2011 Aralık Anneleri

herkese merhabalar foruma yeni üye oldum.Bende Aralık annesi olacağım inşallah kızımı 25 aralıkta kucagıma alacagım.forumun bana baya faydası olacagını dusunuyorum.herkese hayırlı dogumlar...

hosgeldin canimmm. derya olsaydi kiz sayisi scoru verirdi simdi bize :))))

ALLAH nasip ederse bi kızım olacak bu yüzden 100 gün erken bekliyoruz bakalım artık kısmet senin bebeğinin cinsiyeti ne cnm ?

100 değil 10 100 hesabıma göre 2 gün sonra doğurmuş oluyorum

hehehe.. dua niyetine gecermis... bulusmada dogururmussun

tünaydın kızlar ....

demetcim oldu galibaaa :))))

aynı elbiseden bende aldım 2-3- hafta önce canım rengi farklı sadece hamile bayanlarda gerçekten çok güzel duruyor sendede çok güzel durmuş...
ayrıca çok kilo almış gibide durmuyorsun, çok şeker duruyorsun....

Bi tane daha bunu göbiş topiğinede koydum ama yükleme zormuş yaaaww ben çocuğun kıyafetlerini böle giderse yüklemem diyim size

geçmiş olsun canım aramıza güzel haberlerle dönmene sevindik... umarım birdaha sorun yaşamadan zamanı dolduğunda doğurursun canım....

Son düzenleme:
herkese merhabalar foruma yeni üye oldum.Bende Aralık annesi olacağım inşallah kızımı 25 aralıkta kucagıma alacagım.forumun bana baya faydası olacagını dusunuyorum.herkese hayırlı dogumlar...

hoşgeldin cnm hayırlı olsun seninde prensesin

benimde basenlerimdedogumdan sonra nasıl verecegız bu kıloları bakalım:)

benimde kalça basen bölümümde toplandı kilolar kızlarda öyle oluyor oglumda sadece karnım şişmişti baska hıc bır yerimde değişiklik olmamıştı..

selam kızlar ..

nıhalla cok sevındım evlatlık alan cıfte bız de var oyle bır cıft oyle mutlular kı sımdı ..her doguran anne olmuyor malesef bızım bebegımız de bır gunlukken bulunmuş..
bahtları sansları guzel olur ınsallah

bı de kuzenı dogum yapan vardı 5448BL dımı masallah 4 küüsür kılo bızımkıler nasıl olucak bakalım..

aramıza yenı geln arkadasım hosgeldın ..

bır de aytanem cok sevındım ınsallah zamanında alırsın kucagına sorun cıkmaz bır daha..

dun gece sol bacagıma oyle bır kramp gırdı kı uykumdan uyandım agladım resmen kaskatı kaldı yere vurdum bastım yurudum ama gecmedı oyle bı kasılma kı hala etkısı devam edıyor..esım masaj yaptı ama nafıle.
vıtamın haplarımı ıhmal ettım ondan oldu herhalde magnezyum fılan ıcmek ıstmeıyorum ıcım dısım hap oldu ya ..

Son düzenleme:
kızlar sizi çok seviyorum ben yaaa,bazen ne çok ortak şeyi yaşıyoruz paylaşıyoruz :)) mesela şu ıslaklık hissi!!! bende de aynı olay var,devamlı bi ıslaklık var külodumda,bazen de beyaz akıntı!!bazı arkadaşlar erken doğum riski demişler,tırstımm şimdi...

bu arada arkadaşlar biraz da burçlardan bahsetsek ya,biizm bebişler Allah nasip eder de -bir sorun çıkmazsa- ,ya yay olcaklar ya da oğlak.eeee ne diyorsunuz?tanıdıklarınız vardır mutlaka bu burçlardan.kimisi yaylar çok özgürlükçüdür dinlemez söz möz diyolar,kimisi de oğlaklar çoook içine kapanık sessiz insanlardır diyolar?bu arada kıvanç tatlıtuğ ve brad pitt yay!! ha bi de yay burcunun özelliğinde uzun boylu olurlar derken,oğlaklar genelde orta boylu olurlarmış,e iyi de saçma değil mi?? mesela bebiş oğlak burcunda doğacakken sezeryanla yayda doğdugu için uzun boylu mu olcak ya da tam tersi oğlakda doğduğu için orta mı kalcak?:))) yalnız bikaç ay önce özel bir dershanede öğretmnenlik yapıyordum ve çoook akıllı çoook tatlı ççççok da yakışıklı(küçük brad pitt:)) bi öğrencim olmuştu.ilkokul 4.sınıfa gidiyodu,nasıl da olgun nasıl da aklı başındaydı.çocuk bilimden felan bahsediyordu böyle,ruja kolaya rengini veren böceğin ismini bile biliyordu.İçimden ah böyle bi yavruşum olur mu diye geçirmedim desem yalan olur.o da oğlak burcuydu :) bi de yay burcu öğrencim vardı yine ondan 3-4 yaş büyük,onu da görceksiniz çocuk hiperaktif!! cok tatlı şeker gibi akıllı da,sporla da çok ilgileniyordu ama gına geliyordu onla ders işlerken!!!!o da yay burcuydu mesela....

benım bebegım de ya Yay olucak ya Akrep ...

babası akrep ..

akrep olmasını hıc mı hıc ıstemıyorum ..Yay olsun ..evde ıkı akrep cekılmez olur valla

canım öyle valla! insan neye uğradığını anlamıyo!seri vuruyo benimki bi de bi de aynı yer de değil ha!!!aklı nereye eserse...:) seri hareketlerle girişiyo göbeğime.şimdi böyle bakalım ilerde daha mı cok şiddetli olcak merak ediyorum :) tabi suları iyi ya şimdi ,alanları var daha.ilerki zamanlarda sıkışcaklarmış galiba biraz.

3 hafta sonrasını gör bir de

ne tekme ne tekme

yaylar süperdir canım :)) ben de ( 19 aralık ) eşimde (13 aralık ) yayız ve beraber cok eğleniyoruz. oğluşta inşallah yay olacak. ve eğlencemiz katlanacak D

En sevdiği cümle: "seni anlıyorum"
İyi yönleri: iyimser, sevecen, içten, samimi
Olumsuz yönleri: yerinde duramaz, sabırsız, duyarsız, güvenilmez, ne yapacağı belli olmayanYay burcu bebeği sakinlikleri ve anlayışlı bilgelikleriyle sizi hipnotize eder.
Yay burcu tüm burçlar arasında en maceraperest olanıdır ve araştırmayı ve keşfetmeyi çok sever. Onu asla "Bak ayıcık kahvaltısını yaptı, benim bebeğim niye yemiyormuş bakayım?" gibi laflarla saf yerine koyarak kandırmaya çalışmayın. Onun buna "Ayılar kahvaltı yapmaz, onlar yanlızca bir oyuncaktır!" şeklinde cevap vereceğine emin olabilirsiniz. Yay burcu çocukları spor yapmayı ve oyun oynamayı çok sever ve yay burcu kızları erkeklerin oynadığı oyunları bile severek oynar. Okul onlar için bir eğlence yeridir ve çok çabuk öğrenirler. Sıklıkla sınıf arkadaşlarını kısa zamanda geride bırakırlar, ancak yine de onlara karşı olan ağırbaşlılıklarını korurlar.Yay burcu özgürlüğüne düşkündür, bu yüzden onu mümkün olduğunca özgür bırakmalısınız. Onu kendi kararlarını kendisinin verebilmesi için teşvik etmelisiniz. Hiçbirzaman araştırmacı ve oyuncu kişiliğine müdahalede bulunmamalısınız. Bunun karşılığında size sadakat ve güven duygusu besleyecektir

benım bebegım de ya Yay olucak ya Akrep ...

babası akrep ..

akrep olmasını hıc mı hıc ıstemıyorum ..Yay olsun ..evde ıkı akrep cekılmez olur valla

ayyyyy akrep mi??tüm akrep burçlarını çok severim ben .benim eşim de akrep! :)çok karakterli sağlam bir burç.yine bu burçdan da bi öğrencim vardı,zeki ve cok farklı oluyorlar.sıradan kesinlikle değiller.daha böyle lider oluyorlar sanki,daha olgun.öyle gözlemlemiştim.o aralar bebek fikrine sıcak bakmaya başlamıştık ve ben de bol bol gözlemliyordum heehehe :)

ayy benimki allah nasip ederse oğlak olacak hatta babamla aynı gün
yani doğal olarak babam da oğlak ve yani acaip hayranımdır babama
mesafelidir donuktur ama inanılmaz zeki ve prensiplidir
bazen bi konuşur gülmekten altımıza yaparız ama bazen koca bi grubu bile susturup sözünü dinletebilir.

yay ise annem ve kardeşim

biraz kaypaktırlar

oğlak tercih ederim o yüzden

sumakcım sabah da benim sağ bacağa bi girdi ki kramp sorma
perişan oldum o acıyla bi de ani hareket yapıp belimi incittim

ay halimize bakın yaaaaa90lık neneler gibi olduk

hiç bile kaypak değiliz :))
olsak olsak politikacıyızdır :))
o da bu devirde lazım zaten :))

güldürdün beni walla :)))) evet oğlaklarda karizma olduğu kesin,esprili de oluyorlar.yaylar sevimli -eğlenceli-sporcu oluyorlar.kendime daha yakın buluyorum yay'ı ,ben de ikizlerim mesela.oğlak olursa da benden olgun olcağı kesin!!:)

benm eşimde yay hiç çekilmiyolar yaaya böyle giderse tekmelerden ne uyku uyuyabiliriz nede yürüyebiliriz :))

hiç bile kaypak değiliz :))
olsak olsak politikacıyızdır :))
o da bu devirde lazım zaten :))
hahaha ay arkadaşım bi elin 5 parmağı bir değil ki hepiniz kaypak olasınız hahaha
kardeşim sağolsun henüz hiçbir hatasını - yanlışını kabul etmeez hep biz yanlış anlamış oluruz falan hahahahah

annem desen ayrı hikaye

o sebepten ben babamı seçip oğlak diyorum

valla ben aslınd aakrepim çok tercih edebilirdim yani akrep doğmasını ama bebişim tam vaktinde gelsin oğlak olsun

ya ben seni güldürmüş olabilirim de annemle kardeşim beni öldürüyolar
bi de güzel anlaşıyo ki ikisi tatlarından yenmez hahahahah

yok ben yay almiim alana da mani olmiim

evet farklılar kesınlıkle ,o lıder olma yonlerı yok muuu..ben yaparım ben bılırım ..hırslı azımlı..

ama ben de ıkızlerım ..süreklı şah matları oynuyoruz ıkı akrep bı ıkızler zor olur ..

hele akrep kadını ne bıleyım sabredıcem 22 sınden sonra dogurucam

sumakcım sabah da benim sağ bacağa bi girdi ki kramp sorma
perişan oldum o acıyla bi de ani hareket yapıp belimi incittim

ay halimize bakın yaaaaa90lık neneler gibi olduk

sorma ya ..daha en az 1.5 ay var daha neler gorecegız kımbılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…