2011 Aralık Anneleri

benm eşimde yay hiç çekilmiyolar yaaya böyle giderse tekmelerden ne uyku uyuyabiliriz nede yürüyebiliriz :))

o zaman ortak izlenim yaylar feci şekilde hiperaktif kızlaaar :) gerci ben bayılırım böyle durağan olmayan sosyal bıcır bıcır çocukları!(tekrar düşündüm de fazlası iyi değil,o öğrencimle neler çektiğimi ben bilirim!!!illallah! )

oğlaklar da daha olgun,daha sessiz oluyorlar.hiç kavurgan bi oğlak görülmedi herhalde :))

aaaaa akrep kadını benim ayol
tadımdan yenmem:82:

sen de mi ikizlersin ,tesadüfe bak.ikimizin eşi de akrepmiş hem :)) ya burç uyumuna bakıldıgında ikizlerle akrepe bakıldıgında hiç şansı yok derler ama bence şuana kadar gayet iyi iş çıkardık :)))) yok yok akrepler iyidir candır

evet tesadufe bak :)

kesınlıkle hıc ıhtımal vermıyorlar bızım ıcın :)

ıyıdır de ne bıleyım bı evde ıkı aynı burctan olmasın herkes farklı olsun :)

benim burcum aslan eşimin yay
çok iyi anlaşan burçlar neyseki
bebeğim de yay olur umarım hayırlısıyla
severim yayları en yakın arkadaşım da yay, eğlenceli, gezmeyi seven, tam benlik:))

yaylarla hiç anlaşamam yahu. zıt burçlarız. ben balık. çocuğumun yay olabileceği hiç aklıma gelmezdi:S eşim de terazi. terazileri seviyorum. romantik ve sanata yatkın oluyorlar.
ha bi de oğlaklar var aman benden uzak olsun dediğim. yani bu burçlardan olan arkadaşlar alınmayın sözüm meclisten dışarı diyim. benim tanıdığım oğlaklar cimri ve ketum oluyolar. böle ukala havaları oluyor. ağızlarından cımbızla çekersin lafı. iğnelemeye gelince üstlerine yoktur.
işte kaçış kurtuluş yok eğer tam zamanında gelirse bebişim. onun haricinde yükselen burca güveniyorum. yoksa oğlumla zıtlıklar yaşamak istemem. ben de tembel,yavaş ve rahatıma düşkünüm. hiperaktif,enerjik bi yayla ne yaparım bilmiyorum.allah sağlık sıhhat versin de.

ben kovayim ve esim yay eglenceli bi ciftiz.. hayirlisiyla evimize 2. bi yay erkegi daha geliyor. 1.sinden cok memnunum insallah oglumdan da cok memnun kalirim :)

bu arada erken dogarsa akrep olur ki 2 kiz kardesim ve babam akrepler. onlarin o sivri yonlerini seviyorum nedense. hic istemedigim oglak; onu da olmasi icin en az 10 gun gec dogmasi lazim. oyle bi ihtimal de pek olmaz herhalde ama olursa da hayirlisi..

Heeyooo 100lük şeker yüklememiz normal çıkmışş:))
Gelsin tatlılar, yemeye devam ohh:))

Bu arada kızlar ben size bişi dicem. Bika gündür benim oğlan sanki popomdan çıkcakmış gibi vuruyo size de öle oluyo muu:26:

öyle deme annesi o senin çocugun mecbur seninle anlaşmak zorunda :)

kızlar ben ikizlerim eşim terazi kızım oglak oglum balık bu kızımda gec dogmassa yay olacak:)her telden var yani bizde..yalnız benim cocuklarım cokta burclarının özelliklerini taşımıyorlar hele oglum bambaşka bir karekter

Doktor kafa yukarda bacaklar aşağıda dedi. Ters mi olmuş oluyo walla çok cahilim:26:

Bazen vajinada da aynı hissediyorum. Ama daha çok popoya doğru oluyo. Nereye vuruyo da öle hissediyorum bilemedim.

Ewet bebişin ters olduuğu için öle hissediyosun korkulcak bişi yok benm de öle oluyor..

WBC 11.61 5.2-12.4 14.09.2011
RBC 4.87 4-6.2 14.09.2011
HGB 9.9 12-18 14.09.2011
HCT 31.1 37-52 14.09.2011
PLT 398 130-400 14.09.2011
MCV 63.9 80-99 14.09.2011
MCH 20.3 27-31 14.09.2011
MCHC 31.8 33-37 14.09.2011
RDW-CV 17 11.5-14.5 14.09.2011
MPV 10 7.2-11.1 14.09.2011
PDW 11.8 15.5-17.1 14.09.2011
LYM % 21.8 19-48 14.09.2011
MON# 0.93 0.16-1 14.09.2011
MON % 8 3.4-9 14.09.2011
LYM# 2.53 0.9-5.2 14.09.2011
NEUT# 8.02 1.9-8 14.09.2011
NEUT % 69.1 40-74 14.09.2011
EOS# 0.12 0-0.8 14.09.2011
EOS % 1 0-7 14.09.2011
BASO % 0.1 0-1.5 14.09.2011
BASO 0.01 0-0.2 14.09.2011

kızlar bunlardan hangisi şeker ben anlamadım :26:
yoksa henüz çıkmamış mı sonucum :26:

ay şekerim şekerin hayırlı olsun

valla bende d eöyle hisler oluyo ama snaırım o tuvalet ihtiyacımdan kaynaklanıyor

Şeker testin yok burda kan sayımın var onda da kansızlığın çıkmış baya..

ya bu magnezyum zımbırtısını hergün içmek zorundamıyız :84::84::84::84: Bu arada bende ikizlerim ona göre yorum yapın taam mı:82::82::82:eşimde maaaaaallllleeeeeseeeefffff yay

Canım çok sağol ana Nasırmış ya yani erkekmiş..

Canım benimde 50 gr yüksekti. Çok dikkat et yediklerine. Onlar diyet verecekler ama bu arada tatlı şekerli hamur işi ekmek vs den uzak dur..
Çok geçmiş olsun..

Hayirli Sabahlar Güzel Aralik Anneleri,

Ay tanem hoşgeldin canım. Çok sevindim herşeyin yoluna girmesine.. Sürekli yatmak yorucu ama az kaldı canım çok dikkat et..

Allah kolaylık versin destinacığım.. Merdiven olayı en zoru gerçekten..

Nihalciğim çok duygulandım..Bir yetimi bir öksüzü sahiplenmekten daha güzel daha insani ne var.. Birde sevgi ortamında büyüyecek yavrucak.. Allah güzel bir ömür nasip etsin. Ve ailesine layık bir evlat etsin inşallah...

kızlarrr

bu cumartesi günü için buluşmaya gelenler lütfen gelicem diye yazabilirmi bi liste yapalım yer beliryelim ok ?
Aaa ne buluşması ya haberim bile yok demetciğim. Ben istanbulda olduğuma göre dahil olabilirim sanırım.. Nerede ne zaman?

nasilsiniz
ay dun kuzenim dogum yapti cok tatli kucuck bir tosuncugu oldu 4200kg 53.5cm masallah pasammmaaaaaa
darisi basimiza

maşallah canım. Allah hayırlı ve uzun ömür versin...

selam kızlar nasılsınız?ben bugün 4 kez kan verdim ama damarlarım çok zor bulunuyor tetenoz aşısıyla birlikte tam 12 tane delik açtılar canım çok acıdı:2:

Geçmişolsun canım.. O beş delik bende de oluştu bu salı.. Damarların bulunmaması çok kötü gerçekten. Çok geçmiş olsun..

kızlar aldığınız kilolar en çok hangi bölgenize yoğunlaştu...benim bacak ve basenlerde...

Ben karın çevremden alıyorum sadece... Birazda basen oluştu ama çok değil.. Zaten basenliydim :)

ya benim de sağ bacağıma-ayağıma-kalçama kramplar giriyo hep

Magnezyum kullanmıyormusun canım... Bana bir kere kramp girdi o da rüyamda... "oleeeey ilşk krambım ilk krambım" diyordum rüyaamda. Ne fantezi ama...

herkese merhabalar foruma yeni üye oldum.Bende Aralık annesi olacağım inşallah kızımı 25 aralıkta kucagıma alacagım.forumun bana baya faydası olacagını dusunuyorum.herkese hayırlı dogumlar...

Hoşgeldin canım... kesinlikle formun faydası olacak canım kuşkun olmasın..

Çok teşekkür ederim saplemciğim.. Bunu da not edeyim...

kızlar ben daha hıc hazırlık yapmadım doguma daıl hatta kızıma bıle bısey almadım sızler neler yaptınız?

Bende hiç hazırlık yapmadım canım ama başlasak iyi olacak... Zaman çabuk geçiyor ve artık ağırlaşıyoruz... Bazı arkadaşlar yıkayıp hazırlamaya bile başlamışlar maşallah ya....

şu laptopu nasıl kullanıyosunuz ya :44::44:hiç sevmiyorum ben

El mausuyla kullanıyorum ben canım Birde kesinlikle dizlerinizin üzerine koymayın laptopu çok zararlı... Yazı yazarken imleç kendi kafasına göre sağa sola gittiği için çok uyuz oluyorsunuzdur. O da Laptopun kendi yerleşik mausuyla ilgili. Onu kısa yolla kilitleyin.. Masaüztünden farkı kalmaz.

Şeker testin yok burda kan sayımın var onda da kansızlığın çıkmış baya..
iki gündür bakıyorum sonuçlarım çıkmış mı diye de hep bunlar çıktı bugün çıkcaktı sözde :18:

kansıslığı hiç sorma ya hep var maalesef
yine düşmüş hemoglobinim
ki günde 2 adet hapa çıkarmıştı doktorum
bakalım ne dicek şeker de çıksın da
bi aricam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…