2011 Aralık Anneleri

herkeslere merhaba..okuldan gelir gelmez bi uğramak istedim sonra gün içinde zor fırsat buluyorum,akşamda pek kimse olmuyor burda...bebişlerini görenler hadi gözünüz aydın bnde görmeyeli tam 7hafta oldu perşembe yada cuma görcem inşallah,,özledim oğluşu yaa...bu arada yakın bi yerde fabrika satış mağazası varmış bebek odaları için ikindi gbi gidip bi bakıcaz inşallah,,fiyatlar yarıdan da daha ucuzaymış,,dua edin kızlar da alalım hayırlısıyla...

cnm çok geçmiş olsun. dikkat et kendine...

kızlar bu arada kan uyuşmazlığı olan birileri vardı sanırım topiğimizde ama kim olduklarını unuttum... eğer bu mesajımı görürlerse beni bi dürtsünler... bikaç şey sormak istiyorum...

hepinize tatlı günler...

evet canım benimde hep aklımda neden olabileceği.. bende artık birlikte olmuyorum korkuyorum çünkü ya bişey olursa diye....

canım neresiymiş o yer???

canim gecmis olsun. ya ishal durumu bende de oluyor. magnezyumu 2 gun ust uste alinca ozellikle oluyor galiba. hergun icmem gerekiyor ama ishal durumu yuzunden hep aralikli devam etmek durumunda kaliyorum. sana magnezyum vermislermiydi acaba seninde mi ayni nedenden?

evet canım benimde hep aklımda neden olabileceği.. Bende artık birlikte olmuyorum korkuyorum çünkü ya bişey olursa diye....

cnm ama unutmayın.. Dr.lar özellikle normal doğum yapacakları ısrarla ilişkiyi haftada 1 kez olmak şartı ile öneriyorlar.. Doğumun daha kolay olmasını sağlıyormuş.. Bilginize..

iyiki varsınız walla, seviyorum hepinizi
bizde seni seviyooooozzzzzzzzzz

masallah fistigimaaaaaa yarisalim sekerim yarisalimmmm27+2 1130 38cm idi bilmem simdi ne alemde.(onemli olan saglikli olmalari)
odaya gelince biraz cancanli ya ileriyi dusunerekde alirsan daha iyi canim biraz sade olarak 10yasina kadar kullansin.

ayyyyyyy cAnim benim yanlis anlamamana cok ama cok sevindim ben sadece uyardim
yuce rabbim bu yavrunu saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsinnnnnn

tenniterende arkadasim dogum gunun kutlu olsun nice nice yillaraaaaaa

Son düzenleme:
canım neresiymiş o yer???

istanbulun biçok yerinde varmış mağazaları ama biz fabrikasına gidcez..hadımköyde..baby hope diye bi yer...7-8ay önce okuldan bi arkadaş 600liraya tüm odayı almış ve sunta falan da değil ,mdf imiş...modelleri nette az ama bakıcaz yinede...

ben de merak ediyorum ama su an desmemek gerek galiba. kendini daha iyi hissedince zaten gelir buraya diye dusunuyorum..

bu arada hepinize selami var, hepiniz kalbinin benimle oldugunu biliyorum yazmis.

yalniz daha once hic aklima gelmemis olan bi konuda yardim istedi. bebelactan ve turkcellin 9 ay 10 gun servislerinden gelen mesajlari nasil iptal edicez arastirir misin demis. hemen bakip mesaj atacagi numaralari gonderdim falan.. kendi esime de arayip tembihledim; dunyanin bin turlu hali var bi terslik olursa hergun icimi acitmadan bu isleri hallatmeye bak diye. allah yardimcici olsun

cnm ama unutmayın.. Dr.lar özellikle normal doğum yapacakları ısrarla ilişkiyi haftada 1 kez olmak şartı ile öneriyorlar.. Doğumun daha kolay olmasını sağlıyormuş.. Bilginize..
hadi yaaa ama korkuyorum şimdi ben 2 hafta sonra dr gidicem aslında bu hafta gidecektim ama seminerde olacakmış.... 2 hafta daha beklerim...

bak canım haber verirsin sonra... hatta resim çek olur mu???

bak canım haber verirsin sonra... hatta resim çek olur mu???[/QUOTE]

tamam cnm inşallah...

çok teşekkürler cnm
bu arada geçmiş olsun, bende hamileliğimde sık sık ishal oluyorum, 1 kere sadece hastanelik oldum senin gibi ama bana antibiyotik vermediler, iğne serum sonra eve gönderdi.
endişe etme, bebek bi şekilde besleniyo cnm. ama bol bol su içmelisin, mikrobu ancak o şekilde dışarı atarsın.

ayyyy maşallah maşallahhhALLAH ım sorunsuz kucağımızada almayı nasip etsin inş.
oda konusunda da bende öyle düşündüm biraz daha sade bişey olsun dimi:26::26::26:

CAnımmm eşinle ve doğacak bebişinle birlikte nice mutlu huzurlu senelere dogum günün kutlu olsun

Haklısın canım valla fazla zorlamamk lazım farkında olmasakda tehlikeye sokuyoruz kendimizi saol önerilerin için tatlımm

haftada bir mi :44::44: bizim haftada 3kesin oluyor kızlar bir tehlikesi varmıdır ki yaa :26::26:

haftada 3mü maşallah maşallah bizimde haftada yada 2 haftada 1

ırsiyse zaten kaçışım yok... annemde de var..

göbeğim çok çıktı. göbek deliği ölçüm 105, belim de 100 oldu.bebek büyüdükçe yukarı çıktığından belim 20cm falan kalınlaştı.

tenniterenne nice yıllara bebişinle beraber inşalallah. kızlar bu arada deryam nerede göremedim onu 10 gündür haberi olan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…