resim ekleyeyeim derken konuyu kaçırmışım..bnde de renksiz kokusuz akıntı arttı bu ara...söylemesi ayıp işediğimi bile sanıyrm bazen ama hiç koku yok,,terdir diyerek rahatlatyrm kendimi ama cuma dra soracağım unutmaz ve utanmazsam
ne demek cnm benim. ben hep burdayım... başarılar diliyorum bu arada tam gazlaraaa :))))
ulaşırım tabii ki de cnm ama bakmadan nasıl karar verecek ki??? sanırım en sağlıklısı muayene olmam( kendi derdiniz gibi dert edindiniz gece gece... çok çok sağolun... cevap alamadı diye bozulup giden arkadaşlar var ya onlara daha çok kızıyorum şimdi... çünkü gördüysek ve bilgi sahibiysek burda kimse kimseye yardım etmeden duramaz... tekrar saol...
bhk nın yazdığı mesaja bi anlam veremedim ben yaa... kaçırdığım şeyler mi oldu??? topikte bi tatsızlık mı oldu???
canım testlerinde temiz çıkmış cok şükür. kaşıntın filanda yoksa normal akıntıdır herhalde. ben doktoruma güveniyorum. sağolsun ufak tefek konularda telaşlandırmıyor beni. ama senin doktoruna sinir oldum. test yapmadan bu ilacı nasıl verebiliyor
bu arada hangi sehirdeydin. imkanın varsa değiştir doktorunu
cevap alamadığı için kızan arkadaş için yazmıştır
bu arada canım yeni gördüm bende de akıntı var gibi ama ben tam anlayamıyorum bazen çamaşırımda ıslaklık hissediyorum ama o kadar çok terliyorumki bu ıslaklık ter mi başka bişey mi bilemiyorum senin nasıl oluyor akıntın (belki daha önce yazmışsındır ama )
tabi bu arada geçmiş olsun
unutma ve utanma cnm:)) sonra da bize söyle e mi??? :)
resim ekleyeyeim derken konuyu kaçırmışım..bnde de renksiz kokusuz akıntı arttı bu ara...söylemesi ayıp işediğimi bile sanıyrm bazen ama hiç koku yok,,terdir diyerek rahatlatyrm kendimi ama cuma dra soracağım unutmaz ve utanmazsam
inşallah..cuma akşama doğru yazarım size :))
utanılacak bişey yok cnm bunda gayet normal şeyler bunlar
mıktarı fazlaysa fitil verebılır benım doktorum ultrasondanda görmüş ben sormayı bıle unutmuştum kendı dedi bana akıntın var senın dımı dıye:))
sağolun kızlar ilginiz için. sanırım mantar ya da enfeksiyon olsa, kokulu ve sarımtırak olurdu... ben tokatta yaşıyorum şu anda ve bi özel hastane ve 2 tane doktor şansım var. köyde de yaşadığım için ve cumartesi günleri açık olduğu için mecburen o hastaneye gidiyorum. fırsatım olsa bi dakika bile durmaz değiştirirdim doktorumu. ama yakında anneceiğimin evine yani memlekete gidicem. ordaki doktoruma çok güveniyorum... şu dönemi bi atlatsaydık ya sağ salim...
bhk nın yazdığı mesaja bi anlam veremedim ben yaa... kaçırdığım şeyler mi oldu??? topikte bi tatsızlık mı oldu???
kızlar bu haftalarda akıntı olması normal hamılelıkte ama fazla gelırse önlemini almak lazım enfeksiyona sebep olup erken dogum tehlıkesi olurmuş..rengini mıktarını iyi takıp etmek lazım:)
hiç uykum gelmedi ama sevgili balım tekmeleyip duruyor artık ayaklarını uzat ben de rahat edeyim sen de diye :))) hepinize kocaman öpücükler... ii geceler...
hiç uykum gelmedi ama sevgili balım tekmeleyip duruyor artık ayaklarını uzat ben de rahat edeyim sen de diye :))) hepinize kocaman öpücükler... ii geceler...
İnşallah canım çok panik yapma. Doktorundan uzakta olduğun için aşırı tedirginliğin ondandır.
evet ben de anlamadım.. Zaten uzun zamandır forma düzenli igremediğim için neler oldu bilmiyorum da...
Rengi ve miktarı nasıl olmalı önlem almamız dr başvurmamız için..
bu gece akıntıya kapıldık gidiyoruz halimecim
Canım bencede doktora güvenmek lazım bende doktoruma cok guvenıyorum cokda sevıyorum kendısını burdan hurmetlerımı ıletıyorum
Canım aynı durum bendede mevcut bende bazen oyle terlıyorumki anlam veremiyorum altıma mı kacırdım kı acaba farkında olmadan dıe dusunmuyor degılımne olacak sonumuz bız sıdıklılerın acaba
bizde kaçıyoruz kızlar...hepinizeii geceler..Allaha emanet olun...
hastane çantası
takip dosyası
2 adet gecelik
1 pijama tk
1 sabahlık
diş macunu+fırça
havlu
sabun
krem
parfüm
makyaj malz.
tarak + toka
sütyen
göğüs pedi
iç çamaşırı
ped
çıkışta giyilecek kıyafet
çorap
terlik
dudak koruyucu
çikolata ( hemş için )
bebek için
body
tulum
çorap
önlük
ağız mendili
şapka
eldiven
hastane çıkışı
yelek
hırka
tülbent
battaniye
bebek bezi
ana kucağı
ıslak mendil
emzik
nazar boncugu
bu benim listem canım. eksik yada fazla bişey varsa söyleyinde bende güncellkeyim :))
çok hoşsun canım gerçekten...
Merhaba mardinciğim :)
bana da güveneceğim bir doktor tavsiye edermisiniz arkadaşlar...
rutin kontrollerime devlette devam ediyorum hala... Çok dr. denedim olmuyor. Doğumu nerde kimde yapacağım bilmiyorum... İçime sinen biri çıkmadı...
yanlış sularda yüzüyorum galiba...
Bu sidiklilik durumunuzu bilmem iyi oldu.. İçim rahatladı... Bende terledimmi kaçırdımmı akıntımı oldu ayıramıyanlardanım. Tasbi bir de yürüyünce olmadık kişilerin yanında gaz çıkarma sorunu var...
Luveyla nerdesin cnm sen hangi şehir ve semt??ben kendi doktorumu tavsiye edebilirm 7 senedir değiştirmedim oglumuda onda dogurmuştum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?