demeyi unuttum kızlar,ben de bugün doktora gittim,iyi bakalım durumumuz Allaha şükür.ama bir ay sonra vajinal ultrasondan bakcakmış.tırsmadım desem yalan olur.ya böyle bişi var mıydı ya???:26: rahim ağzı genişliği çatı muayenesi felan herhalde.gelecek randevumuz da 8 ekimde.kasıııım aralıııııık az kaldı kızlarrrrrr !bakın eylülün bile ortasına geliverdikkkkk
niyekine vajınal ultrasonla bakacakmış???genelde son aya kadar alttan muayne edilmiyor ama:44:
Eki Görüntüle 255996
kızlar ben oğluma bu park beşiği alıcam ne diyorsunuz güzel mi fikirlerinizi bekliyorum
güzel canım sağlıklı günlerde kullanın inşallah.bende turunculu aldım :) genelde herşeyi turunculu
güzel canım sağlıklı günlerde kullanın inşallah.bende turunculu aldım :) genelde herşeyi turunculu
kizlar bu park besiklerin icine ayriyetten yatak aliyormusunuz?bide ne kadar yatabiliyorlar ?
ewet alıyorsun alt kademeye geçince lazım olur çünkü..yaş olayıda markaya ve kaliteye boyutlara göre değişir diye tahmin ediyorum .ama benm aldığım 4 yaşa kadar yatabiliyor özelliklerini okusana cnm
cnm saol yaa fikir almak güzel bende turuncu yada yeşil istedim ama bu modelde yoktu mecbur bunu alıcam
bende sonradan pişman oldum bizim evde kırmızı koltuklar var yatak odamda siyah ve kırmızı uygun bişi almadım da gittim turuncu aldım
hihi olsun almissin bir kere degistirme sansin yok mu?
ya bırsey soracagım cok alakasız olucak :))
yarın bır mevlude gıdıcegım ..elım bos olmasın ıstıyorum bır kek yapayım dedım ..
ama sızde dılımlı kek kalıbında mı yapayım yoksa yuvarlak borcam da mı ..
dılımlı kek kalıbında sekıllı oluyor sık gorunum ama az olur dımı borcam da yapsam daha cok kısıye yeter ..
sızce ne yapayım kızlar ..borcam da mı yoksa kek kalıbnda mı ..
Eki Görüntüle 255996
kızlar ben oğluma bu park beşiği alıcam ne diyorsunuz güzel mi fikirlerinizi bekliyorum
ya bende onu dicektim. teyzem pazar günü mevlüt yapacakmış. cumartesi bana da uygunD
canım ben doğru mu gördümoğlunun ismi Enes Taha mı olacak???? Benim oğlumun ismi ENES TAHA olacak yaaaa
bu arada doktora gittim. Allaha şükür herşey yolunda. küçük bey 1260 gr 37 cm olmuş. doktor ilk defa 1 hafta önde dedi :))
bi de oğluşumun resmini ekleyim. burada 24 haftalık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?