2011 Aralık Anneleri

çok saol canım, allah sağ salim o günlere kavuştursun hepimizi inşallah, vaktinde ve sağlıklı bebeklerimizi kucaklarımıza alalım.:26::26::26:

annis

ilk gebeliğim...kırmızı kırmızı nehir yatağı doldu karnım( bir de daha 4 kilo aldım. karnım dışında ölçülerim hiç değişmedi...ama karnım çok yırtldı. badem yağı, bepanten, nivea...ne bulsam sürüyorum ama yok...

ben özellikle seçmedim ısıyı, belki makina kendisi ayarlıyordur program devam ederken.
ilk seçtiğimde ekranda 95 yazıyordu, onu hatırladım, onu yazdım, belki sonradan düşmüştür ısısı, bi fikrim yok.

arkadaşlar hepinize günaydın...
umarım hepiniz iyisinizdir.
dün şeker yükleme testim yapıldı. 75 gr. sonuçlar şöyle.. sizce nasıl?
açlık 86
30 dakika 123
60 dakika 90
120 dakika 67

sanki bana düşük gibi geldi sonuçlar hatalı falan değildir değil mi?

ya canım ben yarın yaptırcam bu şeker yuklemesini
bu 30-60-120 dakika ne oluyo? yarım saat arayla kanmı alıyolar idrarmı ?

ya canım ben yarın yaptırcam bu şeker yuklemesini
bu 30-60-120 dakika ne oluyo? yarım saat arayla kanmı alıyolar idrarmı ?

evet ilk 30 dk. sonrra diğer 30 dk. sonra 120 dk.

glikoz içiriyorlar ona göre KAN alıyorlar...

düşük gibi sonuçlar anlam veremedim...

Son düzenleme:

Masallah alttaki olcuye bakarsan senin bebek ikiye katlamis dombilikkk :78:

Karnin buyudugu icin yeri genisledigi icin olabilir.Birde sen hareketliysen son zamanlarda is falan cok yaptiysan o zamanda daha az hareket ediyorlar.Cunku sen gezdikce ona besik gibi geliyo orasi daha cok uyuyorlar.Ve diger bir sebep susuz kalmis olabilirsin.Bolbol su ic canim.Ama bence bunlarin disinda bir doktorunu ara sor istersen.

Benim kiz hic durmuyo ya artik uyusun vurmasin diye dua ediyorum.Cok canimi yakiyo birde sert vuruyoki.Yani kiz dedigin narin olur benimki erkek fatma olucak heralde yaa

olbey kac derecede yıkadın 30 mu 40 mı..

ben de bı baslarsam yazlıkları ble yıkarım herhalde

Canim bi basla yikamaya o kadar zevkliki helede utusunu yapmak.Ay kucucuk seyler hem kokladim hem utuledim ilk kizimda.Daha bunda baslamadim ben valla.Galiba tembellik ediyorum :85:

şeker yüklemeye aç gel falan demedi bana kimse? 0. dakika 84, 60. dakika 114 çıktı... bir de aç mı yaptırsam?

Yok canim bence gerek yok zaten guzel cikmis sonucun.Tok gittiysen birde yuksek cikarsa tekrar yaptiriliyo

Hey Allahim ne kadar sorumsuz doktorlar var ya.Bunlari duyunca sinirlerim bozuluyo.Sen bu seker testine 12 saat ac kalip git canim.En saglikli sonuc o zaman aliniyo.Iyi olmus doktorunu degistirdigin.Allahim kimlere emanet ediyoruz canimizi yavrumuzu.Doktorum diye geciniyorlar bide tobe tobe

Son düzenleme:

Bilirim o durumuuu bilirimmmm cok cektim ilk kizimda bundada var biraz yuksek degil ama korkuyorum yinede kisicam sekerden cikolatadan.Zaten sevmem pek allahtan.O diyet listene uyman lazim yoksa allah korusun insuline geciyorlar.Ki oda kotu zorunlu kalinmadigi surece insulini onermiyor doktorlar.Allah yardimcin olsun zor.Yasak gelince sevmedigin seyleri bile canin istiyo.Ama allahtan gecici bir durum.Surda 3 ay cekeceksin sikinti sonra acisini cikarirsin canim.Uzulme emi

KIZLAR OZELLIKLE BUYUK HARFLE YAZIYORUMKI DIKKATINIZI CEKSIN.KESINLIKLE GOGUSLERLE ILGILI KREMMI ALIRSINIZ BASLA BIRSEY YAPARSINIZ BILEMEM AMA KESINLIKLE ONLEM ALIN.YOKSA COK ACI VE SIKINTI CEKERSINIZ.EMZIRMENIN KEYFINI BILE CIKARAMAZSINIZ.BENIM ILK BIR HAFTA YARA OLMUSTU COK ACI CEKTIM.BUNDA TEDBIRIMI ALICAM INSALLAHHH

ya onu bu hafta sonu mustela seminerinde de soylediler. 28. haftadan sonra sayin gunde 10 kere oynamasi lazim diye.

biz zaten herseye telas eden insanlar haline geldik. boyle tam bi sayi verilmesi oynamazsa bi doktora git falan denmesi evhamlanmaya davetiye gibi geliyor bana. bi de ayaktayken cogunlukla minik hareketleri hissetmiyoruz. nasi sayicas ki o durumda. kafam karisik bu konuda..

haklısın canım, öyle yapıcam bu akşam yemeğinden sonra bişey yemicem, ama aç kalmayada tahammulum yok nasıl dayanıcam bilmiyorum, o içirdikleri suyunda iğrenç oldugunu söylüyolar kesin kusarım ben

kızlar ben şeker taramasını dün yaptırdım..dr bana çok aç gelme dedi bende öle gittim.. 50 gr şekerli suyu içetikten 1 saat sonra kan verdim.. 83 çıktı.. başka bişide istemedi dr. um normal dedi..

sizler aralıklarla yaptırmışsınız bilemedim ben şimdi??

Ah canimm demekki ic karnin fazla yok ve karin kaslarin gevsek.Gobegin cok ciktimi peki.Bana doktor oyle demisti.Ic karnim genis olmadigi icin ve kaslarim zayif oldugu icin karnim buyudukce disar vuruyo ve haliyle yirtilma oluyo.Ama dedigim gibi senin biraz erken olmus.Ha birde doktor irsi demisti.Annenin karnina bak onda yirtilma nasil demisti.Yan yana getirdim annemin karniyle resmen ayni.Ondada cok olmus yirtiklar.Yani sen istedigini sur irsiyse kacar yolun olmuyo malesef

canim cok dusuk degil.cunku dikkat ettiysen burda verilen olculerin cogu 100 gr lik yukleme sonuclarinin sinirlari.senin 75 gr.bence cok ideal :87:

ben aynen senin gibi yaptırmıştım, doktorum öyle istemişti, 95 çıkmıştı. normal dedi ve konu kapandı

canim tok derken sabah kahvalti yapip falanmi gittin.ustune 50 gr yuklediler ona ragmen 83 cikmis.eger oyleyse sen fazla ac kalmamaya bak.kiminde dusuk sekerde oluyo.benim mesela cok yiyince cikar cok ac kalinca bayilacak kadar duserdi.ortasini bulmak lazim.ayrica bizim araliklarla yaptirdigimiz test 100 gr lik yukleme oluyo.ilk 50 gr likta yuksek cikarsa onu yapiyorlar canim.senin dusuk cikinca doktor gerek gormemistir dogal olarak.

canım sonuçların gayet güzel.. doktoruna gösterdin mi

mutlu yıllar canım.. sağlıklı,huzurlu nice senelrin olsun bebeşinle birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…