benim oluyor cnm cok yoruldugumda yada gerildiğim zamanlarda oluyor kaskatı oluyor karnım yatıp dinlenince geciyor yat dinlen sende
canlar bize yine müsade... çok oturamıyorum... nasıl 1 ay daha çalışacaksam((
neyse... öpüyoruz hepinizi... ii geceler...
kızlar banada müsade ben de çıkayım yatayım belki ağrılarım geçer.hepinize hayırlı geceler bebişlerinize ve kendinize iyi bakın
bebeğimin beşiğiiii, bebek arabasııı ve ana kucağı geldi kurdukk yerleştirdikk çok güzel oldu yaaaaaaaaaaaaaa
Sonuclarin iyi yuksek degil ama bana biraz dusuk gibi geldi.Bence sen cok ac kalma.Ac kalinca elin ayagin titriyormu.Seker sadece yuksek olunca sorun olmuyor kiminde biraz fazla ac kalinca dusuyo.Doktorun baska birsey demedimi canim :44:
gunaydın kızlarrr
bu sabah ılk defa oglusumun tekmelerıyle uyandık hatta babası bıle uyandı o derece
ne güzellll
ya kilodan bahsediyosunuzda ben de 15-16 kilo aldım ama pek zorlamıyo beni nedense hala kıpır kıpırıım ki 75 le hamile kaldım şu an 90 oldum maşallah bana
aslına bakarsan kilom beni de hiç zorlamıyor 68 im şuan. ama işte daha önce hiç bu kiloları görmemişti tartım daha, ne kadar kilo alacağımı bir bilsem
ben 70 le doğuma gitmeyi planlamıştım ama sanırım bu imkansız :)
anlaşılmıyosa boşver sende hala 69 um dersingünaydın anneciklerrr:33
valla ben de kilo konusunda hiç iiy gitmiyorum 69la başladım 79um şu an.yürüyüşe başladım ama faydası olurmu bilmem,işin garip yanı kimse o kadar aldığımı sanmıyor,göbeğim de aşırı çıkmadı,acaba tartı benle dalga mı geçiyooo
günaydıınnn kızlar
kilo almayan ya da 3-4 kilo alanları okuyunca kendimden şüphe ediyorum yaa
ben 13. kiloya doğru gidiyorum daha da gidecek gibiyim offfff
ne güzellll
ya kilodan bahsediyosunuzda ben de 15-16 kilo aldım ama pek zorlamıyo beni nedense hala kıpır kıpırıım ki 75 le hamile kaldım şu an 90 oldum maşallah bana
aslına bakarsan kilom beni de hiç zorlamıyor 68 im şuan. ama işte daha önce hiç bu kiloları görmemişti tartım daha, ne kadar kilo alacağımı bir bilsem
ben 70 le doğuma gitmeyi planlamıştım ama sanırım bu imkansız :)
aaaa yani 3 ay 10 günüm kalmış oluyo ben şimdi tam 6 aylık mı olmuş oluyorum:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?