Selam kızlar, nasılsınız?
Şeker yüklemem temiz çıktı bu kez. çok şükür..
Bebişimin durumu iyi, başlangıç kilomdan beri 3 kilo almışım hamileyken ilk dört ay verdiğim kiloları da sayarsam 6 kilo.
Saplemciğim hastane listendeki emziği anlamadım gülüdürdün beni valla...
Ben daha bir iğne almadım bebişime. ama ilk defa bugün biraz gezdim. Bebiş kıyafetlerine baktım.. Annemle yakında çıkacağız alışverişe...
Listelerinizle baya bir hazıra konacağım.. teşekkürler..
ya bana niye gülüyon canım. netten bulduğum bütün listelerde vardı emzik
lazım olmuyo mu
ben ilk defa doğuracam inş
iyi akşamlar kızlar bugün bebişimin alışverişini bitirdim çok şükür.eminönünde havuzlu handiye bi pasaj vardı.içersi tam hamilele lere göre.ben adını hamile han yaptımaradığınız herşey için tam yeri.tamamen bebişlere ve hamileye özel herşey.toptan alınca indirimde yaptılar.birazdan aldıklarımı bebişlerimizin cicilerinin topiğine koyucam.
kızlar!!!!!! miko-penotran diye bi fitil yazdı doktor. C kategorisindeymiş... kullanan var mı??? benim içime sinmedi yaaaaaaaaaa:97::97::97:
iyi akşamlar kızlar bugün bebişimin alışverişini bitirdim çok şükür.eminönünde havuzlu handiye bi pasaj vardı.içersi tam hamilele lere göre.ben adını hamile han yaptımaradığınız herşey için tam yeri.tamamen bebişlere ve hamileye özel herşey.toptan alınca indirimde yaptılar.birazdan aldıklarımı bebişlerimizin cicilerinin topiğine koyucam.
Canım niye verdi doktor o fitili. Duymadım da kullanmadımda malesef..
su gibi renksiz akıntım var dedim. alttan muayene eder sanmıştım. hemen bu fitili yazıverdi...(
canım dün doktoruma bende söyledim. sorun olmaz dedi. senin akıntın çok mu yoğun? benim haftada 1-2 defa su gibi. onun haricinde hergün beyaz geliyor
bazen bi kaç gün üst üste oluyor bazen de olmuyor. ama en fazla günde bi kere...senin de dediğin gibi su gibi... inşallah bi problem yoktur yaa... valla stres oldum durduk yere...
su gibi renksiz akıntım var dedi. alttan muayene ede sanmıştım. hemen bu fitili yazverdi...(
canım bende de aynısı. sorun yapma. normalmiş. ilacı kullanma istersen. kategori c diyosun
istersen bi başka doktora daha git. bu arada ben bi de idrar tahlili yaptırdım. onda da bi problem çıkmadı. belki ondan sorun yok demiş olabilir doktorum
Nusyacığım bende bir şey almadım henüz. Alışveriş listelerini veren arkadaşlar var. Listeleri gayet iyi. Eminönünde havuzlu hana gideceğim inşallah. Giden arkadaşlar var memnun kalmışlar... aldığın şeylerin %100 pamuk olmasına dikkat et..
ürünlerin markalarına gelince ben sebamed kullanmayı düşünüyorum.
Başka öneris olan var mı arkadaşlar...
Canım keşke doktora sorsaydın. Niye verdiğini muayene etmeme sebebini.. Onlar iyi bilirler neyi niye verdiklerini ama seni de rahatlatması gerekirdi. Benim kan hapımı değiştirdi doktor başka doktora sormadan kullanmadım. İnsan gün geçtikçe panikliyor valla bebişini tehlikeye sokacak bir durum oluşacak diye...
kızlar!!!!!! miko-penotran diye bi fitil yazdı doktor. C kategorisindeymiş... kullanan var mı??? benim içime sinmedi yaaaaaaaaaa:97::97::97:
cnm bana ilaç yazdıktan sonra idrar testi için idrar verdim. 3 tüp de kan. sonra aradım tahlillerde sorun yok dedi. ilacı ezbere verdi anlayacağın... kullanmicam zaten. riske atamam bebeğimi... Rabbim ne eylerse güzel eyler... hayırlısı artık hepimiz için...
benim bol miktarda battaniye şapka alt üst takım çıtçıtlı bady var bir tek iç zıbın yok yine de hastane çıkışı almam gerekir mi yoksa sadece bir kaç iç zıbın yeter miBattaniye eldiven şapka iç zıbın altlı üstlü takım çıtçıtlı badi aslında değişiyor çok parçalı yada az parçalı olabiliyor seçenekler var
herkese mrb ben henüz hiçbirşey almadım we artık alışverişe çıkmaya karar verdim tecrübeli anneler yardımlarınızı bekliyorum..emzik biberon ne marka almalıyım şampuan pişik kremi pudra bunlar ne marka olmalı lütfen fikir verin
cnm ben sinbonun dijital baskülünü aldım. 29 tl ye hem de. çok da memnunum. sen de al istersen...
canım testlerinde temiz çıkmış cok şükür. kaşıntın filanda yoksa normal akıntıdır herhalde. ben doktoruma güveniyorum. sağolsun ufak tefek konularda telaşlandırmıyor beni. ama senin doktoruna sinir oldum. test yapmadan bu ilacı nasıl verebiliyor
bu arada hangi sehirdeydin. imkanın varsa değiştir doktorunu
Miko-Penotran Vajinal Ovül | İlaç Pedia | Eczacılar ile İlaç Bilgisi, İlaç Yan Etkileri ve İlaç Fiyatları
halimeciğim ilaçla ilgili bilgi veriyor linke bak istersen ama.. Doktor test ya da kültür yapmadan nasıl rahat rahat vermiş ki bu ilacı... Bence de kullanma başka doktora hemen sor canım. Enfeksiyon mantar gibi şey varsa giderilmesi lazım ama önce tesbit edilmeli... Fazla bekletme bence enfeksiyon ya da mantar varsa ilerlemesin. sonuçta tedavısiz geçmez. Bu arada bol bol su iç idrar yollarını temziler ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?