alpsecim merak etme snein gibi ya da benim gibi hiçbişey almayanlarımız olduğu gibi lizzie gibi nanan gibi herşeylerini tamamlayanlar da var
hiç panikleme paniklersen ben de paniklerim çünkü
cnm bi tek senden ses çıktı yaaasanırım toplanamıycaz
panıklemeye baslasak mı ne :)ama ben daha neler alacagımı hastane için ne yapacagımı bıle bılmıyorum dogru durust artık forumdan ogreneceğim
bence bi babaya verilecek en güzel hediye:))))ama hersene vermeye kalkısma
seninki 1 saat sonra ama ben 2 saat sonra ölçüyorum o yüzden benim açlık 90 ın altında tokluk ise 120 nin altında olmalı((( ama düzeldi şimdi az önce ölçtüm tokluk 97 çıktı normal yani anlıcam beni akşam yediğim 1-2 lokma bişey mahvetti inş dr aa arada yükselmiş diete devam et demez
merhabalar kızlar...
aytanem çook sewndm canım...
alp-secim hoşgeldin..
daha tam geçmişi okuyamadım,,kaçırdığım şeyler varsa affola...herkes iyidir inşallah??biz birazdan bebek odamız için fabrikaya gidicez,dua edin lütfen hayırlısıyla alalım inşallah...bu arada demetciğim ctesi eşimle eminönü tarafına gidip alışveriş yapcz,,okullar açılacağı için başkada vaktimiz olmayacak sanırım...gelemeyeceğim yani,,üzgünüm(
kıh kıhpanıklemeye baslasak mı ne :)ama ben daha neler alacagımı hastane için ne yapacagımı bıle bılmıyorum dogru durust artık forumdan ogreneceğim
göbüşümde bebişim ayağımda komşunun 1 aylık bebişi elimde laptop tipim çok komik yaaa
sağlık olsun kuzum ne demek önemli olan gönüller bir olsunzaten erteleniycez 15 gün sonrası için kimse sıkmasın kendini gelebilen arkadaşlar gelsin biz herkesin yerine eğleniriz
şu laptopu nasıl kullanıyosunuz ya :44::44:hiç sevmiyorum ben
Çok rahat yaa yattığın yerden bak oturduğun yerden bak istediğin yere taşı ben seviyorum..
nasilsiniz
ay dun kuzenim dogum yapti cok tatli kucuck bir tosuncugu oldu 4200kg 53.5cm masallah pasammmaaaaaa
darisi basimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?