2011 Aralık Anneleri

canlar bize yine müsade... çok oturamıyorum... nasıl 1 ay daha çalışacaksam ((

neyse... öpüyoruz hepinizi... ii geceler...

annis bana da aynı şeyi söylüyolar ya. çok zayıf olduğum için karnım top gibi çıktı. her gören doğum yakın mı diyor. kendi druma bile ilk gittiğimde haftasını sordu söyledim,daha fazla gibi duruyo sanki dedi:S yapı meselesi demek ki. bi de benim bebişin gelişimi de güzelmiş maşallah. herhalde onun da etksi var.

kızlar banada müsade ben de çıkayım yatayım belki ağrılarım geçer.hepinize hayırlı geceler bebişlerinize ve kendinize iyi bakın

Sonuclarin iyi yuksek degil ama bana biraz dusuk gibi geldi.Bence sen cok ac kalma.Ac kalinca elin ayagin titriyormu.Seker sadece yuksek olunca sorun olmuyor kiminde biraz fazla ac kalinca dusuyo.Doktorun baska birsey demedimi canim :44:

sağol tek ilgilenen sen oldun bende anlamadım neden düşük çıktı diye doktorum hamileliğimde çok kilo alıp almadığımı sordu ben hamileliğin başında 4 kilo verdim kusmalardan sonrasında onları geri aldım yani hamile kaldığım kiloyla hamileliğim devam ediyor bana az ve sık ye dedi bugün kendi doktoruma gideceğim bakalım o ne diyecek

günaydıınnn kızlar
kilo almayan ya da 3-4 kilo alanları okuyunca kendimden şüphe ediyorum yaa
ben 13. kiloya doğru gidiyorum daha da gidecek gibiyim offfff

günaydın kızlar

kiloları mı konuşuyoruz?
ilk 3 ay 2,5 kilo vermiştim. şimdi 4,5 aldım.başladığım kilodan 2 kilo fazlayım. ama bebek gayet iyi. benim de ölçülerim sadece karnımda değişti.böyle devam ederiz inşallah.

gunaydın kızlarrr

bu sabah ılk defa oglusumun tekmelerıyle uyandık hatta babası bıle uyandı o derece

gunaydın kızlarrr

bu sabah ılk defa oglusumun tekmelerıyle uyandık hatta babası bıle uyandı o derece

ne güzellll

ya kilodan bahsediyosunuzda ben de 15-16 kilo aldım ama pek zorlamıyo beni nedense hala kıpır kıpırıım ki 75 le hamile kaldım şu an 90 oldum maşallah bana

Son düzenleme:
günaydın anneciklernasılsınız?bebişler nasıl?kilodan bahsediliyor bende 66 ile başladım 71 oldum.5 kg aldım :26::26:ebe güzel dedi ama inşallah son aylarda uçmaz kilolar

ne güzellll

ya kilodan bahsediyosunuzda ben de 15-16 kilo aldım ama pek zorlamıyo beni nedense hala kıpır kıpırıım ki 75 le hamile kaldım şu an 90 oldum maşallah bana

aslına bakarsan kilom beni de hiç zorlamıyor 68 im şuan. ama işte daha önce hiç bu kiloları görmemişti tartım daha, ne kadar kilo alacağımı bir bilsem
ben 70 le doğuma gitmeyi planlamıştım ama sanırım bu imkansız :)

günaydın anneciklerrr:33
valla ben de kilo konusunda hiç iiy gitmiyorum 69la başladım 79um şu an.yürüyüşe başladım ama faydası olurmu bilmem,işin garip yanı kimse o kadar aldığımı sanmıyor,göbeğim de aşırı çıkmadı,acaba tartı benle dalga mı geçiyooo

cnm çok fazla takıntıda yapmamak lazım aslında sonuçta her normal hamile gibi alıcağımızı biliyoduk sağlıklı olsunlarda ben o kadar dert etmiyorum

anlaşılmıyosa boşver sende hala 69 um dersin ben kilo aldım ama yürüyüş yapmıyo olsam şimdi dilim yerlerde geziyo olursum valla yürüyüşle su çok faydalı oldu ilk günden bırakmadım hergün düzenli 40-50 dk yürüyorum ama son ayımda havalar çok soğuk olmazsa 1-1,5 saate çıkarıcam belki popodan gelen kızımda bu sayede döner

bende hamile kaldığımda 44 kiloydum oldukça zayıftım.9 kilo aldım şimdiye kadar.gebelik şekeri çıkınca diyet uzmanım artık ayda 1 kilo alıcaksın dedi bakalım artık ne olcak

günaydınnnn herkese cok güzel bir gün diliyoruz kızımla ben

günaydıınnn kızlar
kilo almayan ya da 3-4 kilo alanları okuyunca kendimden şüphe ediyorum yaa
ben 13. kiloya doğru gidiyorum daha da gidecek gibiyim offfff

aynen ya bende cok şaşırıyorum boyle kılo almayanları okuyuncabende hızla almaya devam edenlerdenim

ne güzellll

demetcim ne güzel zorlamıyorsa seni beni agırlastırdı bu kılolar ya

bende 67yle başlamıştım 80le doguma gıderım dıye planlıyordum ama evdeki hesap carsıya uymadıbu gidişle 90la gidecem sanırım doguma

aaaa yani 3 ay 10 günüm kalmış oluyo ben şimdi tam 6 aylık mı olmuş oluyorum:26::26::26:

demetcım dolu dolu 6aylık olmuş oluyorsun ama 7.ayınada başlamış oluyorsun ben 7ayımın içindeyim diyorum benimde tam 3ay kaldı geriye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…