2011 Aralık Anneleri

tanem sana da iyi geceler cnm..bu arada görmedin sanırım bende sana nerde yaşadıgını sormuştum tatlım
Tatlış Zonguldaktayım yazdımda sen görmüşsündür diye silmiştim kusura bakma
Eki Görüntüle 255996

kızlar ben oğluma bu park beşiği alıcam ne diyorsunuz güzel mi fikirlerinizi bekliyorum
Açılmadıki sayfa ama çok güzel gözüküyor . Nazar
Canım maaşallah oğluşuna Allah nazarlardan saklasın kucagınıza almayı nasip etsin minnakını yerim
Oy maşallah Enes Tahalara ozaman :))

niyekine vajınal ultrasonla bakacakmış???genelde son aya kadar alttan muayne edilmiyor ama:44:

son aylarda yada sonralarında vajinal ultrasyonla baktıklarını bilmiyordum.. benim hamileliğimin başında bakıldı bir iki kere kese görünüp bebek görünmediği içindi vajinal ultrasyonla görünüyordu.. hiç korkulucak yada çekinicek bir şey yok üstünüze beyaz örtü örtüyor doktor oranıza hiç bakmıyor bile kendinizi kasmanız gereken bireşy yok yani korkmayın...

var canım benim arkadaşımın annesi ilk doğumunu sezeryan arkasından 6 tane normal doğum yapmış bir kadın... maşallah turp gibi. 3ünüde evde doğurmuş kendisi oda ayrı yani...

Destina'cım; bana da oluyor kasılma hala. 1-2 gün arada sırada oluyor. Ama ondan sonra o gün çok arabada falan kaldıysam trafikten dolayı kasılıyor ve saatlerce öyle kalıyor. (dün akşamki gibi) Yazık bebeğim de nereye kaçacağını şaşırıyor korkusundan, çünkü kasılan yerde hareket edemiyor, kalamıyor. Doktora da gittim, uzun uzun anlattım, hatırlarsın belki. Rahimağzı boyu ve açıklığına baktılar, NST'ye bağladılar, enfeksiyon için tahlil yapıldı, hiçbir şey çıkmadı ama bu stres yapmamı engellemiyor maalesef. Dün bir arkadaşım doğum yaptı, nasıl imrendim Allah'ım bize de izin ver, sağlıkla, vaktinde yapalım doğumumuzu diye. Hep kızım erken geleceksen de 1 ay daha dayan diyorum.

Merhaba arkadaşlar,

Dün muayenemiz vardı... çok şükür herşey yolunda...

1.251 gram ve 35 cm olmuşuz.

son anda da kızımın bir fotoğrafını edinebildim. çünkü hep dizleri yüzünde oluyor genelde.
Nazlı olacak galiba :)... Ama hep kıpır kıpır...

İşte kızımın son hali :)

Bu hafta meselesini hiç anlamıyorum ama 14 Mart son satım... ultrason 28 haftalık gösteriyor, takvimden sayınca 26 hafta gibi görüyorum.

Çok takılmıyorum nihayetinde... Allah sağlıklı zamanlarda kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Bu arada kek için bende kakaolu beyazlıyı öneriyorum :) offf... ne güzel de kokar şimdi :)

Ama ben diyetisyene gidiyorum. Yiyemem yani... Dikkat etmem gerekiyor çünkü.

İsterseniz size diyet menümü gönderebilirim.

kızlar göğüsün tam altında ağrılı batma hisseden varmı benim çok feci ağrı yapıyo sebebini bu cuma öğrenicem ama aranızda bu durumda olan varmı oturamıyorum desem yeridir

slm kızlar benim de tahmini doğum tarihim 21 aralık
aramızda birer gün var:))
kilolarınızı merak ettim ama
ben 9 kilo aldım şimdiye kadar(

slm kızlar benim de tahmini doğum tarihim 21 aralık
aramızda birer gün var:))
kilolarınızı merak ettim ama
ben 9 kilo aldım şimdiye kadar(

Canım, benim beklenen doğum tarihi 24 Aralık.
1 kg. aldım şimdiye kadar, ama herhalde bundan sonra hızlı bir şekilde alacağım, çünkü o 1 kg.'yu 1 haftada aldım.

canım, ben sırt üstü yatınca bazen sağ ya da sola doğru karnım sipsivri oluyor, sanki bebeğim kafasını uzatmış gibi
kasılma dediğin böyle mi oluyor sende de

Canım, benim beklenen doğum tarihi 24 Aralık.
1 kg. aldım şimdiye kadar, ama herhalde bundan sonra hızlı bir şekilde alacağım, çünkü o 1 kg.'yu 1 haftada aldım.

ayy maşallah nazar değmesin ne güzellll
ben de bu aralar dikkat ediyorum yememe daha fazla almayayım diye ama hayırlısı bakalım

ben başlarda çok iyiydim. her ay bir kilo ile gidiyordum.
üçüncü tramester a girince bir ayda 4 kilo birden aldım. Tabi hemen diyetisyene başladım.
Çünkü benim boyuk pek selvi değil, bebek de gelişim olarak ileride duruyor.
Doktor özellikle dikkat etmemi istedi. şimdi 2 haftadır hiç kilo almamışım. ama bebişim büyümüş maşallah. :)

canım, ben sırt üstü yatınca bazen sağ ya da sola doğru karnım sipsivri oluyor, sanki bebeğim kafasını uzatmış gibi
kasılma dediğin böyle mi oluyor sende de

Canım o kasılma işte, ama demek ki sen hissetmeyenlerdensin, ne güzel. Bebeğin kafası gibi düşündüğün şey de kasıldığı için şekil değiştiren rahmin. İlişki sonrası falan da olabilir bu kasılma, o şekil değiştirmeyi çok net görebilirsin.

1-2 hafta önce bir arkadaşım doğum yaptı. NST'ye bağlamışlar, 50'ye çıkıyormuş sancı ölçer, doğum kasılmaları başlamış, o farkında değilmiş. Beni bağladıklarında 30'a çıkıyordu, ben başından sonuna kasılma geliyor falan diye hissediyorum. Yani ağrımıyor ama rahatsızlık veriyor benim, kasılan yer kaskatı oluyor.

düzenli yürüyüş yapabiliyor musunuz cnm
ben haftada en az 3 kez 40 dk yürüyorum
ama kış bastırınca artık avm lerde gezeriz sanırım:)

yürüyüş yok çalışıyorum 5 de evdeyim yemek iş güç derken akşam oluyor hafta sonları ancak yürüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…