2011 Aralık Anneleri

resim ekleyeyeim derken konuyu kaçırmışım..bnde de renksiz kokusuz akıntı arttı bu ara...söylemesi ayıp işediğimi bile sanıyrm bazen ama hiç koku yok,,terdir diyerek rahatlatyrm kendimi ama cuma dra soracağım unutmaz ve utanmazsam

unutma ve utanma cnm:)) sonra da bize söyle e mi??? :)

ne demek cnm benim. ben hep burdayım... başarılar diliyorum bu arada tam gazlaraaa :))))

bhk nın yazdığı mesaja bi anlam veremedim ben yaa... kaçırdığım şeyler mi oldu??? topikte bi tatsızlık mı oldu???

Canımcım öncelilkle başarılar dileğin için teşekkürlerimi iletiyorum Sonracığıma cevap alamayıp kızan sırtını dönen arkadaşlara bende teessüflerimi iletiyorum sonuçta birbirimize yardım etmek fikir edinmek için burdayız görmüş olsak yada bir fikrimiz olsa mutlaka yardımcı oluruz sonuçta bizimde kimi zaman cevapsız kalan sorularımız oluyor en ufak şeyde kırılıp bir daha girmicem gibi sözler söylemeyelim lütfen En son olarak bende bhknın yazdıgı mesaaja anlam veremedım sanırım otomatık mesajdır :44::44:

Canım bencede doktora güvenmek lazım bende doktoruma cok guvenıyorum cokda sevıyorum kendısını burdan hurmetlerımı ıletıyorum

Canım aynı durum bendede mevcut bende bazen oyle terlıyorumki anlam veremiyorum altıma mı kacırdım kı acaba farkında olmadan dıe dusunmuyor degılım ne olacak sonumuz bız sıdıklılerın acaba

utanılacak bişey yok cnm bunda gayet normal şeyler bunlar

mıktarı fazlaysa fitil verebılır benım doktorum ultrasondanda görmüş ben sormayı bıle unutmuştum kendı dedi bana akıntın var senın dımı dıye:))

akıntıysa no problem :)) ya altına kaçırıyrsun derse

İnşallah canım çok panik yapma. Doktorundan uzakta olduğun için aşırı tedirginliğin ondandır.

bhk nın yazdığı mesaja bi anlam veremedim ben yaa... kaçırdığım şeyler mi oldu??? topikte bi tatsızlık mı oldu???

evet ben de anlamadım.. Zaten uzun zamandır forma düzenli igremediğim için neler oldu bilmiyorum da...

kızlar bu haftalarda akıntı olması normal hamılelıkte ama fazla gelırse önlemini almak lazım enfeksiyona sebep olup erken dogum tehlıkesi olurmuş..rengini mıktarını iyi takıp etmek lazım:)

Rengi ve miktarı nasıl olmalı önlem almamız dr başvurmamız için..

hiç uykum gelmedi ama sevgili balım tekmeleyip duruyor artık ayaklarını uzat ben de rahat edeyim sen de diye :))) hepinize kocaman öpücükler... ii geceler...

hiç uykum gelmedi ama sevgili balım tekmeleyip duruyor artık ayaklarını uzat ben de rahat edeyim sen de diye :))) hepinize kocaman öpücükler... ii geceler...

iyi geceler cnm allah rahatlık versin öpüldün

cnm renksiz kokusuz ve normal mıktarda ise herşey normal demektir onun dısındakıler için doktora danışmak lazım..

bu gece akıntıya kapıldık gidiyoruz halimecim

çok hoşsun canım gerçekten...

Merhaba mardinciğim :)

bana da güveneceğim bir doktor tavsiye edermisiniz arkadaşlar...
rutin kontrollerime devlette devam ediyorum hala... Çok dr. denedim olmuyor. Doğumu nerde kimde yapacağım bilmiyorum... İçime sinen biri çıkmadı...
yanlış sularda yüzüyorum galiba...

Bu sidiklilik durumunuzu bilmem iyi oldu.. İçim rahatladı... Bende terledimmi kaçırdımmı akıntımı oldu ayıramıyanlardanım. Tasbi bir de yürüyünce olmadık kişilerin yanında gaz çıkarma sorunu var...

İyi geceler canımmm sana da bebişine de....

Luveyla nerdesin cnm sen hangi şehir ve semt??ben kendi doktorumu tavsiye edebilirm 7 senedir değiştirmedim oglumuda onda dogurmuştum..

canım harikasın hemen not alayım bunları tam düşündüğüm gibi bir liste eksik hiç yok çok tşk ediyorum sana

Merhaba Leylacığımmmm :)) sen dogumunu nerede yapmayı dusunuosun canım İstanbulda mı? ona göre tavsiyede bulunalım Hepimizz sidikliyiz gazlıyız için rahat olsun

Luveyla nerdesin cnm sen hangi şehir ve semt??ben kendi doktorumu tavsiye edebilirm 7 senedir değiştirmedim oglumuda onda dogurmuştum..

Canım ben bodrumda oturuyorum ama şu an istanbulda annemdeyim. doğumu Allah izin verirse İstanbulda düşünüyorum... Gerçekten de ciddi bir dr arayışındayım.

kızlar istanbul avrupa yakasında doğum yapacaklar hangi hastaneyi tercih ediyosunuz ben ankaradayım ama annemin yanında doğum yapacağım burda malum kimsem yok

kızlar bugün diyete başladım. ve günde 4 kez şekerimi ölçüyorum.parmağı kanatmak çok kötü yaaa ( tokluk şekerim 152 lerde sınırda 140 olmalıymış. umarım düşer ne olur dua edin bana çok ihitacımız var bebeğimle. bu arada hastane çıkışı dahil 7 takım kıyafet aldım bebeğime en küçüklerinden.siz kaçar tane aldınız?bir kaçını büyükmü alsaydım acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…