2011 Aralık Anneleri

Ayy otomatiğe alma tuşu olsada bende alsam aynen kocişe kalsa evet desem yeşil ışık yaksa her gün olacak yani :26::26: olsun yaww gittiği yere kdr çocuk olunca zaten bu kdr sık olabileceğini sanmıyorum :26:

bizde bir değişiklik olmadı.. eşimden korkup çekinmesini beklerdim ama...sadece sonunda belediye tabelaları gibi "verdiğimiz geçici rahatsızlıktan ötürü" oğlundan özür diliyor

Ayyy süpermişş yaa geçici rahatsızlık olayı valla bende sayıya takılmıyorum kımı gun hergun oluyor kımı gün 2gunde bır bıraz rahat olmak lazım zaten ılıskı sırasında hıc dusunmemek lazım zararı olurmu dıe bu sefer daha cok sıkıntılı oluyo

Canım 1.si süpermiş cok begendım bende bak cıbınlıklı oyun parkı oldugunu bılmıodum cok hos duruo bende arastırayım bakıım bızımde kendı evımız oldugu halde park yatak alıcaz cok kullanıslı ve rahat

kızlar dietisyenden geldim yediklerimin aynılarını yazdı sabahları 1-1,5dilim kepek ekmeği yiyorum peynirle o 2 dilim yazdı domates salatalık süt zaten kahvaltıda içiyorum onu yazdı akşamları geçiştiriyodum akşam yemeklerini verdi ben bu listeden daha az yiyodum valla hamile olduğuma inanmadı galiba göbeğinize bakabilirmiyim dedi hehehehe kilo ölçümünde başlangıç kilomdan 1 kilo fazla çıktım ama bişey demedi kadın çünkü ben ilk aylar 3 kilo vermiştim onları geri aldım sonuçta

bi tane cihaz verdiler şekerimi ölçücem onunla günde 6 kez dahiliyeci menopoza girerken yüzde 90 şeker hastası olucamı söledi gerzek adam sadece rapor için girmiştim onun yanına hem raporada ne gerek var anlamadım sanırım o cihazı alabilmem için böle oldu bebekten sonra hemen doğum kilolarını ver dedi

biri kilo almamama şaşırıyo diğeri kiloları ver diyo kafam karıştı yarın başlıcam artık haftayada kendi druma gidip göstercem sonuçları inş normal değerlere girer en kısa zamanda yoksa bu iğne batırma falan(( deneme yaptık parmağım hala aciyooooooooo((

Kızlaarr beni bir korku sardıııı(
Küçüğümü bugün belirgince hissedemedim(Varla yok arası tam anlayamıyorum..Dün de çok az hissettim. Oysa ondan önce kıpır kıpırdı...
Hafta sonu kardeşimin düğünü vardı. Son iki haftadır epey yorgun ve stresliydim. Bi de çok fazla akıntım geliyodu. Acaba bişi mi oldu çok korkuyorum bennn((
Yrn sabah randevum olduğundan doktorumu da aramadım...

Geçmiş olsun canım sen o salak dahılıyecının soyledıklerıne bakma bence bu kdr karamsar olunmaz yuh yanı bırde sen gebesın dıyetısyenın dedıklerını uygula emınım hersey yoluna gırecektır kendınıde strese sokma

Canım panik yapma benim bebeğimde bugün hiç oynamadı bende inatla bekliyorum oynayacağı zamanı dün sabah kahvaltıdan sonra ıcımde volkanlar patlıyordu sankı bugun tık yok akıntı bendede oluyor normaldır dıe dusunuorum bıraz rahat olmalıyız bebişde üstüne düşünce hissedio belkide inatlaşıo bizle

Canim zaten diyet yaparken maksat kisiyi ac birakmamak ve sekerini dusurmemek.Cunku sekeri olan biri fazla ac kalincada bu sefer degerleri fazla dusuyo.Bu diyet listesinin amaci ortasini bulmak.Bende yaptim ilk kizimda hic ac kalmadim.Ama iste insana tek koyan sey sekerli seyler yiyemediginden ve vucut onu istediginden zorlaniyorsun.Yani canin tatli seyler yemek istiyo ama yasak.O zorlamisti beni.O elindeki alette seker olcumu icin veriyorlar.Ben gunde 10 kere olcerdim.Acken yemekten birsaat sonra ve iki saat sonra olmak uzere bir ogunde uc kere olcerdim.Zamanla acisina alisiyorsun merak etme.Ayrica banada dediler yasim ilerledimi yani 40 tan sonra falan yuzde 90 seker hastasi olursun diye.Beslenmem konusunda dogumdan sonrada dikkat edersem hayatim boyunca yani cok tatli tuketmezsem cok karbonhidrat yemezsem belki bir ihtimal olmazmis.Valla ben hic takmiyorum amaannnnn salla gitsin bakalim o zamana hicbirsey belli olmaz takma kafana.Bak ilk gebeligimde cok yuksekti bunda o kadar degil.Hatta normal cikti 100 luk yukleme sonuclarim.Ama yiende tedbir icin cok yuklenme dediler.Bende oyle yapiyorum..

EVET CNM dediğin gibi çok aç kalmamak önemli demek benimde aslında çok yüksek çıkmadı ama bakalım 1 hafta dayancaz

of doğru diyosun da ben eşime bunu desem zaten garabet olmuştun şimdi artık iyice zıvanadan çıktın der
bilmiyo ki ne hislerle ne endişelerle yaşıyoruz peh

ya "beğen" tuşu mu gitmiş bisürü yazı beğenecek oldum hiçkimsenin altında yok

ay bu arada ben de yarın şeker yüklemesine gitcem gitmişken bebişi de görcem
acaba tetanoz aşımı da yaptırabilir miyim orda? biliyor musunuz devlet hastaneleri yapıyor mu tetanozu

ay bu arada ben de yarın şeker yüklemesine gitcem gitmişken bebişi de görcem
acaba tetanoz aşımı da yaptırabilir miyim orda? biliyor musunuz devlet hastaneleri yapıyor mu tetanozu

canim ben normalde yurtdisinda yasiyorum.ama gecen yaz elime pasli birsey batmisti ozel hastaneleri gezdik hicbiri tetanoz asisi yapmadiklarini bunu tek devlet hastanesinin yaptigini soylemislerdi.yani devlet hastanesine gidiyorsan kontrol icin gitmisken o asinida yaptirabilirsin.ayrica seker yuklemesi icin aksam 8 den sonra sakin birsey yeme.12 saat ac kalinmasi gerekiyormus saglikli bir sonuc icin.

ben de çok beğendim. ama netten almam. dolaşayım bir. markası belli nasılsa.

tatlım elini su şişesini al durmadan iç. bir kaç saat bekle bakalım. benim velet tembellik edince su işe yarıyor.

ufff yaa moralım bozuldu kızlar az once tartıldım 78 kilo olmuşum gecen ay 75dım 64le hamıle kaldım nasıl engelliycem bu kılo alımını((

soyle guzelce soguk bir meyvesuyu ic aninda basliyorlar kipirdamaya :)

merhaba kızlar
ufff yaa moralım bozuldu kızlar az once tartıldım 78 kilo olmuşum gecen ay 75dım 64le hamıle kaldım nasıl engelliycem bu kılo alımını((

valla ben de 12 kilo aldım ama doktorum sağolsun hiç bişey demiyor ama ben takıyorum kafama
ya sonra eski halime dönemezsem diye

kızlar doktordan geldik, benim rahatsızlığıma rağmen çok şükür onun keyfi yerinde, 29 cm. olmuş 698 gr. gününden birkaç gün önde dedi doktor,

ilaçlarımın hepsini içmemi söyledi, mikrop geçmezse bebek için daha tehlikeli olabilirmiş, doktora gitmeme daha 10 gün vardı neyseki kuzumu gördüm erkenden :))

canım ben magnezyum pek kullanmıyorum, rutin olarak elevit ve ferro sanol kullanıyorum, kalsiyum, magnezyum, ve balık hapını ihtiyaç oldukça, bana verdiği magnezyum tablet şeklinde emiliyor, bende emme haptan nefret ediyorum sadece 2 tane içmisşimdir şimdiye kadar, benim ishal nedenim mikrobikmiş, dün gece acile gittik, serum verdiler ve antibiyotiksiz geçmezmiş ilaç verdiler, bugün yinede narter beye gittim, oda ilaçları kullanmam gerektiğini söyledi ama bu sürede ferro sanolu kesti, birde mikrobik ishal umumi tuvaletlerden, yediklerimizden, birde en önemlisi tokalaşmaktan bile geçermiş, elini ağzına sürmeyi yasaklıyorum dedi. elllerimizden bulaşıyormuş çoğu mikrop
Selam cici anneler çalışan anneler 32. haftadan sonra çalışacakmısınız yoksa izne ayrılmayı düşünüyormusunuz.

bende 38,39. haftalara kadar çalışmak istiyorum sağlığım elverirse, doğum izni zaten sadece 16 hafta çoğunu bebek doğduktan sonra kullanma taraftarıyım bakalım kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…