2011 Aralık Anneleri

hoşgelmiş halime teyzemiz

cnm bence daha bekle biraz kış sezonu acılmadı daha 1ay sonra falan eklenir uzun kollu pijamalar da

ah o mide yanması kızımda doguma kadar sürmüştü şişe şişe gaviscon bitirmiştim oglumda cok olmamıştı onda son gününe kadar cıkarmıştım çünkü bu kızcıgımda yine yanıyorum

bende de tam tersi oluyor görenler aaa senin hiç karnın cıkmamış mı diyorlar halbuki bana göre cok cıktı ama bilmem ki dısardan nıye öyle görünüyor:44::44:
toplu taşımalarda falan kimse hamile oldugumu anlamadıgından yer bile vermiyo bana

valla cnm benim bugünlerde geceli gündüzlü hep oluyor. sırt ağrısı da çabası tabii... Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallahh...

aminnnn canım...naneli şeyler ye sakız çiğne yada şeker falan al ağzına yatıştırır derler doğruymuş naneli sakız çiğniyorum ferahlatıyor beni.valla ben 6.ayıma girdim ağrılarım başladı bel sırt kalça ve birde vajina ağrısı geceleri hep beraber olup uyutmuyorlar

rahat geceler bitti artık son 3ay böyle oluyor hele son ay hepten zor gecıyor yani bundan sonra gunden gune zorlaşacak cnm

gece uykusuz kalmalara alışmamız için oluyor sanırım bütün bunlar... tatlı çığlıklarla uyanacağımız kesin bundan sonra...

bekleyelim bakalım bi ay da :)) tecrübeli anneden öğrenmem gereken çok şey var... biz de işte sabırsızlanıyoruz böyle...

yok canim aksine kilolu hamile kaldim.76 ile kaldim simdi 79 kiloyum.3 kilo aldim 6 ayda.Ama yani sebep bunlar degil.Benim ic karnim hic yok ve karin kaslarim gevsek yani cocuk buyudukce disari vuruyo gobegim iyice.

doğru daha doğunca ne yapcaz bakalım şimdi kendi derdimizi çekiyoruz doğunca bebişin ne demek istediğini anlamak için uğraşcaz acaba neden ağlıyo bir yerimi ağrıyor vs...düşüncez...inşallah uslu bebekler olurlar

yok canim aksine kilolu hamile kaldim.76 ile kaldim simdi 79 kiloyum.3 kilo aldim 6 ayda.Ama yani sebep bunlar degil.Benim ic karnim hic yok ve karin kaslarim gevsek yani cocuk buyudukce disari vuruyo gobegim iyice.

anladım canım boşver sıkma canını hamişliğin tadını çıkardemekki bizimde iç karnımız geniş bak otobüslerde bile ayaktayız hala

bende almadım daha cnm pijama takımı c&a dan bakıcam ben boyum uzun oldugu için standart pijamalar hep kollar paçalar kısa geliyor şöyle bir ekim ayı başlasın ozaman bakıcam inş

Ne guzel bana bugun o kadar cok kisi dediki dogum yakin heralde diye.Ben yok ya daha uc var dedigimde ee kiz bu daha ne akdar sisecek diye yuzume sorgulayan ifadeyle bakiyorlar.Ben ne biliyim anacim.Ilk kizimdada buyuktude bu hepten zivanadan cikti Ben yazin turkiyeye geldigimde 4 ayliktim o zamandan bile otobuse binince herkes kalkip yer veriyordu.Simdi bu halde binsem heralde her an dogururum korkusuyla yanima kimse yaklasmazdi heralde

ben pıjamamı aldım kızlarrr hatta ınnternet sıtelerıde varmıs aldıgım yerın tam kıslık harıka tavsıye ederımm magazanın adı ışık , ankara dıye yazarsanız cıkar belkııı!

inşallah cnm ama nedense benim pek umudum yok... benim kız pek bi yaramaz olacak bence

anladım canım boşver sıkma canını hamişliğin tadını çıkardemekki bizimde iç karnımız geniş bak otobüslerde bile ayaktayız hala

aynen cnm ilk hamileliğimde gittiğim doktorum uzaktı mecburen otobusle gıdıyordum ve son haftalarımda bile kımse anlayıp yer vermıyordu kılolu falan zannediyorlardı heralde cok kez merdivenlerine oturdugumu bılırım dayanamayıp

inşallah cnm ama nedense benim pek umudum yok... benim kız pek bi yaramaz olacak bence
uslu bi prenses olsun inşallah...gerçi benim oğlumunda maşallahı var tepikler felaket şimdiden

benide göbekli sanıyorlar bazen sinir olup kaldırasım geliyor o koltuklar hamişlere özel kalkın bakım diyesim geliyo

Turkiyede olsam bu durum hosuma giderdide burad hic toplu tasima araclarina binmiyoruzki daha dogrusu yok gibi birsey.Herkes ozel arabasiyla.Kisacasi bu gobisimin durumu sadece canimi yakiyo benuz beni simartacak bir durum olmadi burda daha

ben pıjamamı aldım kızlarrr hatta ınnternet sıtelerıde varmıs aldıgım yerın tam kıslık harıka tavsıye ederımm magazanın adı ışık , ankara dıye yazarsanız cıkar belkııı!

güle güle kullan cnm resmini koyarsan görürüz bizde

Turkiyede olsam bu durum hosuma giderdide burad hic toplu tasima araclarina binmiyoruzki daha dogrusu yok gibi birsey.Herkes ozel arabasiyla.Kisacasi bu gobisimin durumu sadece canimi yakiyo benuz beni simartacak bir durum olmadi burda daha

boşver be cnm fazla cıkmış olsun ne güzel işte hamile oldugun herhalınden belli oluyor

kızlar ya bişi sorcam sizinde karmnınız birden kaskatı oluyor mu???be gece karnım çok sert arada yumuşuyor ama beni rahatsız da ediyor sertliği normal mi acaba?????:26::26::26::26:

kızlar ya bişi sorcam sizinde karmnınız birden kaskatı oluyor mu???be gece karnım çok sert arada yumuşuyor ama beni rahatsız da ediyor sertliği normal mi acaba?????:26::26::26::26:

benim oluyor cnm cok yoruldugumda yada gerildiğim zamanlarda oluyor kaskatı oluyor karnım yatıp dinlenince geciyor yat dinlen sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…