2011 Aralık Anneleri

alınıııırrr ben gördüm o fiyata geçen bi arkadaş burda mobilyasını gösterdi erol mobilyadan almış bak orda 900 e de var hatta ben çocuk odası düşünmüyodum ordan belis çapa bebek odasını çok beğendim 1.690tl bi de gardlopa ihtiyacım vardı odada şuan var olan ıvır zıvırı tıkmak için onuda ikeadan buldum 199a 3 kapılı hemde beyaz tamda çocuğun mobilyasının rengine uyuyo inş kısmet olursa ve fikrim değişmezse ben o takımı almak istiyom bi de karta 10 taksit yapıyo başka sitelere baktım o mağaza kadar uygunu yok 40tl daha uygun bi yer var ama onlar kurmuyo burda kurulum dahil bilgine

ay ben konuşmıcaktım sizlen

Ben bir daha buraya yazmıcam soru falanda sormıcam ya kaç seferdir bakıyorum kesinlikle cevap falan verilmiyo
hoşcakalın..
yahu olur öyle şeyler
alınganız ya o yüzden bozuluyoruz ben görmedim bi soru

hoş görsem de cevabını bilmiyorumdur kesin
ama sen gönül koyma öyle yaaa ağlarım bak

ya ben bayaa bi tembelim herhalde
daha çöp almadım ben ya ne afacana ne kendime:26:

SLM KIZLAR
aranızda her akşam yemek yapmaktan sıkılan var mı yoksa bir ben mi böyleyim
akşama ne pişirsem diye düşünmekten çookkk sıkıldım

evde olsamda hergün yamak yapsam

bende yazmıcam ne güsel düşürmüştüm şekerimi yine yükselttiniz he

hehehehe şaka şaka ama bilen bi el atsın yaaawwwww

hahah tülücüm değerlerin normal hatta ben sana diyet vermelerine şaşırdım bu değerlerde oynama olursa ki kedndin takip ediyosun zaten doktoruna sorarsın ama böyle de devam ederse diyeti kesersin acıktım ben yaaa

hadiii ordann

ev hanımı olmayınca böle yemek yerine yamak yazarsın işte

tülücüm ,

çapalı modek güzel ama 2.çocuğu düşünüyorsan daha sade birşey bak derim.. şayet düşünüyor isen ve kız olursa diye diyorum.. bu bariz erkek modeli bence..:)

SLM KIZLAR
aranızda her akşam yemek yapmaktan sıkılan var mı yoksa bir ben mi böyleyim
akşama ne pişirsem diye düşünmekten çookkk sıkıldım

bizim evde yemekleri eşim yapıyor
her akşam ne istediğimi soruyor
ben de sıkıldım her akşam ne istesem diye düşünmekten
hehee:)))
şaka tabiki ne istesem diye düşünmek sıkmıyor insanı
şimdi beni şımarık falan diye topa tutanlar olabilir, hamileyiz sakin olalım kızlaaarrr: )))))))))

bende yemek yapmakdan sikilanlardanimmmm
pazarts;
salcali makarna
firinda tavuk salata
icecek
sali;
karni yarik
sehriyeli pirinc pilavi
salata
cilekli psata
carsamba;
BILMIOM ne yapicammmmmmmmmmm yaaaaaaa offffffffffffffffffffffffff

sizler ne yamak(adasima ozel:))))))))))))))))yapcaniz

selam kızlar ben geldim :))

yine bi kayıp vermişiz. kızan gidiyo :))
ben soru gördüğümü hatırlamıyorum. görsemde kesin cevabını bilmediğim için yorum yapmamışımdır.
alınganlık yapmanın alemi yok. tekrar sorarsın.
ve hatta burada birbirimize sorduğumuz tüm soruların cevapları nette var. sadece 1-2 dakika aramayla herkes istediği cevaba ulaşır.
bu arada ist. buluşması ne durumda. cumartesi okeylendi mi?
tabi ben nasıl olurum bilemiyorum. aşımı vurdurdum. geçen ay 4 gün yatırmıştı. bakalım bu defa ne olacak??

ayy ne güzel ya benim kociş yumurta kıramaz zaten ben erken geliyorum eve onu beklersem ölürüm açlıktan

cnm benm ya bu modellerden pek kalmadı bu zamanda hahah sen baya baya kıymetini bil kocanın

yamak

cnm bu cumartesi bana uyar gelmek isteyen yazsın burdan en geç cumaya organize edelim.

bende çoğu zaman yorum alamıyorum ama okumak beni bilgi sahibi yapıyor bu da beni mutlu etmeye yetiyor illaki her soruya cevap alacağız diye birşey yok ayrıca arkadaşa cevap verenler olmuş sanırım o gözden kaçırmış

bizde bu akşam menü taze fasulye ve tavuklu pilav salata cacık:))

Demetcim ben gelmeyi cok istiyorum ama o gun gunduz kaltuklarım gelecek(salon koltuklarını degıstırmıştık) akşamınada kardeşimle eşi gelicek eger avrupa yakasında bana yakın bıyer olursa belkı onuda araya sıgdırırım:)))yer belli mi??

Son düzenleme:
[color="#ff0000"]!!!!!!!!kızlar bu cumartesi buluşalım avrupa yakasında oturanlar için biz anadolu yakasında oturanlar kadıköyde buluşalım ordan vapurla geçeriz avrupa yakasındakilerde en yakın yere gelirler olurmu ama gelenler bildirsin !!!![/COLOR]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…