2011 Aralık Anneleri

iyi akşamlar kızlar bugün bebişimin alışverişini bitirdim çok şükür.eminönünde havuzlu handiye bi pasaj vardı.içersi tam hamilele lere göre.ben adını hamile han yaptımaradığınız herşey için tam yeri.tamamen bebişlere ve hamileye özel herşey.toptan alınca indirimde yaptılar.birazdan aldıklarımı bebişlerimizin cicilerinin topiğine koyucam.

ya bana niye gülüyon canım. netten bulduğum bütün listelerde vardı emzik
lazım olmuyo mu
ben ilk defa doğuracam inş

kızlar!!!!!! miko-penotran diye bi fitil yazdı doktor. C kategorisindeymiş... kullanan var mı??? benim içime sinmedi yaaaaaaaaaa:97::97::97:

ya bana niye gülüyon canım. netten bulduğum bütün listelerde vardı emzik
lazım olmuyo mu
ben ilk defa doğuracam inş

Allah sağlıkla doğurmanı nasibetsin inş canım.

ilk anne olmak ne güzel bir duygu böyle tatlı tebessümler yaşatıyor insana işte.. Hoşuma gitti listen ondan güldüm..
Gerçi tercih meselesidir emzik ama hastanede lazım olmaz sanırım. ayrıca emzik birçok uzmanca önerilmiyor. İnşallah bebeklerimizin sahte emziğe ihtiyaçları olmaz.
Ağızlarında çok tatlı çok şirin duruyor aslında...
Bu arada benimde ilk gebeliğim... Merak etme bana da çok güldüler.. Kırdığım potlarla..

hayırlı olsun cnm..bnde cuma yada ctesi gitmyi planlıyrm eminönüne inş...resimleri beklyrz :))

kızlar!!!!!! miko-penotran diye bi fitil yazdı doktor. C kategorisindeymiş... kullanan var mı??? benim içime sinmedi yaaaaaaaaaa:97::97::97:

Canım niye verdi doktor o fitili. Duymadım da kullanmadımda malesef..

Hayırlı olsun alışverişin yasminciğim... Bizde annemle oraya gideceğiz inşallah. Bütün yeğenlerime oradan alışveriş yapmıştık.. Sıra bendeeeeee.... inşallah...

herkese mrb ben henüz hiçbirşey almadım we artık alışverişe çıkmaya karar verdim tecrübeli anneler yardımlarınızı bekliyorum..emzik biberon ne marka almalıyım şampuan pişik kremi pudra bunlar ne marka olmalı lütfen fikir verin

su gibi renksiz akıntım var dedim. alttan muayene eder sanmıştım. hemen bu fitili yazıverdi... (

canım dün doktoruma bende söyledim. sorun olmaz dedi. senin akıntın çok mu yoğun? benim haftada 1-2 defa su gibi. onun haricinde hergün beyaz geliyor

canım dün doktoruma bende söyledim. sorun olmaz dedi. senin akıntın çok mu yoğun? benim haftada 1-2 defa su gibi. onun haricinde hergün beyaz geliyor

bazen bi kaç gün üst üste oluyor bazen de olmuyor. ama en fazla günde bi kere...senin de dediğin gibi su gibi... inşallah bi problem yoktur yaa... valla stres oldum durduk yere...

bazen bi kaç gün üst üste oluyor bazen de olmuyor. ama en fazla günde bi kere...senin de dediğin gibi su gibi... inşallah bi problem yoktur yaa... valla stres oldum durduk yere...

canım bende de aynısı. sorun yapma. normalmiş. ilacı kullanma istersen. kategori c diyosun
istersen bi başka doktora daha git. bu arada ben bi de idrar tahlili yaptırdım. onda da bi problem çıkmadı. belki ondan sorun yok demiş olabilir doktorum

Nusyacığım bende bir şey almadım henüz. Alışveriş listelerini veren arkadaşlar var. Listeleri gayet iyi. Eminönünde havuzlu hana gideceğim inşallah. Giden arkadaşlar var memnun kalmışlar... aldığın şeylerin %100 pamuk olmasına dikkat et..
ürünlerin markalarına gelince ben sebamed kullanmayı düşünüyorum.
Başka öneris olan var mı arkadaşlar...

su gibi renksiz akıntım var dedi. alttan muayene ede sanmıştım. hemen bu fitili yazverdi... (

Canım keşke doktora sorsaydın. Niye verdiğini muayene etmeme sebebini.. Onlar iyi bilirler neyi niye verdiklerini ama seni de rahatlatması gerekirdi. Benim kan hapımı değiştirdi doktor başka doktora sormadan kullanmadım. İnsan gün geçtikçe panikliyor valla bebişini tehlikeye sokacak bir durum oluşacak diye...

cnm bana ilaç yazdıktan sonra idrar testi için idrar verdim. 3 tüp de kan. sonra aradım tahlillerde sorun yok dedi. ilacı ezbere verdi anlayacağın... kullanmicam zaten. riske atamam bebeğimi... Rabbim ne eylerse güzel eyler... hayırlısı artık hepimiz için...

liste bende de var ama neyi ne marka alsam bilemiyorum sebamed iyi diye duydum ama biraz pahalı ürünler yaa ayrıca ben ist değilim sakaryada oturuyorum cnm

ya ben de kızdım zaten kendime bu yüzden... bebekle ilgili herşeyi didiklemekten kendimle ilgili soruları es geçiyorum heralde... bi de bebeğimi görünce dünyayla bağlantım kopuyor sanki:))))

Miko-Penotran Vajinal Ovül | İlaç Pedia | Eczacılar ile İlaç Bilgisi, İlaç Yan Etkileri ve İlaç Fiyatları

halimeciğim ilaçla ilgili bilgi veriyor linke bak istersen ama.. Doktor test ya da kültür yapmadan nasıl rahat rahat vermiş ki bu ilacı... Bence de kullanma başka doktora hemen sor canım. Enfeksiyon mantar gibi şey varsa giderilmesi lazım ama önce tesbit edilmeli... Fazla bekletme bence enfeksiyon ya da mantar varsa ilerlemesin. sonuçta tedavısiz geçmez. Bu arada bol bol su iç idrar yollarını temziler ..

canım testlerinde temiz çıkmış cok şükür. kaşıntın filanda yoksa normal akıntıdır herhalde. ben doktoruma güveniyorum. sağolsun ufak tefek konularda telaşlandırmıyor beni. ama senin doktoruna sinir oldum. test yapmadan bu ilacı nasıl verebiliyor
bu arada hangi sehirdeydin. imkanın varsa değiştir doktorunu

Battaniye eldiven şapka iç zıbın altlı üstlü takım çıtçıtlı badi aslında değişiyor çok parçalı yada az parçalı olabiliyor seçenekler var
benim bol miktarda battaniye şapka alt üst takım çıtçıtlı bady var bir tek iç zıbın yok yine de hastane çıkışı almam gerekir mi yoksa sadece bir kaç iç zıbın yeter mi
siz ne dersiniz kızlar bir fikir verin

keşke ben de istanbulda olsaydım yaa benim kayınvalide orda ben alıyorum diyor ama görmeyince içime sinmiyor

cnm hadi hayırlı olsun diğer topiğe koy resimlerinide görelim bizde cicileri:) hastane çıkışını bende havuzlu handa aziz bebeden aldım ..

halimem doktorum bu hafta banada akıntı için fitil verdi eğer akıntı gecmeyip enfeksıyon yaparsa erken doguma sebep olabılırmış bana verdiği fitil vagihex diye bir fitil..

emzik biberon acil ihtiyaçlardan deil cnm ilk aylarda biberon kullanmak sakıncalı olabılır anneyi emmeyi reddedebilir sonra..pişik kremi olarakta en güzel bepanthen kullanmak ben her ıkısınde de hep onu kullandım cocuk doktorumda onu tavsiye etmişti pudra gereksiz bişey alma bence

cnm ben sinbonun dijital baskülünü aldım. 29 tl ye hem de. çok da memnunum. sen de al istersen...

sanırım öyle bişey yapacam bende artık cnm arzumun dijitaliydi buda ama nolduysa anlamadım bozulmuş pili bitmiş sandım deilmiş

sağolun kızlar ilginiz için. sanırım mantar ya da enfeksiyon olsa, kokulu ve sarımtırak olurdu... ben tokatta yaşıyorum şu anda ve bi özel hastane ve 2 tane doktor şansım var. köyde de yaşadığım için ve cumartesi günleri açık olduğu için mecburen o hastaneye gidiyorum. fırsatım olsa bi dakika bile durmaz değiştirirdim doktorumu. ama yakında anneceiğimin evine yani memlekete gidicem. ordaki doktoruma çok güveniyorum... şu dönemi bi atlatsaydık ya sağ salim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…