bizde bir değişiklik olmadı.. eşimden korkup çekinmesini beklerdim ama...sadece sonunda belediye tabelaları gibi "verdiğimiz geçici rahatsızlıktan ötürü" oğlundan özür diliyor
valla canım bana deseki artık yapmayalım seve seve kabul ederim
çünkü ben ilişkiden sonra 2-3 gün kasık ağrısı yaşıyorum :44:hehehehe oda güzel
valla canım benim hiç işime gelmiyo, hiç zevk almıyorum gebe kaldıgımdan beri, sanki midem bulanıyo yaparken
cnm daha bi kaç gün önce okudum bi sitede.eğer ilişki sonrası problemler yaşamıyorsanız, ilişkinin sayısı önemli değil. sadece doğru pozisyon önemli diyor... korkma hemen bence...
canım, bebe yağı kullanma.
kızlar bebeklerinize de kullanmayın. ham maddesi petrolmüş. saf zeytinyağı kullanın bebeklere.hatta şu pudralar var ya, onlar da talk kayasından yapılıyormuş ve asbes denen kanserojen taş karışıyormuş içine. kimyager bir hanım açıklamıştı. bebek pişiklerine de masaj yağı olarak da sızma zeytinyağı kullanın dedi.
çok güldün canım geçici rahatsızlık olayına...biz ara vermedik ama bayaa azalttık..haftada hatta 10günde bir anca ama ben çok rahatsız oluyorum,eşime belli etmemeye çalışsamda hiç istemyrm,bebeğe bişi olcak diye sanırım kendimide çok kasıyorum..ağrılı oluyo bayaa..eşim bu kontrolmüzde dr a sorcam diyo,,sakıncası varsa azaltalım diye...
Selam cici anneler çalışan anneler 32. haftadan sonra çalışacakmısınız yoksa izne ayrılmayı düşünüyormusunuz.
ben nasip olurda böyle rahat olmaya devam edersem kasım sonuna kadar çalışıcam sonra kalıyo geriye 3 haftam onda da dinlenirim artık :)
valla ben rahatsız olmadım hiç...sayısını hamileliğe özel ayarlamıyoruz. haftada falan diye..eskiden olduğu gibi...ben anormalim sanırım hamilelikten sonra hormonlarım kimyam değişti...bebeğe zarar gelir diye sıkıntı yapmıyorum. uygun pozisyonlar belli zaten..aman her şeyi anlattım..
sıkıntı yapmayın, adamları da strese sokmayın..
ben şimdi 29 haftalığım..2 ay önce ilk tetenoz aşısı 1 ay öncede 2. doğumdan sonrada olacakmış yanlış lamıyosam 5 doz şeklinde 3 dozum kaldı..
ama sen korkma bazı doktorlar gerek duymuyo burda bile..senn tercihine bırakıyolar..çok önemli olsa mecbur olur ama tercihen yapılıyor..
Hepsiburada.com : Papetto Cibinlikli Lüx Oyun Parkı (70x110) | Anne / Bebek / Çocuk
kızlar çıkacam da yorumlarınızı merak ettim. bir daha ne zaman girerim belli değil. şu yatak çok hoşuma gitti. park yatak cibinlik de var. fiyatı da uygun. bakar mısınız?
şu da var:
Hepsiburada.com : Massimo Ricco Tülipa Oyun Parkı (70x110) | Anne / Bebek / Çocuk
kızlar hadi şu yataklar hakkında yorum yapıverin de çıkayım. tecrübeli anneler özellikle siz. park yatak düşünüyorum ve bu iki modele bayıldım. ne dersiniz
tecrubeli anne değilim :))) ama bnce 1.daha hoş...
tecrübeli dememde sebep şu canım: bazı anneler mobilya beşiğin avantajlı olduğunu düşünüyor. ama ben köy lojmanındayım..hem hesaplı da olur.
yanlış anlamadım canım merak etme...prk yatakların çok kullanşlı oldğunu duyuyorz,,hangisi sana uygunsa onu tercih et tabiki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?