kızlar göğüsün tam altında ağrılı batma hisseden varmı benim çok feci ağrı yapıyo sebebini bu cuma öğrenicem ama aranızda bu durumda olan varmı oturamıyorum desem yeridir
ıevet cıkıcak ama kasarsak kendımızı ben esımle ozel anlarımızda bıle kasıyorum halen ..
ay düşşünmek ıstemıyorum kısmet neyse o olsun ama ınsallah normal olur kolay olur..
destına masallah senın kuzucuklara 42.hafta ılk kez duydum ..gec döllenmemiydi acaba .
seplemcim teşekkür ederim.yapmaya çalışacağız bakalım.
sumakcım gec döllenmelermıydı bılmıyom ama bende hıcbır dogum belırtısı olmuyordu doktor 3gunde bır kontrole cagırıyordu suyuna falan bakıyordu durumu normal oldugu ıcınde bekleyelım dıyordu takı son gunune kadar sonrasında artık yapacak bısey yok deyıp hastaneye yatırıyordu ve suni sancıyla dogum
inş bu sefer öyle olmaz..
ya bırsey soracagım cok alakasız olucak :))
yarın bır mevlude gıdıcegım ..elım bos olmasın ıstıyorum bır kek yapayım dedım ..
ama sızde dılımlı kek kalıbında mı yapayım yoksa yuvarlak borcam da mı ..
dılımlı kek kalıbında sekıllı oluyor sık gorunum ama az olur dımı borcam da yapsam daha cok kısıye yeter ..
sızce ne yapayım kızlar ..borcam da mı yoksa kek kalıbnda mı ..
bence kek kalıbında yap cnm daha guzel pişer kabarır ve sunumuda guzel olur
Hamarat annecik aynen kek kalıbında pişir bencede :))Yarı kakaolu yarı sade:))ya bırsey soracagım cok alakasız olucak :))
yarın bır mevlude gıdıcegım ..elım bos olmasın ıstıyorum bır kek yapayım dedım ..
ama sızde dılımlı kek kalıbında mı yapayım yoksa yuvarlak borcam da mı ..
dılımlı kek kalıbında sekıllı oluyor sık gorunum ama az olur dımı borcam da yapsam daha cok kısıye yeter ..
sızce ne yapayım kızlar ..borcam da mı yoksa kek kalıbnda mı ..
Hamarat annecik aynen kek kalıbında pişir bencede :))Yarı kakaolu yarı sade:))
Hu huu annecikler selam nasılsınız keyifler nasıl ? Kociş tv izlerken uyuya kaldı yanımda kıyamam ya
Bugün 100grlık şeker sonuçlarını gösterdim doktora değerler normal dedi hamdolsun darısı hayırlısıyla aynı durumda olanlara . Bu seferde değerin biri çok aşağıda :S Neyse sağlık olsunÇok hassasım bu günlerde herşeye ağlayasım geliyor
Üstünede hazır çikolata soslardan dökersin fıstıktamam :) yarı sade yarı kakaolu :) tesekkur ederım
benım de aglayasım gelıyor ..kızımı severken aglayıverdım bırden cok komık ;:)
bu aralar bende öyleyim ya herseye aglayasım var içim daralıyor
Tanem benim bebişler karnımı cok seviyorlar sanırım hiç cıkmak istemıyorlar son gunune kadar beklıyorlar:)) bebegın herseysi normalse doktorlar 42 haftaya kadar beklıyor ama 3gunde 1 kontrol oluyorsun
Kız sen nerede yaşıyorsun bu arada
slm kızlar herkese hayırlı akşamlar
bugun bıraz kışlık birşeyler koymak için mutfakta vakit geçirdim közlenmiş kırmızı biber dolmalık biber ve taze barbunya attım..
geçmişe pek bakamadım herkes iyidir umarım..
TENNİTERENNE cnm dogum gününmüş nice mutlu güzel yaşlara dilerim
birde oglum beni çok yoruyor ve üzüyor bu aralar yine zor bir gün gecirdim onla ve karnım gerginlikten kaskatı..
moralmen bedenen her turlu keyıfsızım bugun(
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)
Tanem,aysalh,lizzie,kardelen99,quLyun,
canım ben de bugün doktora gittiğimde sordum benim daha önce sertleşme olmuştu ama nadirdi cok yorulduğumda.asıl sorun,3 dkda 1 sertleşmeye basladığında problemmiş.sakın ihmal etme ve yorma kendini
demeyi unuttum kızlar,ben de bugün doktora gittim,iyi bakalım durumumuz Allaha şükür.ama bir ay sonra vajinal ultrasondan bakcakmış.tırsmadım desem yalan olur.ya böyle bişi var mıydı ya???:26: rahim ağzı genişliği çatı muayenesi felan herhalde.gelecek randevumuz da 8 ekimde.kasıııım aralıııııık az kaldı kızlarrrrrr !bakın eylülün bile ortasına geliverdikkkkk
:))canım ben bir gece kuşu olarak daima burdayım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?