2011 Aralık Anneleri

seplemcim cnm maşallah oglusuna agzı murnu kücücük yesin onu teyzesi cok tatlı:))

istanbul buluşması cumartesı olursa bana uymaz sanırım ama cogunluk neye karar verırse saygı duyarım

sağol canım :))

bende bişey ekleyim
normal doğumda vücud doğal antibiyotik gibi bişey üretiyo. buda bebeği ilk emzirdiğinizde ona geciyo. hastalıklara karsı daha dirençli oluyor bebişler

cnm cok sevindim hayırlı olsun bebişiniz şimdiden kısmetli gelmiş size maşallah..

senle aramızda 1gun var ozaman benimde 19 aralık gözüküyor ve bende yay burcu olsun istiyorum evde bir oglak burcu kızım var bu da yay olsun:)

kızlar 10 gun once dogarmıs erkeklerse 9 ay 10 günü tamamlarmıs beklerlermıs oyle duydum bende :)

cnm o bebege göre değişiyor ben kızımıda oglumuda 42.haftasında suni sancıyla dogurdum yanı kendılerı hıc gelmek ıstemedıler mudaheleyle baslatıldı dogum inş bu sefer 40 haftasını gecmeden dogar..

çok haklısın canım pozitif düşünmenin çok etkili olacağını biliyorum ama yine de kendime bir türlü engel olamıyorum hep olumsuz şeyler geliyor aklıma tabi bir de eşim normal doğum yapabileceğime hiç inanmıyor belki onun da etkisi vardır

benimde vajinusmus geçmişim var :))) bu doğumda tam tersi olacak bebek dışarı çıkacak benim korkumda o an kendimi kasarsam bebek geldiği an Allah korusun ya inşallah normal doğum yaparız

cnm eger eşin bu konuda sana destek vermiyorsa bence sen ondan dolayı bu kadar korkuyorsun normal dogumdan..aynanın karsısına gec benım neyım eksık dıger kadınlardan bende cok rahat yapabılırım bu normal dogumu de cnm azcık kendı kendını motıve et:))

canım doğru bünye meselesi ama sezaryanda çok geç veriyosun kiloları sanırım sırf kilo sorununa normal yapmak isticem :) herşeye rağmen normal doğum gibisi yok şimdiden kendimizi motive etmekten başka çare yok

Gönül ister ki normal doğurayım ama baby ters olduğu için dönecek mi dönmeyecek mi bi fikrimiz olmadığı için kendimi normal yada sezerryan diye şartlandıramıyorum herşey bebişin keyfine bağlı şimdiden ipleri eline verdik iyimi

Seplem maşallah oğluşuna

evet aramızda 1 gün varmış :) bende yay istiyorum inşallah istediğimiz gibi olur

bide şöyle bişey var doğum sancısı geldiği an hemen hastaneye gitmemek gerekirmiş çevremdeki herkes önce evde çekiyo sancıları sonra hastaneye bazılarıda sancılar 5 dakkada bir olana kadar doğum odasında sancı çekmek offf

bide dikiş anını hissetmek istemem benim en çok korktuğum şeylerden :18:

gulyuncum daha suan bellı olmazkı bebeklerın pozıyonları daha son ayına kadar cok sekıl degıstırebılır..

kızlar göğüsün tam altında ağrılı batma hisseden varmı benim çok feci ağrı yapıyo sebebini bu cuma öğrenicem ama aranızda bu durumda olan varmı oturamıyorum desem yeridir

benimde vajinusmus geçmişim var :))) bu doğumda tam tersi olacak bebek dışarı çıkacak benim korkumda o an kendimi kasarsam bebek geldiği an Allah korusun ya inşallah normal doğum yaparız

ıevet cıkıcak ama kasarsak kendımızı ben esımle ozel anlarımızda bıle kasıyorum halen ..
ay düşşünmek ıstemıyorum kısmet neyse o olsun ama ınsallah normal olur kolay olur..

destına masallah senın kuzucuklara 42.hafta ılk kez duydum ..gec döllenmemiydi acaba .

kızlar bir sey sorucaktım ben? şu msjalrınızın altında bebeğinizin kaç haftalık olduğunu gösteren susulu bir lınk var o nasıl yapılıyorr

sağol canım :))

kızlar bir sey sorucaktım ben? şu msjalrınızın altında bebeğinizin kaç haftalık olduğunu gösteren susulu bir lınk var o nasıl yapılıyorr

Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..türkçeye çevirin,tam boy tickeri seçin
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…