- 9 Temmuz 2011
- 319
- 242
- 303
kızlar merhaba..
aytanem geçmiş olsun canım dikkat et...
kızlar aldığınız kilolar en çok hangi bölgenize yoğunlaştu...benim bacak ve basenlerde...
ayy benımde gobek veeee göğüslerım zaten buyuktuler sımdı kocaman oldularrrrr:2::2:
hoşgeldin alp_se bebeklerimizi hep beraber hayırlısıyla alacağız kucaklarımıza inşallahherkese merhabalar foruma yeni üye oldum.Bende Aralık annesi olacağım inşallah kızımı 25 aralıkta kucagıma alacagım.forumun bana baya faydası olacagını dusunuyorum.herkese hayırlı dogumlar...
herkese merhabalar foruma yeni üye oldum.Bende Aralık annesi olacağım inşallah kızımı 25 aralıkta kucagıma alacagım.forumun bana baya faydası olacagını dusunuyorum.herkese hayırlı dogumlar...
hoşgeldin alp_se bebeklerimizi hep beraber hayırlısıyla alacağız kucaklarımıza inşallah
hoşgeldin cnm bi süpriz olmazsa aynı gün yapıyoruz doğumu :)
teşekkür ederim.ne güzel inşallah bebeklerimiz sürpriz yapmaz hayırlısıyla kucaklarımıza alırız canım;senin bebeğinin cınsıyetı ne?
ALLAH nasip ederse bi kızım olacak bu yüzden 100 gün erken bekliyoruz bakalım artık kısmetsenin bebeğinin cinsiyeti ne cnm ?
sağolun kzılar güzel dilekleriniz için... çok mutlu oldum paylaşmak istedim ve ne kadar şanslı olduğumuzu bilin istedim...
ALLAH nasip ederse bi kızım olacak bu yüzden 100 gün erken bekliyoruz bakalım artık kısmetsenin bebeğinin cinsiyeti ne cnm ?
Kızlar iyi geceler sizlere canım, annem kızıyor radyasyon alıyorum diye
Sizi ve bebişerinizi öpüyorum...
Destinacığım Doktorunu bilmek isterim canım. Bir de medilife ücretlerini tabiiii.
Öpüyorum...
kızlar size güzel ve hayırlı bir haber vereyim...
eşimin kuzeni 1 yıl kadar önce evlatlık alabilmek için başvuru yapmıştı ve sıra bekliyordu...
veee sırası geldi dün kuzucuğuna kavuştu...
3.5 aylık kömür gözlü bal dudaklı düğme burunlu pamuklar kadar beyaz bir kız sahibi oldu.....
ablamın ve abimin ve ailenin mutluluğunu size anlatamam...
hele kızının minik damlanın şaşkın bakışlarını offfffffff.... ellerini elledim parmaklarıma asıldı yavrum yaa...agucuklar yapıyordu çok ama çokk tatlıydı.. allah şansını bahtını açık etsin.. inş hayırlı bir evlat olur...
pis ailesi 2 günlükken bırakmışlar vicdansız insanlar....
kızlarrr
bu cumartesi günü için buluşmaya gelenler lütfen gelicem diye yazabilirmi bi liste yapalım yer beliryelim ok ?
herkese merhabalar foruma yeni üye oldum.Bende Aralık annesi olacağım inşallah kızımı 25 aralıkta kucagıma alacagım.forumun bana baya faydası olacagını dusunuyorum.herkese hayırlı dogumlar...
benim de kızım olacak canım;ewet kızlar bıraz sabırsız oluyormus yasayıp gorecegız bakalım.
teşekkürlerrrrr....günaydın kızlar :))
ne çok yazmışsınız. oku oku bitmedi :))
Aytaneme cok sevindim :))
canım bende medilife a gidiyorum. doktorum Fahriye hanım. ilk gittiğim gün normal doğum istediğimi söyledim. bana sezeryan isteyene sezeryan normal isteyene normal doğurturum dedi. bakalım göreceğiz inşallah :)) onun haricinde iyi bi kadın. beni telaşlandırmıyo hiç hep sakinleştiriyo. güzel ilgileniyo. gelelim fiyatlara. normal doğum 300 tl eğer mesai dışı olursa ve doktorumu istersem 600 tl. mecburi sezeryan epidural 600 tl yine doktorumu istersem +300 toplam 900 tl
gözünüz aydın canım. inşallah kıymet bilen hayırlı bi evlat olur
Gelicem inşallah :))
Hoşgeldin alp_se :))
AYTANEM, çok çok sevindim senin ve bebeğinin iyi olduğunuza. Allah hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Çok çok dikkat et. Kendine iyi bak.Hayirli Sabahlar Güzel Aralik Anneleri,
umarim hepiniz iyisinizdir. Beni Merak edip mesaj atan ve ayni zamanda bize Dua eden tüm arkadaslarima tesekkür ederim.
Sonunda hastaneden ciktik Rabbime binlerce sükür. Hastanedeki doktrlarda baktiginda Rahmimde kisalma oldugunu söyledi ama basinc olmadigi sürece ve bebege bir zarari olmadigi sürece eve gidebilirsin dediler. Tek sart bol bol yatmak.
Bana yattigim ilk ve ikinci günü "cenestal" adli bir ilac verdiler. Daha dogrusu igne ile vurdular. Vermelerinin sebebide bebegimin cigerleri daha iyi gelissin diye. Yani erken dogum olursa kendi basinada nefes alip verebilmesi kolaylassin diye . Bu ilac yüzünden buseferde sekerim tavan yapti. Hastanede cikana kadar sürekli sekerimi ölcmem gerekti ve insulin vurmam gerekti. Cikacagim gün herseyim normale döndü cok sükür. Doktor son bir kez daha bakti ve Rahmimin kisaligi ayni duruyordu ama bebegim cok saglikliydi.
Simdi her 2 haftada bir kendi doktoruma kontrole gitmeliyim. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Insallah hepimiz saglicakla bebegimizi kucagimiza aliriz.
tamamdır 15 inde doğururuz artıkbabasınında doğum günü inş bu sene doğum gününü beleşe getiririm kızımı veririm kucağına
günaydın kızlar :))
ne çok yazmışsınız. oku oku bitmedi :))
Aytaneme cok sevindim :))
canım bende medilife a gidiyorum. doktorum Fahriye hanım. ilk gittiğim gün normal doğum istediğimi söyledim. bana sezeryan isteyene sezeryan normal isteyene normal doğurturum dedi. bakalım göreceğiz inşallah :)) onun haricinde iyi bi kadın. beni telaşlandırmıyo hiç hep sakinleştiriyo. güzel ilgileniyo. gelelim fiyatlara. normal doğum 300 tl eğer mesai dışı olursa ve doktorumu istersem 600 tl. mecburi sezeryan epidural 600 tl yine doktorumu istersem +300 toplam 900 tl
gözünüz aydın canım. inşallah kıymet bilen hayırlı bi evlat olur
Gelicem inşallah :))
Hoşgeldin alp_se :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?