zaman yada kimin anlamadim canim.

cnm ne güzel işte bu sefer rahat gecirirsin hamileliğini ben da ha yaptırmadım test ama daha öncekilerde cıkmamıştı inş bunda da cıkmaz gerçi her hamilelik farklı oluyor.

sagol canim evet cok huzurluyum o yuzden.insallah seninde cikmaz canim

canim 12 saat ac kalip gitmen gerekiyo test icin.ona dikkat et.masallah kizinda kocaman olmus. ah ah o uyku sorunu bendede var uykuya dalmak saatlerimi aliyo.ve cok sik uyaniyorum.uyku duzenim sinir sistemim mahfoldu valla.dun gece 1 aydan sonra ilk defa guzel bir uyku cektim.hasretim deliksiz uyudum gecelere

şeker yüklemeye aç gel falan demedi bana kimse? 0. dakika 84, 60. dakika 114 çıktı... bir de aç mı yaptırsam?

dogum gunun kutlu olsun....

ben dogum gunumu allah izin verirse bebisim yanimdayken kutliicaamm.. o kosturmada firsat bulursam tabii hatirlamaya :)))
[/QUOTE]

mersi şekerim, çok özel bi gün benim için, kızımla birlikte mum üflicez bu akşam

kızlar herkese günaydın. ben de sizi facebook tan görmek istiyorum ama bi türlü bulamıyorum( neden ki acep?:26::26:
cnm özelden mesaj at bana ben eklim seni ordan 2011 aralık anneleri grubuna ekleriz seni :)

mutlu yıllar

canim 12 saat ac kalip gitmen gerekiyo test icin.ona dikkat et.masallah kizinda kocaman olmus. ah ah o uyku sorunu bendede var uykuya dalmak saatlerimi aliyo.ve cok sik uyaniyorum.uyku duzenim sinir sistemim mahfoldu valla.dun gece 1 aydan sonra ilk defa guzel bir uyku cektim.hasretim deliksiz uyudum gecelere [/QUOTE]

canım ben doktorumu değiştirdim, daha önce yaptırdıgım butun test sonuçlarını götürdüm yeni doktora,
incelerken eski kan şekerimin değerinin çok yuksek oldugunu söyledi 200 küsürmüş ben hiç bakmam o kağıtlara
önceki doktorun sana bununla ilgili bişey demedimi dedi, yoo dedim, tokmu gitmiştin dedi evet dedim
ozaman bu testi tekrar yapalım dedi bu sefer aç gel bide öyle bakalım dedi
yarın tam 6 tane test yaptırcam, şeker yüklemeside içinde.

Arkadaşlar; yine bir sorum var. Benim bebeğim normalde çok hareketliydi. Hatta neredeyse diyebilirim ki sadece akşamüzeri 5-8 arası uyuyordu, onun haricinde devamlı hareket halindeydi. Şimdiyse binbir nazla oynuyor. Yemek yediğimde bile 5-10 kere oynuyor o kadar. Böyle bir yaşayan var mı? Karnım yeni yeni büyümeye başladı. Acaba onun etkisi olabilir mi? Oynuyor da ben hissedemiyorum acaba?

normaldir cnm, gittikçe büyüyo ve hareket alanı kısıtlanıyo doğal olarak. bende de oluyo kıpır kıpırken bi bakıyorum bikaç gün tık yok
dert etme

Bak bak temizlik konusunda o kadar burdan uyariyoruzz ama pimpirikli hanimlar yine dinlemiyoo.Dikkat et canim temizlik konusunda cok fazla zorlama kendini tehlikleri var.Sen dikkat etsende is aninda farkina varamiyo insan kendine ettigi zulmü.Aman diyim dikkatttt

Bu yazini okuyunca kendi kendime hem guldum hemde bu insanlar niye boyle diye kizdim.Cunku benimde ilk bebegimin cinsiyetini ogrendigimde herkes ayni tepkiyi vermisti.Hatta sinirden aglamistim.Sanki sakat cocuk doguracakmisim gibi duyunca teselli ediyorlardi kadinlar.( Ha kizmi olsun saglikli olsundaaa ) bu ne ya bu laf ne yani.Hayir erkekler dese anlicam ama bunu diyen insanlarda hemcinslerim yani.Salak sende kizsin yani ne demek bu laflar tobe tobe ya .Neyse onceden cok sinirlenirdim.

Sonra ikinci kez hamile kaldim bu sefer de kiz.Ama ben hic takmiyorum.Aksine cok seviniyorum.Bir arkadasim demisti.Demek kiz cok sevindim ilk kizina verebilecegin en buyuk hediye bir baci bir kizkardestir demisti.Acayip hosuma gitmisti bu laf.Gercekten oyleydi.Simdi millet ne derse desin ( aa budami kiz aaa neyse hayirlisi ).Ne salak bu insanlar ya diyenlerde hemcinsim olmasa belki anlarimda.Hepsi cahil artik kaale bile almiyorum.Onceden hemen ( ya ben zaten kiz istiyordum kiz cocuklarini daha cok seviyorum ben ) diye dusuncelerimi duygularimi anlatmaya calisirdim.Simdi hic agzimi acmiyorum.Cahillikleriyle basbasa birakiyorum.Sende oyle yap canim...

ayyy Allah yardımcısı olsunnn, hepimizin de inş
lansinohu söylüyor herkes, en iyisi o sanırım

doğum günün kutlu olsun
bana sağlık ocağındaki hemşire göğüs uçlarına bepanthene krem sürmeye başla dedi, henüz doktoruma sormadım ama başladım, kullanıyorum.

bir şey soracağım:

karnı benim gibi haritaya dönen var mı???
çatlaklara ne yapıyorsunuz?

ben dönmedim henüz
pregnacare diye bi krem kullanıyorum. arada da vaselinin kakao kremini ve johnsons bebe yağı.
dilerim işe yararlar :)

95 fazla degilmi yaa.. herseyleri pamuklu olunca ceker gibi geldi bana.

valla bilmiyorum ben makinaya bebek programını ayarladım, o yıkadı, bişey de olmadı :26:

Canim masallah bence iri bir bebek olacak nerdeyse 2 kilo olmus baksana :) daha da uc var yani yalniz altta imzanda farkli olcumler yaziyo o ne zaman yada kimin anlamadim canim.

bana fazla gibi geldi doktora bikaç kez sordum ama gayet normal cevabını aldım. o yüzden alıştım kilosunun normal olduğuna dünden beri eğer doktorum normal dediyse normaldir dedim ben de hep kendime, bilemiyorum artık

aşağıdaki ölçüm benim, ticker üzerindeki ölçümleri kendisi otomatik yazıyor sanırım, ben son adet tarihimden başka data girmedim oraya.

27+4 dediğim dün doktor ölçümünde çıkan gelişimi. o da aşağıda yazmıyor zaten.

sevgiler

canım, bazen bebeğin tüm gün oynamadığı oldu. hemen hastaneye koştuk tabi.. ebe nst de kalp atışı yok dedi.. yollara düş, özele git. oğluşum gayet sağlıklıymış çok şükür. ama hareketsizliğinin sebebi benim YETERLİ SIVI ALMAMAMMIŞ. öyle bir korkmuşum ki su elimden düşmüyor.

bir gün dene. sürekli su iç. farkı göreceksin. bir de erkekler az oynar diyor annem. günde bir kaç kere canı isterse buradayım dermiş.:))

panikleme. ebe günde en az bir kere hissetsen yeter demişti.

cnm iyiki doğdun.. ve iyiki doğurdun diyecekler sana ileriki senelerde.. dilerim huzurla sağlıkla kucağına alırsın cnm...

kızlar bebek kıyafetlerinin içinde maksimum 30 veya 40 derecede yıkanması yazar... ayrıca yumuşatıcı yasak diye bişi yok... kanun yok.. size kalmış. dr unuza sorun ben sormadım bile.. omo baby ve dalinin yumuşatıcısını azar azar kullandım.. öle 95 lerde yıkayıpta aldıklarını eskitmeyin ve çektirmeyin... içlerinde talimatları yazıyor zaten.. omo baby de dalinde pediatri derneği onaylı bilginiz olsun... isteyen hacı şakirin toz sabununu da kullanabilir..

canim seker konusunda gozun aydin. sonucunun iyi cikmasina coook sevindim. daha once bu zorlugu yasadigindan psikolojini az cok tahmin edebiliyorum. bak ne guzel bu hamileligin daha keyifli gececek insallah

sagol canim benim inan bende cok sevindim.gorsen yeniden dogmus gibi oldum.

bir şey soracağım:

karnı benim gibi haritaya dönen var mı???
çatlaklara ne yapıyorsunuz?

Ilk gebeliginmi canim bu.Oyleyse biraz erken baslamis yirtilmalarin.Benimde karnim harita gibi oldu ilk gebeligimde.Ama yirtilmalarim son ayda oldu benim.Bu gebelikte henuz yeni catlaklarim yirtilmalarim olmadi.Umarimda olmaz

canım, benim bebeğim baştan beri öyle çok hareketli bir bebk değil
büyüdükçe artar hareketler sanıyordum ama olmadı, arkadaşların bazıları geceleri tekmelerden uyuyamadığını söylüyor, bizim oğlan gayet kibar maşallah şimdilik tabi:)))

doktorumla konuştuğumda 24.haftadan itibaren hareketlerini sayman gerek dedi, gün içerisinde 10 hareket en az olmalıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…