2011 Aralık Anneleri

alpsecim merak etme snein gibi ya da benim gibi hiçbişey almayanlarımız olduğu gibi lizzie gibi nanan gibi herşeylerini tamamlayanlar da var

hiç panikleme paniklersen ben de paniklerim çünkü

panıklemeye baslasak mı ne :)ama ben daha neler alacagımı hastane için ne yapacagımı bıle bılmıyorum dogru durust artık forumdan ogreneceğim

Aytanem iyi olmana sevindim aklımız hep sendeydi umarım bi daha yaşamayız böle bi durumu
Nihalla çok güzel bi duygu maneviyatı çok değerli bişi yapmışlar umarım hayırlı bir evlat olur :))

Yeni gelen annişimiz alp-se hoş geldin bebeğini sağlıklı huzurlu bi şekilde kucağına al inş.

panıklemeye baslasak mı ne :)ama ben daha neler alacagımı hastane için ne yapacagımı bıle bılmıyorum dogru durust artık forumdan ogreneceğim

paniği bırak alarmları çalıştırın bence bu zamanlarda aldınız aldınız yoksa 15 dk oturur 5 dk gezersin sölim ben size şimdi almak çok daha güzel hemde eğlenceli :))))

günaydın kızlarrr
aytanem çok geçmiş olsun canımmm sevindirdin bizi:) sağsalim kavuşuruz inşallah bebeklerimize

alp se sen de hoşgeldin canım.

merhabalar kızlar...
aytanem çook sewndm canım...
alp-secim hoşgeldin..
daha tam geçmişi okuyamadım,,kaçırdığım şeyler varsa affola...herkes iyidir inşallah??biz birazdan bebek odamız için fabrikaya gidicez,dua edin lütfen hayırlısıyla alalım inşallah...bu arada demetciğim ctesi eşimle eminönü tarafına gidip alışveriş yapcz,,okullar açılacağı için başkada vaktimiz olmayacak sanırım...gelemeyeceğim yani,,üzgünüm (

cnm bildiğim kadarıyla diyet doğuma kadar dewam etcek.şekeri kontrol altında tutmamız için (((((

sağlık olsun kuzum ne demek önemli olan gönüller bir olsunzaten erteleniycez 15 gün sonrası için kimse sıkmasın kendini gelebilen arkadaşlar gelsin biz herkesin yerine eğleniriz

heee bakın ben size ne sorucam şimdi dün gece biz 1,30 gibi yattık yatar yatmaz uykuya daldım o uyku arasında içimdeki sıpacık bir tekme attı kızlar size nasıl korktuğumu anlatamam korkudan titredim resmen hiç bu kadar kuvvetli olan var mı :26::26:sonrada hiç durmadı ama o attığı bi tekme bana yetti de ben de neden korktum anlamadım:26::26:

şu laptopu nasıl kullanıyosunuz ya :44::44:hiç sevmiyorum ben

Çok rahat yaa yattığın yerden bak oturduğun yerden bak istediğin yere taşı ben seviyorum..

Ayy tepikleri kuvvetleniyor ewet gece eşime sarılıyodum tepiklemeye başladı eşimde hissediyo dalga geçiyorum onla sana kay sıkıştırma beni dedi diyorum :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…