2011 Aralık Anneleri

herkese merhabalar foruma yeni üye oldum.Bende Aralık annesi olacağım inşallah kızımı 25 aralıkta kucagıma alacagım.forumun bana baya faydası olacagını dusunuyorum.herkese hayırlı dogumlar...

herkese merhabalar foruma yeni üye oldum.Bende Aralık annesi olacağım inşallah kızımı 25 aralıkta kucagıma alacagım.forumun bana baya faydası olacagını dusunuyorum.herkese hayırlı dogumlar...
hoşgeldin alp_se bebeklerimizi hep beraber hayırlısıyla alacağız kucaklarımıza inşallah

hoşgeldin cnm bi süpriz olmazsa aynı gün yapıyoruz doğumu :)

teşekkür ederim.ne güzel inşallah bebeklerimiz sürpriz yapmaz hayırlısıyla kucaklarımıza alırız canım;senin bebeğinin cınsıyetı ne?

ALLAH nasip ederse bi kızım olacak bu yüzden 100 gün erken bekliyoruz bakalım artık kısmet senin bebeğinin cinsiyeti ne cnm ?

sağolun kzılar güzel dilekleriniz için... çok mutlu oldum paylaşmak istedim ve ne kadar şanslı olduğumuzu bilin istedim...

sağolun kzılar güzel dilekleriniz için... çok mutlu oldum paylaşmak istedim ve ne kadar şanslı olduğumuzu bilin istedim...

evet cnm bencede o kadar çok şanslıyız ki ben biliyorum mesela ne kadar zor olduğunu o yüzden RABBİM kimseye yaşatmasın asla istemem düşmanımı bile böyle sınamasın

günaydın kızlar :))
ne çok yazmışsınız. oku oku bitmedi :))

Aytaneme cok sevindim :))

canım bende medilife a gidiyorum. doktorum Fahriye hanım. ilk gittiğim gün normal doğum istediğimi söyledim. bana sezeryan isteyene sezeryan normal isteyene normal doğurturum dedi. bakalım göreceğiz inşallah :)) onun haricinde iyi bi kadın. beni telaşlandırmıyo hiç hep sakinleştiriyo. güzel ilgileniyo. gelelim fiyatlara. normal doğum 300 tl eğer mesai dışı olursa ve doktorumu istersem 600 tl. mecburi sezeryan epidural 600 tl yine doktorumu istersem +300 toplam 900 tl

gözünüz aydın canım. inşallah kıymet bilen hayırlı bi evlat olur
kızlarrr

bu cumartesi günü için buluşmaya gelenler lütfen gelicem diye yazabilirmi bi liste yapalım yer beliryelim ok ?

Gelicem inşallah :))

Hoşgeldin alp_se :))

kızlar ben daha hıc hazırlık yapmadım doguma daıl hatta kızıma bıle bısey almadım sızler neler yaptınız?

teşekkürlerrrrr....

AYTANEM, çok çok sevindim senin ve bebeğinin iyi olduğunuza. Allah hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Çok çok dikkat et. Kendine iyi bak.
Kızlar ne kadar çok yazmışsınız hızınıza zor yetiştim valla. hepinizi öpüyorum.

alpsecim merak etme snein gibi ya da benim gibi hiçbişey almayanlarımız olduğu gibi lizzie gibi nanan gibi herşeylerini tamamlayanlar da var

hiç panikleme paniklersen ben de paniklerim çünkü

cnm bi tek senden ses çıktı yaaasanırım toplanamıycaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…