2011 Aralık Anneleri

Ay çoooook güldüm ya...

Allahtan esımın oyle bır taknıtısı yok erkek doktor kadın doktor dıye.. ..hatta doktorum erkek ona cok guvenıyoruz ..

adamlar bıkmıs zaten cezbetmıyordur kı ya..

kadın doktorları sevmıyorum acımasız oluyorlar..

yaaa 1 ekim mi? görümcemin düğünü var

canım ilk etapta bizimkiside bayan doktor olsun diye tutturdu açıkçası işimede geldi, bayan doktora başladık bazı sorunlar yaşadık, sonra erkek doktora devam ettik, şimdi sesi çıkmıyor :) ayrıca doktorunuz bayan bile olsa artık doğuma tek doktor girmiyormuş (yasal olarak) ablam sezeryan oldu kendi doktoru bayandı ama başka bir erkek doktorda vardı doğumunda, bende kesin utanıcam şu çatı muayeneleri falan başlayınca ama yapacak birşey yok doktoruma çok güveniyorum

kızlar şimdilik herkese iyi akşamlar gece seansında görüşmek üzere by by

cnm kötü oldu ama öyle kararlaştırdık nasıl olcak şimdi :26::26::26:

ayy sorma ya neyse eşime saygı duyuyorum bişey diyemiyorum ama eminim doğumda filan bizde sorun yaşıycaz ondan sonra kim kime saygı duyar tabi hiçç belli olmaz

ayyy konuşmalara bakın yaaa ben dahanda bu topiğe gelmemmmmmm
ben oğlağım tamammm mııııı keşkeeeeeeee cimri olabilsem... ay sonıu iki yakam bir araya gelmiyor... tamam dilim sivridir ve iğneliyicidir. ama çok pratik zekalıyım vee çokk çalışkanım..
kardeşimde oğlakk çok yakışıklı ve 1.83 boyunda yani kısa boylu değil
ayy ben oğlak olarak çok alındım söyledikelrinizden yaa küstüm size...
bu arada inşşş kızım 8 gün geç gelirde benim gibi oğlak olurrr..
oğlak kız ve erkek çocuktanıdıkalrım var yok böyle muhteşem ve akıllı çocuklarr inşşş onlara benzer kızım...

Kızlar iyi akşamlar şimdilik...
Size tatlı sohbetler...,
Görüşmek üzere...

kızlar şimdilik herkese iyi akşamlar gece seansında görüşmek üzere by by
size de iyi akşamlar kızlar biz yarın yokuz cumartesi buluşsaydık alışverişe çıkıcaktım madem böyle oldu bende ekim 1 için hazırlanayım sonrada kafa izni yaparımm ohhh pazartesi görüşürüz artık bişey olursa tülaydan bana ulaşabilirsiniz tülayı arayın demeti bulun

şanslısın cnm ne diyeyim

valla ben bişey demedim

nihalla şekerim sözüm meclisten dışarı diye belirtmiştim ama..
hem senin yükselenin farklıdır. cimriliğini o yüzden almamışındır. tek güneş burcu etkili değil ki...
bir de mesela her burcun her burçla anlaşması da farklı. oğlaklar bi balık için iyi bi arkadaş olmayabilir ama yaylar için mükemmel bi dosttur. ya da yayın açık sözlü oluşu balık için patavatsızlık ve kırıcılıkken aslında diğer burçlar için de açık sözlülük olarak algılanabilir. bu anlattıklarım benim gözümden canım. mesela arkadaşlar yay kocalarıyla ansıl iyi anlaştıklarını yazmışlar. amanın ben kendimi yayla evlenmiş olarak düşünemedim bile... kendi kendime şaşırdım. işte burçların insan üzerindeki etkisi...

seninki bişey mi canım bana da kaypak dediler
kalk gidelim kendimize yeni topik açalım :))))

merhaba kızlar

canım çok sevindim inşallah artık sorunsuz bir şekilde devam edersin allah ikinize de sağlık versin

kızlar bugün çooooookkkk mutluyum
en sonunda mezun oldum.
tek ders sınavına girmiştim ve geçmişim.artık diplomalı ev hanımı oldum.artık bu sene özel derslerle idare edeceğim bebiş yorulmasın diye

canim seni uzmek yada korkutmak istemem ama 1 hafta sonraki randevu sekerin dusmusmu diyeti birakalimmi diye bakmak icin degil insuline gerek varmi yokmu diye bakmak icin cagirmislardir.cunku diyet kiminde ise yaramiyo mecbur kaliyorlar insulin vurmaya.ilk kontrolde onun icin.sen bu diyeti doguma kadar yapicaksin canim

kızlar uzun zamandır uğrayamadım, umarım hepiniz çok iyisinizdir
bizimde 2 gün öncesinde kontrolümüz vardı. şeker yüklemesi, kan ve idrar tahlili yapıldı. doktor idrar yollarımdan enfeksiyon kaptığımı söyledi, hap yazdı. onun dışında bir şey demedi. OGTT (50GR-60 DK) diye bir değer var. bu şeker mi oluyor? 139,4 çıkmış. doktor bir şey demedi ama yüksek değil mi?
bir de tam taramada lateral venktrikül değeri 8 mm çıkmıştı. onun ilerleyip ilermediğine bakılacaktı. çok şükür ilerlememiş.

bu arada 12 kilo aldımdoğuma kadar 20 yi geçicem sanırım

ya benim de sağ bacağıma-ayağıma-kalçama kramplar giriyo hep

sana çok geçmiş olsun da pubik kemiği ne?

sagol canim yok benim belde ayakta kalcamda hisbirsey yok.ama bu pubik kemigi beni olduruyo.oda nerde biliyormusun genital bolge varya ustunde tuylenme olan on bolgedeki kemik.bastirinca dokununca bile o aciyi hissediyorsun.ondeki kemik iste kisacasi.bu kemik doguma kadar genislermis 10 cm falan.dogum o sayede olurmus.benim genisleme erken baslamis ve hizli oluyormus.ondan agrili oluyormus(

sagol canim ilgin alakan icin.bende baktim netten hemen hemen buna benzer seyler buldum.ama kesin caresi yok.istirahat diyor.zaten dinlenince iyi ama bazen cok agiriyo yurumukte bile zorlaniyorum.tek ayagimin uzerine durup pijamami giyemiyorum resmen.allah kimseye vermesin bel agrisi bacak agrini buna tercih ederim.cok acili valla :59:

yukardada tarif ettim canim gobegin altinda genital bolgedeki kemik.kalca kemigi degil yani.onun agrisini bilmiyorumda benimkisi beni iyi inletiyo valla.kalkarken esimden yardim almadan kalkamiyorum o zkadar zorluyo bazen

ben yürüdüğüm zaman oluyor ara sıra çok dayanılmaz değil henüz ama kemiğin adını bile bilmiyordum :)
ama benim sadece sol taraf ağrıyor, aynı yer mi bilmiyorum

yok canim sagda solda degil tam ortadaki kemik.genital bolgedeki kemik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…