benim bol miktarda battaniye şapka alt üst takım çıtçıtlı bady var bir tek iç zıbın yok yine de hastane çıkışı almam gerekir mi yoksa sadece bir kaç iç zıbın yeter mi
siz ne dersiniz kızlar bir fikir verin
keşke ben de istanbulda olsaydım yaa benim kayınvalide orda ben alıyorum diyor ama görmeyince içime sinmiyor
sağolun kızlar ilginiz için. sanırım mantar ya da enfeksiyon olsa, kokulu ve sarımtırak olurdu... ben tokatta yaşıyorum şu anda ve bi özel hastane ve 2 tane doktor şansım var. köyde de yaşadığım için ve cumartesi günleri açık olduğu için mecburen o hastaneye gidiyorum. fırsatım olsa bi dakika bile durmaz değiştirirdim doktorumu. ama yakında anneceiğimin evine yani memlekete gidicem. ordaki doktoruma çok güveniyorum... şu dönemi bi atlatsaydık ya sağ salim...
cnm bunlar sende ayrı ayrı varsa gerekte yok tekrardan almana hastane cıkısı dedıklerı tum bunların hepsının bır arada oldugu paket yoksa illa gerekli bişey deil
o doktoruna telefonla ulaşamaz mısın canım
ulaşırım tabii ki de cnm ama bakmadan nasıl karar verecek ki??? sanırım en sağlıklısı muayene olmam( kendi derdiniz gibi dert edindiniz gece gece... çok çok sağolun... cevap alamadı diye bozulup giden arkadaşlar var ya onlara daha çok kızıyorum şimdi... çünkü gördüysek ve bilgi sahibiysek burda kimse kimseye yardım etmeden duramaz... tekrar saol...
bhk nın yazdığı mesaja bi anlam veremedim ben yaa... kaçırdığım şeyler mi oldu??? topikte bi tatsızlık mı oldu???
bhk nın yazdığı mesaja bi anlam veremedim ben yaa... kaçırdığım şeyler mi oldu??? topikte bi tatsızlık mı oldu???
halimem doktorum bu hafta banada akıntı için fitil verdi eğer akıntı gecmeyip enfeksıyon yaparsa erken doguma sebep olabılırmış bana verdiği fitil vagihex diye bir fitil..
cevap alamadığı için kızan arkadaş için yazmıştır
bu arada canım yeni gördüm bende de akıntı var gibi ama ben tam anlayamıyorum bazen çamaşırımda ıslaklık hissediyorum ama o kadar çok terliyorumki bu ıslaklık ter mi başka bişey mi bilemiyorum senin nasıl oluyor akıntın (belki daha önce yazmışsındır ama )
tabi bu arada geçmiş olsun
aynen ya bende saf saf bakıyorum nerden cıktı şimdi bu diye:)))belkide otomatiğe baglanmış bir mesajdır tüm topiklere gönderilen hani probem olursa diye falan :)))
muayene etmeden ya da test falan yapmadan mı verdi o ilacı cm sana???
sağol cnm sana da geçmiş olsun... akıntım su gibi genelde. çok fazla diil ama ıslaklık hissi sinir ediyor. şeffaf ve su gibi kısacası...
öyledir heralde... gül gbi geçinip gidiyoruz şurda :)) :79:
evet ya şu ıslaklık hissi beni de sinir ediyor ama ben pek önemsemedim
hapşururken kaçırmak daha önemli gelmişti bana offff valla sidikli oldum ya :)
alttan muayne etmedi sadece bu haftalarda akıntın artmıştır ultarasondada cıkıyor zaten dedi bende evet dedim bır kutu fitil verdi sonra bunu kullan ihmal etme dedi..gerci bu doktorum benim oglumun hamılelıgınden beri gittiğim doktor normal zamanlarda da ben hep ona gıdıyordum senede bır ıkı kere kontrole ondan ıyı tanıyor artık sanırım yapımı muayneye gerek duymadan verdi..
aynen cnm yaa:))
kızlar bi sitede diyor ki;
akıntınız beyaz renkte ya da renksiz ise, kötü koku içermiyorsa, beraberinde kaşıntı, idrar yaparken yanma ve ağrı gibi belirtiler yoksa bu büyük olasılıkla fizyolojik akıntıdır. bu da gebelikte normalmiş...
haydi hayırlısı... gece gece dellendim ha yineeeeeeeee
bu gece akıntıya kapıldık gidiyoruz halimecim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?