2011 Aralık Anneleri

bizde bir değişiklik olmadı.. eşimden korkup çekinmesini beklerdim ama...sadece sonunda belediye tabelaları gibi "verdiğimiz geçici rahatsızlıktan ötürü" oğlundan özür diliyor

çok güldün canım geçici rahatsızlık olayına...biz ara vermedik ama bayaa azalttık..haftada hatta 10günde bir anca ama ben çok rahatsız oluyorum,eşime belli etmemeye çalışsamda hiç istemyrm,bebeğe bişi olcak diye sanırım kendimide çok kasıyorum..ağrılı oluyo bayaa..eşim bu kontrolmüzde dr a sorcam diyo,,sakıncası varsa azaltalım diye...

Anladım canım kasık agrın oluyorsa zorlamanın anlamı yok zaten zoraki yapıp sevmedikten sonrada işkence gibi gelir duu bakalımm dogumdn sonra yoluna girer yine

cnm daha bi kaç gün önce okudum bi sitede.eğer ilişki sonrası problemler yaşamıyorsanız, ilişkinin sayısı önemli değil. sadece doğru pozisyon önemli diyor... korkma hemen bence...

Valla canım sen bizim bilgi kaynagımızsın bunu duyunca ıcım rahatladı bak sımdı o zaman tam gaz devam

Canım bak bunu bılmıodum ya ne kadar kotu bırsey cogu ınsan bebegıne kullanıyordur emınım bebe yagını hadı kendımızı gectıkde yavrucuklara yazık zeytınyagını bende duydum bebeklere kullanıcam bende canım saol onerılerın ıcın

Selam cici anneler çalışan anneler 32. haftadan sonra çalışacakmısınız yoksa izne ayrılmayı düşünüyormusunuz.

valla ben rahatsız olmadım hiç...sayısını hamileliğe özel ayarlamıyoruz. haftada falan diye..eskiden olduğu gibi...ben anormalim sanırım hamilelikten sonra hormonlarım kimyam değişti...bebeğe zarar gelir diye sıkıntı yapmıyorum. uygun pozisyonlar belli zaten..aman her şeyi anlattım..

sıkıntı yapmayın, adamları da strese sokmayın..

Son düzenleme:

ben nasip olurda böyle rahat olmaya devam edersem kasım sonuna kadar çalışıcam sonra kalıyo geriye 3 haftam onda da dinlenirim artık :)

bnde sanırım kasım sonuna kadar çalışıcam...3hafta kalana kadar...sonrasında iznimi birleştirip doğum sonrası kullancam inşallah...

benim adam hiç strese girmiyo valla
her gece hemen hemen şansını deniyo hiçte vazgeçmiyo yani ona uysam hergece olacak
ama reddettiğimdede hiç tavrı değişmez saolsun alıştı alıştı hehehehehehe

canım verdiğin bilgiler için teşekkürler bi nebze rahatladım. galiba tetanoz aşısız doğum yapacağız rabbim yardımcımız olsun inşallah sorun olmaz....

kızlar hadi şu yataklar hakkında yorum yapıverin de çıkayım. tecrübeli anneler özellikle siz. park yatak düşünüyorum ve bu iki modele bayıldım. ne dersiniz

Bende bir aksilik olmadıkça kasım sonuna kadar çalışmayı düşünüyoum çünkü bebeğimle vakit geçirmek istiyorum.. ne kadar geç işten izne ayrılırsam o kadar iyi.. zaten toplasan 4 ay, hadi 1 ayda onlar idare etselerki emin değilim 5 ay... bakalım artık kısmet... nasıl bırakıo gelceksem artık... şimdiden zor geliyor ama biliyorumli ilk bırakan ben değilim

tecrübeli dememde sebep şu canım: bazı anneler mobilya beşiğin avantajlı olduğunu düşünüyor. ama ben köy lojmanındayım..hem hesaplı da olur.

tecrübeli dememde sebep şu canım: bazı anneler mobilya beşiğin avantajlı olduğunu düşünüyor. ama ben köy lojmanındayım..hem hesaplı da olur.

yanlış anlamadım canım merak etme...prk yatakların çok kullanşlı oldğunu duyuyorz,,hangisi sana uygunsa onu tercih et tabiki...

ben şimdiden zorlanmaya başladım . belim çok kötü ağrıyor bazen Allah'ım yardım etsin çalışırsam 2 hafta fazla çalışıp 35. haftanın başında izne çıkmayı düşünüyorum ama nasip 3 hafta sonra belli olucak.

yanlış anlamadım canım merak etme...prk yatakların çok kullanşlı oldğunu duyuyorz,,hangisi sana uygunsa onu tercih et tabiki...

bende hepsiburada dan aldım...çok güzel büyük rahat 3 yaşa kadar yatar tombul falan olmazsa belki daha fazla yatar.ama alt açma aparatı kırık geldi geri gönderdik hala gelmedi.nerdeyse bir ay olcak:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…