Of kizlar ofCok agrim var bu siralar.Su pubik kemigi varya o kemigim cok agiriyo.Yururken sunnet cocugu gibi yuruyorum bazen.Yatakta donerken bile agrim oluyo.Doktoruma sordum kemik doguma kadar genisler 10 cm acilirmis.Oda kimilerinde hizli acilma olur agri yaparmis.Ilk gebeligimdede vardi ama son iki ay olmustu.Bunda uc aydan beri bir basladi resmen bazen acidan yuruyemiyorum.Nasil dayanicam ben bilmem 3 ay.Ama oyle olmasi bir yandan iyi dogumum cok hizli oluyo.3 ikinmada dogum yapiyorum.Hatta hastane kayitlarina hizli dogum diye gecmis.Bu daha oncelerden basladi heralde hic ikinmama gerek kalmadan gelecek bu sefer
Benim gibi ordan agri ceken varmi? onerisi olanlar falan bekliyorum
herkese günaydınnnnnnn
kızlar canınız isteyebilşir okumayın o zaman temem mi
2 ya da 3 patatesi fırına atıyorum kabuklarıyla
45-60 dk arasında kuruyorum (arada bıçak saplayıp pişip pişmediğine göre değişiyor bu) 200 derecede pişertken
o 45 dk içinde kaşarı rendeliyorum
zeytinlerin çekirdeklerini çıkarıyorum
eşime sosis haşlıyorum
başka canımız ne isterse onu hazırlıyorum iç olarak
patatesler pişince kabukları hemen sayoluyor aten
geniş bi kapta az tereyağı ve kaşarla ezip büyük çukur yabaklara paylaştırıp malzemeleri koyuyorum
o kadar :)
Of kizlar ofCok agrim var bu siralar.Su pubik kemigi varya o kemigim cok agiriyo.Yururken sunnet cocugu gibi yuruyorum bazen.Yatakta donerken bile agrim oluyo.Doktoruma sordum kemik doguma kadar genisler 10 cm acilirmis.Oda kimilerinde hizli acilma olur agri yaparmis.Ilk gebeligimdede vardi ama son iki ay olmustu.Bunda uc aydan beri bir basladi resmen bazen acidan yuruyemiyorum.Nasil dayanicam ben bilmem 3 ay.Ama oyle olmasi bir yandan iyi dogumum cok hizli oluyo.3 ikinmada dogum yapiyorum.Hatta hastane kayitlarina hizli dogum diye gecmis.Bu daha oncelerden basladi heralde hic ikinmama gerek kalmadan gelecek bu sefer
Ohh ellerine saglık Nickocum bende yapıyorumm kumpiri ama benımkı bıraz farklı oluo yalnız yemeye doyamıyo ınsan cok guzel oluo
BENDE dün başladım cnm ölçmeye işyerinde iyidi değerler açlıkta toklukta 70 in altındaydı hep taaaaakiii akşam arkadaşıma yemeğe gidene kadar kocam şunu ye bişey olmaz bak değerlerin çok düşük zaten dedi verdi bikaç bişey yedi gece bi ölçtüm tokluk şekerim 122 ye fırladı gıcık oldum hemde sabahıda etkiliyo akşam yediklerim çünkü dün sabah 52 olan şekerim bu sabah 96 o da fazla bi daha uymıcam kocama onun yüzünden oldu
Hayirli Sabahlar Güzel Aralik Anneleri,
umarim hepiniz iyisinizdir. Beni Merak edip mesaj atan ve ayni zamanda bize Dua eden tüm arkadaslarima tesekkür ederim.
Sonunda hastaneden ciktik Rabbime binlerce sükür. Hastanedeki doktrlarda baktiginda Rahmimde kisalma oldugunu söyledi ama basinc olmadigi sürece ve bebege bir zarari olmadigi sürece eve gidebilirsin dediler. Tek sart bol bol yatmak.
Bana yattigim ilk ve ikinci günü "cenestal" adli bir ilac verdiler. Daha dogrusu igne ile vurdular. Vermelerinin sebebide bebegimin cigerleri daha iyi gelissin diye. Yani erken dogum olursa kendi basinada nefes alip verebilmesi kolaylassin diye . Bu ilac yüzünden buseferde sekerim tavan yapti. Hastanede cikana kadar sürekli sekerimi ölcmem gerekti ve insulin vurmam gerekti. Cikacagim gün herseyim normale döndü cok sükür. Doktor son bir kez daha bakti ve Rahmimin kisaligi ayni duruyordu ama bebegim cok saglikliydi.
Simdi her 2 haftada bir kendi doktoruma kontrole gitmeliyim. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Insallah hepimiz saglicakla bebegimizi kucagimiza aliriz.
ay çok sevindim arkadaşım umarım hem minik damla için hem de aile için hayırlısı olmuşturkızlar size güzel ve hayırlı bir haber vereyim...
eşimin kuzeni 1 yıl kadar önce evlatlık alabilmek için başvuru yapmıştı ve sıra bekliyordu...
veee sırası geldi dün kuzucuğuna kavuştu...
3.5 aylık kömür gözlü bal dudaklı düğme burunlu pamuklar kadar beyaz bir kız sahibi oldu.....
ablamın ve abimin ve ailenin mutluluğunu size anlatamam...
hele kızının minik damlanın şaşkın bakışlarını offfffffff.... ellerini elledim parmaklarıma asıldı yavrum yaa...agucuklar yapıyordu çok ama çokk tatlıydı.. allah şansını bahtını açık etsin.. inş hayırlı bir evlat olur...
pis ailesi 2 günlükken bırakmışlar vicdansız insanlar....
Selam annecikOf kizlar ofCok agrim var bu siralar.Su pubik kemigi varya o kemigim cok agiriyo.Yururken sunnet cocugu gibi yuruyorum bazen.Yatakta donerken bile agrim oluyo.Doktoruma sordum kemik doguma kadar genisler 10 cm acilirmis.Oda kimilerinde hizli acilma olur agri yaparmis.Ilk gebeligimdede vardi ama son iki ay olmustu.Bunda uc aydan beri bir basladi resmen bazen acidan yuruyemiyorum.Nasil dayanicam ben bilmem 3 ay.Ama oyle olmasi bir yandan iyi dogumum cok hizli oluyo.3 ikinmada dogum yapiyorum.Hatta hastane kayitlarina hizli dogum diye gecmis.Bu daha oncelerden basladi heralde hic ikinmama gerek kalmadan gelecek bu sefer
kızlar size güzel ve hayırlı bir haber vereyim...
eşimin kuzeni 1 yıl kadar önce evlatlık alabilmek için başvuru yapmıştı ve sıra bekliyordu...
veee sırası geldi dün kuzucuğuna kavuştu...
3.5 aylık kömür gözlü bal dudaklı düğme burunlu pamuklar kadar beyaz bir kız sahibi oldu.....
ablamın ve abimin ve ailenin mutluluğunu size anlatamam...
hele kızının minik damlanın şaşkın bakışlarını offfffffff.... ellerini elledim parmaklarıma asıldı yavrum yaa...agucuklar yapıyordu çok ama çokk tatlıydı.. allah şansını bahtını açık etsin.. inş hayırlı bir evlat olur...
pis ailesi 2 günlükken bırakmışlar vicdansız insanlar....
kızlar merhaba..
aytanem geçmiş olsun canım dikkat et...
kızlar aldığınız kilolar en çok hangi bölgenize yoğunlaştu...benim bacak ve basenlerde...
ya benim de sağ bacağıma-ayağıma-kalçama kramplar giriyo hepOf kizlar ofCok agrim var bu siralar.Su pubik kemigi varya o kemigim cok agiriyo.Yururken sunnet cocugu gibi yuruyorum bazen.Yatakta donerken bile agrim oluyo.Doktoruma sordum kemik doguma kadar genisler 10 cm acilirmis.Oda kimilerinde hizli acilma olur agri yaparmis.Ilk gebeligimdede vardi ama son iki ay olmustu.Bunda uc aydan beri bir basladi resmen bazen acidan yuruyemiyorum.Nasil dayanicam ben bilmem 3 ay.Ama oyle olmasi bir yandan iyi dogumum cok hizli oluyo.3 ikinmada dogum yapiyorum.Hatta hastane kayitlarina hizli dogum diye gecmis.Bu daha oncelerden basladi heralde hic ikinmama gerek kalmadan gelecek bu sefer
cnm sen 1 saat sonramı ölçüm yapıyosun?ban a dr um açlık 90 altında-tokluk 140 altında olması gerekir dedi. seninde normal görünüo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?