2011 Aralık Anneleri

haftada 3mü maşallah maşallah bizimde haftada yada 2 haftada 1

hepinize bizden bi maşallah . ben hamile kaldığımdan sadece bir kez oldu. eşim acayip korkuyo. bazen ben kızıyorum ona aklıma başka şeyler geliyo başka şeyler mi yapıyo diye ama nerdeyse sürekli beraberiz. sadece çok kısa zaman dilimlerinde ayrı kalıyoruz. o kadar kısa sürede de (15-20 dk bakkala falan gidince) mümkün değil bence. neyse bakalım biz aşk diyetindeyiz

ama yalan yok ben diyetten çıkmayı isterdim.

tamam bu yazini okuyunca benim gibi kacinilmaz bir son yasiyacagini anladim.hem annende var hemde gobek cok cikmis.irsi sekerim bu kacis yok.ic karin yok bizde.haliyle yirtik oluyo.ama uzulme o kirmiziliklar gidiyo bembeyaz oluyo o zaman secilmiyo bile dogru duzgun belli olmuyo.merak etmee

Tenniterenne, Türkmengelini, Özgedoruk, Annis; cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
Tenniterenne, doğumgünün kutlu olsun canım.
Lune'cum; sana da çok geçmiş olsun.

çözüm de yok anacım. çatlayacaksa çatlıyor. kaç krem bitirdim...doktorum pahalı şeylere gerek yok. vazelin sür dedi. bir de onu deneyeyim..

ohhhh ne güzel işte tadını çıkar
valla elimde olsa bende hiç istemiyorum ama 10-15 gunde 1 defa oluyo artık :97::97:

çözüm de yok anacım. çatlayacaksa çatlıyor. kaç krem bitirdim...doktorum pahalı şeylere gerek yok. vazelin sür dedi. bir de onu deneyeyim..

yok bacim yok hic ugrasma olsa bana olurdu faydasi;badem yagi vazelin ne bulduysam devirdim.hatta yag icinde yuzdum bir ara ama olacak oldumu ne yapsan kar etmiyo.valla bunda daha hic birsey surmedim karnima.suresimde gelmiyo biliyorumki yirtilacagi varsa yirtiliyo.amannn napiyimmm kocam zaten dert etmiyo sonradan kirmizi izlerde gidiyo.artik takmiyorum kafaya sende takma bosverrrrr :82:

Canım benim doktorum en baştan söyledi bana istersen en pahallı kremleri sür istersen dandik nemlendirici kullan kesinlikle genetik ne yaparsan yap çatlayacaksa önüne geçemezsin dedi bende bebe yagı kullanıyorum komsumda lıerac vermıstı onuda suruyorum bakalım sımdılık bırsey yok ama sson ay bellı olur sanırım

ohhhh ne güzel işte tadını çıkar
valla elimde olsa bende hiç istemiyorum ama 10-15 gunde 1 defa oluyo artık :97::97:

bende ılk aylar hıc ıstemıyordum yanıma yaklasınca bunalıyordum ama sımdı reddetmıyorum hıc ısıme gelıo benımde :26:

Arkadaslar esleri kendinden uzaklasan o isin olmasindan kacanlar varsa hic dert etmeyin altinda baska birseyde aramayin.Ben bizzat arastirdim erkeklerin cogu hamile kalinca orda bebegin olmasi nedeni ile otomatik olarak kendilerini kitliyorlar.O duruma sartladiklari icin kendilerini siz istesenizde yaklasmazlar.O tamamen bazi erkeklerin hassas olmasindan kaynaklaniyo.Ama ikinci gebelikte boyle olmaz merak etmeyin

Evet tatlım yawww utandım bak sımddık acaba cok mu abartıyoruz kı yaa umarırm bır zararı yoktur :44: ınsan doktora bunu ssormayıda cekınır yaww

cnm daha bi kaç gün önce okudum bi sitede.eğer ilişki sonrası problemler yaşamıyorsanız, ilişkinin sayısı önemli değil. sadece doğru pozisyon önemli diyor... korkma hemen bence...

ya bızde basında da sımdıde tık yok ..

ben yanassam esım kacıyor esım yanassa ben ..zaten top topu 4 yada 5 kere olmuştur..

korkuyorum bırde bırsey olur dıye..hele kı kızım kıpırdayınca ..

dogmdan sonra kısmet :)

canım, bebe yağı kullanma.

kızlar bebeklerinize de kullanmayın. ham maddesi petrolmüş. saf zeytinyağı kullanın bebeklere.hatta şu pudralar var ya, onlar da talk kayasından yapılıyormuş ve asbes denen kanserojen taş karışıyormuş içine. kimyager bir hanım açıklamıştı. bebek pişiklerine de masaj yağı olarak da sızma zeytinyağı kullanın dedi.

hehehehe oda güzel
valla canım benim hiç işime gelmiyo, hiç zevk almıyorum gebe kaldıgımdan beri, sanki midem bulanıyo yaparken

olduğunu sanmıyorum bizde hiç fire vermeyenlerdeniz

hımmm bu otomatiğe nasıl anlınoyoki acep bizimkinide alsak adamda hiç bi değişiklik yok gerçi bende de yok ama ben rahatsız olmadığım sürece bi tehlikesi olduğunuda sanmıyorum galiba ben rahat davranıyorum

bizde bir değişiklik olmadı.. eşimden korkup çekinmesini beklerdim ama...sadece sonunda belediye tabelaları gibi "verdiğimiz geçici rahatsızlıktan ötürü" oğlundan özür diliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…