2011 Aralık Anneleri

rekor bende galiba tam 14kg aldim
diyet yapan arkadasim bende diyet yapiyorum ama her diyet kisisine ozel cunku bazisi protein agirlikli bazisi karbonhidrat olarak veriyor diyetti seninki cok basit bir diyetmis gercekden.
su bebislerin kg olayinida arkadasin biri topik acmisdi orda paylasalim daha iyiiiiiiiii

kızlar selam
bugün şeker yüklememi yaptık

sonra tetanozu yaptırayım dedim doktorum çok meşguldü
geri kalktım aile hekimliğime gittim orda da tetanozu yaptırdım

buraya kadar herşey normal de
ben hemşireye 2. doz tetanozumu olcam dedim
kadın ne kartımı işlemiş ne bişi yapmış acaba dozu falan yanlış yapmış mıdır diye endişeleniyorum
arıyorum açmıyorlar da:18:

öğle arası olduğu için açmıyor olabilirler saat 2'ye kadar ara, hala cevap yoksa o zaman git bence, ama önemli bişey olmamıştır belki yazmayı unutmuştur, sen dozunu sor yine de için rahatlasın. çok geçmiş olsun. ben de arın şeker yüklemesi yaptıracağım bakalım nasıl olacak.

herkeslere merhaba...kilolardan açılmış muhabbet bende yazayım hemen ilk listemizi hatırlayan varsa başlangıç rekorunun bnde olduğunu bilirler ::))) 82ile hamile kalmıştm şimdi taam 89 :)) ama hiiiç takmıyorum kafama,,hayırlısıyla veririm inşallah..her ne kadar kendimi sumoculara benzetsemde oğluşum ii olsunda kilolar verirlir diyrm...
bu arada SEPLEMcim ben anlamadım benden başka Enes Taha koyan kim ki????

Son düzenleme:

ya hala açmıyorlar derken açtılar
bilginiz olsun diye yazıyorum her aşı aynı doz oluyormuş
sıkıntı yokmuş bi sonraki bundan 6 ay sonr aolacakmış oh içim rahatladı neyse

geçmiş olsun arkadaşına darısı bizim başımıza inşallah Allah hepimize böyle kolay doğumlar nasip etsin 8 haftam kaldı desenize offfffff:18:

ya hala açmıyorlar derken açtılar
bilginiz olsun diye yazıyorum her aşı aynı doz oluyormuş
sıkıntı yokmuş bi sonraki bundan 6 ay sonr aolacakmış oh içim rahatladı neyse

ohh benim de içim rahatladı.

doktorum aşı için sen bilirsin şimdiki koşullar zaten güvenli istersen ol demişti, zaten deryam'ı ve birkaç arkadaşın aşıdan sonra yaşadıkları sıkıntıyı burdan okuyunca ve eskiden aşı mı varmış diyerekten yaptırmadım. inşallah sorun olmaz.

kızlar göğüsün tam altında ağrılı batma hisseden varmı benim çok feci ağrı yapıyo sebebini bu cuma öğrenicem ama aranızda bu durumda olan varmı oturamıyorum desem yeridir

benım gogus altı deılde sag kaburgama batıyor bebısss o yuzden otururken sola yakın oturuorum artık

bu arada benımde 19 aralık dogum tarıhı bakalım ne zmaan gelırse artık beyfendı

kızlar merhaba. ben de doktordan geliyorum. tam 1 ay sonra kızımı görebildim. 850 gram olmuş. belki bazılarınız hatırlar, bebeğimin böbrek çıkışlarında genişleme vardı. takip edilmesi gerekiyor demişti doktor, büyüme veya küçülme yok dedi doktor, insallah doğumla beraber geçecekmiş. kızım sürekli ağzını açıp kapıyordu. çok şekerdi. yüzü dolgunlaşmıştı etlenmişti. yarın da şeker yüklemem var. bakalım hayırlısı. bu arada bi arkadaşım geçen yıl doğum yapmıştı, bebeğinin beşiğini bana verdi. yepyeni. dün kurduk eşimle. zaten 3-4 ay ancak yatabiliyorlarmış. sonra park yatak alacağım. ama beşik çok şeker. yatak odasına kurduk. gidip gelip bakıyorum. artık zaman geçse de doğursak yaaa

Merhaba kizlarrr,Nasilsiniz bakalim :80:

Seker sonucum iyi cikti ya bugun hemen ilk is arkadasa kahvaltiya gitmek oldu 6 aydir ilk defa boyle tika basa yedim valla zor hareket ediyorum

bu arada kızlar doktora sormayı unutmuşum. yarın şekere gittiğimde sorcam ama önce size bi sorayım dedim. belim inanılmaz ağrıyor. adım atarken o kadar zorlanıyorumki. sürekli yatamıyorum ki çalışıyorum sonuçta. iki gündür ölüp ölüp diriliyorum. ya böle beli ağrıyan var mı ne yapmak gerek?

canım öncelikle bebeşin için çok sevindim...allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin...
bel ağrısına gelince ben 2 aydır ölüyorum... çok canım yanıyor dr söyledim volteren jel verdi ağrı kesici sürüyorum ama bir faydası yok birde bacağım sanki belime baskı yapıyro hissi yapıyor arada oda siyatikten dolayı olabilirmiş demişti... sol yanıma yattığımdan dolayı sürekli gece acıyla uyandım dün gece..
sanırım bir kaç aydaha bu acıyı çekecez...

herkese selam
pokim gözünüz aydın.. inşallah bizim doğumlarımızda böyle kolay olur....
dsvnc ve seplem maaşallah bebeşlerinize çokkk tatlılar...

sağol canım

rekor bende canım. su ana kadar 18 sanırım ( baqşlangıç kilomu bilmiyorum. ilk 5 ayda 16 kilo aldım ( şu an durdu kilo alışım. 3 haftada 1 kilo almışım. yarım kilosu oğluşumun D

aylarca düşünüp en sonunda Enes Taha ismini bulduk kocacığımla. dün akşam görünce şok oldum. Hem Enes i Hem Taha yı nasıl tutturduk seninle. şaşırdım DDDD

ciddi misin yaaaa? inanmıyorum. iki gündür ölüyorum, bi üç ay daha nasıl yaşanır bu acıyla. belime sanki bıçak sokuyorlar. bi de ben tezimi yazıyorum. sürekli bilgisayar başındayım. doğuma kadar bitirmem gerekiyor. o da tetikliyor herhalde. tezi doğumdan sonra yazayım desem (eminim bebekten fırsat bulamam ama diyelim buldum) danışman hocam okul değiştircek, ocaktan sonra kayseriye gidiyor, kayseri burdan 15 saat. nasıl gidip gelcem bi de bebek olcak(( ben ne yapsam allahım. demek jel de geçirmiyo. ben bittim ya.

Merhaba kizlarrr,Nasilsiniz bakalim :80:

Seker sonucum iyi cikti ya bugun hemen ilk is arkadasa kahvaltiya gitmek oldu 6 aydir ilk defa boyle tika basa yedim valla zor hareket ediyorum

gözün aydınnnnnnnnnn
ben de öyle yapmıştım walla sonuçlar iyi çıkınca hemen waffle yemeye gitmiştik:)))

cnm o aşı beni mahvetti hatta hastanelik oldum ama herkeste aynı etkiyi yapıcak diye bişey yok ben küçükken okulda olduğumda da aynısını olmuşum annem bana sormadan bi daha doktor olaylarına girme dedi sıkı sıkı tembihledi çünkü bünye olarak kaldıramıyorum ben sen bence iyice bi düşün çünkü sen şimdi korkudan olmadım diyeceksin ama hastane ortamı ne kadar sağlıklı olur bilinmez bende OLAMIYORUM acaba bi sorun yaşarmıyım korkusuyla geçiricem bence bünye olarak etkilenmeyen arkadaşalr bizim etkimizde kalmasın ne olur ne olmaz diyorum ben,sonuçta herşeyin tedbirini alalım takdirini bekleyelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…