Bende sabırsızım biran önce doğsun istiyorum ama arkadaşım daha yeni doğum yaptı erkekti we günü geçti 7gün sonra doğdu :))
Kızlar çokk mutluyummm canm kocam bugün yeni bir iş teklifi almış ve maaşı şimdikinin iki katı oğlum kısmetiyle geliyorr çok sevindim yaa daha hiçbişey almamıştım oğluşuma borcumuz var diye bekliyordum hepp..sizinle paylaşmak istedim sevincimi
artık herşey daha güzel olacak inş
ben daha önce doğum yapacam kızlar ben anlatırım size :)
gözün aydın canım zaten bebekler kısmetiyle geliyor bol kısmetler inşallah[/
sağol tatlımm ewet kısmetiyle geliyor gercekten
sen şanslısın sumakcım :))))))))))))
doğum şekli ne düşünüyosun
bende sabırsızım :))) benim muhtemel doğum tarihim 20 aralık gözüküyor internette hesap yaptığıma göre ama daha fazlamı olur daha azmı bilemem bide burcunu yay istiyorum 20 den sonra doğarsa olmuyo :)))))))))
ne güzel gerçekten kısmetiyle geliyor bebişin umarım hep böyle talihli olur hayatta artık güzel güzel istediğin cicileri alırsınKızlar çokk mutluyummm canm kocam bugün yeni bir iş teklifi almış ve maaşı şimdikinin iki katı oğlum kısmetiyle geliyorr çok sevindim yaa daha hiçbişey almamıştım oğluşuma borcumuz var diye bekliyordum hepp..sizinle paylaşmak istedim sevincimi
artık herşey daha güzel olacak inş
doğumdan sonra kimse kalmıyo bende bilgi edinmek için çok isterdim ama herkes bebeğin telaşıyla :) senide düşünemiyorum bizi unutma
walla ben o konuda çok şanslıyım açıkcası eşim we ben 1 ocakta doğmuşuz doğum günlerimiz aynı burçlarımızda oğlak ikimizinde ama işin güzel tarafı oğlumuzda bizim burcumuzdan (oğlak) olacak inş bi aksilik olmazsa tabii süperr yaaa aile boyu oğlak burcuyuzz
inş seninde gönlüne göre verir allahh
ne güzel gerçekten kısmetiyle geliyor bebişin umarım hep böyle talihli olur hayatta artık güzel güzel istediğin cicileri alırsın
valla canım doğumdan en fazla bir hafta sonra burda detaylı anlatım yapmayı planlıyorum tabi herşey yolunda giderse
normal ,ama bılemıyorum su anlık hersey normalı gosterıyor ama korkuyorum da bakalım
korku olmazsa olmuyor zaten ama çevremde yeni sezaryan doğum yapan annelerin kiloları hep kaldı benimde kafamı bu kurcalıyor normal doğumda anne tüm hücreleri yenileniyo bende çok tırsıyorum ama kendimi motive ediyorum son günlerde krisimden dersler almaya başlarım artık :)
korku olmazsa olmuyor zaten ama çevremde yeni sezaryan doğum yapan annelerin kiloları hep kaldı benimde kafamı bu kurcalıyor normal doğumda anne tüm hücreleri yenileniyo bende çok tırsıyorum ama kendimi motive ediyorum son günlerde krisimden dersler almaya başlarım artık :)
demetcim o buluşma olayını c.tesiye alsak nası olur fikrini sölesin herkes bakalım
herkeslere merhaba..okuldan gelir gelmez bi uğramak istedim sonra gün içinde zor fırsat buluyorum,akşamda pek kimse olmuyor burda...bebişlerini görenler hadi gözünüz aydın bnde görmeyeli tam 7hafta oldu perşembe yada cuma görcem inşallah,,özledim oğluşu yaa...bu arada yakın bi yerde fabrika satış mağazası varmış bebek odaları için ikindi gbi gidip bi bakıcaz inşallah,,fiyatlar yarıdan da daha ucuzaymış,,dua edin kızlar da alalım hayırlısıyla...
herkes normal doğumun ne kadar sağlıklı olduğundan bahsediyor sürekli ama bu doğum korkusunu nasıl yenerim bi önerisi olan var mı
(korkunun ecele faydası yok önerisi dışında)
diyorumki tamam normal doğum olsun acıyı da sancıyı da çektim ama ya yeterli açıklık olmazsa ve mecburi sezaryan olursam, ya dikişlerim fazla olursa ve iyileşmem uzun sürerse, ya yeterince ıkınamazsam bebişim oksijensiz falan kalırsa ya vakum kullanmak zorunda kalırlarsa ha bir de ya 10 cm açıklık eski haline dönmezse.......
bunları korkanları daha çok korkutmak için yazmıyorum yanlış anlaşılmasın belki her bir korkuma önerisi olan çıkar diye yazdım kızlar
bende sabırsızım :))) benim muhtemel doğum tarihim 20 aralık gözüküyor internette hesap yaptığıma göre ama daha fazlamı olur daha azmı bilemem bide burcunu yay istiyorum 20 den sonra doğarsa olmuyo :)))))))))
ya bende onu dicektim. teyzem pazar günü mevlüt yapacakmış. cumartesi bana da uygunD
canım ben doğru mu gördümoğlunun ismi Enes Taha mı olacak???? Benim oğlumun ismi ENES TAHA olacak yaaaa
bu arada doktora gittim. Allaha şükür herşey yolunda. küçük bey 1260 gr 37 cm olmuş. doktor ilk defa 1 hafta önde dedi :))
bi de oğluşumun resmini ekleyim. burada 24 haftalık :))
ya bende onu dicektim. teyzem pazar günü mevlüt yapacakmış. cumartesi bana da uygunD
canım ben doğru mu gördümoğlunun ismi Enes Taha mı olacak???? Benim oğlumun ismi ENES TAHA olacak yaaaa
bu arada doktora gittim. Allaha şükür herşey yolunda. küçük bey 1260 gr 37 cm olmuş. doktor ilk defa 1 hafta önde dedi :))
bi de oğluşumun resmini ekleyim. burada 24 haftalık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?