hepinize merhaba kızlar,
tenniterenne dopum günün kutlu olsun canım, herkesler iyidir umarım,
biz yine hiç iyi bir gece geçirmedik, dün ishal olduğumdan bahsetmiştim. akşam birde üzerine kusma eklendi, hastaneye gittik, serumlar, tahliller falan, mikrop çıktı, antibiyotik verdi doktor hemde 1000 liklerden içmek hiç istemiyorum ama içmelisin dedi. bağırsak düzenleyici birde ilaç verdi, ağrım olsada ağrı kesici bile içmiyordum ama bunları içmem gerekiyor galiba, bugünde kendi doktorum çağırdı bebeğin durumuna bakmak için, 16:30 da gidicem, hareketleride azaldı ne yesem alttan üsten çıkıyor, o da beslenemiyor galiba
of allahım ya bisürü şeyi düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi
allah önce ona ve eşine sabır versin
kafamı kurcalayan soruların başınd aiseşu geliyor: "NEDEN?" yani allah büyük tabi ki bişey diyemeyiz ama yani ne oldu merak ediyorum
mesela biz eşimle birlikte olmaya devam ediyoruduk ama buseliden sonra ben korkmaya başladım
ya o bi etkense diye
ne bileyim araba kullanıyorum acaba o mu tetikledi
bisürü sorum var nolacak bilmiyorum
herkeslere merhaba..okuldan gelir gelmez bi uğramak istedim sonra gün içinde zor fırsat buluyorum,akşamda pek kimse olmuyor burda...bebişlerini görenler hadi gözünüz aydın bnde görmeyeli tam 7hafta oldu perşembe yada cuma görcem inşallah,,özledim oğluşu yaa...bu arada yakın bi yerde fabrika satış mağazası varmış bebek odaları için ikindi gbi gidip bi bakıcaz inşallah,,fiyatlar yarıdan da daha ucuzaymış,,dua edin kızlar da alalım hayırlısıyla...
hepinize merhaba kızlar,
biz yine hiç iyi bir gece geçirmedik, dün ishal olduğumdan bahsetmiştim. akşam birde üzerine kusma eklendi, hastaneye gittik, serumlar, tahliller falan, mikrop çıktı, antibiyotik verdi doktor hemde 1000 liklerden içmek hiç istemiyorum ama içmelisin dedi. bağırsak düzenleyici birde ilaç verdi, ağrım olsada ağrı kesici bile içmiyordum ama bunları içmem gerekiyor galiba, bugünde kendi doktorum çağırdı bebeğin durumuna bakmak için, 16:30 da gidicem, hareketleride azaldı ne yesem alttan üsten çıkıyor, o da beslenemiyor galiba
evet canım benimde hep aklımda neden olabileceği.. Bende artık birlikte olmuyorum korkuyorum çünkü ya bişey olursa diye....
bizde seni seviyooooozzzzzzzzzziyiki varsınız walla, seviyorum hepinizi
cnm olur bana uyar kızlar burdan katılımda bulunacaklar söylesin ortak bi yer beliryelim CUMARTESİ buluşalım.
ya bende aramak istiyorum elim tele gidiyo ama malasef arayamıyorum süreklide aklımda bi daha görüşürsen çok selam söyle cnm olurmu
cnm benm bebişte biraz önde galiba 847 gr 33 cm de boyu,gerçi doktor normal dedi ama diğer arkadaşlara göre öndeyiz ya biz:44::44:seninki kaç gr boyu kaç bakalım yarış yapalım
tünaydın cnm
canım herşeyden önce teşekkür ederim, hoşuma gidip gitmemesi gibi bir durum yok endişelenme :)
ben dünkü kontrolde doktoruma birkaç kez normal mi diye sordum, normal dedi, ultrasonda da 28. haftanın sonunda çıktı zaten. kağan kocatepe'nin sitesinde de hangi haftada kaç gr olduğunu gösteren tabloya da baktım, bir anormallik yok. demek ki her bebeğin gelişim aralığı farklı işliyor.
açıkçası doktoruma çok ama çok güveniyorum, o yüzden endişelenmiyorum.
özel muayenehanesine gidiyorum ve ben çatlatma iğnesi ile hamile kaldım, yani bu gebeliği döllendiği günden beri kendisi takip ediyor. şeker yüklememiz 95 çıktı çok şükür. ve ben de çok kilolu bir hamile değilim.
benim biri dış gebelik diğeri kimyasal olmak üzere 2 kötü hikayem var ve bu bebek bize 21 ay beklemeden sonra geldi. ayrıca yaşım 34. pek çok özel durumum var yani anlayacağın; o yüzden eminim doktorum herhangi bir terslik olduğunda beni uyaracaktır.
yine de tavsiyelerine çok teşekkürler, çok incesin
canım neresiymiş o yer???
of allahım ya bisürü şeyi düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi
allah önce ona ve eşine sabır versin
kafamı kurcalayan soruların başınd aiseşu geliyor: "NEDEN?" yani allah büyük tabi ki bişey diyemeyiz ama yani ne oldu merak ediyorum
mesela biz eşimle birlikte olmaya devam ediyoruduk ama buseliden sonra ben korkmaya başladım
ya o bi etkense diye
ne bileyim araba kullanıyorum acaba o mu tetikledi
bisürü sorum var nolacak bilmiyorum
hadi yaaa ama korkuyorum şimdi ben 2 hafta sonra dr gidicem aslında bu hafta gidecektim ama seminerde olacakmış.... 2 hafta daha beklerim...cnm ama unutmayın.. Dr.lar özellikle normal doğum yapacakları ısrarla ilişkiyi haftada 1 kez olmak şartı ile öneriyorlar.. Doğumun daha kolay olmasını sağlıyormuş.. Bilginize..
istanbulun biçok yerinde varmış mağazaları ama biz fabrikasına gidcez..hadımköyde..baby hope diye bi yer...7-8ay önce okuldan bi arkadaş 600liraya tüm odayı almış ve sunta falan da değil ,mdf imiş...modelleri nette az ama bakıcaz yinede...
hepinize merhaba kızlar,
bizde seni seviyooooozzzzzzzzzz
masallah fistigimaaaaaa yarisalim sekerim yarisalimmmm27+2 1130 38cm idi bilmem simdi ne alemde.(onemli olan saglikli olmalari)
odaya gelince biraz cancanli ya ileriyi dusunerekde alirsan daha iyi canim biraz sade olarak 10yasina kadar kullansin.
ayyyyyyy cAnim benim yanlis anlamamana cok ama cok sevindim ben sadece uyardim
yuce rabbim bu yavrunu saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsinnnnnn
tenniterende arkadasim dogum gunun kutlu olsun nice nice yillaraaaaaa
günaydın kızlar
cumartesi kontrolüm vardı, şeker yuklemesi yapılacaktı tok gitmiştim ama doktorum aç gelmemi istedi,
yarın aç karnına gidicem tekrar.
kızçem 1030 gr olmuş, boyu 32 cm dedi.
son zamanlarda uyku uyuyamıyorum, geceleri çok huzursuz oluyorum ben, uykuya dalmam saatlerimi alıyo,
zaten 2-3 saat uyuyup işe geliyorum:95: sizde öylemisniz yaaa
bu arada bugun doğum günüm, çift kişilik geçirdiğim ilk doğum günü
Bak bak temizlik konusunda o kadar burdan uyariyoruzz ama pimpirikli hanimlar yine dinlemiyoo.Dikkat et canim temizlik konusunda cok fazla zorlama kendini tehlikleri var.Sen dikkat etsende is aninda farkina varamiyo insan kendine ettigi zulmü.Aman diyim dikkatttt[/B]
cnm ama unutmayın.. Dr.lar özellikle normal doğum yapacakları ısrarla ilişkiyi haftada 1 kez olmak şartı ile öneriyorlar.. Doğumun daha kolay olmasını sağlıyormuş.. Bilginize..
CAnımmm eşinle ve doğacak bebişinle birlikte nice mutlu huzurlu senelere dogum günün kutlu olsun
çok teşekkürler cnm iyiki vasınız
Haklısın canım valla fazla zorlamamk lazım farkında olmasakda tehlikeye sokuyoruz kendimizi saol önerilerin için tatlımm
haftada bir mi :44::44: bizim haftada 3kesin oluyor kızlar bir tehlikesi varmıdır ki yaa:26::26:
Ah canimm demekki ic karnin fazla yok ve karin kaslarin gevsek.Gobegin cok ciktimi peki.Bana doktor oyle demisti.Ic karnim genis olmadigi icin ve kaslarim zayif oldugu icin karnim buyudukce disar vuruyo ve haliyle yirtilma oluyo.Ama dedigim gibi senin biraz erken olmus.Ha birde doktor irsi demisti.Annenin karnina bak onda yirtilma nasil demisti.Yan yana getirdim annemin karniyle resmen ayni.Ondada cok olmus yirtiklar.Yani sen istedigini sur irsiyse kacar yolun olmuyo malesef
canim cok dusuk degil.cunku dikkat ettiysen burda verilen olculerin cogu 100 gr lik yukleme sonuclarinin sinirlari.senin 75 gr.bence cok ideal :87:
haftada 3mümaşallah maşallah bizimde haftada yada 2 haftada 1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?