Ben bir daha buraya yazmıcam soru falanda sormıcam ya kaç seferdir bakıyorum kesinlikle cevap falan verilmiyo
hoşcakalın..
hastane cantam icin hersey hazır sadece yıkayıp ütülemek ve hazırlamak kaldı sadece bez alıcam
bende deterjan roxy aldım 100 de 100 bitkisel ve yumusatıcı gerekmıo
ankaradaki anneler sitelerden bebek odası alan var mı bu cumartesi gidicem ama nette olanlar cok pahalı istikbalin mavi odası hos ve uygun 1 milyara oda yapabilirmiyim sizce
yahu olur öyle şeylerBen bir daha buraya yazmıcam soru falanda sormıcam ya kaç seferdir bakıyorum kesinlikle cevap falan verilmiyo
hoşcakalın..
ya ben bayaa bi tembelim herhaldehastane cantam icin hersey hazır sadece yıkayıp ütülemek ve hazırlamak kaldı sadece bez alıcam
bende deterjan roxy aldım 100 de 100 bitkisel ve yumusatıcı gerekmıo
ankaradaki anneler sitelerden bebek odası alan var mı bu cumartesi gidicem ama nette olanlar cok pahalı istikbalin mavi odası hos ve uygun 1 milyara oda yapabilirmiyim sizce
ay ne sorudn ki kesin bilmiyorumdur deryam olsaydı hemen cevaplardıbende yazmıcam ne güsel düşürmüştüm şekerimi yine yükselttiniz he
hehehehe şaka şaka ama bilen bi el atsın yaaawwwww
SLM KIZLAR
aranızda her akşam yemek yapmaktan sıkılan var mı yoksa bir ben mi böyleyim
akşama ne pişirsem diye düşünmekten çookkk sıkıldım
bende yazmıcam ne güsel düşürmüştüm şekerimi yine yükselttiniz he
hehehehe şaka şaka ama bilen bi el atsın yaaawwwww
alınıııırrr ben gördüm o fiyata geçen bi arkadaş burda mobilyasını gösterdi erol mobilyadan almış bak orda 900 e de var hatta ben çocuk odası düşünmüyodum ordan belis çapa bebek odasını çok beğendim 1.690tl bi de gardlopa ihtiyacım vardı odada şuan var olan ıvır zıvırı tıkmak için onuda ikeadan buldum 199a 3 kapılı hemde beyaz tamda çocuğun mobilyasının rengine uyuyo inş kısmet olursa ve fikrim değişmezse ben o takımı almak istiyom bi de karta 10 taksit yapıyo başka sitelere baktım o mağaza kadar uygunu yok 40tl daha uygun bi yer var ama onlar kurmuyo burda kurulum dahil bilgine
ay ben konuşmıcaktım sizlen
evde olsamda hergün yamak yapsam
hahah tülücüm değerlerin normal hatta ben sana diyet vermelerine şaşırdımbu değerlerde oynama olursa ki kedndin takip ediyosun zaten doktoruna sorarsın ama böyle de devam ederse diyeti kesersin acıktım ben yaaa
hadiii ordann
evde olsamda hergün yamak yapsam
hahah tülücüm değerlerin normal hatta ben sana diyet vermelerine şaşırdımbu değerlerde oynama olursa ki kedndin takip ediyosun zaten doktoruna sorarsın ama böyle de devam ederse diyeti kesersin acıktım ben yaaa
ayyy kesiyim yaaaa valla bende şaşırdım ne yalan söliyim ellerimide delip delip duruyom sabah bi fasıl ağladım elimi delmeye çalışırken şimdi alıştım ama zor iş yaaa saati takip ediyom sürekli evde akşam yemek yaptım hiç bana göre şeyler değil bunlar
SLM KIZLAR
aranızda her akşam yemek yapmaktan sıkılan var mı yoksa bir ben mi böyleyim
akşama ne pişirsem diye düşünmekten çookkk sıkıldım
ayy ne güzel ya benim kociş yumurta kıramaz zaten ben erken geliyorum eve onu beklersem ölürüm açlıktanbizim evde yemekleri eşim yapıyor
her akşam ne istediğimi soruyor
ben de sıkıldım her akşam ne istesem diye düşünmekten
hehee:)))
şaka tabiki ne istesem diye düşünmek sıkmıyor insanı
şimdi beni şımarık falan diye topa tutanlar olabilir, hamileyiz sakin olalım kızlaaarrr: )))))))))
Ben bir daha buraya yazmıcam soru falanda sormıcam ya kaç seferdir bakıyorum kesinlikle cevap falan verilmiyo
hoşcakalın..
bizim evde yemekleri eşim yapıyor
her akşam ne istediğimi soruyor
ben de sıkıldım her akşam ne istesem diye düşünmekten
hehee:)))
şaka tabiki ne istesem diye düşünmek sıkmıyor insanı
şimdi beni şımarık falan diye topa tutanlar olabilir, hamileyiz sakin olalım kızlaaarrr: )))))))))
bende yemek yapmakdan sikilanlardanimmmm
pazarts;
salcali makarna
firinda tavuk salata
icecek
sali;
karni yarik
sehriyeli pirinc pilavi
salata
cilekli psata
carsamba;
BILMIOM ne yapicammmmmmmmmmm yaaaaaaa offffffffffffffffffffffffff
sizler ne yamak(adasima ozel:))))))))))))))))yapcaniz
selam kızlar ben geldim :))
yine bi kayıp vermişiz. kızan gidiyo :))
ben soru gördüğümü hatırlamıyorum. görsemde kesin cevabını bilmediğim için yorum yapmamışımdır.
alınganlık yapmanın alemi yok. tekrar sorarsın.
ve hatta burada birbirimize sorduğumuz tüm soruların cevapları nette var. sadece 1-2 dakika aramayla herkes istediği cevaba ulaşır.
bu arada ist. buluşması ne durumda. cumartesi okeylendi mi?
tabi ben nasıl olurum bilemiyorum. aşımı vurdurdum. geçen ay 4 gün yatırmıştı. bakalım bu defa ne olacak??
ayy ne güzel ya benim kociş yumurta kıramaz zaten ben erken geliyorum eve onu beklersem ölürüm açlıktan
cnm benm ya bu modellerden pek kalmadı bu zamanda hahah sen baya baya kıymetini bil kocanın
haklısın canım walla saolsun elinden geleni yapıyo tek kusuru var yürüyüş sevmiyor
akşamları yürüyüşe gitmeye ikna etmek biraz vaktimi alıyor ama napalım o kadarına katlanırım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?