herkese merhabalar foruma yeni üye oldum.Bende Aralık annesi olacağım inşallah kızımı 25 aralıkta kucagıma alacagım.forumun bana baya faydası olacagını dusunuyorum.herkese hayırlı dogumlar...
ALLAH nasip ederse bi kızım olacak bu yüzden 100 gün erken bekliyoruz bakalım artık kısmetsenin bebeğinin cinsiyeti ne cnm ?
100 değil 10100 hesabıma göre 2 gün sonra doğurmuş oluyorum
hosgeldin canimmm. derya olsaydi kiz sayisi scoru verirdi simdi bize :))))
hehehe.. dua niyetine gecermis... bulusmada dogururmussun
demetcim oldu galibaaa :))))
Bi tane daha bunu göbiş topiğinede koydum ama yükleme zormuş yaaaww ben çocuğun kıyafetlerini böle giderse yüklemem diyim size
Hayirli Sabahlar Güzel Aralik Anneleri,
umarim hepiniz iyisinizdir. Beni Merak edip mesaj atan ve ayni zamanda bize Dua eden tüm arkadaslarima tesekkür ederim.
Sonunda hastaneden ciktik Rabbime binlerce sükür. Hastanedeki doktrlarda baktiginda Rahmimde kisalma oldugunu söyledi ama basinc olmadigi sürece ve bebege bir zarari olmadigi sürece eve gidebilirsin dediler. Tek sart bol bol yatmak.
Bana yattigim ilk ve ikinci günü "cenestal" adli bir ilac verdiler. Daha dogrusu igne ile vurdular. Vermelerinin sebebide bebegimin cigerleri daha iyi gelissin diye. Yani erken dogum olursa kendi basinada nefes alip verebilmesi kolaylassin diye . Bu ilac yüzünden buseferde sekerim tavan yapti. Hastanede cikana kadar sürekli sekerimi ölcmem gerekti ve insulin vurmam gerekti. Cikacagim gün herseyim normale döndü cok sükür. Doktor son bir kez daha bakti ve Rahmimin kisaligi ayni duruyordu ama bebegim cok saglikliydi.
Simdi her 2 haftada bir kendi doktoruma kontrole gitmeliyim. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Insallah hepimiz saglicakla bebegimizi kucagimiza aliriz.
herkese merhabalar foruma yeni üye oldum.Bende Aralık annesi olacağım inşallah kızımı 25 aralıkta kucagıma alacagım.forumun bana baya faydası olacagını dusunuyorum.herkese hayırlı dogumlar...
benimde basenlerimdedogumdan sonra nasıl verecegız bu kıloları bakalım:)
kızlar sizi çok seviyorum ben yaaa,bazen ne çok ortak şeyi yaşıyoruz paylaşıyoruz :)) mesela şu ıslaklık hissi!!! bende de aynı olay var,devamlı bi ıslaklık var külodumda,bazen de beyaz akıntı!!bazı arkadaşlar erken doğum riski demişler,tırstımm şimdi...
bu arada arkadaşlar biraz da burçlardan bahsetsek ya,biizm bebişler Allah nasip eder de -bir sorun çıkmazsa- ,ya yay olcaklar ya da oğlak.eeee ne diyorsunuz?tanıdıklarınız vardır mutlaka bu burçlardan.kimisi yaylar çok özgürlükçüdür dinlemez söz möz diyolar,kimisi de oğlaklar çoook içine kapanık sessiz insanlardır diyolar?bu arada kıvanç tatlıtuğ ve brad pitt yay!!ha bi de yay burcunun özelliğinde uzun boylu olurlar derken,oğlaklar genelde orta boylu olurlarmış,e iyi de saçma değil mi?? mesela bebiş oğlak burcunda doğacakken sezeryanla yayda doğdugu için uzun boylu mu olcak ya da tam tersi oğlakda doğduğu için orta mı kalcak?:))) yalnız bikaç ay önce özel bir dershanede öğretmnenlik yapıyordum ve çoook akıllı çoook tatlı ççççok da yakışıklı(küçük brad pitt:)) bi öğrencim olmuştu.ilkokul 4.sınıfa gidiyodu,nasıl da olgun nasıl da aklı başındaydı.çocuk bilimden felan bahsediyordu böyle,ruja kolaya rengini veren böceğin ismini bile biliyordu.İçimden ah böyle bi yavruşum olur mu diye geçirmedim desem yalan olur.o da oğlak burcuydu :) bi de yay burcu öğrencim vardı yine ondan 3-4 yaş büyük,onu da görceksiniz çocuk hiperaktif!! cok tatlı şeker gibi akıllı da,sporla da çok ilgileniyordu ama gına geliyordu onla ders işlerken!!!!o da yay burcuydu mesela....
heee bakın ben size ne sorucam şimdi dün gece biz 1,30 gibi yattık yatar yatmaz uykuya daldım o uyku arasında içimdeki sıpacık bir tekme attı kızlar size nasıl korktuğumu anlatamam korkudan titredim resmen hiç bu kadar kuvvetli olan var mı :26::26:sonrada hiç durmadı ama o attığı bi tekme bana yetti de ben de neden korktum anlamadım:26::26:
canım öyle valla!insan neye uğradığını anlamıyo!seri vuruyo benimki bi de bi de aynı yer de değil ha!!!aklı nereye eserse...:) seri hareketlerle girişiyo göbeğime.şimdi böyle bakalım ilerde daha mı cok şiddetli olcak merak ediyorum :) tabi suları iyi ya şimdi ,alanları var daha.ilerki zamanlarda sıkışcaklarmış galiba biraz.
kızlar sizi çok seviyorum ben yaaa,bazen ne çok ortak şeyi yaşıyoruz paylaşıyoruz :)) mesela şu ıslaklık hissi!!! bende de aynı olay var,devamlı bi ıslaklık var külodumda,bazen de beyaz akıntı!!bazı arkadaşlar erken doğum riski demişler,tırstımm şimdi...
bu arada arkadaşlar biraz da burçlardan bahsetsek ya,biizm bebişler Allah nasip eder de -bir sorun çıkmazsa- ,ya yay olcaklar ya da oğlak.eeee ne diyorsunuz?tanıdıklarınız vardır mutlaka bu burçlardan.kimisi yaylar çok özgürlükçüdür dinlemez söz möz diyolar,kimisi de oğlaklar çoook içine kapanık sessiz insanlardır diyolar?bu arada kıvanç tatlıtuğ ve brad pitt yay!!ha bi de yay burcunun özelliğinde uzun boylu olurlar derken,oğlaklar genelde orta boylu olurlarmış,e iyi de saçma değil mi?? mesela bebiş oğlak burcunda doğacakken sezeryanla yayda doğdugu için uzun boylu mu olcak ya da tam tersi oğlakda doğduğu için orta mı kalcak?:))) yalnız bikaç ay önce özel bir dershanede öğretmnenlik yapıyordum ve çoook akıllı çoook tatlı ççççok da yakışıklı(küçük brad pitt:)) bi öğrencim olmuştu.ilkokul 4.sınıfa gidiyodu,nasıl da olgun nasıl da aklı başındaydı.çocuk bilimden felan bahsediyordu böyle,ruja kolaya rengini veren böceğin ismini bile biliyordu.İçimden ah böyle bi yavruşum olur mu diye geçirmedim desem yalan olur.o da oğlak burcuydu :) bi de yay burcu öğrencim vardı yine ondan 3-4 yaş büyük,onu da görceksiniz çocuk hiperaktif!! cok tatlı şeker gibi akıllı da,sporla da çok ilgileniyordu ama gına geliyordu onla ders işlerken!!!!o da yay burcuydu mesela....
benım bebegım de ya Yay olucak ya Akrep ...
babası akrep ..
akrep olmasını hıc mı hıc ıstemıyorum ..Yay olsun ..evde ıkı akrep cekılmez olur valla
ayy benimki allah nasip ederse oğlak olacak hatta babamla aynı gün
yani doğal olarak babam da oğlak ve yani acaip hayranımdır babama
mesafelidir donuktur ama inanılmaz zeki ve prensiplidir
bazen bi konuşur gülmekten altımıza yaparız ama bazen koca bi grubu bile susturup sözünü dinletebilir.
yay ise annem ve kardeşim
biraz kaypaktırlar
oğlak tercih ederim o yüzden
ayy benimki allah nasip ederse oğlak olacak hatta babamla aynı gün
yani doğal olarak babam da oğlak ve yani acaip hayranımdır babama
mesafelidir donuktur ama inanılmaz zeki ve prensiplidir
bazen bi konuşur gülmekten altımıza yaparız ama bazen koca bi grubu bile susturup sözünü dinletebilir.
yay ise annem ve kardeşim
biraz kaypaktırlar
oğlak tercih ederim o yüzden
canım öyle valla!insan neye uğradığını anlamıyo!seri vuruyo benimki bi de bi de aynı yer de değil ha!!!aklı nereye eserse...:) seri hareketlerle girişiyo göbeğime.şimdi böyle bakalım ilerde daha mı cok şiddetli olcak merak ediyorum :) tabi suları iyi ya şimdi ,alanları var daha.ilerki zamanlarda sıkışcaklarmış galiba biraz.
hahaha ay arkadaşım bi elin 5 parmağı bir değil ki hepiniz kaypak olasınız hahahahiç bile kaypak değiliz :))
olsak olsak politikacıyızdır :))
o da bu devirde lazım zaten :))
valla ben aslınd aakrepim çok tercih edebilirdim yani akrep doğmasını ama bebişim tam vaktinde gelsin oğlak olsungüldürdün beni walla :))))evet oğlaklarda karizma olduğu kesin,esprili de oluyorlar.yaylar sevimli -eğlenceli-sporcu oluyorlar.kendime daha yakın buluyorum yay'ı ,ben de ikizlerim mesela.oğlak olursa da benden olgun olcağı kesin!!:)
ayyyyy akrep mi??tüm akrep burçlarını çok severim ben .benim eşim de akrep! :)çok karakterli sağlam bir burç.yine bu burçdan da bi öğrencim vardı,zeki ve cok farklı oluyorlar.sıradan kesinlikle değiller.daha böyle lider oluyorlar sanki,daha olgun.öyle gözlemlemiştim.o aralar bebek fikrine sıcak bakmaya başlamıştık ve ben de bol bol gözlemliyordum heehehe :)
sumakcım sabah da benim sağ bacağa bi girdi ki kramp sorma
perişan oldum o acıyla bi de ani hareket yapıp belimi incittim
ay halimize bakın yaaaaa90lık neneler gibi olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?