epsilonsigma mine mağazaları nerde acaba ya? indirim olduğunu sanmıyorum ama en azından bi fikrim olsun.
demetcim evet çok şekerler. daha önceden de bakmıştım ama yetenek meseleri sanırsam:S ben anlamıyorum da. el kadar süveter 5 aydır elimde sürünüyo.
sanırım işimiz git gide zorlaşacak... benim de ağrım oluyor... magnezyum içiyor musun bu arada???
ya ben daha yeni almaya başladım magnezyumu geçer diye umuyorum.bende masa başında çalışıyroum sürekli ve saat 2 den sonraaa dayanılmaz bi hal alıyor.hatta geçen dün kapımı kapatıp ofisteki halının üstüne gazetee serip yere uzandım birazcık geçsin diyee.umaırm magnezyumun ve egsersizlerin faydası olurr.
ya ben daha yeni almaya başladım magnezyumu geçer diye umuyorum.bende masa başında çalışıyroum sürekli ve saat 2 den sonraaa dayanılmaz bi hal alıyor.hatta geçen dün kapımı kapatıp ofisteki halının üstüne gazetee serip yere uzandım birazcık geçsin diyee.umaırm magnezyumun ve egsersizlerin faydası olurr.
hepsi çok güzeller, ama kısa kollu kışın zor olmazmı ben çok üşürümde o yüzden uzun kollu almayı düşünüyorum
hepsi çok güzel ama ben vonny e bayıldımmm
ayy hepsi çook güzel
yalnız bedeni nasıl seçicez
doğuma kadar bayağı bi artmış oluruz büyük ihtimal
kızılayda canımepsilonsigma mine mağazaları nerde acaba ya? indirim olduğunu sanmıyorum ama en azından bi fikrim olsun.
demetcim evet çok şekerler. daha önceden de bakmıştım ama yetenek meseleri sanırsam:S ben anlamıyorum da. el kadar süveter 5 aydır elimde sürünüyo.
cnm ben telle aradım mine mağazalarını... hamile reyonlarını kapatmışlar artıkın:)
bebeğimin beşiğiiii, bebek arabasııı ve ana kucağı geldi kurdukk yerleştirdikk çok güzel oldu yaaaaaaaaaaaaaa
bu arada dün akşam mothercare gittik ayın yarısı %50 indirim vardı.. çam ağcından ahşap yatak vardı 250 den 115 e düşmüşfiyatı aldık...
ben aslında sallanan minik beşikelr varya tüllü müllü ondna istiyordum ama onda 6 aya kadar yatabiliyor bebek.. sonrasında annemde gittiğimizde yatabilmesi için aldığım gibi büyük bir yatağa ihtiyaç vardı... 3 yaşa kadar yatabiliyromuş...
netten resim bulamadım bizim aldığımızda kutuda henüz kurmadık... çok basit bişey ama olsun 125 tl .. tulumu bile 70 e satıyorlar o yzüden ucuz geldi...
herkese merhaba kızlar...
okulumuza gidip geldik kızımızla...
2 haftadır saat 9-12 gittik okula ama artık sabah 9, öğleden sonra 3 çalışacaz...
aslında bikaç güne kadar hiç şikayetim yoktu ama bal kızım artık yaramazlık yapıyor. bu aya kadar hiç yormadı beni, sanırım son 3 ayda acısını çıkaracak...
gece sürekli dönüp duruyorum yatakta ve mide yanması beni deli etti... gaviscon iç demişti doktorum. hiç bi sakıncası yokmuş. gece kalkıp şurup da içiyorum ama nafile... var mı sizde de böyle sorunlar ve çözüm yolları???
hoşgeldın 30.hafta
bebeğimin beşiğiiii, bebek arabasııı ve ana kucağı geldi kurdukk yerleştirdikk çok güzel oldu yaaaaaaaaaaaaaa
cnm hepsi cok güzel de bunlar kış için üşütür seni dogum sonrası kendini cok ıyı koruman lazım üşütmemek için direk sütünle bebegine gecer..
ah o mide yanmasını bana sor halimem mahvoluyorum geceleri bu aralar gündüzde başladı bende gaviscon içiyorum kısa bır süre etki ediyoruykumdan uyanıyorum ateş yanıyor sanki içimde
bugün tüm gün temizlikle geçti cocukların odasına bir girdim akşam oldu zaten cıkasıya şimdi dinlenme zamanımız kızımla bakalım dedik teyzecikler neler yapıyor ama bu akşam pek kimseler yok galiba
geldi halime teyzesi :))))
cnm bu arada sabahtan beri bakıyorum hamile geceliklerine ya da pijamalarına ama hep yazlık... sadece polar sabahlıklar var o kadar( bu arada midem hala yanıyor yaaaa... umarım bu dönem kısa sürer. yoksa çok fena.....
selam kızlar kan şekeri sonuçlarım çıktı
açlık 68
yarım saat 154
bir saat 113
iki saat 70
üç saat 63
sizce nasıl oradaki doktor bana hamile olduğuna emin misin dedi
Ya kizlar artik iyice sinir olmaya basladim.Karnimi goren herkes dogum cok yakin heralde diyip duruyo.Aslinda millette hakli karnimresmen 9 aylik gibi.Ve bugun cok asiri derecede icten agri yapti.Sanki karnima icerdden bicak sapliyorlardi.Sanirim basladi icten yirtilmalar.Daha ne kadar sisecek bilmem of offf
mide yanmam benimde oluyor çok şükür 2 gün varsa 2-3 gün olmuyor ara ara geliyor.inşallah seninkide öyledir.benimde bu gece felaket sırt ağrım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?