!!!!!!!!kızlar bu cumartesi buluşalım avrupa yakasında oturanlar için biz anadolu yakasında oturanlar kadıköyde buluşalım ordan vapurla geçeriz avrupa yakasındakilerde en yakın yere gelirler olurmu ama gelenler bildirsin !!!!
ben kesin gelirim inş,tülayda gelicem diyo şebnemde gelicek sanırım mardin var bu akşamda okuyanlar yazsın yarına netleşsin.
hiç fena olmaz valla en azından benim için çünkü böyle düşünmek beni yoruyor yaaa ama canı çeken olabilir o konuda haklısınne yapsam diye düşünenlere, işyerinde çıkan yemek listesinden yardımcı olabiliriz ama bu sefer de canı çeken olur falan
hiç hoş olmaz di miii
ay bizim de akşama balık var
erdenayın annesi arkadaşım:26: bak yazdım buraya kumpir yap o kadar pratik ve lezzetli oluyor ki
kızlar cnaınız isterse yazmiim
nasıl yapıyosun canım, tarifini verir misinnn
demetcim oldu galibaaa :))))
tülücüm ,
çapalı modek güzel ama 2.çocuğu düşünüyorsan daha sade birşey bak derim.. şayet düşünüyor isen ve kız olursa diye diyorum.. bu bariz erkek modeli bence..:)
mardin ankarada deilmiydi:44::44:
demetcim oldu galibaaa :))))
harikasın cnm :)) göbek şhow a da koy bu resmi
göbek show nerde? Hangi konuda açılmış acaba? bulamadım ..
harikasın cnm :)) göbek şhow a da koy bu resmi
Bi tane daha bunu göbiş topiğinede koydum ama yükleme zormuş yaaaww ben çocuğun kıyafetlerini böle giderse yüklemem diyim size
alınıııırrr ben gördüm o fiyata geçen bi arkadaş burda mobilyasını gösterdi erol mobilyadan almış bak orda 900 e de var hatta ben çocuk odası düşünmüyodum ordan belis çapa bebek odasını çok beğendim 1.690tl bi de gardlopa ihtiyacım vardı odada şuan var olan ıvır zıvırı tıkmak için onuda ikeadan buldum 199a 3 kapılı hemde beyaz tamda çocuğun mobilyasının rengine uyuyo inş kısmet olursa ve fikrim değişmezse ben o takımı almak istiyom bi de karta 10 taksit yapıyo başka sitelere baktım o mağaza kadar uygunu yok 40tl daha uygun bi yer var ama onlar kurmuyo burda kurulum dahil bilgine
ay ben konuşmıcaktım sizlen
ben kesin gelirim inş,tülayda gelicem diyo şebnemde gelicek sanırım mardin var bu akşamda okuyanlar yazsın yarına netleşsin.
mardin ankarada deilmiydi:44::44:
Bi tane daha bunu göbiş topiğinede koydum ama yükleme zormuş yaaaww ben çocuğun kıyafetlerini böle giderse yüklemem diyim size
Canım bende cocuk odası yapmıcamda aynı senın dedıgın gıbı gardolap yaptırcam yada hazır bulabılırsem alıcam bızde ıkeaya mı gıtsek dıe dusunuoduk sen fıkır vermıs oldun tişkürler
Ahh dünürüüümm daha dünürünün hangi ilde olduğunu bilmiosun oldu mu şimdi bu bi şaplağı hakettin de neyseee gelinimin hatrına görmezden geldim
hürmetler teşekkürler canım Ankarada oldugumu unutmadıgın ıcın sevgili dünürüm gibimm
ayy ne hoşsunn maşallahh
akşam akşam içimiz açıldı walla:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?