2011 Aralık Anneleri

kızlar istanbul avrupa yakasında doğum yapacaklar hangi hastaneyi tercih ediyosunuz ben ankaradayım ama annemin yanında doğum yapacağım burda malum kimsem yok

günaydın kızlar.dün neler kaynatmışsınız öyle.ist avrupa yakasında hastane ve doktor arayışı içindeymişsiniz.ben özel bilge hastanesine gidiyorum.gaziosmanpaşa küçükköyde.doktorumdan da çok memnunum.insanı durduk yere strese sookmuyo.

devlet hastanesine çokda güvenmeyin derim.normal doğumu genelde asistanlara yaptırıyolar.

bide kızlar şu akıntı meselesi önemli.benim kızımda 28 haftamda akıntımın miktarı artmıştı.kendimi süreli ıslak hissediyodum.doktorum erken doğum belirtisi demişti32 haftada doğum oldu.şimdiki doktorumda sürekli akıntın fazlalaştımı haber ver diyor.enfeksiyona neden olmadan fitil verelim dedi.

herkese günaydın kızlar,

herkesin keyfi yerindedir umarım, biz minnakımla güzel bir uyku çektik bu gece, bir kaç gündür rahatsızlığımdan dolayı uyuyamıyordum, iyice dinlendik, işe geldik kahvaltımızı yaptık şimdi biraz çalışalım :):)

kızlar istanbul avrupa yakasında doğum yapacaklar hangi hastaneyi tercih ediyosunuz ben ankaradayım ama annemin yanında doğum yapacağım burda malum kimsem yok

canım burdan bakabilirsin kimler hangi doktora gidiyor http://www.kadinlarkulubu.com/arali...ralik-anneleri-hastane-doktor-tercihleri.html

tülaycım çok güzelsin yaw. hiç kilo almış gibi durmuyon?? almadın mı kız yoksa bak ben 10 kilo aldım, burdan sana uçmayayım

hehehehe 2 kilo aldım cnm ama okuyorumda millet 50 lerle başlamış ben 68le başladım kilom zaten fazlaydı çok almamam ii o yüzden sen 10 kilo almışsın ama yinede benden zayıfsındır((

kızlar günaydın
çok moralim bozuk, 50 gr şeker yuklemesi sonucum 170 çıktı
doktor çok yuksek dedi, bu cumartesi 100 gr yapılacak
buda yuksek çıkarsa gereğini yapıcaz dedi, bebege zararı varmı dedim yükselirse ciddi zararları var dedi, nedir diye soramadım bile fena oldum.
söyleyin bana oda yuksek çıkarsa nolcak diyet mi vericek ilaç mı ?

hehehehe 2 kilo aldım cnm ama okuyorumda millet 50 lerle başlamış ben 68le başladım kilom zaten fazlaydı çok almamam ii o yüzden sen 10 kilo almışsın ama yinede benden zayıfsındır((
Oy maşallah annecik Bebişe gitmiştir o aldıklarında
Bebiş ayakkabısında 4 numara 12-15 ay değil mi kızlar ?

BENDE dün başladım cnm ölçmeye işyerinde iyidi değerler açlıkta toklukta 70 in altındaydı hep taaaaakiii akşam arkadaşıma yemeğe gidene kadar kocam şunu ye bişey olmaz bak değerlerin çok düşük zaten dedi verdi bikaç bişey yedi gece bi ölçtüm tokluk şekerim 122 ye fırladı gıcık oldum hemde sabahıda etkiliyo akşam yediklerim çünkü dün sabah 52 olan şekerim bu sabah 96 o da fazla bi daha uymıcam kocama onun yüzünden oldu

Hayirli Sabahlar Güzel Aralik Anneleri,

umarim hepiniz iyisinizdir. Beni Merak edip mesaj atan ve ayni zamanda bize Dua eden tüm arkadaslarima tesekkür ederim.
Sonunda hastaneden ciktik Rabbime binlerce sükür. Hastanedeki doktrlarda baktiginda Rahmimde kisalma oldugunu söyledi ama basinc olmadigi sürece ve bebege bir zarari olmadigi sürece eve gidebilirsin dediler. Tek sart bol bol yatmak.
Bana yattigim ilk ve ikinci günü "cenestal" adli bir ilac verdiler. Daha dogrusu igne ile vurdular. Vermelerinin sebebide bebegimin cigerleri daha iyi gelissin diye. Yani erken dogum olursa kendi basinada nefes alip verebilmesi kolaylassin diye . Bu ilac yüzünden buseferde sekerim tavan yapti. Hastanede cikana kadar sürekli sekerimi ölcmem gerekti ve insulin vurmam gerekti. Cikacagim gün herseyim normale döndü cok sükür. Doktor son bir kez daha bakti ve Rahmimin kisaligi ayni duruyordu ama bebegim cok saglikliydi.
Simdi her 2 haftada bir kendi doktoruma kontrole gitmeliyim. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Insallah hepimiz saglicakla bebegimizi kucagimiza aliriz.

Günaydın tatlım geçmiş olsun, hemen telaş yapma aynı şey banada oldu 50 gr yüksek çıktı doktorda panik yaptırdı çok korktum Bir kaç gün dikkat ettim ekmeği şekeri falan kestim hamdolsun sonraki 100grda normale döndü ama genede dikkat etmeye devam et, yemeklerden sonra hafif hafif jimnastik yap falan dedi . Diyelim değerlerin değişmezsede ilaçla vs normale döndürüyorlar . Strese sokma kendini .

şuan sayfalarca yazıyı okuyunca benim çoğu şeyden bihaber olduğumu anladım... tetanoz asımı 26. haftada yani 2 hafta once yaptırdım. bebeğe hala park yatak alıyım diyorum ama baska yaptığım birşey yok. anne ve bebek çantası??? aynen hiç bilmiyordum... ki herkes bebeğin kıyafetlerini ne ile yıkasam diyor? hiç aklıma gelmemişti.

şuan bebeğimin 2 biberonu 3 tane atleti 2 hastane çıkışı (deniomuş!) kıyafeti var. kayınwalidemler anakucağı almışlar kendilerine herhalde( ailecek oturup sallansınlar:))

bugün hastaneye gidicem suan özel bir hastaneye gidiyorum ve pek memnun değil gibiyim içim rahat değil. Araştırma hastanesine gideyim diyorum ama onlara 6. ayın basında gitmem gerekiyormuş mu ööyle dedi bir arkadaşım. diyorum birde gideyin doğum hastanesinde doğurayım adamlar super fırından ekmek cıkarır gibi cocuk dourtuolar:)) ama hijyenik değil dediler. özel hastaneye devam görünüyor. hayrlısı...

A çok sevindim bebişine anneciği geçmiş bitmiş olsun tekrar inşallah hastane günleri

ben de aynı şeyi dr.a sordum.. hep bir ıslaklık var dedim.. normal dedi.. suyun geliyor olsa 50 kere doğurman lazımdı şimdiye kadar dedi.. zaten ultrasonda suyu yeri falan herşey iyi gözüktü...

çok rahatladım canım çok saol, dünden beri ruh gibiyim.
cumartesiye kadar şekeri kesicem, inşallah düşer yaa :26::26::26:

Canım hoşgeldin aramızaaa çok şükür bak herşey yolunda çok sevindim gecmıs olsun Allah tekrar yasatmasın dınlen hıc kalkma bırtek lavabo ıhtıyacı dısında aklımız hep sendeydı cok sukur guzel haberlerı aldık Allah bebişini kucagına almayıda nasip etsin inşallahh

cnm geçmiş olsun çok sevindim ii olmana dikkat edersin yatarsın bolbol napcan artık hem ne kaldı ki doğumumuza diiiiiimi

günaydın kızlar herkese güzel bir gün olsunnn

cnm senden haber alabılmek ne güzel dün gece cok aklıma takıldın ne oldu acaba diye hatta şimdi önce face girip ordaki grupta ismin varmıydı dıye baktım sonrada burdan soracaktım bı haber alan var mı dıye bır baktım sen yazmışsın cok mutlu oldum..rabbım inş bebişini sana bagışlasın vaktı zamanı dolunca sag saglım dogurmayı nasıp etsın

hoşgeldin canımmmmm
bizi çok korkuttun ama çok şükür güzel haberlerini aldık, çooook sevindimmmmmm
gözün aydın, inşallah hepimiz sağlıkla vakti geldiğinde alırız bebeklerimizi kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…