2011 Aralık Anneleri

ya bu magnezyum zımbırtısını hergün içmek zorundamıyız :84::84::84::84: Bu arada bende ikizlerim ona göre yorum yapın taam mı:82::82::82:eşimde maaaaaallllleeeeeseeeefffff yay

Kramp oluşmaması için iç canım... Bende içiyorum dr bırak kramp oldukça içersin dedi bana oldukça saçma geldi.. Krampı çektikten sonra ne alaka.. Hemen başka doktora sordum o bırakma dedi.

bu arada bir sürü doktora gidince hepsi beni kendi hastası sanıyor ama daha benim doktorum yok... İstanbulda doktor tavsiyesi beklemeye devam ediyorum...

Şeker yüklemenin temiz çıkmasına sevindim canım...

Afedsin popondan mı vuruyor poponda baskımı oluşuyor baskıysa eğer dikkat et basur olabilirsin basur öyle başlıyor çünkü. kabızlığın yoktur inşallah. dikkat et...

[
cnm ben sana sormuştum hala istanbuldamısın diye cvp alamadım o yüzden şimdi öğreniyorum ama erteledik biz 1 ekimde inş buluşuyoruz eğer burda olursan ve gelirsen çok seviniriz kimsede gelmezse ben tek gidicem ben gittimde kimse gelmedi derim en azından

cnm ya kan üzümü diye bişey aldım ben cevizle beraber yiyorum onu millet yüzüne kan gelmiş dedi ya sanki kansızdım değerlerim 6 yı hiç geçmedi demekki birazda olsa varmış :86::86:ama ilaç yok bende içemiyorum onu

Son düzenleme:

şeker testi geç çıkmaz aynı gün çıkması gerekirdi bi sor istersen

Luveyla hoş geldin cnm evet benim doktorum erkek kızımda bayan doktora gıdıyordum dogumda hıc memnun kalmadım bu doktoru oglumda kızkardeşim ayarladı kendisi eczanede çalışıyor cok iyi bir doktor diye ve 7 senedir değiştirmedim bir daha cok memnunum artık kadını erkeği diye bakmıyorum önemli olan saglıgımız..

demetcim sendemi ikizlersin forumda epey ıkızler var sanırım:))
magnezyumu benım doktorumda ihmal etme dyor ve bende nefret ediyorum içmesinden:84::84::84:

ben kızıma bunu örcem ortası pemde ayı kafasımı kedi kafasımı onu pek anlamadım onuda beyaz yapcam

Kenarlar ayıya benziyor çok şeker olur..

Ben beş yıl evvel yeğenime tüylü ipten tığla iki tane tulum örmüştüm ablam saklamış bana getirdi geçen gün çok duygulandım.. Benim de tek marifetim onlar olacak...

yok luveylacım benim doktor ilaca karşı demir hapu ve elevitten başka hiçbişi içirmiyor

bi de kramp öyle çok olmaıd şimdiye kadar hiç bahsetmedim doktoruma
belki bahsetsem verir ama o kadar rahatsız etmiyor
bu sabahki çokfenaydı o kadar

fanzetizn de ayrı bi güzelmiş tabi

6yı geçmeyen değerlerin ne
benimki kaç kafam artık basmıyo bu sayıları da

ben de dut pekmezi aldım içcem de şu şeker testimi bekliyorum

evet canım bende ikizlerim o yüzden sağım solum pek belli olmaz

bende yeğenlerime çok şey aldım yaptım ama canavarlardan dolayı sağlam bi mendil bile kalmamış :95::95:

Ay ben cevap verdiğimi zannediyordum hatta emindim ama cevap gelmediyse kusura bakma canım.. Evet istanbuldayım. Ve doğumuda burada düşünüyorum..
Ben de gelirim buluşmaya inşallah... Sonuçta istanbulluyum ya... dimi ama...

hoşbuldum destinacığım.. Aslında ben de pek tınlamam ama dedikodu kazanında kaynamak istemem... Beni etkilemez de annem çok "alem ne der"ci.. Onu üzmek istemem..

Bu arada ben de İKİZLERİM ne çok ikizler varmış sitede....

6yı geçmeyen değerlerin ne
benimki kaç kafam artık basmıyo bu sayıları da

ben de dut pekmezi aldım içcem de şu şeker testimi bekliyorum

kan değeri hemoglobin oluyosa o cnm hep 6 da :44::44::44:bana doktor pekmez içme dedi faydası olmazmış kırmızı et ye dedi balık ye dedi dalak ye dedi bide

cnm bana numaranı at özelden ben sen forumda olmasanda arar haber veririm buluşuyoruz diye

cnm benim ilk hamileliğimde kist cıkmıştı epey problemli gecti ilk aylarım ozaman bir prof erkek doktora gıdıyordum son aylarına dogru eşimin aileside tepki verdi erkek doktora dogum mu yapılır falan dıye bende son ay bayan doktora gıttım onda dogum yaptım ama ne sen sor ne ben anlatayım..ıkıncı hamılelıgımde kımseyi karıştırtmadık bı daha cunku yaşayan ben oldum tüm acıları eşimde ailesini karıştırtmadı ve cok şükür dikişsiz bır dogum yaptım ve 1saat sonra bagdaş kurup bebegımı emzirebildim hastaneye ziyarete gelenleri ayakta karşılıyordum düşün yani..

bu konuda benm eşim takıntılı sağ olsun çok detaya girmiycemde ya şimdi doktor erkek ya bu mübarekler orda çocuk doğururken nasıl bi dengesizlik yapabilirki dimi zaten şekil olarak ofsayt durumda olucaz adamı bunun nesi cezbetsinki o sonuçta işini yapıyo orda günde kaç tane görüyo ama gel görki bizim geri kafalı kocalarımız bunu anlamazlar bide erkek çocuk diye gerim gerim gerilirler eeee nerde bunun cinsiyet düşkünlüğü o da erkek ama doktor olmuş adama diyebilirsimisn sen erkeksin ama doktor olma diye ayyy gene kızdım yaaa...

demetcim benim eşim cok anlayışlıdır o konuda aman sen ıyı olda varsın erkek doktor olsun dıyor hatta o da erkek doktorlara daha cok guvenıyor..

ay sana bide amcamın kızının olayını anlatayım devlet hastanesinde dogum yaptı eşide cok aşırı kıskanç biri doguma da erkek doktor denk gelmiş bu daha dogumdan cıkar cıkmaz eşinin ilk sordugu soru orasınıda gördümü doktor olmuş..amcamın kızıda yok ben ağzımdan dogurdum demiş hala aklıma gelıyorda gülüyorum

süperrr oturmuştur kapak ama helal olsun

Canım evet doktora söylemelisin. Bu aydan itibaren kramplar artacak.. Magnezyum çok kötü ama kramp daha kötü..

evet canım bende ikizlerim o yüzden sağım solum pek belli olmaz

bende yeğenlerime çok şey aldım yaptım ama canavarlardan dolayı sağlam bi mendil bile kalmamış :95::95:

Evet yeğenlerim çok mutsuzlar o yüzden.. Senin çocuğun olunca bizi sevmezsin diyorlar..
Yeğenlerime çok şey aldım dedinde dünkü bir olayı anlatmak istiyorum.
8 yaşındaki yeğenimle dün hastaneye şeker sonucumu almaya gittim. Sonra ona oyuncakcıya uğrayıp kumandalı helikopter aldım. Yavrum bir sevindi bir sevindi.. Mutluluktan uçacaktı adeta..
Sabırsızlıkla oynamaya başladı kumanda hakimiyeti olmadığı için pat pat düştü durdu. Neyse bir saat içinde bozldu helikopter ve canım yeğenim çok üzüldü. Ben ağladım. O gitti üzüntüden yattı. İçim sanki ağlıyor hala dedi...
Of ya bugünde evine gitti hala içim yanıyor onun o hayal kırıklığına...
Bir çocuğu üzmek için sevindirdim sanki dedim durudm bütün gece ona baktım gidip gelip öptüp...
Ne bileyim yeğen böyle sevilirken annelik nasıl bir duygu acaba...

cnm bana numaranı at özelden ben sen forumda olmasanda arar haber veririm buluşuyoruz diye

Tamam canım.. Çok iyi olur.

En iyisini yapmışsın. Zaten dış kapının mandalları insanın özellikle sağlığını ilgilendiren konularına karışınca varya çileden çıkıyorum.. İyi yönde olsa hadi neyse..
Çok iyi dediğim gibi yinede Nasır beyi listeme aldım...

teşekkür ederim canım....Amin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…