- 20 Ocak 2011
- 1.796
- 33
- 158
- 42
canim tok derken sabah kahvalti yapip falanmi gittin.ustune 50 gr yuklediler ona ragmen 83 cikmis.eger oyleyse sen fazla ac kalmamaya bak.kiminde dusuk sekerde oluyo.benim mesela cok yiyince cikar cok ac kalinca bayilacak kadar duserdi.ortasini bulmak lazim.ayrica bizim araliklarla yaptirdigimiz test 100 gr lik yukleme oluyo.ilk 50 gr likta yuksek cikarsa onu yapiyorlar canim.senin dusuk cikinca doktor gerek gormemistir dogal olarak.
ya onu bu hafta sonu mustela seminerinde de soylediler. 28. haftadan sonra sayin gunde 10 kere oynamasi lazim diye.
biz zaten herseye telas eden insanlar haline geldik. boyle tam bi sayi verilmesi oynamazsa bi doktora git falan denmesi evhamlanmaya davetiye gibi geliyor bana. bi de ayaktayken cogunlukla minik hareketleri hissetmiyoruz. nasi sayicas ki o durumda. kafam karisik bu konuda..
Bilirim o durumuuu bilirimmmm cok cektim ilk kizimda bundada var biraz yuksek degil ama korkuyorum yinede kisicam sekerden cikolatadan.Zaten sevmem pek allahtan.O diyet listene uyman lazim yoksa allah korusun insuline geciyorlar.Ki oda kotu zorunlu kalinmadigi surece insulini onermiyor doktorlar.Allah yardimcin olsun zor.Yasak gelince sevmedigin seyleri bile canin istiyo.Ama allahtan gecici bir durum.Surda 3 ay cekeceksin sikinti sonra acisini cikarirsin canim.Uzulme emi
KIZLAR OZELLIKLE BUYUK HARFLE YAZIYORUMKI DIKKATINIZI CEKSIN.KESINLIKLE GOGUSLERLE ILGILI KREMMI ALIRSINIZ BASLA BIRSEY YAPARSINIZ BILEMEM AMA KESINLIKLE ONLEM ALIN.YOKSA COK ACI VE SIKINTI CEKERSINIZ.EMZIRMENIN KEYFINI BILE CIKARAMAZSINIZ.BENIM ILK BIR HAFTA YARA OLMUSTU COK ACI CEKTIM.BUNDA TEDBIRIMI ALICAM INSALLAHHH
canım sonuçların gayet güzel.. doktoruna gösterdin mi
mutlu yıllar canım.. sağlıklı,huzurlu nice senelrin olsun bebeşinle birlikte
dogum gunun kutlu olsun....
ben dogum gunumu allah izin verirse bebisim yanimdayken kutliicaamm.. o kosturmada firsat bulursam tabii hatirlamaya :)))
güle güle büyüsün içinde kuzucun canım.. sade ve ferah bir oda olacak sanırım seninki.. bende böyle sade birşeyler düşünüyorum. bu arada şey sorcaktım içinde herşey dahilmi ? yoksa sadece yatağımı dahil ?
gunaydın kızlar..
dogum gunun kutlu olsun tennitereene ..
günaydın kızlar
geçmişi anca bitirdim ve çıkıyorum. doktora gidip bi oğlusumu göreyimD
mersi şekerim, çok özel bi gün benim için, kızımla birlikte mum üflicez bu akşam
canım, bazen bebeğin tüm gün oynamadığı oldu. hemen hastaneye koştuk tabi.. ebe nst de kalp atışı yok dedi.. yollara düş, özele git. oğluşum gayet sağlıklıymış çok şükür. ama hareketsizliğinin sebebi benim YETERLİ SIVI ALMAMAMMIŞ. öyle bir korkmuşum ki su elimden düşmüyor.
bir gün dene. sürekli su iç. farkı göreceksin. bir de erkekler az oynar diyor annem. günde bir kaç kere canı isterse buradayım dermiş.:))
panikleme. ebe günde en az bir kere hissetsen yeter demişti.
canım, benim bebeğim baştan beri öyle çok hareketli bir bebk değil
büyüdükçe artar hareketler sanıyordum ama olmadı, arkadaşların bazıları geceleri tekmelerden uyuyamadığını söylüyor, bizim oğlan gayet kibar maşallah şimdilik tabi:)))
doktorumla konuştuğumda 24.haftadan itibaren hareketlerini sayman gerek dedi, gün içerisinde 10 hareket en az olmalıymış
gayet güzel çıkmış sonuçların hadi geçmiş olsunarkadaşlar hepinize günaydın...
umarım hepiniz iyisinizdir.
dün şeker yükleme testim yapıldı. 75 gr. sonuçlar şöyle.. sizce nasıl?
açlık 86
30 dakika 123
60 dakika 90
120 dakika 67
sanki bana düşük gibi geldi sonuçlar hatalı falan değildir değil mi?
günaydın kızlar facebookta 2011 aralık anneleri mi yok sa aralık ocak anneleri diyemi grubun adı davet göndericem isim mehmet naşide eşim ile birlikte kullandığım için isim o şekilde geçiyor ama onun işi olmuyor merak etmeyin
kızlar selam öncelikle buseliden bir haber var mı? merak ediyorum
sonra ben iyiyim hamdolsun
tatildeydim geldim dün işbaşı yaptım
buraya girdim ama bi türlü yazmaya fırsatım olamadı
malum işler birikmiş
ben yarın inşallah şeker yüklemesine gitcem
gitmişken tetanozumun 2. dozunu da vurdurcam
bi de bizim afacanı görcem
sağlığı yerindedir umarım
ben öğleden önce izin aldım şirketten şeker yüklemesi vs için süre yeterlidir inşallah
bilgi verir misiniz?
he bi de ben hala çöp almadım çocuğa hahahah
kızlar bu haftasonundaki istanbul buluşması nasıl yapıcaz :44::44::44::44::44:
tenniterennecimmm bebeşinlee mutlu yıllarrr.bu doğum günün diğerlerinden çok daha özelll
nasıl tedbir alacağına karar verdin mi canım, ben çok tedirginim
kaç hafta kala başlasam
sonra emzirirken de devam mı edicem aynı kreme,
bebişe verirken gögüs ucunu temizlemeli mi
ayy cahillik ne kötü:)) yardımmmm lütfennn:26:
canim sabah yazmistim mineye.. az once cevap donmus.
bebegini kaybettigi gun hastaneden cikmis, duramamis o aciyla orda. evdeymis simdi. dayanmaya calisiyorum diyor. 1 sene bekleyip sonra deneyeceklermis. bizi sormus; allah sizin evlatlariniza uzun omurler versin diyo.....
ufffff icim parcalaniyo aldigim her haberle.. kendimi onun yerine koymak cok agir geliyor. allah mineye guc versin. hicbirimizi de onu da boyle sinamasin tekrar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?