2011 Aralık Anneleri

cnm bunlar sende ayrı ayrı varsa gerekte yok tekrardan almana hastane cıkısı dedıklerı tum bunların hepsının bır arada oldugu paket yoksa illa gerekli bişey deil

o doktoruna telefonla ulaşamaz mısın canım

cnm bunlar sende ayrı ayrı varsa gerekte yok tekrardan almana hastane cıkısı dedıklerı tum bunların hepsının bır arada oldugu paket yoksa illa gerekli bişey deil

saol canım ya ne bileyim adı hastane çıkışı olunca illa almam gerekiyor sanmıştım ya cahillik ne kötü :)

Annelerim,
çok tatsız mesajlar alıyorum.
Bu hassas dönemlerinizde lütfen kimse birbirini kırmasın,üzmesin.
ifadelerimize dikkat edelim.
Bu dönemlerinizi ileride sadece gülümseme ile hatırlamak adına,biraz daha hoşgörülü ve saygılı olalım.

hepinize sağlıklı doğumlar dilerim.

o doktoruna telefonla ulaşamaz mısın canım

ulaşırım tabii ki de cnm ama bakmadan nasıl karar verecek ki??? sanırım en sağlıklısı muayene olmam( kendi derdiniz gibi dert edindiniz gece gece... çok çok sağolun... cevap alamadı diye bozulup giden arkadaşlar var ya onlara daha çok kızıyorum şimdi... çünkü gördüysek ve bilgi sahibiysek burda kimse kimseye yardım etmeden duramaz... tekrar saol...

rica ederim canım :))

bhk nın yazdığı mesaja bi anlam veremedim ben yaa... kaçırdığım şeyler mi oldu??? topikte bi tatsızlık mı oldu???

bhk nın yazdığı mesaja bi anlam veremedim ben yaa... kaçırdığım şeyler mi oldu??? topikte bi tatsızlık mı oldu???

bende onu anlamaya calışıyorum. bizim topikte hiçbi tatsızlık olmadı ki. belki ortada bi yanlış anlaşılma vardır

cevap alamadığı için kızan arkadaş için yazmıştır
bu arada canım yeni gördüm bende de akıntı var gibi ama ben tam anlayamıyorum bazen çamaşırımda ıslaklık hissediyorum ama o kadar çok terliyorumki bu ıslaklık ter mi başka bişey mi bilemiyorum senin nasıl oluyor akıntın (belki daha önce yazmışsındır ama )
tabi bu arada geçmiş olsun

halimem doktorum bu hafta banada akıntı için fitil verdi eğer akıntı gecmeyip enfeksıyon yaparsa erken doguma sebep olabılırmış bana verdiği fitil vagihex diye bir fitil..

muayene etmeden ya da test falan yapmadan mı verdi o ilacı cm sana???

sağol cnm sana da geçmiş olsun... akıntım su gibi genelde. çok fazla diil ama ıslaklık hissi sinir ediyor. şeffaf ve su gibi kısacası...

aynen ya bende saf saf bakıyorum nerden cıktı şimdi bu diye:)))belkide otomatiğe baglanmış bir mesajdır tüm topiklere gönderilen hani probem olursa diye falan :)))

evet ya şu ıslaklık hissi beni de sinir ediyor ama ben pek önemsemedim
hapşururken kaçırmak daha önemli gelmişti bana offff valla sidikli oldum ya :)

alttan muayne etmedi sadece bu haftalarda akıntın artmıştır ultarasondada cıkıyor zaten dedi bende evet dedim bır kutu fitil verdi sonra bunu kullan ihmal etme dedi..gerci bu doktorum benim oglumun hamılelıgınden beri gittiğim doktor normal zamanlarda da ben hep ona gıdıyordum senede bır ıkı kere kontrole ondan ıyı tanıyor artık sanırım yapımı muayneye gerek duymadan verdi..

öyledir heralde... gül gbi geçinip gidiyoruz şurda :)) :79:

aynen cnm yaa:))

evet ya şu ıslaklık hissi beni de sinir ediyor ama ben pek önemsemedim
hapşururken kaçırmak daha önemli gelmişti bana offff valla sidikli oldum ya :)

cnm valla önemsemek mi daha ii önemsememek mi çözemedim valla... herşey Allah'tan diyip rahatlamaya çalışıyorum ama, tedbir bizden tevekkül Allah'tan...

anladım cnm... hepimiz için hayırlısı inşallah...

kızlar bu haftalarda akıntı olması normal hamılelıkte ama fazla gelırse önlemini almak lazım enfeksiyona sebep olup erken dogum tehlıkesi olurmuş..rengini mıktarını iyi takıp etmek lazım:)

kızlar bi sitede diyor ki;
akıntınız beyaz renkte ya da renksiz ise, kötü koku içermiyorsa, beraberinde kaşıntı, idrar yaparken yanma ve ağrı gibi belirtiler yoksa bu büyük olasılıkla fizyolojik akıntıdır. bu da gebelikte normalmiş...

haydi hayırlısı... gece gece dellendim ha yineeeeeeeee

bu gece akıntıya kapıldık gidiyoruz halimecim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…