2011 Aralık Anneleri

kızlar göğüsün tam altında ağrılı batma hisseden varmı benim çok feci ağrı yapıyo sebebini bu cuma öğrenicem ama aranızda bu durumda olan varmı oturamıyorum desem yeridir

cnm bu aralar bende agrılı gıbı deılde ama öyle batma var ve nefes alamıyorum nefes alamayınca başım dönüyor bayılacakmış gibi oluyorum oyuzden bır haftadır oturma pozısyonunda duramıyorum hıc hep yatar haldeyım buyuzden bır yerede gıdemez oldum cok kotu

sumakcım gec döllenmelermıydı bılmıyom ama bende hıcbır dogum belırtısı olmuyordu doktor 3gunde bır kontrole cagırıyordu suyuna falan bakıyordu durumu normal oldugu ıcınde bekleyelım dıyordu takı son gunune kadar sonrasında artık yapacak bısey yok deyıp hastaneye yatırıyordu ve suni sancıyla dogum
inş bu sefer öyle olmaz..

ya bırsey soracagım cok alakasız olucak :))

yarın bır mevlude gıdıcegım ..elım bos olmasın ıstıyorum bır kek yapayım dedım ..

ama sızde dılımlı kek kalıbında mı yapayım yoksa yuvarlak borcam da mı ..

dılımlı kek kalıbında sekıllı oluyor sık gorunum ama az olur dımı borcam da yapsam daha cok kısıye yeter ..

sızce ne yapayım kızlar ..borcam da mı yoksa kek kalıbnda mı ..

ılk kez duydum ..ınsallah olmaz bu sefer..

bızımkı oyle olmasın da ben 39.haftamda beklıyorum bızım kızı ama kısmet :)

bu arada bende de basladı agrılar sızılar oturamıyorum belım agrıyor kaburgam batıyor gıbı resmen ..
agırlastıkca ne yapıcaz bımlyıroum.

bence kek kalıbında yap cnm daha guzel pişer kabarır ve sunumuda guzel olur

Hamarat annecik aynen kek kalıbında pişir bencede :))Yarı kakaolu yarı sade:))
Hu huu annecikler selam nasılsınız keyifler nasıl ? Kociş tv izlerken uyuya kaldı yanımda kıyamam ya
Bugün 100grlık şeker sonuçlarını gösterdim doktora değerler normal dedi hamdolsun darısı hayırlısıyla aynı durumda olanlara . Bu seferde değerin biri çok aşağıda :S Neyse sağlık olsun Çok hassasım bu günlerde herşeye ağlayasım geliyor

tamam :) yarı sade yarı kakaolu :) tesekkur ederım

benım de aglayasım gelıyor ..kızımı severken aglayıverdım bırden cok komık ;:)

tamam :) yarı sade yarı kakaolu :) tesekkur ederım

benım de aglayasım gelıyor ..kızımı severken aglayıverdım bırden cok komık ;:)
Üstünede hazır çikolata soslardan dökersin fıstık Şimdi bide borcam ağır falanya onla uğraşma diye dedim :)) Bende geçen gece o kadar çok ağladımki kociş su istedi diye ama elimde değil nasıl yaşlar akıyor Buseli geldi gene aklıma Cenabı Allah sabır versin
Sumak rahat ol kız kikikiii anladın sen onu :)))
Destinacığım oy maşallah 40 haftayı geçip normal doğum yapmışsın Bu sefer inşallah doğal sancında gelir .

Pamuk58ciğim üşütmeden falan olmasın Geçmiş olsun . Benimde afedersiniz tuvaletim gelince kasıklarım ağrıyor iki gündür .

Son düzenleme:
bu aralar bende öyleyim ya herseye aglayasım var içim daralıyor

Tanem benim bebişler karnımı cok seviyorlar sanırım hiç cıkmak istemıyorlar son gunune kadar beklıyorlar:)) bebegın herseysi normalse doktorlar 42 haftaya kadar beklıyor ama 3gunde 1 kontrol oluyorsun

Kız sen nerede yaşıyorsun bu arada

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)

Tanem,aysalh,lizzie,kardelen99,quLyun,

canım ben de bugün doktora gittiğimde sordum benim daha önce sertleşme olmuştu ama nadirdi cok yorulduğumda.asıl sorun,3 dkda 1 sertleşmeye basladığında problemmiş.sakın ihmal etme ve yorma kendini

demeyi unuttum kızlar,ben de bugün doktora gittim,iyi bakalım durumumuz Allaha şükür.ama bir ay sonra vajinal ultrasondan bakcakmış.tırsmadım desem yalan olur.ya böyle bişi var mıydı ya???:26: rahim ağzı genişliği çatı muayenesi felan herhalde. gelecek randevumuz da 8 ekimde.kasıııım aralıııııık az kaldı kızlarrrrrr !bakın eylülün bile ortasına geliverdikkkkk

canım ben de bugün doktora gittiğimde sordum benim daha önce sertleşme olmuştu ama nadirdi cok yorulduğumda.asıl sorun,3 dkda 1 sertleşmeye basladığında problemmiş.sakın ihmal etme ve yorma kendini

cnm bu aralar cok yaşıyorum bunu öyle 3dakkada 1 deilde kasıldımı uzun süre oyle kalıyor uzanıyorum hemen..oglum yeni okula başladı onun huysuzlugu var üstünde birde sanırım kardeş kıskançlıgı şimiden başladı olmadık şeyler yapıyor cok ınat tum gun evde cıglık cıglıga bagırıyor cok agresifleşti haliyle bu halleri beni cok yoruyor ve ona gerilmekten karnımda hep gerılıyor..bugun en son dayanamayıp bende ona bagırmaya başladım sonrada dıyorum bebeişim de korkmuştur bu anneme neler oldu böyle diye:)

canım ben bir gece kuşu olarak daima burdayım:)
:))
Herkese iyi geceler kızlar bir makina çamaşır bekliyor :89:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…