2011 Aralık Anneleri

saat bellimi ben son şeklini ögreneyim nerde nezaman kimle buluşuyoz ona göre ayarlamaya çalışırım inş işlerimi :)))

ben kesin gelirim inş,tülayda gelicem diyo şebnemde gelicek sanırım mardin var bu akşamda okuyanlar yazsın yarına netleşsin.

ay bizim de akşama balık var

erdenayın annesi arkadaşım:26: bak yazdım buraya kumpir yap o kadar pratik ve lezzetli oluyor ki
kızlar cnaınız isterse yazmiim

ne yapsam diye düşünenlere, işyerinde çıkan yemek listesinden yardımcı olabiliriz ama bu sefer de canı çeken olur falan
hiç hoş olmaz di miii
hiç fena olmaz valla en azından benim için çünkü böyle düşünmek beni yoruyor yaaa ama canı çeken olabilir o konuda haklısın

tülücüm ,

çapalı modek güzel ama 2.çocuğu düşünüyorsan daha sade birşey bak derim.. şayet düşünüyor isen ve kız olursa diye diyorum.. bu bariz erkek modeli bence..:)

evet biliyorum erkek modeli ama ben bunları çok beğeniyodum da o yüsden didim bişey olmaz yaa kızda yatar tül mül bişeyler ekleriz kız olunca hehehehe

Bi tane daha bunu göbiş topiğinede koydum ama yükleme zormuş yaaaww ben çocuğun kıyafetlerini böle giderse yüklemem diyim size

Canım bende cocuk odası yapmıcamda aynı senın dedıgın gıbı gardolap yaptırcam yada hazır bulabılırsem alıcam bızde ıkeaya mı gıtsek dıe dusunuoduk sen fıkır vermıs oldun tişkürler

ben kesin gelirim inş,tülayda gelicem diyo şebnemde gelicek sanırım mardin var bu akşamda okuyanlar yazsın yarına netleşsin.

Ahh dünürüüümm daha dünürünün hangi ilde olduğunu bilmiosun oldu mu şimdi bu bi şaplağı hakettin de neyseee gelinimin hatrına görmezden geldim

mardin ankarada deilmiydi:44::44:

hürmetler teşekkürler canım Ankarada oldugumu unutmadıgın ıcın sevgili dünürüm gibimm

balım dünürüm ya ben hep sizi yanımda hissediyorum ondan galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…