- 11 Nisan 2011
- 1.313
- 1.193
- 133
haftada 3mümaşallah maşallah bizimde haftada yada 2 haftada 1
tenniterenne nice yıllara bebişinle beraber inşalallah.kızlar bu arada deryam nerede göremedim onu 10 gündür haberi olan varmı?
ırsiyse zaten kaçışım yok... annemde de var..
göbeğim çok çıktı. göbek deliği ölçüm 105, belim de 100 oldu.bebek büyüdükçe yukarı çıktığından belim 20cm falan kalınlaştı.
canım bu arada doğum günün kutlu olsun. nice yıllara yavrunla insallah.
tamam bu yazini okuyunca benim gibi kacinilmaz bir son yasiyacagini anladim.hem annende var hemde gobek cok cikmis.irsi sekerim bu kacis yok.ic karin yok bizde.haliyle yirtik oluyo.ama uzulme o kirmiziliklar gidiyo bembeyaz oluyo o zaman secilmiyo bile dogru duzgun belli olmuyo.merak etmee
hepinize bizden bi maşallah. ben hamile kaldığımdan sadece bir kez oldu. eşim acayip korkuyo. bazen ben kızıyorum ona aklıma başka şeyler geliyo başka şeyler mi yapıyo diye ama nerdeyse sürekli beraberiz. sadece çok kısa zaman dilimlerinde ayrı kalıyoruz. o kadar kısa sürede de (15-20 dk bakkala falan gidince) mümkün değil bence. neyse bakalım biz aşk diyetindeyiz
ama yalan yok ben diyetten çıkmayı isterdim.
ayy saol canım yaa, çok mutlu oluyorum bunları okuyunca
çözüm de yok anacım. çatlayacaksa çatlıyor. kaç krem bitirdim...doktorum pahalı şeylere gerek yok. vazelin sür dedi. bir de onu deneyeyim..
çözüm de yok anacım. çatlayacaksa çatlıyor. kaç krem bitirdim...doktorum pahalı şeylere gerek yok. vazelin sür dedi. bir de onu deneyeyim..
ohhhh ne güzel işte tadını çıkar
valla elimde olsa bende hiç istemiyorum ama 10-15 gunde 1 defa oluyo artık :97::97:
Evet tatlım yawww utandım bak sımddıkacaba cok mu abartıyoruz kı yaa umarırm bır zararı yoktur :44: ınsan doktora bunu ssormayıda cekınır yaww
Evet tatlım yawww utandım bak sımddıkacaba cok mu abartıyoruz kı yaa umarırm bır zararı yoktur :44: ınsan doktora bunu ssormayıda cekınır yaww
bu kadar yaziya cevap verdim okudum ettim senin dogum gununu gozden kacirmisimDogum gunun kutlu olsun canim nice senelere.bu seferki dogum gunu cok baska ama dimi iki canlisin :)))
Canım benim doktorum en baştan söyledi bana istersen en pahallı kremleri sür istersen dandik nemlendirici kullan kesinlikle genetik ne yaparsan yap çatlayacaksa önüne geçemezsin dedi bende bebe yagı kullanıyorum komsumda lıerac vermıstı onuda suruyorum bakalım sımdılık bırsey yok ama sson ay bellı olur sanırım
bende ılk aylar hıc ıstemıyordum yanıma yaklasınca bunalıyordum ama sımdı reddetmıyorum hıc ısıme gelıo benımde:26:
Canım benim doktorum en baştan söyledi bana istersen en pahallı kremleri sür istersen dandik nemlendirici kullan kesinlikle genetik ne yaparsan yap çatlayacaksa önüne geçemezsin dedi bende bebe yagı kullanıyorum komsumda lıerac vermıstı onuda suruyorum bakalım sımdılık bırsey yok ama sson ay bellı olur sanırım
bende ılk aylar hıc ıstemıyordum yanıma yaklasınca bunalıyordum ama sımdı reddetmıyorum hıc ısıme gelıo benımde:26:
CAnımmm eşinle ve doğacak bebişinle birlikte nice mutlu huzurlu senelere dogum günün kutlu olsun
Haklısın canım valla fazla zorlamamk lazım farkında olmasakda tehlikeye sokuyoruz kendimizi saol önerilerin için tatlımm
haftada bir mi :44::44: bizim haftada 3kesin oluyor kızlar bir tehlikesi varmıdır ki yaa:26::26:
Arkadaslar esleri kendinden uzaklasan o isin olmasindan kacanlar varsa hic dert etmeyin altinda baska birseyde aramayin.Ben bizzat arastirdim erkeklerin cogu hamile kalinca orda bebegin olmasi nedeni ile otomatik olarak kendilerini kitliyorlar.O duruma sartladiklari icin kendilerini siz istesenizde yaklasmazlar.O tamamen bazi erkeklerin hassas olmasindan kaynaklaniyo.Ama ikinci gebelikte boyle olmaz merak etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?