2011 Aralık Anneleri

Selam kızlar,

Bugün şeker yüklememiz vardı. Tam 3saat sürdü ve 4kez kan alındı. Son saatte artık dayanamadım girdim bi odaya uyudum:) Bittikten sonra da sendeliyodum. Hemen gidip bişiler aldım yedim.

Küçük adamım 1092gr olmuş, boyu da yaklaşık 37cm. Toplamda 6,5 kg almış bulunmakla birlikte 58.7 kg olmuşum. İyi gidiyoruz gibi ama asıl kilo alımı son 3ayda oluyomuş. Dikkat edin kızlarrrr:))

ya benim nerde doğuracağım belli dğeil
doktorum belli değil
bakarsınız evde ebeyle bile doğurtabilirim

o yüzden ben tedbiri elden bırakmayayım dedim de yaptırdım
bi de bana hafif kol kas ağrısından başka bişi yapmayınca ilkinde ikincisini de tereddütsüz yaptırdım
inş bunda da bişi çıkmaz

ya peki benim neden 1 saat sürdü ve sadece 2 kere kan alındı öncesi ve sonrası olarak alalaaa:26:

bu arada hayırlı sonuçlarını alırsın tabi umarım inş amin

he bu arada benim oğlan da 872 gr olmuş 5 gün gerliemişiz

sata göre yaklaşık 15 gün geriydik zaten şimdi bi de bebik gerilemiş
bugün 25+5 çıktık (ki 26+3olmam gerekiyordu)

SLM KIZLAR
aranızda her akşam yemek yapmaktan sıkılan var mı yoksa bir ben mi böyleyim
akşama ne pişirsem diye düşünmekten çookkk sıkıldım

herkese selamlarrr..herkesler ve bebişler iyidirler umarım:)

SLM KIZLAR
aranızda her akşam yemek yapmaktan sıkılan var mı yoksa bir ben mi böyleyim
akşama ne pişirsem diye düşünmekten çookkk sıkıldım

slm cnm ılk senın mesajını gördüm ve aaa bu da benden dedim bu aralar bana da her gun her gun yemek yapmak ve ne yapacagım dıye düşünmek cok zor geliyor:)) birde bizim evde herkes yemek seciyor kızıma ogluma ve eşimle bana ayrı yemekler yapmak zorunda oluyorum tam bir işkenceye dönüyor(

ay beeen ben ben
dün kumpir yaptık ama çok pratik o
biz de dün menemen yaptık en pratiğinden:)

bizim evde de ben yemek seçiyorum ve yemediğim yemeği yapamıyorum tam bir kabus yaaa

kızlar slm size bişey sorucam

ben bu sabahtan itibaren bu diet olayına başlayığ açlık tokluk şekerimi ölçüyorum değerler şöle

sabah açlık 52 tokluk 70

öğlen açlık 70 tokluk 66

olması gereken nette yazan yani açlık 90nın altında olmadı diyo tokluk 120 nin altında olmalı diyo değerlerde şu durumda sorun yok ama bunlarda çok düşük değilmi yaaaaaa

bilen bi el atsın tokluk dediğim yemekten 2 saat sonra olan bu arada

maşallah cnm bebişine hep güzel haberlerini al inş

seninkine de maşallah cnm sana da maşallah ıyı gıdıyorsun:)

TULAYCIM ben daha seker testimi yapmadıgım için hiç anlamıyom suan bu degerlerden sadece bakıyorum:))) ama iyidir sanırım

canım dur hemen panik yapma bi doktorunla konuş belki daha bilgilidir.. bu arada oturmaktan ağrıyor seninki...

şu anda vücuda test yapılamadığı için karbonhidrat mı yoksa protein ağırlıklı mı beslenmen gerektiğin belli olmuyor.
Çünkü analiz yapan alet vücuda elektrik verdiği için onu kullanamıyorlar.

Bebeğe gerekli olan şey protein olduğu içinde genel olarak protein ağırlıklı beslenmemiz gerekiyor.

Sadece aldığımız kaloriyi kontrol etmek için bir diyet programı benimki. ve 15 gün için işe yaradı. sadece 200 gram almışım. o da kilo sayılmaz dedi doktor.

kızlar göğüsün tam altında ağrılı batma hisseden varmı benim çok feci ağrı yapıyo sebebini bu cuma öğrenicem ama aranızda bu durumda olan varmı oturamıyorum desem yeridir

bendede aynısı var sol göğsümün tam altı batıyor
bu arada bizde kan uyuşmazlığı var yrn iğne yaptıracağım devlet hastanesinde

ay maşallah ne güzel inş bizde boyle kolay dogum yaparız bızım gelınımızde hazıranda dogum yaptı onunda sabah direk 5daakkada 1le başladı sancıları ve öglende bebişimiz dogdu..hatta o gun catı muaynesi için doktora gıdecektı doğum için gitti:))

cnm maşallah kızcıgına cok tatlı senle benim sat tarihlarimiz aynı benimde 14 mart benimde prensesim olacak:)

hastane cantam icin hersey hazır sadece yıkayıp ütülemek ve hazırlamak kaldı sadece bez alıcam
bende deterjan roxy aldım 100 de 100 bitkisel ve yumusatıcı gerekmıo

ankaradaki anneler sitelerden bebek odası alan var mı bu cumartesi gidicem ama nette olanlar cok pahalı istikbalin mavi odası hos ve uygun 1 milyara oda yapabilirmiyim sizce

canım dur hemen panik yapma bi doktorunla konuş belki daha bilgilidir.. bu arada oturmaktan ağrıyor seninki...

Hamilelik korseleri var bu amaçla kullanılan sanıyorum. Onları bir araştır istersen canım. Yengemde çok sıkıntı çekmişti hamilelikte. o kullanmıştı ordan hatırlıyorum.

hastane cantam icin hersey hazır sadece yıkayıp ütülemek ve hazırlamak kaldı sadece bez alıcam
bende deterjan roxy aldım 100 de 100 bitkisel ve yumusatıcı gerekmıo

ankaradaki anneler sitelerden bebek odası alan var mı bu cumartesi gidicem ama nette olanlar cok pahalı istikbalin mavi odası hos ve uygun 1 milyara oda yapabilirmiyim sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…