2011 Aralık Anneleri

ya ben bayaa bi tembelim herhalde
daha çöp almadım ben ya ne afacana ne kendime:26:

ben de aynen snein gibiyim cnm... 32. haftamdan sonra alabilicem ancak

bendede aynısı var sol göğsümün tam altı batıyor
bu arada bizde kan uyuşmazlığı var yrn iğne yaptıracağım devlet hastanesinde

cnm ben de geçen gün yazmıştım kan uyuşmazlığı olan var mı diye ama görmemiştin sanırım. ben de 27+5 te yaptırıcam aşımı. burada bi kaç ilçe devlet hastanesine sordurdum aşımız yok dediler. umarım il devlet hastanesinde vardır. şimdiden sana da geçmiş olsun cnm... bi de aşı yapıldıktan sonra nasıl birşey olduğunu yazar mısın??? hep takip ediyorum ama özelden yazarsan sevinirim...

he bu arada benim oğlan da 872 gr olmuş 5 gün gerliemişiz

sata göre yaklaşık 15 gün geriydik zaten şimdi bi de bebik gerilemiş
bugün 25+5 çıktık (ki 26+3olmam gerekiyordu)

bebişlerinize maaşallah kızlar....

SLM KIZLAR
aranızda her akşam yemek yapmaktan sıkılan var mı yoksa bir ben mi böyleyim
akşama ne pişirsem diye düşünmekten çookkk sıkıldım

cnm kocam herşeyi beceriyor da mutfakta bi filaket. elinden geldiğince yardım etse de hergün işe git sonra da yemek yap ben de sıkıldım valla. ama sanırım alışsak ii olacak bi de bebekler geliyo Allah'ın izniyle...

cnm inşallah herşey düzelecek doğumla birlikte. sen canını sıkmamaya çalış yeter...

bu arada ben de bugün EKG çektirdim. geçenlerde yazmıştım doktor istedi diye. ben bıktım bu felaket tellalı doktorlardan. şimdilik sorun yok dedi EKG yi çeken doktor. stresten oluyordur çarpıntın dedi. inşallah öyledir. şu dönemleri bi atlatalım hep birlikte sağlıkla sıhhatle inşallah...

slm kızlar benim de tahmini doğum tarihim 21 aralık
aramızda birer gün var:))
kilolarınızı merak ettim ama
ben 9 kilo aldım şimdiye kadar(

canım bende 53 kilo ile hamile kaldım en son tartıldığımda 63 kilo olduğumu gördüm 10 kilo almışım ama sürekli yeme halindeyim ilk defa bu kiloya çıktım daha alırım herhalde

kızlar baskülün pili bitmiş sandim pil aldım taktım yıne calışmıyor içini açıp bakayım dedim açtım ama artık kapanmıyor
bundan sonra kılolarımı da takip edemiyecem görmüyom bilmiyom diye habire alırım artık kilo

kızlar bende şimdiden doğum çantamı hazırlamak istiyorum sizce içine neler koymalıyım a'dan z'ye

kızlar bende şimdiden doğum çantamı hazırlamak istiyorum sizce içine neler koymalıyım a'dan z'ye

hastane çantası
takip dosyası
2 adet gecelik
1 pijama tk
1 sabahlık
diş macunu+fırça
havlu
sabun
krem
parfüm
makyaj malz.
tarak + toka
sütyen
göğüs pedi
iç çamaşırı
ped
çıkışta giyilecek kıyafet
çorap
terlik
dudak koruyucu
çikolata ( hemş için )
bebek için
body
tulum
çorap
önlük
ağız mendili
şapka
eldiven
hastane çıkışı
yelek
hırka
tülbent
battaniye
bebek bezi
ana kucağı
ıslak mendil
emzik
nazar boncugu

bu benim listem canım. eksik yada fazla bişey varsa söyleyinde bende güncellkeyim :))

tülaycım çok güzelsin yaw. hiç kilo almış gibi durmuyon?? almadın mı kız yoksa bak ben 10 kilo aldım, burdan sana uçmayayım

biz önce taha istedik aslında ama sonra eşim uzaktan seslensek taaaaaa gbi duruyo başına bişey bulalım dedim bende sahabe efendilerimzden birinin adı olduğundan Enes olsun dedim..çok da yakıştırdık..ama hem enes hem taha peygamber efendimizin isimlerinden de aynı zmaanda...hani çocuğa ağır gelmesinden de korkmuyo değilim..Rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi ve büyütmeyi nasip etsin hepimize inşallah...

cnm ben sinbonun dijital baskülünü aldım. 29 tl ye hem de. çok da memnunum. sen de al istersen...

bizimde Taha yı eşim istedi Enes i de ben. bende ağır gelir mi acaba diye düşünüyorum. bi araştırmak lazım

Selam kızlar, nasılsınız?

Şeker yüklemem temiz çıktı bu kez. çok şükür..

Bebişimin durumu iyi, başlangıç kilomdan beri 3 kilo almışım hamileyken ilk dört ay verdiğim kiloları da sayarsam 6 kilo.

Saplemciğim hastane listendeki emziği anlamadım gülüdürdün beni valla...

Ben daha bir iğne almadım bebişime. ama ilk defa bugün biraz gezdim. Bebiş kıyafetlerine baktım.. Annemle yakında çıkacağız alışverişe...

Listelerinizle baya bir hazıra konacağım.. teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…