Günaydınn canlarrr 27.haftamıza girmişiz bugünnnnn bebeğime kavuşmama gün geçtikçe dahada yaklaşıyorummm
Hayirli Sabahlar Güzel Aralik Anneleri,
umarim hepiniz iyisinizdir. Beni Merak edip mesaj atan ve ayni zamanda bize Dua eden tüm arkadaslarima tesekkür ederim.
Sonunda hastaneden ciktik Rabbime binlerce sükür. Hastanedeki doktrlarda baktiginda Rahmimde kisalma oldugunu söyledi ama basinc olmadigi sürece ve bebege bir zarari olmadigi sürece eve gidebilirsin dediler. Tek sart bol bol yatmak.
Bana yattigim ilk ve ikinci günü "cenestal" adli bir ilac verdiler. Daha dogrusu igne ile vurdular. Vermelerinin sebebide bebegimin cigerleri daha iyi gelissin diye. Yani erken dogum olursa kendi basinada nefes alip verebilmesi kolaylassin diye . Bu ilac yüzünden buseferde sekerim tavan yapti. Hastanede cikana kadar sürekli sekerimi ölcmem gerekti ve insulin vurmam gerekti. Cikacagim gün herseyim normale döndü cok sükür. Doktor son bir kez daha bakti ve Rahmimin kisaligi ayni duruyordu ama bebegim cok saglikliydi.
Simdi her 2 haftada bir kendi doktoruma kontrole gitmeliyim. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Insallah hepimiz saglicakla bebegimizi kucagimiza aliriz.
ya peki benim neden 1 saat sürdü ve sadece 2 kere kan alındı öncesi ve sonrası olarak alalaaa:26:
bu arada hayırlı sonuçlarını alırsın tabi umarım inş amin
A çok sevindim bebişine anneciği geçmiş bitmiş olsun tekrar inşallah hastane günleri
Canım hoşgeldin aramızaaa çok şükür bak herşey yolunda çok sevindim gecmıs olsun Allah tekrar yasatmasın dınlen hıc kalkma bırtek lavabo ıhtıyacı dısında aklımız hep sendeydı cok sukur guzel haberlerı aldıkAllah bebişini kucagına almayıda nasip etsin inşallahh
cnm geçmiş olsun çok sevindim ii olmana dikkat edersin yatarsın bolbol napcan artık hem ne kaldı ki doğumumuza diiiiiimi
günaydın kızlar herkese güzel bir gün olsunnn
cnm senden haber alabılmek ne güzel dün gece cok aklıma takıldın ne oldu acaba diye hatta şimdi önce face girip ordaki grupta ismin varmıydı dıye baktım sonrada burdan soracaktım bı haber alan var mı dıye bır baktım sen yazmışsın cok mutlu oldum..rabbım inş bebişini sana bagışlasın vaktı zamanı dolunca sag saglım dogurmayı nasıp etsın
hoşgeldin canımmmmm
bizi çok korkuttun ama çok şükür güzel haberlerini aldık, çooook sevindimmmmmm
gözün aydın, inşallah hepimiz sağlıkla vakti geldiğinde alırız bebeklerimizi kucağımıza
hoşgeldin AyTanem
çok şükür iyisiniz, bizi çok korkuttun kendine dikkat et bol bol dinlen
geçmiş olsun aytanem çok sevindim iyi olduğuna kendine çok dikkat et
günaydın kızlar...
aytanem iyi olmana sevindim canım.. bol bol dinlen hiç bişey düşünme olurmu.. inş sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alacağız....
mardincim 27.haftan dolmuş 28.haftana girmiş oluyorsun:)
2 ya da 3 patatesi fırına atıyorum kabuklarıylanasıl yapıyosun canım, tarifini verir misinnn
günaydın kızlar...
aytanem iyi olmana sevindim canım.. bol bol dinlen hiç bişey düşünme olurmu.. inş sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alacağız....
herkese günaydınnnnnnn
kızlar canınız isteyebilşir okumayın o zaman temem mi
2 ya da 3 patatesi fırına atıyorum kabuklarıyla
45-60 dk arasında kuruyorum (arada bıçak saplayıp pişip pişmediğine göre değişiyor bu) 200 derecede pişertken
o 45 dk içinde kaşarı rendeliyorum
zeytinlerin çekirdeklerini çıkarıyorum
eşime sosis haşlıyorum
başka canımız ne isterse onu hazırlıyorum iç olarak
patatesler pişince kabukları hemen sayoluyor aten
geniş bi kapta az tereyağı ve kaşarla ezip büyük çukur yabaklara paylaştırıp malzemeleri koyuyorum
o kadar :)
yaww valla bu hafta olayları benım kafamı karıstırıo daha gecen gun gorumcem doktoruna sormus 27+1ler 27.hafta ıcınde oldugunu gosterırmıs :44::44: bende sımdıye kdr 28.hafta dıe bılıodum oyle mı boyle mı sastık kaldık bebekimle
umarim hepiniz iyisinizdir. Beni Merak edip mesaj atan ve ayni zamanda bize Dua eden tüm arkadaslarima tesekkür ederim.
Sonunda hastaneden ciktik Rabbime binlerce sükür. Hastanedeki doktrlarda baktiginda Rahmimde kisalma oldugunu söyledi ama basinc olmadigi sürece ve bebege bir zarari olmadigi sürece eve gidebilirsin dediler. Tek sart bol bol yatmak.
Bana yattigim ilk ve ikinci günü "cenestal" adli bir ilac verdiler. Daha dogrusu igne ile vurdular. Vermelerinin sebebide bebegimin cigerleri daha iyi gelissin diye. Yani erken dogum olursa kendi basinada nefes alip verebilmesi kolaylassin diye . Bu ilac yüzünden buseferde sekerim tavan yapti. Hastanede cikana kadar sürekli sekerimi ölcmem gerekti ve insulin vurmam gerekti. Cikacagim gün herseyim normale döndü cok sükür. Doktor son bir kez daha bakti ve Rahmimin kisaligi ayni duruyordu ama bebegim cok saglikliydi.
Simdi her 2 haftada bir kendi doktoruma kontrole gitmeliyim. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Insallah hepimiz saglicakla bebegimizi kucagimiza aliriz.
şuan sayfalarca yazıyı okuyunca benim çoğu şeyden bihaber olduğumu anladım... tetanoz asımı 26. haftada yani 2 hafta once yaptırdım. bebeğe hala park yatak alıyım diyorum ama baska yaptığım birşey yok. anne ve bebek çantası??? aynen hiç bilmiyordum... ki herkes bebeğin kıyafetlerini ne ile yıkasam diyor? hiç aklıma gelmemişti.
şuan bebeğimin 2 biberonu 3 tane atleti 2 hastane çıkışı (deniomuş!) kıyafeti var. kayınwalidemler anakucağı almışlar kendilerine herhalde( ailecek oturup sallansınlar:))
bugün hastaneye gidicem suan özel bir hastaneye gidiyorum ve pek memnun değil gibiyim içim rahat değil. Araştırma hastanesine gideyim diyorum ama onlara 6. ayın basında gitmem gerekiyormuş mu ööyle dedi bir arkadaşım. diyorum birde gideyin doğum hastanesinde doğurayım adamlar super fırından ekmek cıkarır gibi cocuk dourtuolar:)) ama hijyenik değil dediler. özel hastaneye devam görünüyor. hayrlısı...
Günaydınn canlarrr 27.haftamıza girmişiz bugünnnnn bebeğime kavuşmama gün geçtikçe dahada yaklaşıyorummm
kızlar size güzel ve hayırlı bir haber vereyim...
eşimin kuzeni 1 yıl kadar önce evlatlık alabilmek için başvuru yapmıştı ve sıra bekliyordu...
veee sırası geldi dün kuzucuğuna kavuştu...
3.5 aylık kömür gözlü bal dudaklı düğme burunlu pamuklar kadar beyaz bir kız sahibi oldu.....
ablamın ve abimin ve ailenin mutluluğunu size anlatamam...
hele kızının minik damlanın şaşkın bakışlarını offfffffff.... ellerini elledim parmaklarıma asıldı yavrum yaa...agucuklar yapıyordu çok ama çokk tatlıydı.. allah şansını bahtını açık etsin.. inş hayırlı bir evlat olur...
pis ailesi 2 günlükken bırakmışlar vicdansız insanlar....
yaww valla bu hafta olayları benım kafamı karıstırıo daha gecen gun gorumcem doktoruna sormus 27+1ler 27.hafta ıcınde oldugunu gosterırmıs :44::44: bende sımdıye kdr 28.hafta dıe bılıodum oyle mı boyle mı sastık kaldık bebekimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?