canım harikasın hemen not alayım bunları tam düşündüğüm gibi bir liste eksik hiç yok çok tşk ediyorum sana
Merhaba Leylacığımmmm :)) sen dogumunu nerede yapmayı dusunuosun canım İstanbulda mı? ona göre tavsiyede bulunalım Hepimizz sidikliyiz gazlıyıziçin rahat olsun
Merhaba Leylacığımmmm :)) sen dogumunu nerede yapmayı dusunuosun canım İstanbulda mı? ona göre tavsiyede bulunalım Hepimizz sidikliyiz gazlıyıziçin rahat olsun
kızlar istanbul avrupa yakasında doğum yapacaklar hangi hastaneyi tercih ediyosunuz ben ankaradayım ama annemin yanında doğum yapacağım burda malum kimsem yok
Canım ben bodrumda oturuyorum ama şu an istanbulda annemdeyim. doğumu Allah izin verirse İstanbulda düşünüyorum... Gerçekten de ciddi bir dr arayışındayım.
İstanbulda düşünüyorum canım...
sidiği gören yok da gaz çok kötü yaaa... Abimin annemim dayımın yanında hatta başka yabancıların yanında olmuyor ama "ah pardon" diyip geçiyorum mecburen...
rica ederim canım. eksik bişey varsa. söle bende güncelleyim
ben çıkıyorum iyi geceler size
Mardinciğim istanbulda düşünüyorum doğumu... Bodrumda kimsem yok bana bakmak için bir sürü insan yollara düşecek.
Sidik tamam da gaz olmadık yerlerde hiç olmuyor valla... Abimizin dayımızın yanında falan..
Canım aynı dertten muzdaribiz... Hadi bakalım arkadaşların yardımıyla doktorumuzu bulalım...
kızlar bugün diyete başladım. ve günde 4 kez şekerimi ölçüyorum.parmağı kanatmak çok kötü yaaa( tokluk şekerim 152 lerde sınırda 140 olmalıymış. umarım düşer ne olur dua edin bana çok ihitacımız var bebeğimle. bu arada hastane çıkışı dahil 7 takım kıyafet aldım bebeğime en küçüklerinden.siz kaçar tane aldınız?bir kaçını büyükmü alsaydım acaba?
ben çıkıyorum iyi geceler size
geçmiş olsun canım diyet zordur ama bebişin için dayan bu arada bütün kıyafetleri küçük alma çabuk büyüyorlarmışkızlar bugün diyete başladım. ve günde 4 kez şekerimi ölçüyorum.parmağı kanatmak çok kötü yaaa( tokluk şekerim 152 lerde sınırda 140 olmalıymış. umarım düşer ne olur dua edin bana çok ihitacımız var bebeğimle. bu arada hastane çıkışı dahil 7 takım kıyafet aldım bebeğime en küçüklerinden.siz kaçar tane aldınız?bir kaçını büyükmü alsaydım acaba?
inşallah bulabiliriz ben doktorumu normal doğumdan yana olmasını tercih etmeye çalışıcam ama tek tek nasıl olacak inşallah güzel doğumlar geçiririz hepimiz
Mardinciğim cevabımı iki kez yazdım. Birincisi gelmemişti ama sonra eklenmiş forma.. Yankı gibi olmuş kusura bakma..
Estafurullah canım ya ne demek
Kızlar bizde yatıyoruz minnakla uykumuz geldide yarında biraz erken kalkıcaz öpüyoruz hepiniizi iiyi gecelerrr:79::79:
Canım ben bodrumda oturuyorum ama şu an istanbulda annemdeyim. doğumu Allah izin verirse İstanbulda düşünüyorum... Gerçekten de ciddi bir dr arayışındayım.
kızlar istanbul avrupa yakasında doğum yapacaklar hangi hastaneyi tercih ediyosunuz ben ankaradayım ama annemin yanında doğum yapacağım burda malum kimsem yok
kızlar bugün diyete başladım. ve günde 4 kez şekerimi ölçüyorum.parmağı kanatmak çok kötü yaaa( tokluk şekerim 152 lerde sınırda 140 olmalıymış. umarım düşer ne olur dua edin bana çok ihitacımız var bebeğimle. bu arada hastane çıkışı dahil 7 takım kıyafet aldım bebeğime en küçüklerinden.siz kaçar tane aldınız?bir kaçını büyükmü alsaydım acaba?
kızlar ben avrupa yakasında ÇAPA da oturuyorum doktorumda orda özel muaynehanesine gidiyorum ama dogumumu medilife çapa da yapacak orayla anlaşması var ve gerekmedikçe sezeryan yapan bırı deil ben memnunum oglumun dogumunda kordon dolanması olmasına ragmen dikişsiz dogum yaptırdı bana dogum sonrası hemen ayaga kalktım cok rahattım
Canım inşallah. Ben de normal doğum istiyorum. Burada bir dr.a gittim direk sezeryan dedi. Bugün devletteki dr. a sordum yok öyle bir şey dedi. Bakanlık bebek veya anne için hayati bir tehlike olmadığı sürece sezeyanı yasaklıyor dedi. Eskiden risk yaşı diye birşey varmış ama beş yıldır o uygulama yasaklanmış.
Alah gönlümüze göre versin...
kızlar ben avrupa yakasında ÇAPA da oturuyorum doktorumda orda özel muaynehanesine gidiyorum ama dogumumu medilife çapa da yapacak orayla anlaşması var ve gerekmedikçe sezeryan yapan bırı deil ben memnunum oglumun dogumunda kordon dolanması olmasına ragmen dikişsiz dogum yaptırdı bana dogum sonrası hemen ayaga kalktım cok rahattım
Kızlar iyi geceler sizlere canım, annem kızıyor radyasyon alıyorum diye
Sizi ve bebişerinizi öpüyorum...
Destinacığım Doktorunu bilmek isterim canım. Bir de medilife ücretlerini tabiiii.
Öpüyorum...
doğum fiyatları nasıldı canım
Cnm suan için hiç bilgim yok dogum fıyatları konusunda dogum zamanı doktorum bır fıyat veriyor herşey içinde biz ona ödeme yapıyoruz hastaneyle ayrıyetten muhatap olmadık sanırım bunda yıne aynı olur..medilifen sitesinde çapa şubesine bakarsanız dogum doktorlarının adı var orda da ismi geçiyor Nasır aksel diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?