benim arkadaşım geçen hafta doğum yaptı, göğüs uçlarına hiçbişey kullanmamıştı, şuan mahvolmuş durumda
ağlayarak emziriyorum diyor
bana da 32.haftadan sonra mutlaka krem kullanmaya başla dedi
doktoruma sorup öyle yapmayı düşündüm
mutlaka bi önlem almalıyız kızlar
yoksa çok feciymiş ağrılar((((((
doğum günün kutlu olsunnnn
nice yıllara
ya benm makinede bebek programı var onla yıkasam bişey olurmu:44::44::44:
ben makinamda bebek çmaşaırları programını kullandım, otomatik olarak 95 derecede yıkadı.
ben o programı kullandım, bişey olmadı, gayet memnunum
Gunaydin annislerr...
Dun sirtim cok agirdigi icin dayanamayip agri kesici ictim.Ve sanirim agri kesicinin etkisiyle uyku bastirdi.Ve aksam 10 bucukten sabah 7 ye kadar deliksiz guzel bir uyku cektim.Cunku galiba ilac kizimada etki etti.Gece boyunca uyudu.Yoksa cok hareketli oldugu icin yaklasik 1 aydir uykum mahfolmustu duzen bitmisti.Oda sinirlerimi bozuyordu.Ama dun gece deliksiz guzel uyudum diye bu sabah gune cok mutlu basladim.Tabi kizimda eski performansina geri dondu :) Bu arada sekerle ilgili aldigim guzel haberde cabasi tabi.Cok huzurluyum bu sabah.:93:
Sizler nasilsiniz ???
günaydın kızlar
cumartesi kontrolüm vardı, şeker yuklemesi yapılacaktı tok gitmiştim ama doktorum aç gelmemi istedi,
yarın aç karnına gidicem tekrar.
kızçem 1030 gr olmuş, boyu 32 cm dedi.
son zamanlarda uyku uyuyamıyorum, geceleri çok huzursuz oluyorum ben, uykuya dalmam saatlerimi alıyo,
zaten 2-3 saat uyuyup işe geliyorum:95: sizde öylemisniz yaaa
bu arada bugun doğum günüm, çift kişilik geçirdiğim ilk doğum günü
imjuli benm kontrolumde güzel geçti bi sorun yok oğlum büyümüş 875 gram olmuş boyuda 33 cm süperdi yanii ağzını açıp kapıyo göz kırpıyodu bize gülmekten öldük yaa şimdiden belli ediyo kendini çokk fırlama olacak oğluşumm
ya boyunu nasıl ölçüyorlar ki, benim doktorum bana boy söylemedi, bacakları elleri falan toplanmış duruyordu, yüzünü kapatıp açıyor, gülümsüyordu tosunum :)
1650 gr mış benim bebeğim, 27 hafta 4 günlük çıktı. büyük değil mi dedim doktoruma, yoo gayet normal dedi, sizin yazdığınız gr.larla benimki kıyaslanınca kocaman benimki sanki gibime geliyor
ama doktor normal dediği için de bişey diyemiyorum.
yalnız fotoğraf vermedi kuzucuk, tüm numarasını yaptı, fotoğrafa sıra geldiğinde kapattı hep yüzünü, gözünü :)) doktorum 4 boyutluya da aldı, hadi bi resim verir belki diye ama nafilenazlı oğlum benim, bi baan gösterdi kendini :))
cnm ne güzel işte bu sefer rahat gecirirsin hamileliğini ben da ha yaptırmadım test ama daha öncekilerde cıkmamıştı inş bunda da cıkmaz gerçi her hamilelik farklı oluyor.
günaydın kızlar
cumartesi kontrolüm vardı, şeker yuklemesi yapılacaktı tok gitmiştim ama doktorum aç gelmemi istedi,
son zamanlarda uyku uyuyamıyorum, geceleri çok huzursuz oluyorum ben, uykuya dalmam saatlerimi alıyo,
canim 12 saat ac kalip gitmen gerekiyo test icin.ona dikkat et.masallah kizinda kocaman olmus.ah ah o uyku sorunu bendede var uykuya dalmak saatlerimi aliyo.ve cok sik uyaniyorum.uyku duzenim sinir sistemim mahfoldu valla.dun gece 1 aydan sonra ilk defa guzel bir uyku cektim.hasretim deliksiz uyudum gecelere
cnm özelden mesaj at bana ben eklim seni ordan 2011 aralık anneleri grubuna ekleriz seni :)kızlar herkese günaydın. ben de sizi facebook tan görmek istiyorum ama bi türlü bulamıyorum( neden ki acep?:26::26:
günaydın kızlar
cnm özelden mesaj at bana ben eklim seni ordan 2011 aralık anneleri grubuna ekleriz seni :)
mutlu yıllar
Arkadaşlar; yine bir sorum var. Benim bebeğim normalde çok hareketliydi. Hatta neredeyse diyebilirim ki sadece akşamüzeri 5-8 arası uyuyordu, onun haricinde devamlı hareket halindeydi. Şimdiyse binbir nazla oynuyor. Yemek yediğimde bile 5-10 kere oynuyor o kadar. Böyle bir yaşayan var mı? Karnım yeni yeni büyümeye başladı. Acaba onun etkisi olabilir mi? Oynuyor da ben hissedemiyorum acaba?
Kızlar herkese iyi akşamlarr geçmişi yeni bitirebildim tüm gün temizlik yapınca ancak girmeye fırsatım oldu siteye baktım ki herkes eksiklerini tamamlamak üzere daha bizim ufak tefek kıyafet dışında hiçbirşeyimiz yokacaba cokmu gec kaldık ki yaa şimdi okuyunca tereddütte kaldım bizde bu hafta sonu küçük odamızı boşalttık toparladık eşimle zaten cocuk odası yapamayacagımız kadar kucuk bır oda oldugu ıcın kıyafet dolabı ufakda bı etajer alıcaz park yatakda yatak odasında olacak :44::44: bakalım nasıl olacak bebişimziin hazırlıkları bu hafta sonu oda dolap yatak bakmaya baslarız sanırım
tşkler cnm...o kadar zayıftım ki, kilolar işime yaradı... sevdim ben bu hamileliği :))köy öğretmeni olduğumdan bugün bi çoğu damladı zaten okula. öğretmenin karnına bişey koymuşlar diyip durdular...
bi de sürekli kız mı erkek mi diye sorup durdular... bazı yerlerde hala erkek evlat olsun derdini aşamamış insanlar. benim çocuklar bile cinsiyet meraklısı. bi de en nefret ettiğim tepki de şu:
_ cinsiyeti ne?
_ kız.
_ E hadi olsun...
bu ne yaa??? olsun ne demek. sanki kendileri kız gelmedi dünyaya, ya da anaları kız diil. bak akşam akşam sinirlendim yine... Rabbim sağlıklısını nasip etsin dedim hep. kız erkek hiç farketmez... di mi ama yaa???
yalnız ne dertliymişim. bi dokun bin ah işit oldu vallaa
aynen canım
bizim şirkette de bi arkadaş 1 ay önce doğum yaptı sezeryanla
dün ugramış şirkete, sordum dikişlerin nasıl diye, bana aynen şöyle dedi
" dikişte neymiş asıl acı emzirirken, yastıkları ısırıyorum emzirirken dedi"
banada son haftalarımda bol bol krem sürmemi tavsiye etti.
aynen canım
bizim şirkette de bi arkadaş 1 ay önce doğum yaptı sezeryanla
dün ugramış şirkete, sordum dikişlerin nasıl diye, bana aynen şöyle dedi
" dikişte neymiş asıl acı emzirirken, yastıkları ısırıyorum emzirirken dedi"
banada son haftalarımda bol bol krem sürmemi tavsiye etti.
bir şey soracağım:
karnı benim gibi haritaya dönen var mı???
çatlaklara ne yapıyorsunuz?
95 fazla degilmi yaa.. herseyleri pamuklu olunca ceker gibi geldi bana.
Canim masallahbence iri bir bebek olacak nerdeyse 2 kilo olmus baksana :) daha da uc var yani yalniz altta imzanda farkli olcumler yaziyo o ne zaman yada kimin anlamadim canim.
Arkadaşlar; yine bir sorum var. Benim bebeğim normalde çok hareketliydi. Hatta neredeyse diyebilirim ki sadece akşamüzeri 5-8 arası uyuyordu, onun haricinde devamlı hareket halindeydi. Şimdiyse binbir nazla oynuyor. Yemek yediğimde bile 5-10 kere oynuyor o kadar. Böyle bir yaşayan var mı? Karnım yeni yeni büyümeye başladı. Acaba onun etkisi olabilir mi? Oynuyor da ben hissedemiyorum acaba?
günaydın kızlar
Günaydın herkese...
demetçim akşam annemde kaldım o yüzden raporun sonucuna bakamadım..
olbey ne mutlu sana yıkamaya başlamışsın...
sumak bende 30 derece ve narinde yıkamayı düşünüyordum ama karar veremedim hala...
akide şekeri canım şekeri dert etme sanırım diyet yaparsan bir problem olmaz..
halimem canımcım ben okula gideyim sende benim yerime işe gel nasıl fikir???
canim seker konusunda gozun aydin. sonucunun iyi cikmasina coook sevindim. daha once bu zorlugu yasadigindan psikolojini az cok tahmin edebiliyorum. bak ne guzel bu hamileligin daha keyifli gececek insallah
bir şey soracağım:
karnı benim gibi haritaya dönen var mı???
çatlaklara ne yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?