2011 Aralık Anneleri

sağol cnm talep gönderdim kabulunu bekliyorum

canim bazi kremlerin silinmesi gerekmiyor her emzirmese sadece senin ilik suda islattigin bir bezle gogusunu silip verirsen hem senin icin hem bebek icin iyi oluyor
simdiden baslayin isterseniz cunku gogus hazir olmali oyle her yagida kullanmayin .yag bulamassaniz evdeki tereyaginizdan surun 1 saat bekleyin ilik suyla masaj yaparak yikayin goslerinizi o bile cok ise yariyorrr.

hersey zammanla ogreniyor canim oozgecim:))))

lansinohta tekrar temizlemenize gerek yok göğüs ucunuzu diye yazıyor canım.

kızlarrr bende dün doktora gittim en son gittiğimde 10 gün geriydi. dün gittiğimde dee genel olarak haftasıona uygun ama kemik olarak 4 gün karın olarak 6 gün geri dedii. gene moralim bozulduu. haftası ilerdee olan annellerr ne yiyosunuzz yahuu.acaaba benim kilolu olmamın etkisi varmı

canim yemekle pek alakasi yok bebek annenin deposundakilerden besleniyor yeteri kadar sen beslenemesinde yani sen suan yesende cok az etkilenir .genetik gibi birsey yani bu seyleri fazla kafana takma 32.haftadan sonra buyuk ataklara geceiyorlar ..

ne güzel işte canım yavaş yavaş haftasına uyuyo bebişin
bunun beslenmekle alakası yok inan, benimki haftasıyla uyumlu ben hiç öyle aman aman özel beslenmiyorum,
hamilelikten önce ne yediysem şimdide aynısını yiyorum,
sadece sütü arttırdım okadar. bence tamamen yapı meselesi,
kimine ne yese yarıyo kimine yaramıyo, kilolu olmanlada alakası yok bence.

cnm lütfen bir daha görüşüsen.. herkes merak ediyor ama seni rahatsız etmek istemiyorlar de.. hani bende yazmakistiyorum ama çok çekiniyorum...

Canim yemeyle alakasi pek yok.Cunku ben fazla yiyemiyordum istahim yoktu doktora gittim bebegim bir hafta onden gidiyormus.Ama ben yiyemiyorum nasil oluyo bu dedim.Doktor o senin depondan besleniyo sen yesende yemesende o alacagini senden aliyo dedi.Yani yediklerimiz kendimiz icin iyi oluyo halsiz vitaminsiz kalmiyalim diye.Mesela ben ilk kizimda 10 kilo almistim bu haftaya kadar ama kizim 4 gun geriden geliyordu.Biraz dah genetik yapi.Buyuk kizim bana cekmis minyon ama ikinci kizim heralde babasina cekicek uzun ve boylu kemikli.

demetcim o buluşma olayını c.tesiye alsak nası olur fikrini sölesin herkes bakalım
cnm olur bana uyar kızlar burdan katılımda bulunacaklar söylesin ortak bi yer beliryelim CUMARTESİ buluşalım.

ya bende aramak istiyorum elim tele gidiyo ama malasef arayamıyorum süreklide aklımda bi daha görüşürsen çok selam söyle cnm olurmu

cnm benm bebişte biraz önde galiba 847 gr 33 cm de boyu,gerçi doktor normal dedi ama diğer arkadaşlara göre öndeyiz ya biz:44::44:seninki kaç gr boyu kaç bakalım yarış yapalım

tünaydın güzel anneler ve bebişleri
tünaydın cnm

çook teşekkür ederim cnmm

iyiki varsınız walla, seviyorum hepinizi

canım herşeyden önce teşekkür ederim, hoşuma gidip gitmemesi gibi bir durum yok endişelenme :)
ben dünkü kontrolde doktoruma birkaç kez normal mi diye sordum, normal dedi, ultrasonda da 28. haftanın sonunda çıktı zaten. kağan kocatepe'nin sitesinde de hangi haftada kaç gr olduğunu gösteren tabloya da baktım, bir anormallik yok. demek ki her bebeğin gelişim aralığı farklı işliyor.
açıkçası doktoruma çok ama çok güveniyorum, o yüzden endişelenmiyorum.
özel muayenehanesine gidiyorum ve ben çatlatma iğnesi ile hamile kaldım, yani bu gebeliği döllendiği günden beri kendisi takip ediyor. şeker yüklememiz 95 çıktı çok şükür. ve ben de çok kilolu bir hamile değilim.
benim biri dış gebelik diğeri kimyasal olmak üzere 2 kötü hikayem var ve bu bebek bize 21 ay beklemeden sonra geldi. ayrıca yaşım 34. pek çok özel durumum var yani anlayacağın; o yüzden eminim doktorum herhangi bir terslik olduğunda beni uyaracaktır.
yine de tavsiyelerine çok teşekkürler, çok incesin

Son düzenleme:
hepinize merhaba kızlar,

tenniterenne dopum günün kutlu olsun canım, herkesler iyidir umarım,

biz yine hiç iyi bir gece geçirmedik, dün ishal olduğumdan bahsetmiştim. akşam birde üzerine kusma eklendi, hastaneye gittik, serumlar, tahliller falan, mikrop çıktı, antibiyotik verdi doktor hemde 1000 liklerden içmek hiç istemiyorum ama içmelisin dedi. bağırsak düzenleyici birde ilaç verdi, ağrım olsada ağrı kesici bile içmiyordum ama bunları içmem gerekiyor galiba, bugünde kendi doktorum çağırdı bebeğin durumuna bakmak için, 16:30 da gidicem, hareketleride azaldı ne yesem alttan üsten çıkıyor, o da beslenemiyor galiba

geçmiş olsun cnm

mutlu yaşlar cnm:)))

işe hiç gitmemeyi tercih ederdim cnm ama değişiklik ikimize de ii gelebilir tabii kii :)))

of allahım ya bisürü şeyi düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi

allah önce ona ve eşine sabır versin

kafamı kurcalayan soruların başınd aiseşu geliyor: "NEDEN?" yani allah büyük tabi ki bişey diyemeyiz ama yani ne oldu merak ediyorum
mesela biz eşimle birlikte olmaya devam ediyoruduk ama buseliden sonra ben korkmaya başladım
ya o bi etkense diye
ne bileyim araba kullanıyorum acaba o mu tetikledi

bisürü sorum var nolacak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…