2011 Aralık Anneleri

niyekine vajınal ultrasonla bakacakmış???genelde son aya kadar alttan muayne edilmiyor ama:44:

niyekine vajınal ultrasonla bakacakmış???genelde son aya kadar alttan muayne edilmiyor ama:44:

bana 2 kere yaptılar vajinal ultrason.korkulacak birşey değil birde ben vajinusmusluydum çok şükür muaynelerim rahat oluyor.fazlaca mantar olduğu için dr bakmadan fitil vermiyor.geçen aylarda da çokca ağrım oldu mecbur alttan baktı

kizlar vajinal muayeneden korkmayin ben almanya da yasiyorum ve burda ilk gittiginiz gunden itibaren vajinal yolla muayene ediliyor.rahat olun kendinizi kasmadiginiz surece birsey hissetmiyorsunuz.bunu eski bir vajinismuslu olarak yaziyorum:)) ben bile olduysam hepiniz olursunuz.

Bu doğum şekli konusu son haftalara kadar malesef belli olmuyor.Hayırlısını dilemek lazım.Benim oğlumda çatım,bebeğin duruşu herşey müsait olduğu halde oğlumun kafa çapı normalden büyük olduğu için sezaryen olmak zorunda kaldım.
Şimdi aradan neredeyse 7 sene geçti aslında normal doğurabilirmiyim die düşünüyorum.Eşimin yengesi taa 1980 yılında sezaryenle doğum yapmış onun üstüne 3 tane normal doğum yapmış.Hiçbişeycikte olmamış.Ama şimdi genel bir kanı var bir kere sezaryen oldun mu devamı sezaryen olur diye.7 yıl önce apandist ten ameliyat olsaydım da dikişin patlar normal doğuramazsın mı dicekler di acaba?
Var mı sizin ilk doğumu sezaryen olup sonrasında normal doğuran tanıdıklarınız???

kizlar bu park besiklerin icine ayriyetten yatak aliyormusunuz?bide ne kadar yatabiliyorlar ?

ewet alıyorsun alt kademeye geçince lazım olur çünkü..yaş olayıda markaya ve kaliteye boyutlara göre değişir diye tahmin ediyorum .ama benm aldığım 4 yaşa kadar yatabiliyor özelliklerini okusana cnm

Tabiki yatak alıyosun ayrıca katlı oluyor ilk katı bebekken kullanıyosun asma katı yani bebek büyünce zemin kata indiriyosun sonra oda falan temin edersen ona oyun parkı olarak kullanıyosn..

ewet alıyorsun alt kademeye geçince lazım olur çünkü..yaş olayıda markaya ve kaliteye boyutlara göre değişir diye tahmin ediyorum .ama benm aldığım 4 yaşa kadar yatabiliyor özelliklerini okusana cnm

guzelmis o zaman gule gule kullanin insallah.
resime tikliyorum ama acilmadi ondan sorayim dedim.

Eki Görüntüle 255996

kızlar ben oğluma bu park beşiği alıcam ne diyorsunuz güzel mi fikirlerinizi bekliyorum

canım ben geçen hafta aynı modelin kırmızı grilisini aldım.tavsiye ederim çok güzel...ama 60*120 olanını tercih edersen daha iyi olur...nedeni:belki başka odaya almak isteyeceksin beşiği kapıdan rahatca geçiyor.ama 70*110 olan geçmiyor bilgine...

Canım maaşallah oğluşuna Allah nazarlardan saklasın kucagınıza almayı nasip etsin minnakını yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…