balım dünürüm ya ben hep sizi yanımda hissediyorum ondan galiba
cnm benm ya bu modellerden pek kalmadı bu zamanda hahah sen baya baya kıymetini bil kocanın
yamak
cnm bu cumartesi bana uyar gelmek isteyen yazsın burdan en geç cumaya organize edelim.[/QU
BENDE KATILMAK İSTERİM , AYNI SIKINTILARI VE NEŞEYİ PAYLAŞTIĞIM YENİ İNSANLARLA TANIŞMAK İSTERİM. AMA CUMARTESİ BANA UYMUYOR 1 E KADAR ÇALIŞICAM SONRADA MİSAFİRİM VAR GELEMEM NASIL YAPSAK
BİRDE FACEDE GÖRÜŞENLERİNİZ VARMI ?
kıvırgan dünürrr
cnm benm ya bu modellerden pek kalmadı bu zamanda hahah sen baya baya kıymetini bil kocanın
yamak
cnm bu cumartesi bana uyar gelmek isteyen yazsın burdan en geç cumaya organize edelim.[/QU
BENDE KATILMAK İSTERİM , AYNI SIKINTILARI VE NEŞEYİ PAYLAŞTIĞIM YENİ İNSANLARLA TANIŞMAK İSTERİM. AMA CUMARTESİ BANA UYMUYOR 1 E KADAR ÇALIŞICAM SONRADA MİSAFİRİM VAR GELEMEM NASIL YAPSAK
BİRDE FACEDE GÖRÜŞENLERİNİZ VARMI ?
hepimiz görüşüyoruz cnm 2011 aralık anneleri grubundayız gel bekleriz :)))
ya ben bayaa bi tembelim herhalde
daha çöp almadım ben ya ne afacana ne kendime:26:
bendede aynısı var sol göğsümün tam altı batıyor
bu arada bizde kan uyuşmazlığı var yrn iğne yaptıracağım devlet hastanesinde
Selam kızlar,
Bugün şeker yüklememiz vardı. Tam 3saat sürdü ve 4kez kan alındı. Son saatte artık dayanamadım girdim bi odaya uyudum:) Bittikten sonra da sendeliyodum. Hemen gidip bişiler aldım yedim.
Küçük adamım 1092gr olmuş, boyu da yaklaşık 37cm. Toplamda 6,5 kg almış bulunmakla birlikte 58.7 kg olmuşum. İyi gidiyoruz gibi ama asıl kilo alımı son 3ayda oluyomuş. Dikkat edin kızlarrrr:))
he bu arada benim oğlan da 872 gr olmuş 5 gün gerliemişiz
sata göre yaklaşık 15 gün geriydik zaten şimdi bi de bebik gerilemiş
bugün 25+5 çıktık (ki 26+3olmam gerekiyordu)
SLM KIZLAR
aranızda her akşam yemek yapmaktan sıkılan var mı yoksa bir ben mi böyleyim
akşama ne pişirsem diye düşünmekten çookkk sıkıldım
kızlar merhaba. ben de doktordan geliyorum. tam 1 ay sonra kızımı görebildim. 850 gram olmuş. belki bazılarınız hatırlar, bebeğimin böbrek çıkışlarında genişleme vardı. takip edilmesi gerekiyor demişti doktor, büyüme veya küçülme yok dedi doktor, insallah doğumla beraber geçecekmiş. kızım sürekli ağzını açıp kapıyordu. çok şekerdi. yüzü dolgunlaşmıştı etlenmişti. yarın da şeker yüklemem var. bakalım hayırlısı. bu arada bi arkadaşım geçen yıl doğum yapmıştı, bebeğinin beşiğini bana verdi. yepyeni. dün kurduk eşimle. zaten 3-4 ay ancak yatabiliyorlarmış. sonra park yatak alacağım. ama beşik çok şeker. yatak odasına kurduk. gidip gelip bakıyorum. artık zaman geçse de doğursak yaaa
slm kızlar benim de tahmini doğum tarihim 21 aralık
aramızda birer gün var:))
kilolarınızı merak ettim ama
ben 9 kilo aldım şimdiye kadar(
üstüme gelme vermem kızımı heeesen bizim gönlümüzdesinnnn
hamileliktendir mardincim hoş gör dünürünü :)))
kızlar bende şimdiden doğum çantamı hazırlamak istiyorum sizce içine neler koymalıyım a'dan z'ye
kızlar ya bu hastane çıkışının içinde neler var
sağol canım
rekor bende canım. su ana kadar 18 sanırım( baqşlangıç kilomu bilmiyorum. ilk 5 ayda 16 kilo aldım ( şu an durdu kilo alışım. 3 haftada 1 kilo almışım. yarım kilosu oğluşumun D
aylarca düşünüp en sonunda Enes Taha ismini bulduk kocacığımla. dün akşam görünce şok oldum. Hem Enes i Hem Taha yı nasıl tutturduk seninle. şaşırdımDDDD
kızlar baskülün pili bitmiş sandim pil aldım taktım yıne calışmıyoriçini açıp bakayım dedim açtım ama artık kapanmıyor
bundan sonra kılolarımı da takip edemiyecem görmüyom bilmiyom diye habire alırım artık kilo
Valla canım sen bizim bilgi kaynagımızsın bunu duyunca ıcım rahatladı bak sımdı o zaman tam gaz devam
biz önce taha istedik aslında ama sonra eşim uzaktan seslensek taaaaaa gbi duruyo başına bişey bulalım dedim bende sahabe efendilerimzden birinin adı olduğundan Enes olsun dedim..çok da yakıştırdık..ama hem enes hem taha peygamber efendimizin isimlerinden de aynı zmaanda...hani çocuğa ağır gelmesinden de korkmuyo değilim..Rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi ve büyütmeyi nasip etsin hepimize inşallah...
bizimde Taha yı eşim istedi Enes i de ben. bende ağır gelir mi acaba diye düşünüyorum. bi araştırmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?