2011 Aralık Anneleri

geçmiş olsun aytanem çok sevindim iyi olduğuna kendine çok dikkat et

ya peki benim neden 1 saat sürdü ve sadece 2 kere kan alındı öncesi ve sonrası olarak alalaaa:26:

bu arada hayırlı sonuçlarını alırsın tabi umarım inş amin

Cnm yeni gördüm yazını. Dün iş güç çoktu bakamamıştım bi daha...
Benimki 100lük yükleme olduğundan uzun sürdü. Sana 50'lik yapılmış demek ki...Suyumuz biraz fazla, bebik de haftasına göre iri olunca doktorumuz öyle uygun gördü...
Benimki yüksek çıkacak gibi ama bakalım hayırlısı:) Tatlı yiyip duruyorum tutamıyorum kendimi..

kızlar bu 1.sınıfların okula uyum programı beni cok yordu yaa(
sabah 9:30da gidiyoruz okula bırakıp gelıyorum sonra 10:45 de beslenme saati için gidiyorum yıne gelıyorum tekrar 12:15de almaya gıdıyorum ve 4.katta oturuyorum in cık git gel yoruldum
bazı veliler tüm okulda beklıyorlar ben onuda yapamıyorum oturamıyorum oralarda bu hafta bı gecsede rahatlasam:84::84::84:

Güzel Annisler hepinize cok cok cok tesekkür ediyorum. Insallah hepimiz saglicakla kucagimza aliriz bebislerimizi. Dogumada az kaldi sayilir. Ozamana kadar atlatirsak bu günleri hepsi unutulucak. Hepinizi kocaman öpüyorum..

A çok sevindim bebişine anneciği geçmiş bitmiş olsun tekrar inşallah hastane günleri

cnm geçmiş olsun çok sevindim ii olmana dikkat edersin yatarsın bolbol napcan artık hem ne kaldı ki doğumumuza diiiiiimi

günaydın kızlar...
aytanem iyi olmana sevindim canım.. bol bol dinlen hiç bişey düşünme olurmu.. inş sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alacağız....

Cok saolun güzel annisler. Rabbim kimselere yasatmasin, Hepimizin bebegini korusun Insallah. Saglicakla aliriz bebeklerimizi kucagimiza Insallah.

hoşgeldin AyTanem
çok şükür iyisiniz, bizi çok korkuttun kendine dikkat et bol bol dinlen

geçmiş olsun aytanem çok sevindim iyi olduğuna kendine çok dikkat et

mardincim 27.haftan dolmuş 28.haftana girmiş oluyorsun:)

yaww valla bu hafta olayları benım kafamı karıstırıo daha gecen gun gorumcem doktoruna sormus 27+1ler 27.hafta ıcınde oldugunu gosterırmıs :44::44: bende sımdıye kdr 28.hafta dıe bılıodum oyle mı boyle mı sastık kaldık bebekimle

herkese günaydınnnnnnn

kızlar canınız isteyebilşir okumayın o zaman temem mi

nasıl yapıyosun canım, tarifini verir misinnn
2 ya da 3 patatesi fırına atıyorum kabuklarıyla
45-60 dk arasında kuruyorum (arada bıçak saplayıp pişip pişmediğine göre değişiyor bu) 200 derecede pişertken
o 45 dk içinde kaşarı rendeliyorum
zeytinlerin çekirdeklerini çıkarıyorum
eşime sosis haşlıyorum
başka canımız ne isterse onu hazırlıyorum iç olarak
patatesler pişince kabukları hemen sayoluyor aten
geniş bi kapta az tereyağı ve kaşarla ezip büyük çukur yabaklara paylaştırıp malzemeleri koyuyorum

o kadar :)

Ohh ellerine saglık Nickocum bende yapıyorumm kumpiri ama benımkı bıraz farklı oluo yalnız yemeye doyamıyo ınsan cok guzel oluo

aytanem iyi olmana çook sevimdim, çok merak ettik sizi çok şükür iyisiniz tekrar geçmiş olsun.
mardincim birde sen var bakalım tarifi :)

kızlar size güzel ve hayırlı bir haber vereyim...
eşimin kuzeni 1 yıl kadar önce evlatlık alabilmek için başvuru yapmıştı ve sıra bekliyordu...
veee sırası geldi dün kuzucuğuna kavuştu...
3.5 aylık kömür gözlü bal dudaklı düğme burunlu pamuklar kadar beyaz bir kız sahibi oldu.....
ablamın ve abimin ve ailenin mutluluğunu size anlatamam...
hele kızının minik damlanın şaşkın bakışlarını offfffffff.... ellerini elledim parmaklarıma asıldı yavrum yaa...agucuklar yapıyordu çok ama çokk tatlıydı.. allah şansını bahtını açık etsin.. inş hayırlı bir evlat olur...

pis ailesi 2 günlükken bırakmışlar vicdansız insanlar....

cnm benim bildiğim 27+1 27hafta dolmuş +1gün gecmış demek yanı 28.haftanın içindesin demek oluyor..

Kocaman Gunaydiiiiiiiiinnnnnn

Ohhh beee. sukur guzel haber aldik senden...

Canim hosgeldin, gecmis gitmis olsun hepsi. uzan dinlen, hayirli zamanlarda saglicakla kavusalim hep beraber bebiklerimizeee..

bazen detay bilmemek daha iyidir. 3 aydan beri herseyi arastiriyorum, en iyisini en kullanislisini almaya calisiyorum. sonuc: psikopata bagladimmm

Günaydınn canlarrr 27.haftamıza girmişiz bugünnnnn bebeğime kavuşmama gün geçtikçe dahada yaklaşıyorummm

ya ogren artik su hafta olaylarini. tickerinda kac week yaziyosa 1 fazlasini sooliceksin kuzucum

onlar adina cooook sevindim. rabbim minik damlanin bahtini acik, ailesine hayirli bir evlat etsin...

cnmm çok geçmiş olsun. Umarım aynı şeyleri bi daha yaşamaassınnn. artık evdeee bol bol dinlen bebeğineee kitap oku müzik dinlee evde yatmanınn keyfini çıkarmaya çalış

Canim ben internetten unlu bir doktorun sitesi var devamli ordan takip ediyorum haftalik gelismeleri.Orda haftalar icin soyle diyo.

27.hafta gebelik ( 26 +0 ; 26+6 ) gunlerdir diyo.Yani sen 27 haftayi bitirmis 28. haftaya girmis bulunuyorsun canim :)

cok sevındım canımmm Allah ım hepımızın bebegını saglıkla ve ınsallah zamanında kucagımıza almayı nasıp etsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…