cnm iyiki doğdun.. ve iyiki doğurdun diyecekler sana ileriki senelerde.. dilerim huzurla sağlıkla kucağına alırsın cnm...
kızlar bebek kıyafetlerinin içinde maksimum 30 veya 40 derecede yıkanması yazar... ayrıca yumuşatıcı yasak diye bişi yok... kanun yok.. size kalmış. dr unuza sorun ben sormadım bile.. omo baby ve dalinin yumuşatıcısını azar azar kullandım.. öle 95 lerde yıkayıpta aldıklarını eskitmeyin ve çektirmeyin... içlerinde talimatları yazıyor zaten.. omo baby de dalinde pediatri derneği onaylı bilginiz olsun... isteyen hacı şakirin toz sabununu da kullanabilir..
cnm iyiki doğdun.. ve iyiki doğurdun diyecekler sana ileriki senelerde.. dilerim huzurla sağlıkla kucağına alırsın cnm...
kızlar bebek kıyafetlerinin içinde maksimum 30 veya 40 derecede yıkanması yazar... ayrıca yumuşatıcı yasak diye bişi yok... kanun yok.. size kalmış. dr unuza sorun ben sormadım bile.. omo baby ve dalinin yumuşatıcısını azar azar kullandım.. öle 95 lerde yıkayıpta aldıklarını eskitmeyin ve çektirmeyin... içlerinde talimatları yazıyor zaten.. omo baby de dalinde pediatri derneği onaylı bilginiz olsun... isteyen hacı şakirin toz sabununu da kullanabilir..
arkadaşlar hepinize günaydın...
umarım hepiniz iyisinizdir.
dün şeker yükleme testim yapıldı. 75 gr. sonuçlar şöyle.. sizce nasıl?
açlık 86
30 dakika 123
60 dakika 90
120 dakika 67
sanki bana düşük gibi geldi sonuçlar hatalı falan değildir değil mi?
ya canım ben yarın yaptırcam bu şeker yuklemesini
bu 30-60-120 dakika ne oluyo? yarım saat arayla kanmı alıyolar idrarmı ?
doğum günün kutlu olsun
bana sağlık ocağındaki hemşire göğüs uçlarına bepanthene krem sürmeye başla dedi, henüz doktoruma sormadım ama başladım, kullanıyorum.
ben dönmedim henüz
pregnacare diye bi krem kullanıyorum. arada da vaselinin kakao kremini ve johnsons bebe yağı.
dilerim işe yararlar :)
valla bilmiyorum ben makinaya bebek programını ayarladım, o yıkadı, bişey de olmadı :26:
bana fazla gibi geldi doktora bikaç kez sordum ama gayet normal cevabını aldım. o yüzden alıştım kilosunun normal olduğuna dünden berieğer doktorum normal dediyse normaldir dedim ben de hep kendime, bilemiyorum artık
aşağıdaki ölçüm benim, ticker üzerindeki ölçümleri kendisi otomatik yazıyor sanırım, ben son adet tarihimden başka data girmedim oraya.
27+4 dediğim dün doktor ölçümünde çıkan gelişimi. o da aşağıda yazmıyor zaten.
sevgiler
Arkadaşlar; yine bir sorum var. Benim bebeğim normalde çok hareketliydi. Hatta neredeyse diyebilirim ki sadece akşamüzeri 5-8 arası uyuyordu, onun haricinde devamlı hareket halindeydi. Şimdiyse binbir nazla oynuyor. Yemek yediğimde bile 5-10 kere oynuyor o kadar. Böyle bir yaşayan var mı? Karnım yeni yeni büyümeye başladı. Acaba onun etkisi olabilir mi? Oynuyor da ben hissedemiyorum acaba?
olbey kac derecede yıkadın 30 mu 40 mı..
ben de bı baslarsam yazlıkları ble yıkarım herhalde
şeker yüklemeye aç gel falan demedi bana kimse? 0. dakika 84, 60. dakika 114 çıktı... bir de aç mı yaptırsam?
canim 12 saat ac kalip gitmen gerekiyo test icin.ona dikkat et.masallah kizinda kocaman olmus.ah ah o uyku sorunu bendede var uykuya dalmak saatlerimi aliyo.ve cok sik uyaniyorum.uyku duzenim sinir sistemim mahfoldu valla.dun gece 1 aydan sonra ilk defa guzel bir uyku cektim.hasretim deliksiz uyudum gecelere
canım ben doktorumu değiştirdim, daha önce yaptırdıgım butun test sonuçlarını götürdüm yeni doktora,
incelerken eski kan şekerimin değerinin çok yuksek oldugunu söyledi 200 küsürmüş ben hiç bakmam o kağıtlara
önceki doktorun sana bununla ilgili bişey demedimi dedi, yoo dedim, tokmu gitmiştin dedi evet dedim
ozaman bu testi tekrar yapalım dedi bu sefer aç gel bide öyle bakalım dedi
yarın tam 6 tane test yaptırcam, şeker yüklemeside içinde.
Masallah alttaki olcuye bakarsan senin bebek ikiye katlamis dombilikkk:78:
KIZLAR günaydın
bugün dietisyene gitcem bakalım nası bi liste vercek hergün yemek yapmayan biri olarak çok koydu bana bu diet olayı yaaaaa((
kocamda noramlde yemediği bayram çikolatalarını her akşam yiyo karşımda bitsinde ben görmiyimişim diye yiyomuş(( normalde cnm istemiyodu öle şeyler ama böle sınır koyuncada ne biliyim...
keşke de şeker çıkmasaydı(
canım, benim bebeğim baştan beri öyle çok hareketli bir bebk değil
büyüdükçe artar hareketler sanıyordum ama olmadı, arkadaşların bazıları geceleri tekmelerden uyuyamadığını söylüyor, bizim oğlan gayet kibar maşallah şimdilik tabi:)))
doktorumla konuştuğumda 24.haftadan itibaren hareketlerini sayman gerek dedi, gün içerisinde 10 hareket en az olmalıymış
Masallah alttaki olcuye bakarsan senin bebek ikiye katlamis dombilikkk:78:
Karnin buyudugu icin yeri genisledigi icin olabilir.Birde sen hareketliysen son zamanlarda is falan cok yaptiysan o zamanda daha az hareket ediyorlar.Cunku sen gezdikce ona besik gibi geliyo orasi daha cok uyuyorlar.Ve diger bir sebep susuz kalmis olabilirsin.Bolbol su ic canim.Ama bence bunlarin disinda bir doktorunu ara sor istersen.
Benim kiz hic durmuyo ya artik uyusun vurmasin diye dua ediyorum.Cok canimi yakiyo birde sert vuruyoki.Yani kiz dedigin narin olur benimki erkek fatma olucak heralde yaa
Canim bi basla yikamaya o kadar zevkliki helede utusunu yapmak.Ay kucucuk seyler hem kokladim hem utuledim ilk kizimda.Daha bunda baslamadim ben valla.Galiba tembellik ediyorum :85:
Yok canim bence gerek yok zaten guzel cikmis sonucun.Tok gittiysen birde yuksek cikarsa tekrar yaptiriliyo
Hey Allahim ne kadar sorumsuz doktorlar var ya.Bunlari duyunca sinirlerim bozuluyo.Sen bu seker testine 12 saat ac kalip git canim.En saglikli sonuc o zaman aliniyo.Iyi olmus doktorunu degistirdigin.Allahim kimlere emanet ediyoruz canimizi yavrumuzu.Doktorum diye geciniyorlar bide tobe tobe
haklısın canım, öyle yapıcam bu akşam yemeğinden sonra bişey yemicem, ama aç kalmayada tahammulum yok nasıl dayanıcam bilmiyorum, o içirdikleri suyunda iğrenç oldugunu söylüyolar kesin kusarım ben
annis
ilk gebeliğim...kırmızı kırmızı nehir yatağı doldu karnım( bir de daha 4 kilo aldım. karnım dışında ölçülerim hiç değişmedi...ama karnım çok yırtldı. badem yağı, bepanten, nivea...ne bulsam sürüyorum ama yok...
arkadaşlar hepinize günaydın...
açlık 86
30 dakika 123
60 dakika 90
120 dakika 67
kızlar ben şeker taramasını dün yaptırdım..dr bana çok aç gelme dedi bende öle gittim.. 50 gr şekerli suyu içetikten 1 saat sonra kan verdim.. 83 çıktı.. başka bişide istemedi dr. um normal dedi..
sizler aralıklarla yaptırmışsınız bilemedim ben şimdi??
doğumgününü kutlamıştım ben de, görmedin ama
kızlar ben şeker taramasını dün yaptırdım..dr bana çok aç gelme dedi bende öle gittim.. 50 gr şekerli suyu içetikten 1 saat sonra kan verdim.. 83 çıktı.. başka bişide istemedi dr. um normal dedi..
sizler aralıklarla yaptırmışsınız bilemedim ben şimdi??
canım sonuçların gayet güzel.. doktoruna gösterdin miarkadaşlar hepinize günaydın...
açlık 86
30 dakika 123
60 dakika 90
120 dakika 67
günaydın kızlar
cumartesi kontrolüm vardı, şeker yuklemesi yapılacaktı tok gitmiştim ama doktorum aç gelmemi istedi,
yarın aç karnına gidicem tekrar.
kızçem 1030 gr olmuş, boyu 32 cm dedi.
son zamanlarda uyku uyuyamıyorum, geceleri çok huzursuz oluyorum ben, uykuya dalmam saatlerimi alıyo,
zaten 2-3 saat uyuyup işe geliyorum:95: sizde öylemisniz yaaa
bu arada bugun doğum günüm, çift kişilik geçirdiğim ilk doğum günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?