2011 Aralık Anneleri

ben de oğlum bişey mi diyosun falan diye konuşuyodum kafası sanıp hehe:))))
doktor kasılmalara dikkat et dedi ama tam nasıl olduğunu anlamıyordum,
bundan sonra dikkat edeyim cnm
düzenli aralıklarla olursa tehlikeli sanırım

:)))
Evet canım, saatte 4'den fazla olursa, sabit aralıkla gelmeye başlarsa ya da gittikçe sayısı artarsa doktorunu haberdar etmen gerekiyor.

diyetisyen ne verdi cnm
sanırım katı olmuyor bu tür diyetler uymak kolay oluyor?

Evet canım 10:30 activia
sabah da ya nesfit ya da yumurtalı kahvaltı

tşk ederimmmm
walla sevdim ben bu diyeti
sabahları ben de kahvaltı yapamazsam nesfit yiyorum
ana öğünlerde de sorun yok ama ara öğünleri abartıyorum sanırım
özellikle meyve porsiyonlarını benim günlük üzüm tüketimim yarım kilo falan sanırım:))))

Benimde öyleydi, meyveyi sınırsız yiyordum. hele ki üzüm, ama en çok şeker bulunan meyve de o neyazıkki. dolayısıyla fazlası direk yağa dönüşüyor. Üzümü salatalığa çevirdim. menünün dışında çok midem kazınırsa salatalık yiyorum. en azından en kalorisi az olan o. içinde de bol bol su var :) bu kısmı diyetisyen bilmiyor :)

selam kızlar nasılsınız?ben tetenoz aşımı oldum açken vermem gereken kan tahlillerimi verdim yarında şeker için 4 kez kan vereceğim damarlarım zaten zor bulunuyor ne yapacağım bilmiyorum

slm kızlar benim de tahmini doğum tarihim 21 aralık
aramızda birer gün var:))
kilolarınızı merak ettim ama
ben 9 kilo aldım şimdiye kadar(

Benimde 21 Aralık gözüküyo
şu ana kadar 6 kilo almışım ama çoğunu son 1 ayda aldım diyebilirim
her hafta 1 kilo almaya devam edersem önümde 14 hafta var buda 14 kilo eder
sonumuz ne olacak bilmem

Benimde 21 Aralık gözüküyo
şu ana kadar 6 kilo almışım ama çoğunu son 1 ayda aldım diyebilirim
her hafta 1 kilo almaya devam edersem önümde 14 hafta var buda 14 kilo eder
sonumuz ne olacak bilmem

doğru söylüyosun walla
ama ben şunu anladım dikkat etmezsem korkunç bir hal alacak bu durum
her hafta kilo alıyorum çünkü
bu hafta başladım dikkat etmeye
etrafımdaki herkes ye bişi olmaz sen hamilesin falan diyo ama
tahriklere kapılmiciiimmm:)) kilo almak kolay ama vermesi feciiii

ben çok tatlı yememiştim canım istemiyodu ama son haftalarda bayramdı tatildi derken biraz aşırı gittim herhalde börekler çörekler sonra kilo oldu hepsi tatlı başladımmı duramıyorum evde olmazsa aramamda evde olduğunu bilince görünce olmuyo o yüzden eve de almayacağım çikolata türü şeyleri

günaydın kızlarherkezler iyidir inş.bugün yoğun bi gün geçiricem.bi selam vereyim istedim.oğlumun okul alışverişine çıkıcam.sonrada emin önüne bebişim için eksik kalan alışverişimi tamamlıyacam.hastane dışında bişey almamıştım.hepinizi kocaman öpüyorumkendinize iyi bakın

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar
üzülmeyin ben tam 13 kilo aldımm
beterin beteri var yaniii

Tünaydın tatlış anneciklerrr kilo konusu açılmış sanırım yine bende 5kg almışım sanırım normal bundan sonra ayda 2kg bile alsam toplamda 11kg oluo oda fazla değil bana göre zaten cok takmıorum kilo konusunu veririz yaa

slm kızlar.. uuff sormayın yaa bende 7 kilo almışım. son 2 haftadır çikolata delisi oldum. yok yemiycem diyorum ohooo birde bakıyorum ki paketi açmışım bitmiş ikinci pakete geçsem mi diye kendimle savaş halindayim

arkadaşlar dün kuzenim doğum yaptı36+ lardaydı yani 37. haftasının içindeydi,bebişi 2900gr, öyle rahat bi doğum olduki size moral olsun diye yazıyım dedim.onun bir haftadır açıklığı başlamıştı,hergün düzenli yürüyüşlerini yaptı yani öyle pek hantallaştı denemez onun etkisiylemidir nedir sancıları gece üçte beşte dk da bir başlamış yani daha öncesin de sancıyı hissetmmemiş.sonra hastaneye geliyolar veee 6.20 doğum.sadece son yarım saat baya ağrılıydı diyor hepsi o.şimdi ikisi de çok sağlıklılar.Allahım bize de böyle kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin.onu görünce bende çabucak haftalar geçsin istedim

herkese selam
pokim gözünüz aydın.. inşallah bizim doğumlarımızda böyle kolay olur....
dsvnc ve seplem maaşallah bebeşlerinize çokkk tatlılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…