2011 Aralık Anneleri

epsilonsigma mine mağazaları nerde acaba ya? indirim olduğunu sanmıyorum ama en azından bi fikrim olsun.
demetcim evet çok şekerler. daha önceden de bakmıştım ama yetenek meseleri sanırsam:S ben anlamıyorum da. el kadar süveter 5 aydır elimde sürünüyo.

cnm ben telle aradım mine mağazalarını... hamile reyonlarını kapatmışlar artıkın:)

cm benim yaa (( insan bazen gerçekten zor durumlarda kalabiliyor ( otururken bel boşluğu bırakma asla. minder koy hemen arkana... magnezyumun da etkisi olacaktır inşallah...

bence de çok tatlı... bizim de annemiz örüyor yelekler, hırkalar, hatta iki taraflı giyilebilecek yün montlar :)) ii ki varlar :))

hepsi çok güzeller, ama kısa kollu kışın zor olmazmı ben çok üşürümde o yüzden uzun kollu almayı düşünüyorum

zor olur tabii kışın tabii... almadım zaten daha... size bi fikir sorayım dedim. çaresiz kalırsam alıcam, olmadı hırka giyerim üzerine...

hepsi çok güzel ama ben vonny e bayıldımmm

ayy hepsi çook güzel
yalnız bedeni nasıl seçicez
doğuma kadar bayağı bi artmış oluruz büyük ihtimal

bence de çok şirinler...:))
özgecim, aynı sayfada beden ölçülerini hesapla diye bi buton var... az çok ordan hesaplayabiliriz heralde...

kızılayda canım
cnm ben telle aradım mine mağazalarını... hamile reyonlarını kapatmışlar artıkın:)

benim bildiğim başka yere açacaklar.ayrı mağaza olsun demiş hamişler galiba

bebeğimin beşiğiiii, bebek arabasııı ve ana kucağı geldi kurdukk yerleştirdikk çok güzel oldu yaaaaaaaaaaaaaa

cnm hepsi cok güzel de bunlar kış için üşütür seni dogum sonrası kendini cok ıyı koruman lazım üşütmemek için direk sütünle bebegine gecer..

güle güle kullanın cnm hayırlı olsun

ah o mide yanmasını bana sor halimem mahvoluyorum geceleri bu aralar gündüzde başladı bende gaviscon içiyorum kısa bır süre etki ediyor uykumdan uyanıyorum ateş yanıyor sanki içimde

hoşgeldın 30.hafta

oy maşallah sumakcım hayırlı olsun darısı bizlere inş

bebeğimin beşiğiiii, bebek arabasııı ve ana kucağı geldi kurdukk yerleştirdikk çok güzel oldu yaaaaaaaaaaaaaa

hayırlı ugurlu olsun cnm güle güle kullanın inş resmini diğer topiğe eklersen bizde görmüş oluruz

bugün tüm gün temizlikle geçti cocukların odasına bir girdim akşam oldu zaten cıkasıya şimdi dinlenme zamanımız kızımla bakalım dedik teyzecikler neler yapıyor ama bu akşam pek kimseler yok galiba

bugün tüm gün temizlikle geçti cocukların odasına bir girdim akşam oldu zaten cıkasıya şimdi dinlenme zamanımız kızımla bakalım dedik teyzecikler neler yapıyor ama bu akşam pek kimseler yok galiba

geldi halime teyzesi :))))
cnm bu arada sabahtan beri bakıyorum hamile geceliklerine ya da pijamalarına ama hep yazlık... sadece polar sabahlıklar var o kadar ( bu arada midem hala yanıyor yaaaa... umarım bu dönem kısa sürer. yoksa çok fena.....

mide yanmam benimde oluyor çok şükür 2 gün varsa 2-3 gün olmuyor ara ara geliyor.inşallah seninkide öyledir.benimde bu gece felaket sırt ağrım var

Ya kizlar artik iyice sinir olmaya basladim.Karnimi goren herkes dogum cok yakin heralde diyip duruyo.Aslinda millette hakli karnimresmen 9 aylik gibi.Ve bugun cok asiri derecede icten agri yapti.Sanki karnima icerdden bicak sapliyorlardi.Sanirim basladi icten yirtilmalar.Daha ne kadar sisecek bilmem of offf

selam kızlar kan şekeri sonuçlarım çıktı
açlık 68
yarım saat 154
bir saat 113
iki saat 70
üç saat 63
sizce nasıl oradaki doktor bana hamile olduğuna emin misin dedi

Sonuclarin iyi yuksek degil ama bana biraz dusuk gibi geldi.Bence sen cok ac kalma.Ac kalinca elin ayagin titriyormu.Seker sadece yuksek olunca sorun olmuyor kiminde biraz fazla ac kalinca dusuyo.Doktorun baska birsey demedimi canim :44:

çok mu zayıftın canım öyle birden çıktı.benimde aksine belli olmuyor hala otobüslerde yer vermiyorlar eşimde diyo göbek gibi görünüyo diyo.bide sanırım azcık balık etli olmamdan kaynaklandı :26::26:

mide yanmam benimde oluyor çok şükür 2 gün varsa 2-3 gün olmuyor ara ara geliyor.inşallah seninkide öyledir.benimde bu gece felaket sırt ağrım var

valla cnm benim bugünlerde geceli gündüzlü hep oluyor. sırt ağrısı da çabası tabii... Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallahh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…