kızlar selam
bugün şeker yüklememi yaptık
sonra tetanozu yaptırayım dedim doktorum çok meşguldü
geri kalktım aile hekimliğime gittim orda da tetanozu yaptırdım
buraya kadar herşey normal de
ben hemşireye 2. doz tetanozumu olcam dedim
kadın ne kartımı işlemiş ne bişi yapmış acaba dozu falan yanlış yapmış mıdır diye endişeleniyorum
arıyorum açmıyorlar da:18:
öğle arası olduğu için açmıyor olabilirler saat 2'ye kadar ara, hala cevap yoksa o zaman git bence, ama önemli bişey olmamıştır belki yazmayı unutmuştur, sen dozunu sor yine de için rahatlasın. çok geçmiş olsun. ben de arın şeker yüklemesi yaptıracağım bakalım nasıl olacak.
ya hala açmıyorlar derken açtılar
bilginiz olsun diye yazıyorum her aşı aynı doz oluyormuş
sıkıntı yokmuş bi sonraki bundan 6 ay sonr aolacakmış oh içim rahatladı neyse
kızlar göğüsün tam altında ağrılı batma hisseden varmı benim çok feci ağrı yapıyo sebebini bu cuma öğrenicem ama aranızda bu durumda olan varmı oturamıyorum desem yeridir
canım öncelikle bebeşin için çok sevindim...allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin...bu arada kızlar doktora sormayı unutmuşum. yarın şekere gittiğimde sorcam ama önce size bi sorayım dedim. belim inanılmaz ağrıyor. adım atarken o kadar zorlanıyorumki. sürekli yatamıyorum ki çalışıyorum sonuçta. iki gündür ölüp ölüp diriliyorum. ya böle beli ağrıyan var mı ne yapmak gerek?
herkese selam
pokim gözünüz aydın.. inşallah bizim doğumlarımızda böyle kolay olur....
dsvnc ve seplem maaşallah bebeşlerinize çokkk tatlılar...
rekor bende galiba tam 14kg aldim
diyet yapan arkadasim bende diyet yapiyorum ama her diyet kisisine ozel cunku bazisi protein agirlikli bazisi karbonhidrat olarak veriyor diyetti seninki cok basit bir diyetmis gercekden.
su bebislerin kg olayinida arkadasin biri topik acmisdi orda paylasalim daha iyiiiiiiiii
herkeslere merhaba...kilolardan açılmış muhabbet bende yazayım hemen ilk listemizi hatırlayan varsa başlangıç rekorunun bnde olduğunu bilirler ::))) 82ile hamile kalmıştm şimdi taam 89 :)) ama hiiiç takmıyorum kafama,,hayırlısıyla veririm inşallah..her ne kadar kendimi sumoculara benzetsemde oğluşum ii olsunda kilolar verirlir diyrm...
bu arada SEPLEMcim ben anlamadım benden başka Enes Taha koyan kim ki????
canım öncelikle bebeşin için çok sevindim...allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin...
bel ağrısına gelince ben 2 aydır ölüyorum... çok canım yanıyor dr söyledim volteren jel verdi ağrı kesici sürüyorum ama bir faydası yok birde bacağım sanki belime baskı yapıyro hissi yapıyor arada oda siyatikten dolayı olabilirmiş demişti... sol yanıma yattığımdan dolayı sürekli gece acıyla uyandım dün gece..
sanırım bir kaç aydaha bu acıyı çekecez...
Merhaba kizlarrr,Nasilsiniz bakalim :80:
Seker sonucum iyi cikti ya bugun hemen ilk is arkadasa kahvaltiya gitmek oldu 6 aydir ilk defa boyle tika basa yedim valla zor hareket ediyorum
ohh benim de içim rahatladı.
doktorum aşı için sen bilirsin şimdiki koşullar zaten güvenli istersen ol demişti, zaten deryam'ı ve birkaç arkadaşın aşıdan sonra yaşadıkları sıkıntıyı burdan okuyunca ve eskiden aşı mı varmış diyerekten yaptırmadım. inşallah sorun olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?