2011 Aralık Anneleri

37.haftadan sonra çalışamazsınki mecburi izne ayrılıyorsun

37.haftadan sonra çalışamazsınki mecburi izne ayrılıyorsun

canım özel sektörde çok mecburi olayları yok, ablam ilk bebeğinde 39. haftası bitmek üzereydi, cuma işi bıraktı pzrtesi sezeryan oldu. eğer sağlığım elverirse bende son bir iki hafta kalana kadar işe gelmek istiyorum açıkçası bakalım

slm kızlar aranızda normal doğum yapmak isteyipte korkan varmı :))))))))))) alakasız olabilir ama

kızlar 3 gecedir dişim ağrıyorr sabaha kadar uyuyamıyorum ama gündüz ağrımıyor sadece geceleri ne yapmam lazım sizcee yardım edinn

kızlar 3 gecedir dişim ağrıyorr sabaha kadar uyuyamıyorum ama gündüz ağrımıyor sadece geceleri ne yapmam lazım sizcee yardım edinn

tuzlu suyla gargara yapmak iyi gelebilir ilk aylarımda denemiştim yada şuan için doktora gidilebilir

Ben normal doğum istiyorum we çoğu anne adayı gibi korkuyorumm

bende aşırı korkmama rağmen sonuna kadar gidip normal doğum yapmayı düşünüyorum Allah nasip ederse tabi bu doktora ve çocuğada bağlı Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin buarada canım aramızda sadece 1 gün var :)))))))))

hadi ya iyiymiş o zaman keşke bizde de öyle olsaydı inşallah istediğin gibi son ana kadar çalışırsın canım

slm kızlar aranızda normal doğum yapmak isteyipte korkan varmı :))))))))))) alakasız olabilir ama
ben son bir aydır sadece bunu düşünüyorum doktorum normal yapmamı istiyor bir sonraki randevuya kadar süre verdi iyice düşün dedi ama ben normal doğumdan çookk korkuyorum
acı çekmekten değil de yeterince ıkınamamaktan korkuyorum

geçmiş olsun canım doktoruna haber ver belki onun bir önerisi olabilir

onu yapıyorum zaten ama kısa süreli geçiriyor ağrıyı kalıcı bi çözüm olmuyor yine uyuyamıyorum

ben kanal tedavisi için randevu almıştım ogünde hamile olduğumu öğrendim sonra tabiki randevumu iptal etmiştim ve birdahada gitmedim dişçidende korkuyorum ama bir şekilde gitmemiz lazım nasıl olacak bilmiyorum bende doğuma kadar sabredebilirsem doğumdan sonra yaptırıcam inşallah ama seninkisi ağrıyorsa bundan sonra dişçiye gidilebilir sakıncası yok çünkü diş ağrısı hiçbişeye benzemiyo offf

Aynen bende senin gibi düşünüyorum mecbur kalmadıkça normal doğum istiyorum sağlıklı we doğru olan bu çünkü yani. ewet aramızda 1 gün war bakalım hangimiz önce doğum yapıcaz benimki erkek olduğu için 10 gün geri atabilir öyle diyor herkes erkek bebekler 10gün geç doğabilirmiş

normal doğumda hemen ayağa kalkıyo insan ama sezaryan böyle değil normal doğumda kilo hemen veriliyo acaba başarabilecekmiyiz şimdiki doktorlar hemen sezaryan diyor ama doktorda çok önemli işte ıkınma konusundada haklısın bende de astım var nasıl olur bilemem:18:

evet hangimiz önce doğum yapıcaz bakalım benim bildiğimde erkek bebekler daha erken doğar diye biliyorum erken doğsun ya çok gecikmesin ben şimdiden çok merak ediyorum

evet hangimiz önce doğum yapıcaz bakalım benim bildiğimde erkek bebekler daha erken doğar diye biliyorum erken doğsun ya çok gecikmesin ben şimdiden çok merak ediyorum

Bende sabırsızım biran önce doğsun istiyorum ama arkadaşım daha yeni doğum yaptı erkekti we günü geçti 7gün sonra doğdu :))

ay kızlar evet erkek bebeklerin geç doğduğu konusuna katılıyorum.benim eşim de maşallah 10 gün gecikmiş.bense prematüre bebek 8 aylık :) ben de çok istiyorum gecikmesin vs ama sağlık sorunu vs yoksa olabildiğince içeride kalmaları onlar için en iyisi.tabi benim eşim gibi abartmasınlar da :))) e peki bazı bebekler in gelişimi önden gidiyordu,onlar daha önce mi doğacak ??

ya bi de bi sorum var,şimdi dün kasaptan parça et almıştım,bonfile.onu dün buzluğa koymadım.normal dolap bölümündeydi,bugün pişirsem yenir değil mi kızlar??? :26:

kızlar 10 gun once dogarmıs erkeklerse 9 ay 10 günü tamamlarmıs beklerlermıs oyle duydum bende :)

yenir yenirr pişir afiyet olsunn

Kızlar çokk mutluyummm canm kocam bugün yeni bir iş teklifi almış ve maaşı şimdikinin iki katı oğlum kısmetiyle geliyorr çok sevindim yaa daha hiçbişey almamıştım oğluşuma borcumuz var diye bekliyordum hepp..sizinle paylaşmak istedim sevincimi
artık herşey daha güzel olacak inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…