Tatlış Zonguldaktayım yazdımda sen görmüşsündür diye silmiştim kusura bakmatanem sana da iyi geceler cnm..bu arada görmedin sanırım bende sana nerde yaşadıgını sormuştum tatlım
Açılmadıki sayfa ama çok güzel gözüküyor . NazarEki Görüntüle 255996
kızlar ben oğluma bu park beşiği alıcam ne diyorsunuz güzel mi fikirlerinizi bekliyorum
Oy maşallah Enes Tahalara ozaman :))Canım maaşallah oğluşuna Allah nazarlardan saklasın kucagınıza almayı nasip etsin minnakını yerim
niyekine vajınal ultrasonla bakacakmış???genelde son aya kadar alttan muayne edilmiyor ama:44:
Bu doğum şekli konusu son haftalara kadar malesef belli olmuyor.Hayırlısını dilemek lazım.Benim oğlumda çatım,bebeğin duruşu herşey müsait olduğu halde oğlumun kafa çapı normalden büyük olduğu için sezaryen olmak zorunda kaldım.
Şimdi aradan neredeyse 7 sene geçti aslında normal doğurabilirmiyim die düşünüyorum.Eşimin yengesi taa 1980 yılında sezaryenle doğum yapmış onun üstüne 3 tane normal doğum yapmış.Hiçbişeycikte olmamış.Ama şimdi genel bir kanı var bir kere sezaryen oldun mu devamı sezaryen olur diye.7 yıl önce apandist ten ameliyat olsaydım da dikişin patlar normal doğuramazsın mı dicekler di acaba?
Var mı sizin ilk doğumu sezaryen olup sonrasında normal doğuran tanıdıklarınız???
Canım maaşallah oğluşuna Allah nazarlardan saklasın kucagınıza almayı nasip etsin minnakını yerim
Tanem;20886770 [COLOR="#008000" .!.:Oy maşallah Enes Tahalara ozaman :))[/COLOR]
cnm bu aralar cok yaşıyorum bunu öyle 3dakkada 1 deilde kasıldımı uzun süre oyle kalıyor uzanıyorum hemen..oglum yeni okula başladı onun huysuzlugu var üstünde birde sanırım kardeş kıskançlıgı şimiden başladı olmadık şeyler yapıyor cok ınat tum gun evde cıglık cıglıga bagırıyor cok agresifleşti haliyle bu halleri beni cok yoruyor ve ona gerilmekten karnımda hep gerılıyor..bugun en son dayanamayıp bende ona bagırmaya başladım sonrada dıyorum bebeişim de korkmuştur bu anneme neler oldu böyle diye:)
kızlar göğüsün tam altında ağrılı batma hisseden varmı benim çok feci ağrı yapıyo sebebini bu cuma öğrenicem ama aranızda bu durumda olan varmı oturamıyorum desem yeridir
Merhaba arkadaşlar,
Dün muayenemiz vardı... çok şükür herşey yolunda...
1.251 gram ve 35 cm olmuşuz.
son anda da kızımın bir fotoğrafını edinebildim. çünkü hep dizleri yüzünde oluyor genelde.
Nazlı olacak galiba :)... Ama hep kıpır kıpır...
Eki Görüntüle 256053
İşte kızımın son hali :)
Bu hafta meselesini hiç anlamıyorum ama 14 Mart son satım... ultrason 28 haftalık gösteriyor, takvimden sayınca 26 hafta gibi görüyorum.
Çok takılmıyorum nihayetinde... Allah sağlıklı zamanlarda kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Bu arada kek için bende kakaolu beyazlıyı öneriyorum :) offf... ne güzel de kokar şimdi :)
Ama ben diyetisyene gidiyorum. Yiyemem yani... Dikkat etmem gerekiyor çünkü.
İsterseniz size diyet menümü gönderebilirim.[/QUOTE
çok tatlı maşallahkız çocukları hep daha fotojenik çıkıyorlar ndense
slm kızlar benim de tahmini doğum tarihim 21 aralık
aramızda birer gün var:))
kilolarınızı merak ettim ama
ben 9 kilo aldım şimdiye kadar(
Destina'cım; bana da oluyor kasılma hala. 1-2 gün arada sırada oluyor. Ama ondan sonra o gün çok arabada falan kaldıysam trafikten dolayı kasılıyor ve saatlerce öyle kalıyor. (dün akşamki gibi) Yazık bebeğim de nereye kaçacağını şaşırıyor korkusundan, çünkü kasılan yerde hareket edemiyor, kalamıyor. Doktora da gittim, uzun uzun anlattım, hatırlarsın belki. Rahimağzı boyu ve açıklığına baktılar, NST'ye bağladılar, enfeksiyon için tahlil yapıldı, hiçbir şey çıkmadı ama bu stres yapmamı engellemiyor maalesef. Dün bir arkadaşım doğum yaptı, nasıl imrendim Allah'ım bize de izin ver, sağlıkla, vaktinde yapalım doğumumuzu diye. Hep kızım erken geleceksen de 1 ay daha dayan diyorum.
slm kızlar benim de tahmini doğum tarihim 21 aralık
aramızda birer gün var:))
kilolarınızı merak ettim ama
ben 9 kilo aldım şimdiye kadar(
Canım, benim beklenen doğum tarihi 24 Aralık.
1 kg. aldım şimdiye kadar, ama herhalde bundan sonra hızlı bir şekilde alacağım, çünkü o 1 kg.'yu 1 haftada aldım.
canım korkma bende 10 kg tamamladım 30.haftama yeni giriyorum 1 aralık doğum benimde
canım, ben sırt üstü yatınca bazen sağ ya da sola doğru karnım sipsivri oluyor, sanki bebeğim kafasını uzatmış gibi
kasılma dediğin böyle mi oluyor sende de
düzenli yürüyüş yapabiliyor musunuz cnm
ben haftada en az 3 kez 40 dk yürüyorum
ama kış bastırınca artık avm lerde gezeriz sanırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?